• Feed RSS

Pages

Güzel kurgulanmış bir senaryo filmin tadını artırmış.
Tür : Dram / Politik / Yol
Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008
Yönetmen : Hüseyin Karabey
Senaryo : Hüseyin Karabey , Ayça Damgacı
Yapım : 2008, Türkiye / İngiltere / Fransa













Filmi izle...>>

Konusu:Yatak odaları bir türlü ısınmayan çiftlerin terapistleri ile olan gırgır ilişkisi anlatılıyor
James (Culkin) ile Heather (Dziena) yirmili yaşlarda bir çifttir. İlişkilerindeki monotonluğa çare olarak farklı cinsel deneyimler yaşamayı planlarlar. Aynı yaşlardaki bir başka çift olan Ellis (Becker) ile Rene (Dushku) de arayış içindedirler. “Sex and Breakfast” gençlerin günümüz büyük şehirlerinde ilişki kurmak ve bu ilişkiyi yürütmekte yaşadıkları zorlukları erotik bir dille ekrana taşıyor.
“Home Alone” serisi filmleriyle ünlenen* bir zamanlar Amerika’nın en tanınmış çocuk yıldızlarından olan 1980 doğumlu Macaulay Culkin* yetişkinlik dönemi filmlerinden biriyle karşımızda. Ünlü aktöre* yine çocuk yaşlarda ünlenen* ardından “Angel” ve “Buffy the Vampire Slayer” TV dizilerindeki Faith rolüyle starlaşan* 2003 tarihli başarılı korku filmi “Wrong Turn”le çıkışını sürdüren Eliza Dushku eşlik ediyor.











Filmi izle...>>

Yapım : 2006 ABD
Tür : Dram / Spor
Yönetmen : Ericson Core
Süre : 1 Saat 45 Dakika

Olaylar 1976 yılında başlamaktadır. Philadelphia Eagles takımı kötü zamanlarındadır ve takıma gönül vermiş taraftarlarını da üzmektedir. Hayatında zor günler geçiren, işsizlikle boğuşan ve karısı tarafından terkedilen Vince’de bu taraftarlardan biridir. Yeni sezona takım yeni bir teknik direktörle başlar. Teknik direktör Dick stadyumda herkesin katılabileceği bir oyuncu seçmesi yapacağını söyler. Katılan yüzlerce kişi arasında Vince’de vardır. Otuz yaşındaki adamımız için zor bir mücadele başlamıştır. Nihayetinde Vince takıma tüm olumsuzluklara rağmen girer ve mücadelesine başlar














Filmi izle...>>
Dvd kalitesinde izleyebileceğiniz film 2009 yapımı bir komedi filmi.Filme ilk bakanlar oyuncularının popüler ve bilindik isimler olmadıklarından şikayetçiler ancak buna aldanmamak gerekli diye düşünüyoruz..Gayet güzel bir komedi filmi ekibi olmuşlar...
Video / DVD: 17 Şubat 2009 tarihinde
Varney Gary Wolf
Yönetmen: Jeff Balis
Tarz: Komedi











Filmi izle...>>
Eskilerin çok daha iyi bildikleri bir isim Steven Seagal..O gerçek bir dövüş efsanesi.O denli rahat tavırları var ki insanı bazen coşturuyor film sahnelerinde..
Yapım Yılı : 2009
Türü : Aksiyon
Yönetmen : Jeff King
Yapımcılar : Tim Brown, Oliver De Caigny, Michele Futerman
Firma : Insight Film Studios
Dil : İngilizce
Ülke : Amerika
Müzik : Peter Allen

Oyuncular
Steven Seagal, Laura Mennell, Dan Payne, Mike Dopud










Filmi izle...>>
Aksiyon fırtınasına hazır mısınız?Son zamanların gözde oyuncularının aynı kareyi paylaştıkları film epey bir popüler.
Yönetmen : Arviz Saghizadeh
Oyuncular :Michael Madsen, David Carradine
Tür :Aksiyon
Orijinal Dili :Eng Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı :2009
Ülke :USA









Filmi izle...>>
2008 yapımı olan İspanyol yapımı film ülkemizde 2009 yılında vizyona girdi.Filmin hakkında şunları söyleyebiliriz:
Valére 28 yaşında,iyi eğitimli ve çok çekici bir kadındır. Tüm bunlardan başka, cinsellik konusunda özgürlüğüne düşkün biridir. Sürekli olarak, sonsuz ve doyumsuz cinsel arzularını tatmin edecek birilerini aramaktadır ve istediği herkesle sevişmektedir. Ne zaman seksi bir yaşam biçimi olmaktan çıkarmak istese arzularına engel olamaktadır. Genç kadın hem cinselliği yaşayabileceği hem de kariyer yapabileceği bir alan olarak fahişeliği keşfeder. İki konuda da uç noktalarda deneyimler yaşayacaktır.

























Filmi izle...>>
Hollywood'un neredeysebütün yıldızları bu filmde.Julia Roberts,Jude Law,Clive Owen,Natalie Portman,Colin Stinton..Bir filmden daha ne beklenebilirki!!
Yönetmen : Mike Nichols
Senaryo : Patrick Marber, Patrick Marber
Orijinal Adı : Closer
Yapımcı Firma : Icarus Productions [us]
Yapım Yılı : 2004
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 104 dakika
Vizyon Tarihi : 04.03.2005










Konu:

“Closer” (Daha Yaklaş) günümüz Londra’sında geçen bir komedi. Çağımız kadın-erkek ilişkilerini mizahi ve derinlikli bir

şekilde işleyen film, birbirine yabancı dört insanın tesadüfi karşılaşmalarını, birbirlerine duydukları anlık çekimleri ve

tesadüfi aldatmaları konu alıyor.
Filmi izle...>>
Al Pacino ile son zamanların en polüler aktörü Sean Penn'in başrollerini oynadıkları,Brian De Palma'nın yönetmenliğini yaptığı Carlito'nun Yolu filmi 93 Amerikan yapımı bir kült film.
Yapım :1993, ABD
Tür :Polisiye / Romantik / Suç
Yönetmen :Brian De Palma
Senaryo :David Koepp
Oyuncular :Penelope Ann Miller, Al Pacino, Viggo Mortensen, Sean Penn, John Leguizamo, Luis Guzmán
Yapımcı :Martin Bregman
Görüntü Yönetmeni : Stephen H. Burum
Müzik :Patrick Doyle
Süre : 2 saat, 24 dk.
Konu:Hapishaneden çıktıktan sonra kendine yeni bir yol çizmeyi düşünen Carlito Brigante. Ona en zor dönemlerinde yardımcı olan avukatı David Kleinfeld. Carlito’nun sevgilisi Gail.Carlito hapishaneden çıktıktan sonra sevgilisi Gail ile birlikte kendine yeni bir hayat kurmayı düşlemektedir. Ancak geçmişi Carlito’nun yakasını bırakmaz. O ne kadar geçmişinden soyutlanmaya çalışsa da avukatının hataları ve eski dostları onu bırakmaz.









Filmi izle...>>
Bir aralar playstation oyunu fırtınalar koparan,tüyler ürpertici derecede korkunç olna "Sessiz Tepe" filmi korku filmi deyince akla ilk gelen filmlerden birisi olmayı başardı.Zengin görsel efektleri ve senaryosuyla izleyenlere gerilim dolu dakikalar yaşatıyor.Başından sonuna heyecan fırtınası.
(Dİpnot:2006 yılının en iyi korku filmi olarak görülüyor.)

Genç bir anne olan Rose, kızı Sharon’ın hastalığına çare bulmak istemektedir. Psikiyatrik tedaviyi reddeden Rose kızıyla birlikte, kızının rüyasında sürekli olarak tekrarladığı kasabaya doğru yola çıkarlar.
Kocası Christopher’ın karşı çıkmasına rağmen Rose, kızının tuhaf hastalığının tedavisinin bu garip kasabada olduğuna inanmaktadır.
Anne kız kasabaya gelirken karşılarına tuhaf birşey çıkar ve Rose arabanın kontrolünü kaybeder, kendine geldiğinde kızı arabada yoktur, onları takip eden polisle beraber kızı SSharon’u aramaya başlarlar.
Yönetmen:Christophe Gans
Müzik:Jeff Danna, Akira Yamaoka
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Macera
ülkesi: Kanada, Japonya, ABD, Fransa
yılı: 2006
süresi: 127 dakika







Filmi izle...>>
Dram tarzında çok iyi bir filmdi.İnsanın damağınada hüzel bir tad bırakıyor.Gerçekten güzel bir filmdi.Kadroysa mükemmel...
Oyuncular:Will Smith (Bagger Vance) , Matt Damon (Rannulph Junuh) , Charlize Theron (Adele Invergordon) , Bruce McGill (Walter Hagen) , Joel Gretsch (Bobby Jones) , Lane Smith (Grantland Rice)
Savannah'ın en ünlü golfçüsü Rannulph Junnah (Matt Damon), bölgenin en zengin iş adamının kızı Adele (Charlize Theron) ile evlidir ve halk arasında çok popülerdir. Birinci dünya savaşının patlak vermesiyle cepheye ilk gidenler arasında yer alır. Zorlu bir görev sırasında birliğinden tek kurtulan kişi olur ve herşeyi bırakarak kayıplara karışır.

15 yıl sonra Savannah'a geri döndüğünde, Adele'nin babasının intihar ettiğini öğrenir. Adele, babasının en büyük rüyası olan golf sahasının satılmaması için kontrolü eline alır ve bu sahada oynanacak büyük bir karşılaşma organize etmektedir. Organizasyonun başarılı olması için karşılaşmada Amerika'nın en ünlü iki golfçüsü olan Bobby Jones ve Walter Hagen'in yanı sıra yerel bir kahraman olan Junnah'ın da oynaması gerekmektedir.










Filmi izle...>>

MEg Ryan ve Hugh Jackman'in başrollerini oynadıkları "Büyülü Çift =Kate&Leopold" filmi gösterime girdiğinden bu yana en revaçta romantik filmlerden birisi diyebiliriz.
Tür : Romantik / Komedi / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2002
Yönetmen : James Mangold
Senaryo : Steven Rogers , James Mangold
Görüntü Yönetmeni : Stuart Dryburgh
Müzik : Rolfe Kent
Yapım : 2001, ABD , 121 dk.
Kate ve Leopold adeta birbirleri için yaratılmışlardır. Tek sorun kadının tam bir 21.yüzyıl iş kadını, erkeğin ise 19.yüzyılda yaşayan bir dük olmasıdır.
Kate’in eski erkek arkadaşı Stuart, Leopold’un soyundan gelmektedir. Bir gün üzerinde Leopold’un bulunduğu bir tablo bulunca işler karışır. Leopold bir kaza sonucunda kendisini günümüzde ve Kate’in karşısında bulur.
Şişman, Güçlüler Bölgesi gibi indie filmlerle sinemaya çok güçlü bir başlangıç yapmış olan James Mangold’dan, hem romantik hem de fantastik bir yapım.









Filmi izle...>>

Ben Stillerden kahkaha filmi sizlerle.Macera devam ediyor.Kahkahalara boğularak izleyeceksiniz serinin 2.filmini..
Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 22 Mayıs 2009
Yönetmen : Shawn Levy
Senaryo : Robert Ben Garant , Simon Kinberg
Görüntü Yönetmeni : John Schwartzman
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2009, ABD , 108 dk.










Filmi izle...>>
Korku gerilim sevenler için vizyon korku filmi.Kesinlikle kaçırılmamalı deriz.
Gösterim Tarihi : 19 Haziran 2009
Yönetmen : Dennis Iliadis
Senaryo : Adam Alleca , Carl Ellsworth , Wes Craven
Yapım : 2009, ABD , 110 dk.
Oyuncular

GarretDillahunt (Krug) , Michael Bowen (Morton) , Joshua Cox (Giles) , RikiLindhome (Sadie) , Aaron Paul (Francis) , Sara Paxton (MariCollingwood) , Monica Potter (Emma Collingwood) , Tony Goldwyn (JohnCollingwood)
Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari, orada Paige ile arkadaş olur.

Fakatbir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır ve Mari ellerinden kurtulmayaçalışırken vurulur. Çete üyeleri kendilerine sığınacak bir ev ararkentesadüfen Mari’nin ailesinin evini bulur. Herşey ortaya çıktığındafailler kurban durumuna düşecektir.

The Last House On The Left , şiddetin sinemada temsili açısından ilk örneklerini konu edinen 1972 yapımı filmden uyarlanmıştır.











Filmi izle...>>
Tür : Dram / Komedi / Aksiyon
Yönetmen : Steve Carr
Senaryo : Kevin James , Nick Bakay
Görüntü Yönetmeni : Russ T. Alsobrook
Yapım : 2009, ABD , 87 dk.
Oyuncular:Kevin James (Paul Blart) , Keir O Donnell (Veck Sims) , Jayma Mays (Amy) , Raini Rodriguez (Maya Blart) , Shirley Knight (Anne) , Stephen Rannazzisi (Stuart)



















Filmi izle...>>

Jeff Daniels ve Jim Carrey ikilisinin tekrar tekrar izlenen bir komedi efsanesi..İzlerken yarılacaksınız.Gerçekten çok iyi bir komedi filmi. Bazı filmler vardır gülmek için kendinizi zorlamanız gerekir. Bu o filmlerden değil, gerçekten izleyince gülüyorsunuz kendinizi zorlamanıza gerek yok.

Hikayesi:Hiçbir işte dikiş tutturamayan zevzek ikili Jim Carrey ve Jeff Daniels, para dolu bir çantayı güzel sahibine ulaştırmak için macera dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Bu arada polisleri, haydutları ve yollarına çıkma gafletinde bulunan diğer şanssızları şaşkına çevirirler.
Silinmiş ve alternatif sahneleri, detaylı yapım süreci yorumları ve fazladan dakikaları ile bu film tüm zamanların en budalaca muzipliklerini sunuyor.










Filmi izle...>>
Marjinal bir film izlemek isteyenler olursa tam size göre bir film.Hector karısıyla birlikte yeni evlerine taşındığı gün inanılmaz bir olay yaşar. Elinde dürbünü çevreyi gözetlerken ormanda çıplak bir kadın görür, çaktırmadan yanına gider fakat bu esnada gizemli bir adam tarafından bıçaklanır.

Aynı adamdan kaçarken garip bir mekana ve mekanda yer alan bir aletin içine sığınır. Fakat bu kaçış onun zamanda geriye gitmesine neden olacaktır. Hector zamanda geriye gidince bir anda 2. Hector durumuna düşer. Eski hayatına devam etmek için orijinalini öldürmesi gerekmektedir. Bu arada Hector'ların sayısı artar.

2008'in en tuhaf ve şaşırtıcı bilim kurgu filmi olduğunu söyleyebiliriz. Düşük bütçeli bu orijinal yapım gösterildiği festivallerde olay yarattı. Remake'ini David Cronenberg'ün çekeceği söyleniyor.
Yönetmen : Nacho Vigalondo Senaryo : Nacho Vigalondo Görüntü Yönetmeni : Flavio Martínez Labiano Müzik : Eugenio Mira Yapım : 2007, İspanya , 88 dk.











Filmi izle...>>
Gani Müjdenin yazıp yönettiği Ata Demirerin başrolünde bir Osmanlı padişahını oynadığı film bir tarihi hiciv filmi.Son derece başarılı bir senaryo sizlerle.Bir o kadar da komik tabii.
Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008
Yönetmen : Gani Müjde
Senaryo : Gani Müjde
Yapım : 2008, Türkiye















Filmi izle...>>


Serinin son ve en bomba filmi!! 2 kat komik,2 kat müstehcen bir film desek yanlış olmaz herhalde bu filme.
Sansürsüz! Parti devam ediyor… Amerikan Pastası Sunar Parti Evi’yle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor.
















Filmi izle...>>
Kahkaha tufanına hazır mısınız? Nostaljik film arayanlar için güzel bir seçenek sizinle.Bir dönemin Türkiyesinin ustaca eleştirildiği,zor haayat koşullarına rağmen insanların nasıl mutlu kalabildiğine güzel bir örnek teşkil ediyor öykümüz.
Doğup büyüdüğü köyünü terk edip büyük kente yerleşen saf bir köylünün öyküsünü konu alan bir komedi filmi. Kahramanımız şansın yardımıyla kentte tutunmayı başarır ve zengin olur.






Filmi izle...>>
Jean Christophe Grange ın aynı adlı gerilim ve bilim kurgu romanından uyarlanan film Jean Renonun harika oyunculuğuyla adeta bir bilim kurgu gerilim efsanesi oldu.
Filmin Konusu:
Paris’ te bir Türk mahallesinde insanlık dışı cinayetler işlenmektedir. kurbanlarını akıl almaz işkencelerle tanınmayacak hale getirip öldüren katil ve ya katillerin soruşturması için polis şefi paul nerteaux görevlidir. neredeyse her soruşturmasından sonra eline hiçbirşey geçmeyince, Türkleri iyi tanıyan birinden yardım almak zorunda kalır ..jean-louis schiffer geçmişinden dolayı kendi camialarında pek sevilmeyen bir polistir. zira adı zamanında bazı yasa dışı olaylara karışmıştır. nerteaux ile bu işi birlikte araştırmaya karar verirler. ancak herşey göründüğü gibi değildir. schiffer’ın kafasında kimsenin bilmediği planları vardır. bir devlet görevlisinin eşi olan anna heymes, yaşadığı sağlık problemleri yüzünden hayatı altüst olan bir kadındır. sürekli gördüğü hayaller yüzünden en yakınlarını tanıyamayacak hale gelmiştir.
Hikayenin gelişmesiyle beraber anna ve diğer iki adamın yolları kesişir.




2.Bölüm

3.Bölüm

4.Bölüm

5.Bölüm

6.Bölüm




Filmi izle...>>
Tam 5 Dalda oskar adayı bir film sizleri bekliyor!!Süper bir oyuncu kadrosu,izlenmeye kesinlikle değer bi film yapılmış.
Yönetmen :Stephen Daldry
Senaryo :David Hare, Bernhard Schlink (Kitap)
Müzik :Alberto Iglesias
Oyuncular :Kate Winslet, David Kross, Ralph Fiennes, Linda Bassett, Jeanette Hain, Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth, Bruno Ganz, Susanne Lothar, Alissa Wilms, Florian Bartholomäi, Friederike Becht, Matthias Habich, Frieder Venus, Marie-Anne Fliegel, Hendrik Arnst, Rainer Sellien, Torsten Michaelis, Moritz Grove
Filmin Konusu:II. Dünya Savaşı sonrası - Almanya. Michael, kendisinden yaşça büyük Hanna’ya aşık olur. Hanna‘nın bir gün ansızın ortadan kaybolması ile ilişkileri sona erer. 8 yıl sonrasında, bir hukuk öğrencisi olarak hayatına devam eden Michael, savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yaparken Hanna‘yı sanık sandalyesinde otururken görünce gözlerine inanamaz. Michael ikisinin de hayatını derinden etkileyecek bir sırrı gün yüzüne çıkarır.








Filmi izle...>>
Bu film son zamanlarda yapılan en güzel filmlerden birisi.içinde hem aşk var,hem zamparalık var,hem de inanılmaz derecede komik olaylar var."insan ilişkilerinde özgüven eksikliği" yaşayan veya bir türlü kız tavlayamayan bir grup insanın katıldığı bir kurs düşünün.Öğretmen işin kitabını yazmış diye düşünmez misiniz? Peki ya öğretmen ile öğrenci aynı kızın peşinde koşarsa.!İzlerken yer yer kırılacaksınız.Muzip ve zekice bir senaryo sizleri bekliyor.Filmin son bölümünde de epey heyecanlı anlar yaşanacağını bellirtelim..Mysinema iyi seyirler diler.





















Filmi izle...>>