• Feed RSS

Pages

Gerçekten güzel bir filmdi, ilginç ve farklıydı ,seyirciye alışılmışın biraz da olsa dışında birşeyler veriyordu..Keanu Reeves için rol biçilmiş kaftan gibiydi ,uyum süperdi..
Özellikle cehennem tasvirlerini çok takdir ettiğim film. Her ne kadar zaman zaman sıkıcı olsa da sizi bağlayabiliyor. ayrıca filmi iki farklı türkçe dublajıyla seyrettim. İkincisi çok saçma ve kötü bir dublajdı. Eğer ingilizceniz varsa orijinal dilinde izleyin derim ben.







Filmi izle...>>
Kim ne derse desin bu film mükemmeldi.. Baştan sona heyecan ve gerilim durmaksızın insanı filme kilitlemeyi başarıyor.. Tom Cruise her daim olduğu gibi harika bir iş çıkarmış yine. Bu film kötü yorumu haketmiyor arkadaşlar.. Dakota Fanning bu filmde küçük minnacık bir çocuktu.. Şimdi ise kocaman bir hanım olmuş. Push ( Darbe ) filmindeki performansı gerçekten harikaydı..








Filmi izle...>>
Film gercekten güzeldi nicolas cage in her zamanki gibi performansını çok beğendim sonon da cage in silah tüccarlığından vazgeçeceğini düşündüm ama öyle olmadı karısı ve oğlu onu terketti kardeşi öldü,,ailesi onu reddetti öyle olabilirdi belki ama dediği gibi dünyada gerekli kötülere de ihtiyaç varmış...







Filmi izle...>>
Frank Langella , Melanie Griffit ve başrolü Jeremy Irons paylaşıyorlar 1997 yapımı güzel bir dram filmi olan "lolita"da.İzlenmesi gereken bir film.Nedenine gelince güzel bir ders çıkarıyoruz bu filmde.
Konu:Film kızından faydalabilmek için ev sahibesi ile evlenen bir adamın hikayesini anlatır.Üç kısa cümle ile; yasak aşk,akıl almaz bir cazibe ve bunlar için ödenen en yüksek bedel.Amerika’ya eğitim vermeye giden İngiliz profesör Humbert Humbert (Jeremy Irons) evinde oda kiraladığı Charlotte Haze’nin (Melanie Griffith) sonradan Lolita (Dominique Swain) adını takacağı 14 yaşındaki kızına aşık olur. Trajik bir şekilde kaybettiği çocukluk aşkını küçük kızda bulan Humbert, Lolita’sına daha yakın olmak için annesi ile birlikte olmaya başlar devamı aşağıda iyi seyirler…






Filmi izle...>>
iyiydi. steve carell müthiş performans göstermiş. morgan freeman'ı fazla görmesekte rolüne cok iyi yakısmıs. konu olarak fena degildi. ama ilk film daha bi guzelmis gibi geldi...izlemeyenlere tavsiye ederim 10/7
jim carrey oynasaymış hoş olurmuş ama açıkçası eksikliğini hissetmedim steve carell çok iyi oynamış ben bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçası çok güzel filmdi konu olarakta 1. filme göre daha iyiydi ama 1. film daha komikti. İzlemeniz tavsiyemdir







Filmi izle...>>
Bu filmi izleyip de Uma Thurman 'ın hastsı olmayan bir erkek olabilirmi? Gerçekten izlemeyenler çok şey kaçırır.Bu kez kahramanımız büyük balığın peşindedir.Kendi düğününde bütün herkesi öldürüp kendisini 4 yıllığına komaya sokan psikopatın peşindedir.Bu kez işleri çok zor olmasına rağmen zorlu yolları nasıl aşacak.Sinema fenomeni olan "Kill Bill - Volume 2" Quentin Tarantino nun muhteşen senaryosu ile sizlerle.İyi izlemeler.







Filmi izle...>>
Uçağı kaçıran bir adam çeşitli profsedürlerden dolayı bir dahaki uçağa dek havalimanında kalmak zorundadır. ( Tom Hanks ) .Ya o uçak hiç gelmezse! İşte maceramız da tam burada başlıyor.Yolcu uçağı bekler beklemesine ancak o uçak bir türlü gelmez.Bu nedenle artık uzun bir süre pasaport işlerinden dolayı terminalde kalmıştır.Orijianal bir senaryo ve oscarlı bir film sizlerle.Tom Hanks ve Catherin Zeta Jones ile hayal bile edemeyeceğiniz bir sinema şöleni bedava film izleme adresinizde.İyi seyirler.






BÖLÜM 2





Filmi izle...>>
İlginç konusu ve sıradışı dekorlarıyla film fantastik türü sevenler için çok şey vaadediyor.Jim Carrey yeteneğini her filmde olduğu gibi bu filminde de göstermiş.Çocuk ruhlu izleyiciler filmden bayağı hoşlanacaklar.İyi seyirler.Jude Law 'ın da iyi bir oyunculuk çıkarttığını söyleyelim.
jim carrey jim carrey jim carrey. ya bi insan oynadığı her role nasıl bu kadar yakışabiliyor çok merak ediyorum.. hele çocuklardan en küçüğü o kadar şirindi bayıldım yani. herşeyden öte fantastik bi kurgu ortaya çıkarmak çok zordur ve fantastik konular çok uç noktalarda yer alırlar. bu uç noktayı 12 den vurmuş bi eser.. bn bayıldım herkese kesinlikle tavsie ediorum..







Filmi izle...>>
Güzel,gerçekten trajikomik bir hikaye.Metin Akpınar başta olmak üzere iyi oyunculukların olduğu bir filmdi.Epeygüldüğümü de hatırlıyorum.Gördükçe de izlemeye çalışıyorum.İyi ki çekilmiş diyebileceğim bir film.
çok ama çok güzel bir yapım her oyuncu rolünün hakkını verdiği filimlerden keşke 2 side çekilseydi ama türkiyede saçma sapan filinlerin devamı çekilir ancak.2005 yapımı bir yerli komediye ne dersiniz.










Filmi izle...>>
Aslında dramın ağırlıkta olduğu bir film "Seduction of Eve Good Wife" filmi.Zor bir hayat , sıkıcı koşullar ve engelli bir eşin bir kadının psikolojisini ne denli değiştireceğinin güzel bir örneği başarılı bir senaryo ile sinema perdesine aktarılıyor.Görünüşte erotizm içerikli bir film ancak senaryodan kesinlikle sapma olmadığı kanısındayız.Filmi izleme şansını diğer portallarda bulmakta zorlanabilirsiniz.Sinemanın doğru adresini takip etmeye devam edin.Biz sizin için bir sinemakafesi olmaya devam edeceğiz.









Filmi izle...>>
filmin en iyi yönetmen dahil 7 dalda oscar adayı olduğunu öğrenince beklentilerim arttı nitekim film güzel de başladı ama ilerledikçe yine bir oscar skandalı daha yaşanacağının sinyallerini vermeye başladı ve film bittiğinde oscar skandalının son perdesi de tamamlanmış oldu. gereğinden fazla gizem ve karmaşanın verilmeye çalışıldığı vakit kabı olacak kadar kötü olmasa da 7 dalda aday gösterilmeyi kesinlikle hak etmeyen bir film zaten yanlış bilmiyoresam avukat filmi 7de 1 yaptı ve sadece en iyi yardımcı kadın oyuncu oscarını aldı. hazır söz oscardan açılmışken bir iki şey söyleyeyim eğer bu oscar kepazeliği böyle devam ederse benim için oscarlı bir film avantajdan ziyade dezavantaj olacak ödüllü bir filme gitmeden önce defalarca kez düşünmem gerekecek.









Filmi izle...>>
çok iyi bir filmdi. komedi da vardı ama müthiş bir fantastik filmdi. Ayrıca benim dikkatimi ayrı biri daha çekti jessica alba tabikide.
Jessica Alba olurda o film izlenmezmi.? Tabiki izlenir.. Fantastik film severleri gerçekten doyuran filmler arasındandır bence Fantastik Dörtlü.. Bende fantastik film severlerden biri olarak gerçekten beğendiğimi söyleyebilirim filmi..









Filmi izle...>>
Çok güzel ve sanatsal yönü ağır basan bir film.Yetkin dikinciler'in oyunculuğu yine her zamanki gibi üst düzeyde.Özge Özberk zaten tarihi - politik filmlerin kadını oldu artık.Onun performansı tam not alıyor.
Nazım hikmet'in hayatı çok başarılı bir şekilde anlatılmış.türkiyede bugüne kadar yapılmış en kaliteli filmlerden biri.gerçekten çok güzel bir film.herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.
Bu film tek kelimeyle mükemmel olmasına rağmen böyle bir şairin vatan hainiymişcesine kendi kendini yeyip bitirip böyle hüsran bir sona ulaşması benim için kötü ve herkes için kötü bir vaka olabilir Nazım hikmetin yaptıkları bizim için büyük bir onurdur eğer yüksek bir mevkili kişi bu yorumu okuyorsa Nazım Hikmetin rahmetli olmasına aldırmayarak onun ailesinden birine onur plaketi vermesi rica olunur.





Filmi izle...>>
ilm güzeldi...gerçekte yaşanmış olduğunu düşündüğünüzde de etkilenmemek mümkün değil...ancak filmin başlarından sonunun nasıl biteceğini tahmin ediyorsunuz...bu tarz filmler hep aynı sonla bitiyor...bu yüzden zaten izlerken fazla bir beklenti içinde olmamak gerikiyor...yinede ben beğendim vaktiniz varsa sizinde izlemenizi tavsiye ederim...
aileniz tarafından belalı görülmek sevilmemek ve hiç tanımadığınız etmediğiniz nrede olduğundan bile süphe ettiğiniz kamp demeye şahit isteyen bi yere sırf 18 yasına daha gelmediniz die gönderilmek.. bu duygular filmde çok güzel işlenmiş oyunculuklarda güzel izlenmeyi de hakeden yapımlardan bi tanesii. aynı zamanda bnm için psikolojik tahlil f,ilmide diebilirim.. çünkü onların aile yaşantıları da filmde gayet güzel dile getirlmiş dün kanal d de kaçıranlar ve izlemeyenler kesinlikle izlesinler..



Filmin ilk bölümü


Filmin ikinci bölümü

Filmi izle...>>
Bir tutkulu aşk nasıl olur da biter.Tabiiki bitmiyor.Yıllar geçse de tüm ateşini koruyan bir aşk düşünün.
Filmin konusu,kahramanları gerçek,örnek alınacak,insana umut veren bir konu.Onca yokluğun içinde sinema salonu açmak,insanların ufuklarını genişletmek,ne büyük bir öncülük..NAKIP ALİ gerçek..,olaylar gerçek,oyuncular,yönetmen gerçekten başarılı...Eh bir fimiden daha ne beklenir? Bence son zamanlarda çevrilmiş en güzel Türk filmlerinden biri.Kadir İnanır NAKIP ALİ'yi harika canlandırmış,küçük oyuncu da Ülkü Tamer'in çoculuğunu.Yürekten kutlarım,o dönemi merak edenler için harika bir belgesel özelliği de var.







Filmi izle...>>
Aktor diye buna denir işte,budur oyunculuk.Karşınızda Jean Reno ve o ekranlarımızdan eksik olmayan " Leon : Sevginin Gücü ".Bir insanın aşkının boyutlarını görünce şaşıracaksınız.Sevginin sonsuz bir gücü olduğunu bir kez daha göreceğiz.Leon bir efsane , bu hiç eskimeyecek bir tutkulu aşk filmi.Ama çok farklı ve bir insanın kime aşık olacağını kestiremeyeceğini de göreceğiz leonla.Fransız filmlerinin en sevilen adamı Jean Reno ve onun eskimeyen filmi Leon kült sinema filmleri kuşağında sizinle.İyi seyirler.
Filmin Türü : Macera-Duygusal
Filmin Tarihi:1994
Filmin Orijinal Adı : Leon The Professional





Filmi izle...>>
Will Farrell , Woody Harrelson ve Andre Benjamin yine kırıp geçiriyor bu filmle.Onun en çok tutulan filmlerinden birisi online sinema izleme adresiniz mysinemada.
Will Ferrell daima sevdiğim bir oyuncu olmuştur "niyetim sizi güldürmek değil..ama yinede güleceksiniz" tavrına bayılıyorum...çaylak profesyonel filmi sanırım Will Ferrell'in izlediğim en zayıf filmi...çok fazla güldüğümü yada keyif alabildiğimi malesef söyleyemicem...ancak yinede benim gibi bir basketbol tutkunu,NBA takipçisi ve NBA'in tarihçesini bilerek izlemek çok az da olsa bir keyif vermiştir...70'lerde ki basketbol anlayışını dahası şuan ki ile olan farkını özellikle bir "hareket" ile iyi yansıtmışlar...ancak bunun dışında filmden fazlaca keyif alamadım doğrusu ve Will Ferrell beni şaşırttı diyebilirim...









Filmi izle...>>
Buz Devrinden sonra izlediğim en iyi çizgi sinemadır. Sadece küçüklere değil, büyüklerinde keyifle izleyebileceği harika bir film. Tavsiye ederim.
PİXAR firmasının OSCARlı uzun metraj son animasyon filmi...Film çocuklardan çok yetişkinlere hitap ediyor bence. Her ne kadar çocuklar için de eğlenceli bir film olsa da yetişkinlerin zevk alacakları kesin. İzlemekle kalmayın kolleksiyonunuza mutlaka katın bu filmi...Tekrar tekrar izlemekten bıkmayacağınız bir film!






Filmi izle...>>
söylenilen kadar yavaş ilerleyen fakat bu yönüne rağmen sizi konudan koparmayan bir film. başta belli başlı bir konu yokmuş gibi, şaşkınlık ve beklentiyle izliyorsunuz, olaylar yavaş yavaş ilerlerken olanları anlamaya başladığımız anda farklı bir boyut kazanıyor zaten.. sonu itibariyle de oldukça şaşırtıcı olan film mükemmel olmasa da her sinemaseverin izlemesi gereken değişik, güzel bir film
itiraf etmeliyim ki ilk izlediğimde anlayamadığım kısımlar olmuş ve bu yüzden bir kez daha izlemem gerektiğini düşünmüştüm..o yüzden bu filmi iki kere seyrettim.. örümceğin ağını örmesi gibi dennis'in olayları kurgulamasındaki şaşırtıcılık ile ralph fiennes'in oyunculuktaki başarısı birleşince bu film ağızda değişik bir tat bırakıyor.. izlemeyenlere tavsiye ederim..





Filmi izle...>>
Erkekler yüzyıllardır anlamaya çalışır kadınları.Bu hala imkansız bazılarına göre :) oysa kadınları anlamak o kadar zor değildir..Onların düşüncelerini okuyabilmeyi ümit eden erkeklere,kadın-erkek ilişkilerine komik bir hikayeyle ve akıcı bir dille yaklaşılan filmde,aslında kadınları anlamanın basit olduğu,onları anlamak için akıl okuyucu olmak değil kalpten hissetmek gerektiği anlatılmış..Mel Gibson ve Helen Hunt'ın usta oyunculuklarıyla çok şey bulduğumuz eğlenceli,zevkle izlenebilecek film,yaklaşık iki saat sürmesine rağmen her izlediğimde aynı tadı veriyor..İyi seyirler.





Filmi izle...>>
Hemen belirtelim.Filmin Türkçe seslendirmesinde Peker Açıkalın görev yapıyor.Dünyanın en sevilen çizgi dizisinin sinema perdesine uyarlaması olan Red Kit serisinin son filmini izleme imkanı bulacaksınız.2008 yılında gösterime girmiş film genç- yaşlı hemen herkesin gözde filmi oldu.Bu derin macerayı amannn kaçırmayın.İyi seyirler.









Filmi izle...>>
Bu senaryoyu beğeneceksiniz.Film aslında tek bir kategoriye ayrılamaz,nedeni başarılı bir senaryoda gizli.
netmen: Lee Cipolla
Tür: Drama,Music
Ülke: Amerika
Dil: İngilizce ( Orijinal Dili )
Süre: USA:86 dk
Oyuncular : Sheaun McKinney, Marlon Taylor, Jeremy Mitchell, Bechir Sylvain, Susie Abromeit
Konusu:Süperstar olmak isteyen rap gurubu bir mafya ile başı belaya girer.mafyaya karşı verilen şavaş,süperstar olmak isteyen rapçiler,güzel kılzar ve bir o kadarda macera.süper bir film…








Filmi izle...>>
Vahşi doğada amansız mücadele devam ediyor.Yırtıcı hayvanlar av peşinde.Ama hiç kimse kolay yem olmak istemiyor! Bu adrenalinli mücadele avın mı yoksa avcının mı lehine sonuçlanacak.Yediden yetmiş yediye tüm yırtıcı familyasının bilinmeyen gizli yönleri bu uzun belgeselle anlatılıyor.Soluksuz bir macera havasında izleyeceksiniz.3 saat gibi bir süresi olan bu "yırtıcılar" belgeseli mysinema izleyicisiyle.İyi seyirler.






Filmi izle...>>
Filmin özeti: Damien ve Leito, kentin gizli servisi olaya müdahele etmeden önce 5 gangster tarafından kontrol edilen belalı bir bölgeye barış getirebilmek için 13. bölgeye geri dönmelerini anlatmakta.Fransız sinemasının üzerinde en çok konuşulan ve methedilen filmlerinden bir tanesi.Tabiiki karar izleyenin.İyi izlemeler.2009 vizyon filmlerinden en iddialılarını paylaşmaya devam ediyoruz.










Filmi izle...>>
Bir grup arkeolog arkeolojik kazı için gittikleri, terkedilmiş bölgede ( güneydoğu anadoluda bir yer) tuhaf olaylarla karşılaşırlar.Sanki birileri onların o bölgede kalmalarından rahatsız gibidir.Gizem dolu , korkulu bir senaryo sinema perdesinde.Çok ses getirmiş bir film olduğunu belirtelim.
korku-gerilim adına yaptığımız en iyi filmlerden birisiydi bu filmi diğerlerinden ayıran özellik onlardan daha çok insanı korkutan daha çok geren ve en büyük etkenlerden birisiyde oyuncularıydı özellikle filmin çekildiği mekan zaten geceleri insanı başlı başına korkutmayı başaran nadide film çekilen yerlerden bir tanesiydi kültleşmiş bir konu olan cin ve büyüden yararlanarak ülkemiz adına yapılmış en iyi korku filmlerinden birisiydi bu film başarılı olsada artık korku filmlerimizde cin ve büyü konuları dışındada konular üreterek başarılı olmaya bakmalıyız bence film gayet güzeldi korkmak ve gerilmek isteyen herkese tavsiye ederim ayrıca filmin puanları çok düşü bence en azında 7 olması gerekirdi bu filmin puanının ben böyle düşünüyorum kısacası filmi tavsiye ederim gayet başarılı



Filmi izle...>>
Animasyon burda izlenir! Delgo 2008 yapımı sımsıcak bir animsyon - çizgi film.Çocuklar ve yetişkinler herkes izlesin.Keyif alacağınızdan eminiz.Seslendirme kadrosuna bakın..
Yeşilyol filminin devi Michael Clarke Duncan , "Smokin ( Tuxedo ) nun evlere şenlik yıldız aktrisi Jennifer Love Hewitt , ve Val Kilmer.İşte size renkli mi renkli bir film.İyi izlemeler.










Filmi izle...>>
Filmin asıl felsefesi şu : "Romance is Tempopary , Sex is Forever !" Evet bunun anlamı şu: Romantizm geçicidir , seks ise sonsuzdur.Aslında bu düşünce hiç de yanlış değil.Film Hakkında...
Yapım Yılı: 1999
Filmin Süresi: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 13 Ağustos 1999
Filmin Konusu:Genç bir ilkokul öğretmeni olan Marie (Caroline Ducey) , Paul’ü (Sagamore
Stevenin) sevmektedir. Bir mankenin ölçülerine sahiptir ama Paul onunla
sevişmeye bir türlü yanaşmamaktadır. Zaten sevişmeyide fazla sevmemektedir.
Bunun üzerine kendisiyle sevişecek yeni birilerini arayan Marie değişik
çevrelerin içine girer.

Pornografiye oldukça yaklaşan film, ülkemizde hiç kesilmeden oynayacak. Bu
bakımdan sinemalarımızda bir devrim diyebiliriz.





Filmi izle...>>
İkisi bir olunca bir zamanlar ne ilyas Salmanı tutmak mümkün ne de Şener Şen'i.Adeta komiklik yarışı yapıyorlar.Bu filmin en ilginç enstantanelerinden birisi İlyas Salman 'ın ( banker bilo ) eşi temizlik için Şener Şen in evine gider.Ve Şener Şen yapacağını yapar , kadına epey bir sarkıntılık eder.Bunu öğrenen banker biloya Şener Şenin cevabı süperdir.." Yavv yaptım, yapmadım değil! Hele sor bi niye yaptım!" Bu yeşilçam klasiğinin bir dolu hastası olduğunu bildiğimiz için mysinema izleyicileriyle paylaştık.Bakalım hangi banker daha akıllı...





Filmi izle...>>
Kaliteli oyun diye buna denir.Yer yer öyle bir hüzün çöküyor ki insanın içine , boğazına düzülüyor hüznü. Evet gerçekten hangimiz akıllıyız acaba.Bir insanın bu şartlarda deli olmaması zor değilmi? Bunu güzel anlatmış bu oyun.İşte size bu tiyatro oyunundan bir kesit:
Anlatacaklarım var! Vaaz vermek değil niyetim, duyduğumu söylemek.
Söylemeye değer şeyler duyuyorum zira.
Belki hayatı daha yaşanır kılmak için ya da belki sade, ama sade anlatmak için...
Sen anlat dedi Tanrı bana, anlaşılsın diye değil,
hiçbir mükafat istemeden anlat...
Çünkü bir mükafattır artık bir anlatıcıya doğru düzgün anlaşılmak!
Sen anlat dedi... Sen sade anlat!
Umudu hatırlatsın diye umutsuzluğu, çareye yol açsın diye çaresizliği anlat...
Ders verme dedi kimseye, çünkü hoca denmez öğrenmesini bitirene.
Çırakları olan bir çıraktır usta, olsa olsa...
Sen anlat dedi bana Tanrı, sen sade anlat...

Bu sözler Hilmi Duran’a ait. Kendisi Yılmaz Erdoğan’ın kalem aldığı, “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı oyunun esas adamı.Yani Altan Erkekli nin canlandırdığı karakterin sözleri.Ben bu oyunu izlediğimde hiç kımıldamadan bu sözleri düşünmüştüm.Paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.















Filmi izle...>>
2008 in gene epey ses getiren aksiyon kurgularından "The Perfect Sleep".
Yönetmen : Jeremy Alter
Senaryo : Anton Pardoe
Görüntü Yönetmeni : Charles Papert
Müzik . David Vanian
Yapım : 2009
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon, Dram, Gerilim
Süre : 99 dakika
IMDB Puan : 5.8/10
KOnusu:Bİr adam,bir kadın,bir aşk…..sevdiği kadını kurtarmak içi geçmişteki karanlığına geri dönen bir adam ve kanlı hesaplaşmalar…










Filmi izle...>>
KAMA-SUTRA, tensel hazzın zirvesine çıkmanın yöntemlerini, binlerce yıllık geçmişten günümüze taşıyor. KAMA-SUTRA'nın "Hazzı yaşamak için, önce hazzı sunmayı bilmek gerekir" öğretisi, günümüzün bireyci ve ben merkezli düşünce sisteminin mutsuzlarını yeni bir evrene ulaştırıyor.

Bu yapım, KAMA-SUTRA tekniklerinin, klasikten fantastiğe, 50 önemli örneğini sunuyor ve sizi tensel buluşmanın gizemine doğru bir yolculuğa çıkarıyor.





Filmi izle...>>
Danny Glover'i sinemaseverlerin gözleri epeydir arıyordu.İşte bu filmle karşımızda.
Tür: Dram / Gerilim – Aksiyon
Yönetmen: Giancarlo Esposito
Senaryo: Jeff Stacy, Terrell Tannen, Jeffrey Pratt Gordon

Film Hakkında : Julia kasabası, dışardan bakınca herhangi sakin bir güney kasabasınabenzese de kasabanın sevilen insan hakları savunucusu Peter Malcom’unöldürülmesinden beri ırkçılık ve önyargı günlük hayatın parçasıdır.Peter Malcom’un oğlu John Malcom ise bu cinayetin asla çözülmeyeceğinikabul etmiş, ve kendini kasaba hayatından tamamen çekmiştir. Ancakgittikçe artan gerginlikler kasabayı yavaş yavaş ikiye ayırmayabaşlayınca, John, kendini zor bir seçim ile karşı karşıya bulacaktır:nefrete devam etmek, ya da affetmek…

















Filmi izle...>>