• Feed RSS

Pages

İlk Aşk izleFilm , Kore Savaşına giden ve geri dönmeyince tüm ailesi tarafından öldü bilinen Asaf'ın yaşadığı olayları konu alıyor..Asaf aslında yaşadığı yasak bir aşktan dolayı bir daha kasabasına dönmeme yemini etmiştir. Bu yeminini ise babasının vefatı ile bozacak ve tekrar o eski yaşadığı yöne dönecektir..Film bu dönüşün ardındaki olayları bir aşk hikayesi ekseninde anlatıyor ve ilerleyiş olarak Babam ve Oğlum filmine benzeten izleyici sayısı hiç de az değil..


Yönetmen : Nihat Durak
Senaryo : Ada senaryo grubu
Tür : Dram , Romantik
Yapım : 2006 Türkiye
Film Oyuncuları :Çetin Tekindor, Tarık Papuççuoğlu, Vahide Gördüm, Erol Günaydın, Halit Ergenç.







Filmi izle...>>
Kiz Erkek Meselesi izleAslında kahramanımız kız ile erkek aynı lisede okurlar.. Birbirlerini sevmelerine rağmen hep birbirlerinden uzak kalırlar.. Kız zekidir , erkeğin ise spor yönü gelişmiştir..Bunlar bir gün müzede eski bir büyücü heykelinin önünde tartışırlar.Bu heykel onlara büyü yapar ve kişilikleri birbirlerininki ile değişir.Bir süre sonra bu iki genç aslında bu işin keyifli yanları olduğunu da keşfeder..

Türü : KOmedi
Yapım : 2006 - Kanada,İngiltere















Filmi izle...>>
Yip Man 1 - İp Man 1 izleValla ben ikinci filmini geçen hafta izlemiştim ve film danışmanım Yılmaz bey ile konuştuğumda o bana geçen sizle paylaştığım filmin Yip Man 2 olduğunu söylemişti.. Serinin ilk filmi aslında bu film ve Yip man lakaplı kahramanımız yine ezilenin yanında dövüş tekniklerini öttürüyor adeta.. Zatan filmin puanından da hayli belli değil mi!

Bruce Lee gibi bir efsanenin doğmasını sağlayan bir kahraman olan Yip Man 'in gerçek hikayesi biraz soslanarak da olsa müthiş bir şekilde anlatılıyor..

imdbB Puanı:8.2/10
Yapım: 2008 ~ HongKong
Tür: Biyografi , Dram , Aksiyon
Yönetmen:Wilson Yip
Senaryo:Edmond Wong
Yapımcı:Bak-ming Wong
Görüntü Yönetmeni:Sing-pui O
Müzik:Kenji Kawai
Filmin Web adresi:www.ipman-movie.com
Süre: 105 dakika













Filmi izle...>>
Hayata Çalım At izleValla ister hayata çalım atalım ister pandik atalım (espri tabii) yer yer hayattan çalım yediğimiz ofsayta düştüğümüz oluyor.. Konusu itibariyle drama eseri olarak gördüğüm filmde orta yaş bunalımı yaşayan Eric (Eric Cantona) futbol hastasıdır. Bir gün yanlışlıkla içtiği bir ilacın tesiri ile bir anda kişiliği değişecek ve enerjisi artacaktır.. Yani bir nevi yaşamdan aldığı keyif artacaktır..

Festivallerde geçtiğimiz yıl istenen ilgiye ulaşmış bir ingiliz filmi..

imdb Puanı: 7.3/10 (4020 kullanıcıdan)
Yapım: 2009 İngiltere
Tür: Spor , Dram
Yönetmen: Ken Loach
Senaryo: Paul Laverty
Yapımcılar: Ken Loach , Tim Cole
Süre: 115 dakika
Filmin Oyuncuları: Eric Cantona , Cole Williams , Dylan Williams , Gerard Kearns , Laura Ainsworth.















Filmi izle...>>
The 7 Adventures of Sinbad izleFilmin afişine bakınca önce anime sanıyorsunuz ama degil bence anime olsaydı daha güzel olurdu .dilm günümüzde geçen bir macera filminden farksız Gemi yolculuguyla başlayan korsanlar sonra da lost misali kayıp ve çıkışı olmayan br ada ve devasa deniz canlılarıyla devam eden bir macera canınız sıkılmadan izleyebilirsiniz kısacası sinbatı almışlar günümüzde bond misali bir kahraman yapmışlar iyi seyirler .


Yapım: 2010 AMerika
Tür: Fantastik , Bilim kurgu
Yönetmen ve Sen.: Adam Silver , Ben Hayflick
Yapımcı: David Michael Latt , Paul Bales , David Rimawi
Süre: 90 dk.
başroller: Patrick Muldoon ve Bo Svenson











Filmi izle...>>
Lost final izle Lost Son BölümDizi başladıgında tutarlı ve izlenebilir bir şeydi sonraları senaristlerin konu sıkıntısıyla karşılaşmasımı diyelim nereye bağlayacaklarını bilemedilermi diyelim abuk subuk bir hal aldı .bence final sezonuna daha fazla özen gösterilip beklenilen heyacan oluşturulabilrdi tam bir hayal kırıklıgıyla bitti desek yeridir 6 sezonun hatırına final sezonunu kaçırmayan lost sevenleri yinede diziye sadık kalıp son dakikasına kadar izlemişlerdir .dizide aslında parelel evrenler konusu ortaya çıktı en sonunda ama kelebek etkisinede gönderme yapılmıyor degil .Yinede herkese iyi seyirler .






2. parça



3. parça



4. parça


5. parça




6. parça

Filmi izle...>>
Sanirim Aşiğim izleEşinden ayrılmış zengin ve şimdilik potansiyel bekar bir erkek olan Lucas (Vincent London ) yeni tanıştığı güzel bir bayandan her geçen gün biraz daha hoşlandığını fark eder.. Yalnız sorun şudur ki kadının neden bir türlü hala yalnız olduğunu bir türlü anlayamamıştır.. İşte filmdeki komedi sahnelerine de özellikle bu tespitten sonra rastlayacağız..Çünkü Luc kadının peşine uzman bir aşk dedektifi takmıştır ve artık kaçarı yoktur..Mısırları hazırlayın! Ben birazdan izleyeceğim..

Yapım: 2007 Fransa
Tür: Aşk
Yönetmen: Pierre Jolivet
Senaryo: Simon Michaël , Pierre Jolivet
Süre: 90 dakika
Oyuncular: Vincent Lindon , Sandrine Bonnaire , François Berléand , Mar Sodupe ve Albert Dray.














Filmi izle...>>
Parkmetre Expired filmini türkçe izleSadelikten hoşlanan bir film izleyicisi iseniz hoşnut kalacağınız bir film.. Aslında konusu son derece basit.. Hastalıklı annesine yardım etmek amacı ile park ceza polisi görevi sürdüren bir kadın ile onun duygusal boşluklarından yararlanmak ve onu kullanmak isteyen bir adam.. Bu adam aslında kadına başlangıçta çok hoş gelecek , ona bir nevi umut vaadedecek eylemler içerisindedir. Fakat tek isteği onu kendi hastalıklı ihtiyaçları için kullanmaktır..Filmde konu Los Angeles'te geçmektedir.


Tür : + 16, Psikolojik , Gerilim
Yapım : Amerika
Yılı : 2007
BAşrollerde : Samantha Morton ile Jason Patric...
Süre : 105 dakika
Filmi izle...>>
Pers Prensi Zamanin Kumlari full izleyinPers Prensi aslında filminden önce bilgisayar oyunları ile hayli popüler olan bir eserdi. 2010 yılında yaratıcı film yapımcılarının aklına iyiki gelmiş diye düşünmeden edemiyoruz..

Hızlı ve fantastik bir film olmasının yanında Pers Prensini izleyince siz de göreceksiniz ki Avatar filmi ile kurgu ve senaryo yönünden bazı benzerlikle içeren bir film.. 2010 yılının ortalarında vizyona giren filmin bence en çok fantastik kısımı ön planda..

Konusuna bakacak olursak uçarı, heyecanlı ve hırslı bir prens olan Persia Prensi farkında bile olmadan bir prenses ile güçlerini birleştirerek uzun ve tehlikeli bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuk hem doğanın hem de zamanın kurallarına öylesine terstir ki filmi aslında ekzantirik yapan unsur da bu olsa gerek..Çünkü zamanın kumları olarak filmde göreceğimiz şey aslında zamanı tersine çevirmeyi sağlıyor..

Öyle yüzlerce milyon dolarlık bir bütçe ile yapıldığını sanmadığım Pers prensini full olarak izlemek galiba herkesin şu an en çok istedikleri şeylerden.


Tür: Vizyon , 2010 , Fantastik , Aşk
Yönetmen:Mike Newell
Senaryolar :Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, Carlo Bernard
Kitabının Yazarları :Jordan Mechner, Boaz Yakin
Oyuncular : Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina ve Toby Kebbell..






Filmi izle...>>