• Feed RSS

Pages

Yapım:2008 ABD, İngiltere

Yönetmen:David Yates

Senaryo:Steve Kloves
Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir.Harry Potter serisinin en son film olan "Harry Potter:Melez Prens" filmi sizlerle
Senaryo (Kitap):J.K. Rowling

Yapımcı:David Heyman, David Barron

Görüntü Yönetmeni:Bruno Delbonnel

Müzik:Nicholas Hooper

Süre:2 saat 10 dk
..













Filmi izle...>>
Vizyon filmlerinin tamamını mysinemada izlemeye devam ediyorsunuz.Türk yapımı filmlerin son zamanlarda üzerinde en çok durulanı "Devrim Arabaları filmi"..İzlerken tarihi gerçeklerle gözgöze geleceksiniz...

Devlet Başkanı Cemal Gürsel tümüyle yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiği bildirilir. O gün orada bulunan 23 mühendis bu emri 'Türk insanının makûs talihine karşı bir meydan okuma' olarak algılarlar. En küçük bir tereddüt ya da endişe sergilenmeksizin derhal işe başlanır. Çalışma mekanı olarak Devlet Demiryolları'nın Eskişehir'deki Cer Atölyesi seçilir. Zaman müthiş dardır. Cumhuriyet Bayramı' na kadar yalnızca 130 günü vardır ekibin. Türkiye’nin ilk yerli otomobili olacak eserin adı da konmuştur: “Devrim”.


















Filmi izle...>>
Bilim kurgu filmlerinden hoşlanır mısınız?Fantastik öğelerin,gerilim dolu dakikaların yaşandığı Şifre (Chyper) filmi izlemeyenler kesinlikle izlesin..
Konusu:"Küp" filminin yönetmeninden, insanı kendi tuhaf belirsizlik ve paranoya dünyasına çekerek avuçlarının içine alan, zeki bir bilim-kurgu gerilim filmi
Yapım:2002 ~ ABDTür:Bilim Kurgu, Gerilim, GizemYönetmen:Vincenzo NataliOyuncular: Lucy Liu, David Hewlett, Kari Matchett, Jeremy Northam, Arnold Pinnock, Boyd Banks, Joseph Scoren, Nigel Bennett, Timothy WebberSenaryo:Brian KingYapımcı:Wendy Grean, Casey La Scala, Paul Federbush, Hunt LowryGörüntü Yönetmeni:Derek RogersMüzik:Michael...





1. bölümü izleyin







2. bölümü izleyin




Filmi izle...>>
Zeki Alasya ve Metin Akpınar'dan evlere şenlik bir komedi "Güler Misin Ağlar Mısın?Yeşilçamın en gözde komedyenleri bir arada..

Yapım : 1975, Türkiye Tür : Komedi Yönetmen : Osman F. Seden Senaryo : Ahmet Üstel Oyuncular : Metin Akpınar, Zeki Alasya, Fatma Belgen, Neriman Köksal, Kadir Savun, Turgut Boralı, Ali Cağaloğlu Yapımcı : Hürrem Erman Görüntü Yönetmeni : Erdoğan Engin Müzik : Cahit Berkay Süre : 1 saat, 34 dk. Bir tatil köyünün motelinde çalışan biri resepsiyonist diğeri inşaat işçisi olan iki arkadaşın serüvenleri…Bu iki adamın sakarlıkları nedeniyle başlarına gelmedik şey kalmaz…Türk sinemasının usta oyuncularından muhteşem bir komedi..
















Filmi izle...>>
Simpsonun çizgi sinemasını hala izlemediniz mi? Bir çizgi dizi fenomeni olan "The Simpsons" sinema perdesine uyarlandı ve harika bir komedi haline geldi.İçeriğinde her zamanki gibi siyasi mesajlar da veriliyor.Konuya gelince..
Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlikte olan Simpson ailesi, dizinin aslına sadık kalınarak yapılan sinema filmi ile Temmuz ayında gösterime girecek.

Springfield kasabasında yaşayan bu aileyi tanımayan pek kalmadı gibi. Kel, şişman, biraz aptal ama ailesini herşeyden çok seven Homer, aileyi bir arada tutan sürekli endişeli Marge, aklını yaramazlık dışında hiç bir şeye çalıştırmayan dördüncü sınıf öğencisi Bart, entellektüel saksafon virtüözü Liza ve küçük bebekleri Maggie'nin başından geçen maceralar on altı sezondur ülkemizde de yayınlanmakta.

Homer her zamanki sakarlıklarıyla bu sefer tüm dünyanın başını belaya sokar. Dünyayı kortarmak gibi bir görev üstlenen Homer, bir yandan da ailesinin çevresinde gelişen olayları halletmek zorundadır.









Filmi izle...>>
Filmde kimler yokki! Gözlerinize inanamayacağınız derecede yenilendi Superman..
Superman'in beş yıl önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından bu yana geçen uzun sürede dünyanın krizlerine cevap verecek kimse olmamıştır. Onun yokluğunda, Metropolis şehri ve ötesinde suç oranı artmıştır; üstelik buna Superman'in baş düşmanı Lex Luthor'ın ileride yapacağı yıkım dahil değildir. Hapisten çıkan Lex Luthor'ın niyeti Superman'in teknolojik sırlarını kendi kişisel kazanım ve zaferleri için kullanmaktır. Daily Planet'in yıldız muhabiri ve Superman'in hayatının aşkı Lois Lane, Superman'in tek söz etmeden çekip gitmesinin acısını çoktan atlatmıştır. Hatta "Dünya'nın Superman'e Neden İhtiyacı Yok" başlıklı yazısıyla Pulitzer Ödülü bile kazanmıştır. Lois'in hayatında memnuniyet verici başka olaylar da vardır: Büyütecek bir oğlu vardır ve editörün yeğeniyle nişanlanmıştır. Superman'in evrendeki yerini uzun süren arayışı, Kent çiftliğinde, bildiği tek ailenin yanında son bulur. Kaderi Metropolis'tedir. Lois'in gözüne tek bir bakışı, gerçek evinin, kusurlu ama özünde iyi insanların yaşadığı bu Dünya olduğunu ona anlatmıştır. Dönüşünün üzerinden birkaç saat bile geçmeden, Lex'in planlarının meyvelerini vermeye başlaması üzerine, dünyayı kurtarmak için bir kez daha vücudunu saran mavi kırmızı kostüme bürünmek zorunda kalacaktır.










Filmi izle...>>
"Ben X" filmi drama dalında son zamanlarda en çok izlenen filmlerden birisi oldu.Oldukça karmaşık,bir o kadar gerçek olaylardan kurgulanmış bir film.Marjinal bir film sizlerle..

Ben kimseye benzemez. Kendine has bir dünyası, o dünyayı kaplayan ArchLord adlı bir internet oyunu ve o oyunda saygı duyulan çok güçlü bir karakteri vardır. Oyunda edindiği tecrübeleri gerçek hayata aktarma hayali kurar. Ama gerçek dünyada okul, her gün karşılaştığı zorbalıklarla cehennem gibidir.

Bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar, ama oyunda tanıştığı Scarlite adlı kızla gerçek hayatta da karşılaşmayı planlamamıştır… Belçika’nın bu yılki Oscar adayı olan ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken bu ilk film, yönetmeninin kendi romanından uyarlanmış. Aynı romandan esinlenilerek tasarlanan ArchLord, internet üzerinden oynanmaya devam ediyor.






Filmi izle...>>
Harrison Ford'un filmde adeta efsaneleştiği "Indiana Jones:Kristal Kafatası Krallığı" filmi gerek senaryosu gerekse de görsel zenginlikleriyle sizleri ekrana bağlayacak.Indiana Jones serisinin son filmi hakkında biraz bahsedersek:

ABD ve Sovyet Rusya’nın Soğuk Savaş yılları,ve bunun en çok yaşandığı dönemi kapsayan 1957 yılında, Indiana Jones ile birlikte macerayı seven genç bir arkeolog olan Mutt, insanlığın görebileceği en muhteşem arkeolojik keşiflerinden olması muhtemel; Akator’un Kristal Kafatası’nı bulmak amacıyla, beraberce Peruya giderler.

Bu obje efsanevidir ve büyü, korku ayrıca batıl olan inançlarında bir imgesidir.Ancak, Sovyet ajanları, seçkin askerlerden kurulu ekibin başında bulunan acıma hisleri bulunmayan, soğuk bir güzel olan ajan Irina Spalko ile birlikte bu Kristal Kafatası’nın peşindedir.

Irina’nın, Kristal Kafatası’nı ele geçirmekteki amacı, buradaki sırları çözebilirlerse Sovyetler’in de tüm dünyaya hükmedeceğine olan inancıdır.









Filmi izle...>>
http://www.mysinema.org/2009/06/erkek-isi-mieyen-tyo-izle.htmlÖdüllü bir drama filmi (2007) olan "Erkek İşi" filmini sizler için sunduk.

Film Hakkında:Karısının ruhsal durumundan endişelenen Juha, işini kaybettiğini ondan gizlemeye karar verir. Günlerini uzaklardaki bir benzin istasyonunda, bu durumdan bir kurtuluş yolu bulmak için düşünerek geçirir. Birdenbire kendini çırılçıplak bir halde, hiç tanımadığı bir kadının saçını tararken bulur. Eski işinde iki günde kazandığı parayı şimdi iki saatte kazanmaktadır. Yaptığından utanmasına ve gitgide daha çok yalan söylemek zorunda kalmasına rağmen arkadaşı Olli’nin de yardımıyla kendini satmaya başlar.











Filmi izle...>>
Korku filmi izlemek isteyenler için doğru bir film "Snuff 102" filmi.iliklerinize kadar korkuyu hissedeceksiniz..

Film türkiyede ve diğer ülkelerde yasaklanmış gerçek işkence sahnelerinin kullanıldığı manyakk bir film bence izlemeyin ben izleyim dedim söyle bir naktım ama tırsdım ve filmi kapttımm zaten filmi kolay kolay da bulamassınız !!!



Yönetmen: Mariano Peralta
Yapım Yılı: 2007
Süre: 1 saat 45 dk
Dil: İspanyolca
Ülke: Arjantin
Tür: Korku, Gerilim














Filmi izle...>>
Gerek oyuncu kadrosu gerekse teknik bakımdan harika bir sinema şöleni. Mutlaka izlenmesi gereken bir film.Kaçırmayın...
Konuya gelince:Katiller çetesi anne ve babalarını öldürdüğünde iki kız kardeş aile işlerini devralır. Bu iş teknoloji harikası bir bilgisayar gözetim sistemidir. Köşeleri görebilme ve havada kaybolabilme gibi silahlara sahip olan bu iki kardeş Hong Kong un bir numaralı kiralık katilleri olurlar. Kardeşler bir sözleşme imzaladıklarında, bir gizli dedektif onları yakalamak üzeredir.Sadakatleri test edilir, bağlılıkları sorgulanır ve hayatta kalabilmeye çalışmak onlar için en büyük spor olur.





















Filmi izle...>>
Serinin 2. filmi olan bu filmi izlemeyenler için şunu belirtelim.Dengesiz derecede gerileceksiniz.Altyazılı film olduğunu belirtip,film hakkında bahsedersek:
Eski yataklar ve kalitesiz dekorlu bir otelde bir gece geçiren Caleb, seksi yeni nişanlısı Jessica ve en iyi arkadaşı Tanner, Meadow View Inn oteline geçmeye karar verirler. Buranın ıssızdan öte, müşterilerine akla gelmeyecek işkenceler yapmak için kurulmuş korkunç tuzaklarla dolu bir otel olduğundan haberleri yoktur. Ölümcül bir kedi fare oyununda sıkışmış bulan ün genç arkadaş şimdi hayatta kalmak için savaşmak zorundadır.









CD 2






CD 3








Filmi izle...>>
Erotizm içerikli hoş bir komedi filmine ne dersiniz?
Oldukça başarılı bir film olduğu görüşü izleyenlerin yorumu.2006 filmi.Ünlü bir kozmetik firmasının varisleri Ava (Hilary Duff) ile Tanzie (Haylie Duff), gündüz alışveriş gece parti tarzında, tatlı bir hayat yaşamaktadırlar. Sosyetik kızlarımızın babası, yeni çıkaracağı ürünleri hayvanlar üzerinde denemekle suçlanır. Şirketin hisseleri bir anda düşer. Dünün zengin kızları bir anda beş parasız kalırlar. Ava ile Tanzie çalışmayı, para kazanmayı, kazandığı kadar harcamayı öğrenmek zorundadırlar. Onları hiç de alışık olmadıkları bir yaşam tarzı beklemektedir. Material Girls şık olduğu kadar çarpıcı da olan bir komedi. İki genç kız, asıl önemli olanın altın bir kredi kartıdeğil, altın bir kalp olduğunu bu sevimli macera sırasında anlayacaklar Oscarlı yıldız Anjelica Huston, Duff kardeşlere eşlik ediyor.























CD 2 Tam ekran izlemek için buraya tıklayın






Filmi izle...>>
Tom jane ile Travolta başrolde.John Travolta filmi sevenler için süper diyebileceğimiz bir film.Çarpıcı bir öykü.John Travolta kötü adam rolünde ve dahası bir mafya babası.Frank Castle iyi bir polis ve aile babasıdır.John Travoltanın ailesinin tamamını bir çıkar çatışması üzerine katletmesi sonucu acı bir intikam alacaktır.Ancak işi hiç de o kadar kolay değildir.
Castle, Delta Force ve FBIdaki görevleri sırasında çok sayıda ölü görmüştür. Bu zor işten için kendisini ailesiyle sakin bir yaşama adamak ister. Kendisine son bir görev verilir. Ancak, işler yolunda gitmez ve genç bir adam Bobby Saint, öldürülür. Daha sonra ailesi Castleın ailesi öldürülür. Öldü sanılan Frank şans eseri hayatta kalır. Sevdiklerini elinden alanlardan intikam almaya and içer. Artık o hem yargıç, hem jüri, hem de cellattır.

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Filmin Süresi: 2 saat, 07 dk.








CD 1




CD 2





Filmi izle...>>
Romantik dram filmlerinin son yıllarda en iddialı film belki.Son derece akıllı bir kurgu olan "Bir GEyşanın Anıları" filmi hakkında izlemeyenler için biraz bahsedecek olursak,

Bir Geyşanın Anıları Türkçe Dublaj
Tür:Drama, Romantik
Yönetmen :Rob Marshall
Senaryo:Arthur Golden, Robin Swicord
Oyuncular:Suzuka Ohgo, Togo Igawa, Mako, Samantha Futerman, Elizabeth Sung
Filmin Süresi:145 dk

Konusu:Bugün bile güçlü bir büyü yaratan gizemli ve egzotik bir dünyada geçen hikaye İkinci Dünya Savaşı’ndan bir yıl önce, Japon bir kız çocuğunun bir geyşa evinde hizmetkâr olarak çalışmak üzere beş parasız ailesinden kopmasıyla başlar. Neredeyse ruhunu paramparça eden hain rakibine karşın, küçük kız efsanevi geyşa Sayuri olur. Güzel ve başarılı Sayuri o dönemin en güçlü erkeğini avucuna alır, ama ulaşamadığı bir adama duyduğu gizli aşkı hiçbir zaman ardında bırakamaz.







Filmi izle...>>
iki dalda oscar almayı başarmış, çarpıcı bir başyapıt.2.Dünya Saaşı sırasında yahudilere yapılan soykırımın eşsiz bir şekilde ele alındığ filmi hala izlemediyseniz kesinlikle izleyin.Duygu karmaşasına kapılacğınız bir şaheser sizleri bekliyor.Mysinema iyi seyirler.
Filmin Öyküsü : Wladyslaw Szpilman, savaş patlak verdiğinde 27 yaşındaydı ve Polonya'nın geleceği en parlak konser piyanistlerinden biriydi. Luftwaffe'de radyo istasyonu bombalandığında Chopin'in C minor Nocturne'nü çalıyordu.Tüm Yahudiler gibi o ve ailesi de evlerinden çıkartılarak Varşova gettolarına sürülmüştü. Bu çok yetenekli genç adam yeni yaşamında karaborsacıların ve işbirlikçilerin eğlendiği barlarda çalmaya başlamıştır.İşte bu işbirlikçilerden biri onu ve ailesini ölüme götüren esir kampı trenlerinden birinden kurtarmıştır. Savaş fısıltıları, direnişçiler ve sürpriz bir Alman subayı sayesinde Szpilman savaşta hayatta kalmayı başarır.





Filmi izle...>>
2006 yapımı Amerikan film olanéthe Dead Girl" duygusal anlar yaşatacak.
Yapım : 2006, ABD
Tür : Dram / Gizem
Yönetmen : Karen Moncrieff
Senaryo : Karen Moncrieff
Oyuncular : Giovanni Ribisi, Toni Collette, James Franco, Brittany Murphy, Josh Brolin, Rose Byrne, Piper Laurie, Michael Raysses, Earl Carroll, Eva Loseth, Don Smith, Dorothy Beatty, Joanie Tomsky
Yapımcı : Tom Rosenberg, Eric Karten
Görüntü Yönetmeni : Michael Grady
Müzik : Adam Gorgoni
Süre : 1 saat, 29 dk.
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2006

Film bir kadın cesedinin bulunması ile etkilenen ve değişen yaşamlar hakkında birbiriyle bağlantılı 5 kısa filmden oluşan bir hikaye anlatıyor. Annesinin çemberinde sıkışmış, kötü bir hayat geçirmekte olan bir kadın hayatının akışını tümden değiştirecek bir beden bulur. Morgta genç bir kadın, ölü bedenin 15 yıldır kayıp kız kardeşi olduğunu iddia eder. Yaşlı bir kadın belleğinde silinen bir şeyleri yeniden keşfeder. Ölü kızın annesi terk ettiği evi yıllar sonra yeniden ziyaret eder. Tüm bu hengame içerisinde kurbanın yaşamını yitirdiği günü yeniden izleriz.














Filmi izle...>>
Russell Crowe ile Denzel Washington 'dan oskarlık performans."Amerikan Gangsteri".Kendi dalında orjinal bir film sizleri bekliyor.
Tür : Gerilim / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 18 Ocak 2008
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : Steven Zaillian , Mark Jacobson
Yapım : 2007, ABD , 157 dk.

Oyuncular

Denzel Washington (Frank Lucas) , Russell Crowe (Richie Roberts) , Chiwetel Ejiofor (Huey Lucas) , Josh Brolin (Dedektif Trupo)

Bir çok filmiyle Oscar ödülüne aday gösterilen yönetmen Ridley Scott, bu kez yaşanmış olaylar ile gerçek kişilerden yola çıkarak, en büyük başarısı daha çok eroini daha çok insana ulaştırmak olan şuç imparatoru Frank Lucas’ın yükselişini ve çöküşünü anlatıyor.

Geçmişin ve günümüzün gangsterleri arasında gidip gelen film, gangster filmlerinin uzun yıllara dayalı geleneğini de izler. Tıpkı bilimkurgu ve western filmlerinde olduğu gibi gangster filmleri geleneği de zaman içinde periyodik olarak güncellenmiş, böylelikle yeni dönemin özelliklerini yansıtması sağlanmış..







tam ekran




Filmi izle...>>
Ödüllü bir Fransız yapımı Komedi-Dram film sizinle.Beyrutta yaşayan beş Lübnanlı kadının günlük hayatlarından kesitler üzerine kurulan bir romantik komedi.
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008 Yönetmen : Nadine Labaki Senaryo : Rodney El Haddad , Jihad Hojeily Yapım : 2007, Fransa / Lübnan , 95 dk. Oyuncular , porno Nadine Labaki (Layale) , Yasmine Elmasri (Nisrine) , Joanna Moukarzel (Rima) , Gisèle Aouad (Jamale Tarabay) , Adel Karam (Youssef) , Sihame Haddad (Rose) , Aziza Semaan (Lili) , Dimitri Staneofski (Charles) KONUSU Beyrut’ta 5 kadın düzenli olarak bir güzellik salonunda buluşurlar…Bu güzellik salonu birkaç neslin bir araya gelip dertleştiği ve birbirleri ile sırlarını paylaştığı, şehrin en renkli mekanıdır… Kuaför dükkanı, bu birbirinden değişik ve güzel kadınların annelik, aşk ve seks hakkındaki konuşmaları ve bitmek bilmeyen güzelleşme çabaları ile şehrin en eğlenceli yeridir.















Filmi izle...>>
Matrix serisinin son filmi olan "Matrix REvolutions" filmi seriyi muazzam bitiriyor.Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmlerinin başını çeken bir film sizlerle.
Oyuncular

Keanu Reeves (Neo) , Laurence Fishburne (Morpheus) , Carrie-Anne Moss (Trinity) , Hugo Weaving (Ajan Smith) , Monica Bellucci (Persefone) , Daniel Bernhardt (Ajan Johnson) , Nona M. Gaye (Zee) , Harry J. Lennix (Lock) , Matt McColm (Ajan Thompson) , Jada Pinkett Smith (Niobe)
Gerçek dünya, Matrix’in makine askerleri tarafından istila edilirken, Zion’un da yaşanabilir bir yer haline getirilme çalışmaları paralel olarak devam ediyor. Neo’nun tüm insanlığı, gerçek yaşama geri döndürüp döndüremeyeceği ve Matrix sisteminin tam anlamıyla durdurulup durdurulmayacağı, gerçek dünya ile sanal dünya Matrix’in arasında sıkışıp kalan Neo’nun kendini kurtarabilmesine bağlıdır.

Aksiyon ve bilimkurgu sinemasında önemli bir dönüm noktası olan Matrix serisinin son ayağı olan Matrix Revolutions, makineler ve insanoğlunun amansız savaşına sahne oluyor.


















Filmi izle...>>
2009 yılı vizyon filmi izlemeye ne dersiniz? Amy Adams'in başrolünü oynadığı bir film sizlerle: Doubt-Şüphe

Oyuncular:Amy Adams ( Sister James) , Alice Drummond (Sister Veronica) , Audrie J. Neenan (Sister Raymond (as Audrie Neenan)) , Meryl Streep (Rahibe Aloysius Beauvier) , Viola Davis (Bayan Miller) , Philip Seymour Hoffman (Rahip Brendan Flynn)
Tür : Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 27 Şubat 2009
Yönetmen : John Patrick Shanley
Senaryo : John Patrick Shanley
Yapım : 2008, ABD , 104 dk.

Konu:1964 yılında,korkunun ve disiplinin gücüne inanan Rahibe Aloysius Beauvier tarafından yönetilen bir okulda Peder Flynn, bu okulun katı kurallarını sona erdirmek için uğraşır.

Ülkenin politik durumunda yaşanan değişimle okul ilk siyahi öğrencisini kabul eder, Donald Miller. Ama Rahibe James’in Peder Flynn’ın Donald’a gereğinden fazla ilgi gösterdiği düşüncesini Rahibe Aloysius ile paylaşmasıyla Rahip Flynn’ı okuldan uzaklaştırır.




Star TV de yayınlanan ve orijinal ismi Disturbia olan filmi izlemek için

Şüphe - DISTURBIA filmine git
bağlantısını kullanabilirsiniz.


Filmi izle...>>
Bollywood 'un Hollywood a rakip olduğunu "Slumdog - Milyoner" filminden biliyorsunuz.
Filmin bütçesi kısıtlı olmasına rağmen oldukça başarılı bir iş çıkarılmış.
Yönetmen: Jeremy Wooding Yapım: İngiltere, 2002 Süre: 89 dk. Oyuncular: Preeya Kalidas, James MacAvoy, Ian McShane, Ciaran McMenamin Bollywood filmlerinin bir parodisi niteliğindeki film, Hint sinemasına yürekten bir saygı duruşunda bulunuyor. Londra'da Hintli nüfusun yoğun olduğu doğu yakasında yaşayan Geena, genç ve güzel bir kızdır. Ailesi tarafından Hint geleneklerine uygun bir şekilde yetiştirilen genç kız günün birinde yakışıklı bir İngiliz genciyle tanışır. Aralarında doğan duygusal yakınlık genç kızın ailesi tarafından hoş karşılanmayınca iki sevgili İngiltere'den ayrılmaya karar verir.







Filmi izle...>>
Michelle Rodriguez 'in üst düzey performansıyla korkuyu adetailiklerinizde hissedeceğiniz bir film "Vahşi Irk". Bir gurup arkadaş kamp yapmak için içlerinden birinin yakınına ait ve uzun zamandır kullanılmamış bir dağ evine giderler.Başlangıçta doğa ve atmosfer hepsini mesheder.Ancak sorun şu ki bulundukları bölgede yalnız değildirler ve dahası o bölgede "Genleriyle oynanarak aşırı derecede vahşileşmiş,zekalarını kullanabilen,önsezileri çok kuvvetli kurtlar" da vardır.Kaçacak yer bulamazsan ne yaparsın,tabiiki yem olmamak için elinden gelen herşeyi.iliklerinize kadar korkuyu ve gerilimi hissedeceğiniz bir film sizlerle.Mysinema iyi seyirler diler.


















Filmi izle...>>
Son zamanların en fantastik Aksiyon-Bilim kurgu filmlerinden birisi: "Jumper".Film hakkında söylenecek o kadar şey varki.Hayal gücünüzün zorlandığını hissedeceksiniz filmi izlerken.

Doug Liman’ın yönettiği ve Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Diane Lane ile Jamie Bell’in oynadığı Jumper, istediği herhangi bir yere, herhangi bir zaman içinde herhangi bir mekana kendini ışınlama yetisi bulunan David Rice'ın öyküsünü anlatıyor.

David Rice, birçoklarının hayatında sadece hayal edebildiği bir güçle büyümüştür. Uzay-zaman dokusu içindeki yırtıkları kullanarak, kendini zihninde canlandırabildiği herhangi bir yere anında nakledebilmektedir. Mısır’daki Sfenks üzerinde kahvaltısını edip, Avustralya’ya sörf yapmaya, oradan Paris’e akşam yemeğine ve Tokyo’ya kahve içmeye gidebilir.Duvarların içinden geçebilir, kilitli banka kasalarına ve en gizli odalara girebilir. Şimdiye kadar, bu gücünü sadece geçmişindeki tatsız anılardan kaçmak, sınırsız zenginliğin ve vahşi özgürlüğün tadını çıkartmak için kullanır.

Ancak David birgün kendisi gibi güçleri olan Griffin adındaki hırslı bir gezgin ile karşılaşır, böylece kendisinin ‘Sıçrayanlar’ denilen uzun bir genetik sülaleye ait olduğunu öğrenir. David bundan sonra, onu ve tüm Sıçrayanlar’ı ortadan kaldırmayı kendilerine amaç edinmiş güçlerle uğraşmak zorundadır..










Filmi izle...>>
Komik,heyecanlı ve bir o kadar gerilim dolu. Johnny Depp filmde birincisine göre çok daha yüksek performans sergilemiş.Zeka dolu sahnelerin olduğu "Ölü Adamın Sandığı" filminde gerilimin ve maceranın dozu 2 kat artarak devam ediyor.Gözlerinizi kırpmadan izleyeceksiniz.

Filme Gelince:Kaptan Jack Sparrow yine belaya bulaşmıştır. Uçan Hollandalı adlı hayalet geminin kaptanı efsanevi Davey Jones’a bir borcu vardır. Kısıtlı sürede Jack borcunu ödemenin bir yolunu bulacak ya da öldükten sonra yaşamını bir köle olarak geçirecektir. Bu arada Will Turner ve Elizabeth Swann’ın evlilikle ilgili planları da Sparrow’un problemleri yüzünden kesintiye uğrar. Onlar da bu macerada cam sileceğinden daha hızlı taraf değiştiren Sparrow’a katılmaya karar verirler.








Filmi izle...>>
Nostaljik yeşilçam filmlerini sevenler için güzel bir film hazırladık.İzlemekten keyif alacaksınız.
Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir otelde yapılan nişan töreni sırasında otelden kaçar. Temel ve adamları peşine düşerlerse de Necmiye’yi yakalayamazlar. Genç kız bir otele sığınır ve orada saklanır. Bu arada Temel de gazeteye ilan vermiştir. Olaylar genç kızı ödüllü bir yazarla karşılaştırır. Adı Murat (Cüneyt Arkın) olan bu genç adam yalnız yaşayan, yakışıklı ama aynı oranda da çok kaba bir insandır. Otelde çalışan bir görevli gazetede çıkan ilandaki resminden tanıyıp Temel’e haber verir. Temel otele gelir. Odaya girdiğinde Murat ile Necmiye’yi bir arada görür. Genç kızın ricası ile Temel’e sevgili olduklarını söylerler. Temel gittikten sonra Murat oteli terketmiş, kendince şımarık, kaprisli ama çaresiz olan genç kızdan kurtulmuştur.Olayların birbirini izlediği aksiyonun eksilmediği bir film.





Filmi izle...>>
Güzel bir başrol oyuncusu :AnneHathaway filmin tadını 2 katına çıkarıyor.2009 yılının türkçe dublajlı filmlerinden birin izleyeceksiniz.Gerilim ve korku izlemekten hoşlananlar filme bayılacaklar.Sürükleyici,her anı heyecan dolu bir film.

Genç bir terapist olan Claire Summers, bir uçak kazasından sağ kurtulan 5 yolcuya danışmanlık yapıyordur.

Yaşananlarla ilgili anılar ortaya çıkmaya başladığında da yolcular ortadankaybolmaya başlar. Claire bu durumdan hava yollarını sorumlu tutar.

Bunu ortaya çıkarmaya çalışırken Claire, bir komplonuniçine sürüklenir. Hastalardan Eric’le hasta-doktorilişkisi dolayısıyla koruması gereken sınırın dışına çıkışı daişleri daha karmaşık hale getirir.
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2009
Yönetmen : Rodrigo García
Senaryo : Ronnie Christensen
Yapım : 2008, ABD











Filmi izle...>>
2007 yapımı polisiye-suç filmi izlemeye hazır mısınız?Polisiye filmlerinden hoşlananlara göre bir film "Makine-The Machine" filmi.Filmin hakkında şunları söyleyelim:Kaçırılan kızlar, piskopat bir baba.. fena değil..bu tip filmlerden hoşlananlar için güzel olabilir
Yönetmen : Michael Lazar
Tür : Polisiye / Dram
Özet : Two pounds of pressure on a trigger pays really well… Ex special forces mercenary and now hardened criminal Vic…
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :MichaelLazar, Michael Madsen, Neal McDonough, James Russo, Paul Sloan, LisaArturo, Nick Vallelonga, Michelle Lombardo, Brian Hayes Currie, GarretSato, Robert Berson, Jess King, Noelle Kenney, Robert Ciancimino, JimmyLabrie.











Filmi izle...>>
Komedi filmine susayanlara göre bir film.Aynı zamanda epey de romantik bir film.Aslında kahramanımız (Jack Black )kadınlarla olan zayıf ilişkilerinden ve onları tavlayamamaktan epeyce yakınan birisidir.Bir gün asansörde "hipnoz yeteneği olan" popüler bir insanla karşılaşır.Ve bir anda kadınlara olan bakış açısı ve kadınları ayartma yeteneği tavan yapar.
Sorun şu ki aşık olduğu kadını "90-60-90" olarak algılarken gerçek bunun tam tersidir.İzleyin ve kararı siz verin değerli MySinema izleyicileri.




















Filmi izle...>>
Erotizmin tavan yaptığı bir film..

Biri uzakdoğudan kaçan bir adam , diğeri uzadoğuya kaçan bir kadın birbirlerinin vücutlarına sığınırlar, 20 geceliğine... '20 gece ve yağmurlu bir gün' Paris'te yaşayan uzakdoğulu bir adamla, uzakdoğuda yaşayan Avrupalı bir kadın arasında yaşanan erotizm ve duygu yüklü bir hikayeyi anlatıyor. Kadın hayatını, yaşadıklarını unutmak için uzaklara gider. Tüm sevgisini, dünyaya olan inancını hayran olduğu bir yanardağa bağlar, Java'ya. Geride kalan küçük bir hesabı kapatmak üzere yıllar sonra geri döner. Adamla karşılaşır. Adam yıllar önce sevdiği ne varsa geride bırakarak Paris'e gelmiştir. Her ikisi de kendilerini köklerine ait hissetmemektedirler. Fakat adam kadının aksine geçmişinden kaçıp kendi içine sığınmıştır bir yanardağ yerine. Dünya üzerine iki kayıp ruh, rastlantı sonucu Paris'te bir apartman dairesinde kelimeler yerine dokunuşların konuştuğu 20 gece ve yağmurlu bir gün geçirirler. Bu 20 gün her ikisi için de geçmişten birşeyler hatırlatan, dünya için de önemli günlerdir.
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi : Fransa
Orijinal Dili : Fransızca, Almanca
Filmin Süresi :85 dakika













Filmi izle...>>
Son zamanlarda yapılan en cesur erotizm içerikli filmlerden birisi diyebiliriz"Kör Tutku" filmine.
17 yaşındaki bir fotoğrafçı, kurallarını bozup modellerinden birine âşık olduğu sırada kendini bir cinayet vakasının ortasında bulur.Kör Tutku Cherry Crush online film izle
Tür: Dram / Gerilim
Yönetmen: Nicholas Dibella
Senaryo: Nicholas Dibella, Paul Root
Oyuncular: Jonathan Tucker, Frank Whaley, Haviland Morris, Julie Gonzalo, Nikki Reed, Dennis Boutsikaris, Alessa Neeck
Yapım: 2007, ABD




















Filmi izle...>>