• Feed RSS

Pages

Konak filmini online izleyinYerli bir korku filmi olan Konak tam bir AMerikan çakması diyebiliriz..Ne fark eder hep Hollywooddan gördüğümüz perili evleri , efendime söyleyim gizemli kasabaları kendi yurdumuzun bir toprağında bir Konakta görmek yine de iyi sayılır..Konusu da biraz çakma olan filmde 6 tane genç üniversiteli araştırma ödevleri için SAfranbolu'ya doğru yola çıkarlar.. Ardından ilk olarak arabaları bozulur , yolda karşılarına çıkan gizemli ve tuhaf adam onları bir konağa yönlendirir vs... İşte böyle bir atmosferde geçiyor Konak filminin konusu .. Ben izledikten sonra neden bu kadar zamandır bir korku filmi yapmadığımızı merak edip durdum..AMa olsun yine de izlenmelik bir film olduğunu söyleyim..




























Filmi izle...>>
2009 yılının en sert yerli filmlerinden birisi olan film dört arkadaşın deprem sonrası yaşadıkları ilişkileri , hayata bakış açılarının nasıl değiştiğini anlatıyor.. Başrollerini Cem Davran , İrem Altuğ , Hakan Gerçek ile Bülent Şakrak paylaşıyor filmin. Filmi izleyince hem doğru oyuncuları seçtiklerini düşünüyorsunuz , hem de 17 ağustos 1999 depreminin üzerinden ne kadar uzun bir zaman geçse de neden bir filmin bu konuyu aydınlatmadığını düşünerek kızıyorsunuz.. Eyy yerli sinema yapımcılarımız , sizlerden böyle anlamlı ve insanı derin düşünmeye iten filmleri daha sık görmek istediğimizi söylemeliyiz.. HAdiin bide siz izleyin filmi de kimin melek kimin kumarbaz olduğuna siz karar verin!


filmi buradan izleyebilirsiniz

Filmi izle...>>
Türk Mali 1.Bölümünü izleShow TV ekranlarından 16 MArt salı günü itibariyle yayınlanmaya başlayan yeni sitkom dizimiz olan Türk Malı'nda eğlence sınırsız!!

Haftanın salı günleri akşamlarımızı kesinlikle süsleyeceğe benziyor Türk Malı.. Zengin oyuncu kadrosu ve dokundurmalarıyla şimdiden izleyiciyi ekranlara kitlemeyi başardılar.

Kadrosundaki iki ünlü isimle milyonları güldürmeyi hedefleyen dizide Şafak Sezer , posta şefi (!) Erman Kuzu rolünü üstlenirken Binnur Kaya da onun eşi rolünde.. Binnur Kaya bana göre dizinin en sağlam bombası.. İlk bölümünü izlerken abartmadığımı göreceksiniz. Tam bir çatlak ev hanımını oynuyor Binnur Kaya..Dİzide Abiye rolünü oynayan başarılı oyuncumuz Eşini aşırı derecede kıskanan , yalnız , sıkılgan Türk ev kadını örneğini yansıtıyor.Abiye ile Erman Kuzu'nun iki genç çocukları var ve evde onlarla birlikte kalan klarnetci Ercan da dizinin sağlam toplarından.. Kısacası salı akşamlarını Türk Malı izleyerek geçirecek milyonlara şimdiden iyi eğlenceler... Dizide DEvin Özgür Çınar ile Bekir Aksoy da Avrupai bir hava yansıtan yeni çift rolündeler ve çatlak ailenin kapı komşuları...

Çatlak çiftin yan komşularından da ileriki bölümlerde sizleri detaylı olarak bilgilendireceğiz. Ancak şurası gerçek ki Televizyon kültürümüzü eleştiren ve aile yapımızın da eksiklerini dile getirmeyi amaçlayan bu sitkom diğerlerinden oldukça farklı olacak!!
Filmi izle...>>