• Feed RSS

Pages

Kurt Adam 2010 altyazili izleHenüz ben de filmi seyretmedim. Ancak bir önceki filmde Kurt Adam izleyicileri memnundu.Zaten iki saatlik uzun da bir filmmiş.. Sınavlarım olmasa izleyebilirdim.Şimdi gördüm filmde Antony Hopkins de varmış.. Bu iyi işte..

Vakti olan izleyip bizlere film hakkında değerlendirme yaparsa seviniriz..Zaten sitemizi seven arkadaşlara buradan duyuru :

Lütfen izlediğiniz filmler hakkında olumlu olumsuz yorumlar göndererek bize yardımcı olun..

Kurt Adam - The Wolfman (2010)
imdb Kurt Adam puanı : 6,3/10
Yapım: 2010 İng. - Ame.
Tür: Korku , Gerilim
Yönetmen: Joe Johnston
Senaryolar: Andrew Kevin Walker , David Self
Yapımcı: Benicio Del Toro
Süre: 123 dakika
Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010 (Türkiye)
Film Kadrosu: Anthony Hopkins , Hugo Weaving , Benicio Del Toro , Emily Blunt , Geraldine Chaplin.














Filmi izle...>>
Tek Başına Bir Adam izleColin Firth ile Julienne Moore : İkisi de biraz veteran Hollywood oyuncuları olmalarına rağmen bu duygusal aşk filminde iyi iş çıkarıyorlar.. 52 yaşındaki bir profesör karısını kaybettikten sonra iyice kabuğuna kapanır. Ancak an gelir ki tüm endişeleri , hayata dair olumsuz düşünceleri hiçbir anlam ifade etmiyor. Ve hayatına o kadın girer..Tek başına yaşamanın zor yanlarını da gösteren bir senaryo..

Filmdeki aktör Colin Firth Venice film festivalinde de geçen yılın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü..

imdb gözüyle film : 7,8 / 10 (8226 kullanıcı oyuyla)
Sinemalar puanı:6.1/10
Yapım:2009 Amerika
Tür: AŞk , Dram
Yönetmen:Tom Ford
Senaryo:Tom Ford, David Scearce
Senaryo (Kitap):Christopher Isherwood
Yapımcılar:Chris Weitz, Tom Ford, Andrew Miano, Robert Salerno
Süre: 109 dakika
Gösterim Tarihi: 16 Nisan 2010 (Türkiye)







Filmi izle...>>
Bayern Münih - İnter golleri izleŞampiyonlar liginin 2010 finali Madrid'de oynanan Münih - İnter maçı ile nefesleri kesti.. Mücadelenin sonunda İnter maçı 2 - 0 kazandı..

İnterin gollerini ise Arjantinli sambacıları Diego Milito (dakika 35 ve 70) kaydetti.. İki golü de birbirinden enfesti kesinlikle. Bu kupaya İnter en son 48 yıl önce ulaşmıştı.
Filmi izle...>>
Adim Adim Cinayet izle türkçe dblajRyan Gosling ve Michael Pitt : İkisi de bir zamanın ekolü bana kalırsa.. Ryan Gosling'in Kaos filmindeki zeki ama biraz "kafası karışık" polis rolünü hiç unutmayacağım.. Her neyse..

Filmin Konusu : İki tane genç adam sırf zevk olsun diye hatta birazcık da kendi egolarını tatmin etmek için bir cinayet planı hazırlarlar.. Onlar için eğlence olan cinayet ile masum bir insanın hayatını karartma düşünceleri vardır.. Tek es geçtikleri nokta ise güzel ve akıllı polis dedektifi olan Cassie Mayweather (Sandra Bullock oynuyor)'dur.. Cassie , bunu onların yanına asla bırakmayacaktır..Sandra ablayı sevenlerin başucu filmlerinden olan filmin yapım yılı 2002..









Filmi izle...>>
Şrek Sonsuza Dek Mutlu izleSerinin 2010 filmi olan film henüz vizyona girmedi. Sinema izleyicilerinin yaklaşık bir on gün kadar daha beklemesi gerekiyor filmi sinemada izleyebilmeleri için..

Filmde Şrek yaptığı hatalı bir anlaşmadan dolayı boyut değiştirecek . Yani aslında en kısa ve net bir ifade ile bu böyle tabi.. Rumpelstiltskin adındaki kötü kalpli kral ile imzaladığı bu anlaşma ile gittiği yerde ne şimdiki eşi olan Fiona ile tanışmıştır ne de önceki hiçbir dostunu bulmuştur. Üstelik sonsuza dek mutlu olmak için en son yerdir burası , kendisi gibi yeşil renkli yaratıklar burada av için kullanılmaktadırlar. Ne diyeyim Şrek'in 2010 yılındaki son filmi Şrek severler tarafından istilaya uğrayacaktır sinemalarda..

Hemen hatırlatalım , hikaye gereği film yapımcıları bu filmin serinin son filmi olduğunu söylediler.



Yönetmen:Mike Mitchell
Senaryo:Josh Klausner, Darren Lemke
Tür: Aile, Macera , 3D
Yapım: Amerika 2010
Yapımcı Firma:DreamWorks
Internet adresi: www.shrek.com/
Film Seslendirmeleri : Cameron Diaz,Antonio Banderas,Eddie Murphy,Okan Bayülgen ve Justin Timberlake.






Filmi izle...>>
ayrılık filmini izleSibel Kekilli'nin son dönemde dram filmlerinde hayli yoğun biçimde aranan bir oyuncu olması Türk sinema severler açısından son derece sevindirici..

Film , Almanya doğumlu bir kadının küçük oğlu ile birlikte Kayseri'den Almanyaya geri dönüşünü konu alıyor. Aslında bu geri dönüşün içinde kadına göre oldukça gizemli yanlar vardır. Kadın kocasını bırakıp dönmüştür doğduğu yere.Fakat bu ayrılığı aile hiç hoş karşılamayacaktır ve yeni bir ayrılık sanki baş gösterecektir. Vizyon filmi kuşağında yakında izleyebileceğimiz filmde özellikle Sibel Kekilli'nin ön plana çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır..


Kekilli filmde kapalı bir kadını oynuyor ve filmi izlerken yer yer cüretkar sahneleri bulmak da mümkün olacaktır..Ağır havada gitmesine rağmen derin bir konusu var filmin.








Filmi izle...>>
Herkesin Keyfi Yerinde izleFilmi yaklaşık beş ay öncesinde izlemiştim ve aslında Robert Deniro'yu hiç bu kadar farklı bir rolde beklemiyordum. Çünkü bir süre mafya filmleri ile adından sıkça söz ettiren artist kabadayı bir anda yaşlı ve dul bir aile babası olmuş , üstelik hasta ve aşırı derecede yalnız. Tek isteği ise hayatta olan ve birbirinden ayrı dört evladını son bir kereciğine olsun bir araya getirmek ve onlarla hasret gidermek.. İzlerken sonuna kadar sıkılmadan devam etmiştim filme , hatta sonunda Rob amcanın çilesine ve onca zahmetine üzülmüştüm bile. Çünkü hiçbir evladı babaları ile birkaç günlüğüne de olsa bir araya gelmek istememişti. Belki bir baba olarak filmi izleyenler bizden onlarca kat fazla şey bulacaklar filmde..



Filmi izlerken en çok duygulandığım sahne ise babanın kızından ayrılıp "virtiöz olduğunu söylediği" oğlunun yanına gidiş macerası idi . Çünkü orada tren istasyonunda hem ilacını düşürecek , hem de bir zibidi tarafından ilaçları çiğnenecektir.












Filmi izle...>>
St.Trinians 2 izleSt.Trinians okulu bir yandan ekonomik krizle uğraşırken bir yandan da okulun öğrencileri kendi kurnaz fikirleri ile uğraşmaktadırlar .. ONların amacı okulda bulunan milyon dolarlık bir tabloyu yürütmektir. Her ne kadar yalın bir konu üzerinden hikayesi aksa da film aslında özellikle kızların performansı baz alınırsa bence başarılı..

Yapım: 2007 İngiltere
Tür: Komedi , Genel
Yönetmenleri : Oliver Parker ve Barnaby Thompson
Görüntü Yönetmeni: Gavin Finney
Süre: 93 dakika
Filmin Oyuncu Kadrosu: Mischa Barton , Colin Firth , Gemma Arterton , Antonia Bernath ,Jodie Whittaker












Filmi izle...>>
Gir Kanima türkçe dublaj izleFilmde iki tane küçük çocuktan birisi olan Oskar Kardan sıradan bir çocuktur. Ancak onun en yakın arkadaşı olan ELi ise tamamıyla ters bir kişiliktedir ve aslında vampirdir. İkilinin birbirleri ile tanışması , yani Eli 'nin diğer çocuğun bir nevi kanına girmesinin ardından yaşanan gizemli olaylar anlatılıyor filmde..

imdb Puanı: 8.1/10
Yapım: 2008 İsveç
Tür: Gizem , Gerilim
Yönetmen: Tomas Alfredson
Senaryo: John Ajvide Lindqvist
Senaryo (Kitap yazarı ): John Ajvide Lindqvist
Yapımcı: John Nordling , Carl Molinder
Süre: 114 dakika
Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2010 (Türkiye)
film kadrosu: Kare Hedebrant , Lina Leandersson , Adam Stone , Anders T. Peedu , Bengt Bylund




















Filmi izle...>>
13 izleFilm için söyleyebilecek en önemli şey "Seven" filmi ile "Paranormal Activity" filmlerinin birleşmesi deniliyor. Hatta ve hatta filmin imdb puanına da şimdi baktım ve içimde acayip bir şekilde bu filmi izleme isteği uyandı.. Hikayesi hakkında verebileceğim tek ipucu kendisini bir yere kapatıp başka insanların hayatları üzerine kumar oynayan bir adamın olduğudur..Bir diğer ipucu da filmin insanlığın varoluşunu derinlemesine incelemesi..

imdb puanı :8.2/10
Yönetmen ve SEnaryo:Géla Babluan
Tür : Gerilim , Gizem
Filmin Ülkesi : Fransa - Gürcistan
13 filminin kadrosu : George Babluani, Philippe Passon, Pascal Bongard, Aurélien Recoing ve Fred Ulysse.












Filmi izle...>>
Vera'nin Şoförü izleAslen filmin birden çok yönü var . BU açıdan filmde bir general kızı olan Vera ile onun şoförü arasındaki yakınlaşmanın temelinde ilerleyen filmin bir diğer önemli vurgusu da bir dönem komünizm ile yönetilen ve "sınıfsız toplum" olarak lanse ettiğimiz Rusya'nın yönetim açıklarını vurgulayan bir film.. İstanbul ve Ankara'daki sinema izleyicileri ile vizyonda buluşacak olan filmi diğer şehirlerimizde görme şansımız yok.. Rusya'nın ordu yapısını ve komünist sistemlerini Vera ve şoförünün yaşadığı olaylar ekseninde izleyeceğiz..

film imdb puanı : 7,5 / 10
Yapım : 2004 Rusya (2010 Türkiyede vizyon tarihi)
Tür : Politik , Aşk
Yönetmen ve Senaryo: Pavel Chukhraj
Yapımcılar : Mikhail Zilberman, Igor Tolstunov, Lyudmila Zakharova, Aleksandr Rodnyansky, Vitaly Koshman
Süre : 105 dakika
Başroller : Igor Petronko ile Alena Babenko







Filmi izle...>>
Elm Sokaği 2010 full izleElm Sokağı serisinin on yıl önceki en sağlam izleyicilerinden birisi olarak şunu söyleyim elbette filmi Amerikaya gidip izlemedim ama , gelir gelmez sinemalara da gidip bir de orada izlemek istiyorum..Adamlar hayal güçlerini sağlam kullanıyorlardı Elm sokağında ama yine de bana pek korkunç gelmeyen bir seri idi..

En son film olarak Freddy Jason'a karşıyı yaptılar , onu pek de beğenmedim. Bu filmin ise diğerinden daha korkutucu olduğu ise kulağıma geldi. Filmi full izleyerek yorumumu öyle yapmak istiyorum.Zaten birkaç gün sonra Ankara ve istanbul gibi şehirlerde de film gösterime girecek.

Sinemalarda Gösterim Tarihi: 21 Mayıs 2010 (Türkiye)
Yapım: 2010 Amerika
Tür: Fantastik - Korku
Yönetmen: Samuel Bayer
Senaryolar: Wes Craven , Eric Heisserer , Wesley Strick











Filmi izle...>>
Ay lav yu izle Ay lav yu fullAy lav yu aslında yer yer politize edilmiş düşünceleri vurgularken ana fikir olarak filmde Aşkın her mekanda yazıldığı gibi okunması da yapılıyor . Film doğunun küçük bir köyünde Amerikalı bir aile ile Türk ailenin farklılıklarını komedi türünde yansıtıyor. Her açıdan bir komedi olarak görülen Ay lav yu ya ilgi ise hayli yoğun..
Filmin oyuncu kardosu ise yarı Türk yarı amerikan seçilmiş gibi.

Filmi izlerken en çok beğendiğim karakterin ise o gözlüklü , sempatik biraz da argo ifadeler kullanan çocuk olduğunu söyleyim.


Tür : Politik komedi
Gösterim Tarihi : 12 Mart 2010 (Türkiye)
Yönetmen : Sermiyan Midyat
Yapım : 2009, Türkiye
Süresi : 100 dakika
Ay lav yu oyuncuları : Fadik Sevin Atasoy,Sermiyan Midyat, Steve Guttenberg,Mariel Hemingway ve Ayşenil Şamlıoğlu.






Filmi izle...>>
Robin Hood türkçe dublaj izleZenginden çalıp fakire dağıtan meşhur roman kahramanı olan Robin Hood şimdi sinemalarda.Üstelik o kahramanı çok sevilen Russell Crowe canlandırıyor..Gladyatör filmi ile oskarı kazanan oyuncu Russell Crowe'un son filmi olan Robin Hood ülkemizde 14 mayıs 2010 tarihinde sinemalarda gösterimine başlanan fantastik macera filmi Robin Hood özellikle bu alandaki sinema izleyicisinin bu seneki favori filmi gibi görünüyor..Cyrus Voris'un meşhur romanından uyarlanan filmi Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz..

imdb Puanı: 7.4/10
Yapım: 2010 Amerika , İngiltere
Tür: Fantastik
Yönetmen: Ridley Scott
Senaryo: Brian Helgeland , Tom Stoppard , Cyrus Voris , Ethan Reiff
Yapımcılar: Russell Crowe , Ridley Scott , Brian Grazer , Charles J.d. Schlissel
Süre: 1 saat 46 dakika
Oyuncu Kadrosu: Russell Crowe , Cate Blanchett , Matthew Macfadyen , Mark Strong , William Hurt











Filmi izle...>>
Hasat Zamani filmi türkçe izleHilary Swank'ın oyunculuğuna filmde kesinlikle diyecek yok ancak film bir gizem veya bilmece türünden bir film olmasına rağmen Hristiyanlık misyonerliği filmde en çok göze çarpan şeylerden ..Zaten film de belki en büyük eleştirisini bu yüzden aldı.. Konu olarak genç bir profesör olan Katherine'in babasını ve annesini kaybetmesi üzerine kadının girdiği karmaşık inanç sistemi anlatılıyor .. O artık doğru bildiği tüm şeylerin aslında sadece bir inanç sisteminden kaynaklandığını düşünmektedir ve Louisiana'da yaşanan tuhaf olayları araştırmaktadır.. İşin ilginç yanı bu olaylar İncil kitabında da yer yer yazılmıştır yani kutsal kitaplarındaki bilgiler ile yaşananlar arasında sanki gizli bir bağ var gibidir..

Yapım: 2007 Amerika
Tür: Korku , Gizem
Film Kadrosu : Hilary Swank , Annasophia Robb , Stephen Rea , David Morrissey , Idris Elba
Süre: 96 dakika
Filmin Dili : Türkçe dublaj











Filmi izle...>>
Adalet Peşinde türkçe dublaj izleHayli zamandır altyazılı olarak gördüğüm filmi sizlere türkçe olarak sunuyorum.. Aslında bayağı zamandır izleyip izlememe arasında kaldığım filmi şimdi iyi ki izlemişim diyorum.. Sizlere elbette filmin sonunu söylemeyeceğim.. Ancak ilk olarak filmin içindeki zekanın bir benzerini meşhur Bruce Willis li Çakal filminde de gördüğümü söyleyim..

Karısı ve kızı gözlerinin önünde öldürülen sıradan bir adamın intikamını anlatan filmde Amerika'nın adalet sistemine de hayli sağlam göndermeler var.. Birincisi karısına tecavüz eden ve ardından öldüren adam ile bir avukat (filmde Jamie Foxx) bir anlaşma yapacaklar. Bu anlaşma ile asıl suçlu sadece on yıl ile işten kurtulacak.. işte filmdeki tüm sürprizler bundan sonra gelecek. O pis heriften intikamını alma sırası Clyde Shelton (Gerard Butler) a gelmiştir. Aslında sıradan bir insan olarak görülen Shelton'da inanılması güç numaralar olduğunu izleyince göreceksiniz.. Adam en sevdiği iki kişinin ölümünü gördükten sonra her davasını tek başına halletmeye , savcı ve avukatlarla dalga geçmeye başlayacak.. Hızlı , heyecanlı ve beklenmedik gelişmelere gebe olan filmi türkçe izleyeceksiniz..












Filmi izle...>>
Bugün Turkcell Süper ligde şampiyonluğun iki iddialı takımından Bursaspor ile Fenerbahçe aynı saatlerde şampiyonluk mücadelesi verecekler..

Galatasaray'a puan kaybederek liderliği Fenerbahçe'ye bırakan Bursa'nın hala şampiyonluk ümidi var.. Çünkü 73 puanlı Fener'in yalnızca bir puan gerisinde 72 puanda Bursa ekibi..Beşiktaş ise şampiyonluk ümitlerini daha 30. haftadan itibaren yitirmişti.

Bursa Nasıl Şampiyon Olur ?





Bu sorunun iki yanıtı var , daha doğrusu iki tane olasılığı:

1. Fenerbahçe Trabzonspor'a yenilirse Bursaspor'un Beşiktaşla berabere kalması haline şampiyon Bursa.

2. Fenerbahçe Trabzonsporla berabere kalırsa yeşil beyazlı ekibin Beşiktaş'tan mutlak üç puan alması halinde yine şampiyon Bursaspor..

Her iki olasılıkta da Bursasporun Beşiktaştan minimum bir puan alması , Fenerbahçe'nin de Trabzonspor'a en az bir puan hediye etmesi gerekiyor..


Saat 20.00 Bursa- Atatürk stadyumunda oynanacak olan şampiyonluk maçı için iki takımın muhtemel ilk on bir leri şu şekilde :

Bursaspor ilk 11 : Ivankov,İbrahim,Mustafa,Ömer,,Ali Tandoğan,Hüseyin,Ozan İpek,Ivan Ergiç,Bekir Ozan,Turgay,Sercan.
Beşiktaşın ilk 11'i : Rüştü , Uğur , İ. Toraman , Sivok , İsmail , Fink , Ernst , Necip , Nihat , Tello ve Nobre..


Bu harika maçı canlı olarak izleyin , Bursa Beşiktaş maçını online naklen izleyin..


Filmi izle...>>
Eragon izle Eragon Star TvBugün Star Tv de saat sekiz itibariyle izleyiciyle buluşacak Eragon filmi ile ilgili bilgileri sizlere sunuyoruz.. (16 Mayıs 2010 , Saat 20.00 da başlıyor)

Film , tarz olarak fantastik bir macera filmi ve televizyonda ilk kez yayınlanacak.. Konusu ise bir çiftçinin yeğeni olan Eragon adındaki genç çocuğun rastgele dolaşırken parlak ve mavi bir taş bulması ile başlıyor.. Bu taşın gizemi ve Eragon'un üzerindeki etkisine bakacak olursak bir tılsımlı taş bulduğunu söyleyebiliriz Eragon için.. Bu taşın çok değerli olduğunu düşündüğü bir anda taş ortadan ikiye yarılacak ve artık o ve ailesine çok eski zamanlardan kalma değerli bir miras kalacaktır.Filmde sevdiğim oyunculardan John Malkovich'in de yer aldığını izleyiciyle paylaşmalıyım.


Filmin Yönetmeni :Stefen Fangmeier
Tür : Fantastik , Aile
Yapım : 2006 Amerika
Oyuncu Kadrosu : Djimon Hounsou, Edward Speelers, Jeremy Irons, John Malkovich, Robert Carlyle







Filmi izle...>>