• Feed RSS

Pages

Kana Susadim türkçe dublaj film izleHerkesin "Jennifer's Body" olarak bildiği ve ne hikmetse bizim dilimize ismi "Kana Susadım" olarak çevrilen filmin özellikle oyuncusu için izlendiğini biliyorum.. Konusu da bir şeytani ruhun seksi bir kıza sahip olamadığı için kasabanın tüm erkeklerini önce cezbedip (bunu hükmedemediği kızın vücuduna sahip olarak yapıyor) daha sonra öldürmesi.. TÜm bu psikopat ruhun cinayetlerini ise Jennifer'in en yakın arkadaşı durdurabilecektir..

imdb değerlendirmesi :5.4/10
Yapım: 2009 ABD
Tür: Korku , Gerilim
Yönetmen:Karyn Kusama
Senaryo ve Yapımcısı:Diablo Cody
Süre: 91 dakika
Gösterim Tarihi: 23 Ekim 2009







Filmi izle...>>
Rec 2 Ölüm Çiğliği 2 online izleBu serinin ilk filmini bir ay önce izlemiştim. Açıkçası izlediğim en iyi korku filmlerinden birisi olduğunu düşünüyorum.. Nedeni çok aslında.. Çünkü birinci filmde müthiş bir gizem vardı ve sanki olay bir kurgu değil de gerçekmiş gibi gelmişti bana..Filmde yakından ve amatör türde bir kamera çekimi olduğundan gerçekçilik artmıştı.. Bir binaya kapanan daha doğrusu karantinaya alınan bir binada yaşanan dehşet dakikaları konu alıyor Rec yani Ölüm Çığlığı 2 filmi.. İzlerken hem bütün bunların nedenini düşünüyorsunuz , hem kendinizi "ya ben onların yerinde olsaydım" türünden sorularla sorguluyorsunuz ve de her an her yerden çıkabilecek "kuduz türünden insanlar" ın korkusunu yaşıyorsunuz.. Tuttuğum korku filmlerinden birisi olan Rec 2 (2009 yapımı )filmini en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.. (Serinin ilk filmini izlerken iki sahnede cidden irkiliyorsunuz.)




Filmi izle...>>
Ice Castles Buzda Dans filmini izleKonusunun yoğun olmaması ve anlatmak istediği bu aşkı yalın bir biçimde izleyiciye sunması beni filmde en çok etkileyen noktaydı izlerken.. Bir yandan kaza sonucu kör olan güzel bir bayan olan Alexis , diğer yandan da yakışıklı Nick.. Kader belki de onların bu şartlarda buluşmalarını istemişti.. Gerçek olan ise bu ikilinin aşkının hiçbir engel tanımayacağıdır..

Süre : 95 dakika
Tür: Romantik , Drama

Yönetmen: Donald Wrye
Senaryolar : Gary L. Baim, Donald Wrye
Yapımcı: Michael Jaffe
Müzikleri: David C. Williams






Filmi izle...>>
Percy Jackson Şimşek Hirsizi izleOkuluna devam eden Percy , özellikle yunan mitolojisiyle ilgilenen bir öğrencidir.. TÜm bu fantastik düşlerinin tam ortasında aniden karşısına çıkan Poseidon , Hades ve Zeus gibi mitolojik tanrılar ve annesinin kaybolması onun da bir mitolojik kahraman olabileceğine işaret edecektir.. Sinemalarda birkaç gün önce gösterime girmiş filmi altyazılı olarak izleme imkanınız bulunmaktadır..

Sinemalar puanı: 7.2/10
ImdB Puanı:6.2/10
Yapım:2010 Kanada ABD
Yönetmen:Chris ColumbusSenaryo:Rick Riordan, Craig Titley
Yapımcı:Karen Rosenfel
Filmin TÜrü : Fantastik Macera






Filmi izle...>>
Gladio filmini dvd olarak izleNe var ki film epeydir sinema çekimi idi. Ancak bazı arkadaşların yoğun uğraşları sonucunda görüntüsü netleşmiş bir Kurtlar VAdisi Gladio bizi bekliyor. Yani , konusundan ve görüntüsünden şikayet ederseniz bişey diyemem ancak muhtemelen güzel bir görüntü ile izlersiniz..

Derin devletin ikinci adamını anlatacak olan Gladio , aslında geçen yıl yerli sinemanın en merak edilen filmlerinden belkide ilkiydi.. Zira ; dizide kendine has bir hayran kitlesi yaratmayı başarmış ve oyunculuğuyla da Polat Alemdar'dan yetenekli olduğunu göstermiş bir Musa Uzunlar vardı başrolünde.. Dizinin hastalarının bir de bu sinema filmine ne şekilde baktıklarını merak etmekten kendimi alamıyorum. Bence yer yer artan temposu ve kimi zaman da ağırlaşarak bilgileri bize sunan bu aksiyon ve yer altı dünyası filmi bizim gerçeklerimize çok yakın..



part 2

part 3



Filmi izle...>>
Triage filmini online izle 2010Açıkçası filmi henüz izleme imkanım olmadı. Zira 2010 yılının filmlerinden önce bitirmem gereken bir 2009 film kuşağı var.Ancak her nedense bu Telefon Kulübesi'nin esrarlı oyuncusu ve o filmde tek başına işi götüren Farrell'in başrolü oynadığını duymak ilgimi çekti.. Yılmaz üstat da filmi izlemedi diye düşünüyorun o anlamda bizlere filmlerin konularında yardımı dokunan Yılmaz abinin yorumunu bu film için henüz kullanamayacağım.. Bildiğim bir şey varsa o da İspanya'nın en şuh aktrislerinden Paz Vega'yı bir Belçika İrlanda yapımı filmde Farrell ile aynı karelerde görmenin vereceği heyecan..


Benim kanımca film ağır bir şekilde başlayacak ; konusu ile bizi etkilemeyi hedefleyecek ve nihayetinde yurduna tek başına ve en sevdiği dostlarını kaybetmiş bir halde dönecek olan fotomuhabiri ile bitecek...Yok mu daha gerçekçi bir film yorumu katacak?








Filmi izle...>>
Gözcü Lakeview Terrace filmini izleİşte bir yeni film ve Samuel Jackson karşınızda.. Bu adamın oyunculuk yeteneğini yalın ve kimi zaman da abartılı sahneleriyle gözler önüne seren psikolojik bir gerilim filmi..Kimi zaman izleyiciyi yanlış hedef göstererek şaşırtmayı da iyi başarıyorlar.Çoğu yerde trailer olarak karşımıza çıkan film türkçe dublajlı ve Jackson severlerin gecelerini geçirmek için izleyebilecekleri bir film..

Film , 2008 yılında çekildi ve başrol oyuncusu Samuel Jackson bir polisi oynuyor.Ancak sıradan bir polis değil.. Bir nevi bizim başkalarına karşı hissettiğimiz güven duygularını tartıya koymayı başaran filmi izlerken yer yer hayret ettim.
























Filmi izle...>>
Spartaküs 5. bölümünü online izleyinVallahi bu bölümüne sadece bir göz gezdirdiğimi söyleyim önce.. Ama baktığım üç dakikalık kısmı bile keyfimi artırdı. Aranızda geniş bir zamana sahip birileri varsa bu Spartaküs'ü ilk bölümünden başlayarak şimdiki 5. bölümüne kadar seyretmeli derim. Sinema izleyen bir manyak olarak bu Spartaküs'ün çoğu savaş filminden de iyi iş yapacağına inanıyorum..

Bu bölümde de kendi inanç sisteminden asla taviz vermeyen Spartaküs'ü yine arenada ölümcül mücadeleler bekliyor.Artık onun için daralan çemberin içerisinde ya o ölecek ya da yeni bir halk kahramanı doğacak!!


Süresi : 56 dakika (2 parça şeklinde)






Filmi izle...>>
Spartaküs 1. sezon 4. bölüm seyretNasıl ?? İzleyenleri sardı mı bu dizi furyası!! Kesinlikle izleyen arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre bir sinema filminin uzun partlara ayrılmış şekli gibi düşünülebilir diyorlar. Zaten çok uzun yıllar önce filmi gösterilmiş Spartaküs'ün dizisinde herşey daha görsel , savaş sahneleri izleyiciyi etkilesin diye onları da yeterince abartmışlar.. Spartaküs dizisinin müptela sayısı her geçen gün artacak gibi.. Bu da dizinin 4. bölümü.. 2009 da çıkan dizi şimdiden izleyenleri sarsıyor!!





Filmi izle...>>
Recep İvedik 3 online izle full seyretSeriyi devam ettirme kararı alan ŞAhan Gökbakar ve Recep İvedik filminin yapımcıları için pek de zor bir film olduğunu söyleyemeyeceğiz ne yazıkki..Zira yalnız bir kişilik (Recep İvedik) ile filmde iş götürülüyor. Filmi izleyen bir arkadaşımın (Hasan) dediğine göre ilk kısmında komik sahneler varmış..Kadınların toplu bir gün yemekleri ve oryantal gösterileri varmış. Hasan buralarını epeyce komik bulduğunu söylüyor..

Dalga bir yana , adamlar yine yapacaklarını yaptılar Yahşi Batı'yı geçtiler Üsküdar'a doğru yola çıktılar.. Komik , orta düzey , vasat.. Kim ne derse desin artık bizim malımız olarak gördüğümüz Recep İvedik iyice kişiselleşti bu filmle. Bazılarımız öyle birinin yaşadığından neredeyse emin gibi hatta..

Bizim film kritiğimiz

Avatar , 2 milyar doların üzerinde bir gişe hasılatı yaptı (400 milyon dolara mal edilmişti) . Recep İvedik ise 20 milyon dolarlık hasılatla Avatar filminin ancak yavrusu olabileceğini gösteriyor.

Tabii tartışmaya açık bir konu olduğunu sinemasever izleyicilerimizin takdiri ve insafına bırakıyoruz.. Ama şimdi buna siz filmi izleyerek (sinema çekimi olarak veya camrip izleyeceksiniz)




Movshareden – izleyin


Mystream den de filmin tamamını izleyebilirsiniz


divxstage Recep İvedik 3 bağlantısını da kullanabilirsiniz





Filmi izle...>>
Maviliklere Doğru 2 filmini izleHani bizleri izlerken hep imrendiren kaslı erkeklerin , cesur kadınların oldukları bir Sahil Güvenlik dizisi vardı bir zamanlar..İşte aynı onun ayarında bir film olan Maviliklere Doğru 2 de macerayı iki kişi sırtlanıyor .Bİlindiği gibi bahsettiğimiz dizide kahraman sayısı hayli fazlaydı..Filmde yakışıklı bir erkek ve güzel partnerinin bir suç şebekesi ile mücadeleleri anlatılıyor. Bolca mavi renk göreceğimiz sinema filmini izleyeceklere şimdiden keyifli seyirler..








Filmi izle...>>
The Imaginarium of Doctor ParnassusHayal gücümüze hitap eden ve izleyen herkesin kendi orijinal fikrini savunmakta özgür olduğu film fantastik bir kurgu.. çünkü filmde 1000 yaşında bir doktor var ; insanlara vaad ettiği şey ise onları bir ayna (sihirli) yardımıyla gerçeğin de ötesine götürme.. Sanırım bu kısmı fantastik gelmiştir sinema dostlarına... Baksanıza oyuncu kadrosuna , cidden iyi oyuncu seçimi yapmış filmin yapımcıları..

imdb derece: 7.4/10
Yapım: 2009 Fransa , İngiltere , Kanada
Yönetmen ve Senaryo: Terry Gilliam
Senaryo (2 ) : Charles Mckeown
Yapımcılar: Terry Gilliam , Samuel Hadida , William Vince , Amy Gilliam
Süre: 121 dakika
Oyuncu Kadrosu: Johnny Depp , Jude Law , Heath Ledger , Colin Farrell , Peter Stormare




part2

part 3



Filmi izle...>>