• Feed RSS

Pages

Domuz gribi spekülasyonlarının yoğun olduğu bir dönemde sinema izleyenleri meraklandırmayı başardı Pandemik filmi...Nedenini milyonların tartıştığı domuz gribi virüsünden çok daha tehlikeli bir virüs ile baş etmek zorunda olan bir veteriner var filmde..Öyle ki virüsün tedavisini yapabilecek çok fazla uzman bulunmuyor..


Yapım: 2008, ABD
Tür: Bilim Kurgu
Yönetmeni:Armand Mastroianni
Senaryoau :Jackie Zabel ile Bryce Zabel
Filmin Oyuncu Kadrosu :Faye Dunaway, Eric Roberts, Tiffani Thiessen, Vincent Spano
Yapımcı:Kyle A. Clark, James Wilberger
Süre : 3 saat




Filmi izle...>>
Uzak ihtimal izle film seyretFilm , İstanbul' gelen bir müezzin ile rahibe adayı olan bir kadın arasında başlayan , ancak adı konulamayan bir hikaye ekseninde ilerliyor..İstanbul'a geldiğinde bir camide göreve başlayan müezzin Musa , kendi apartmanında yaşayan Clara'yı gördüğü günden beri çok farklı düşüncelere dalmıştır...Aslında o çok severek yaptığı mesleğine olan inancı ve sevgisi yerini bir kadına olan aşka neredeyse bırakmak üzeredir...

Filmin Asıl mesajı , ihtimalleri yaratanların da o ihtimallerden kaçanların da insanlar olduğu gibi yorumlanabilir.. Belki de "din eksenli yaşayan bir insanın" hayata bakış açısının kırılma noktasını yakalamışlar" diyebiliriz..Sinema izleyicilerinin kendi yorumlarına son derece açık ve derin bir senaryosu var filmin.


mysinema.org puanı : 7,7 / 10
imdb puanlaması : 7,9 /10
Yapım: 2008 , Türkiye
Türü: Romantik , Drama
Yönetmenliği:Mahmut Fazıl Coşkun
Senaryoları:Görkem Yeltan, Tarık Tufan, İsmail Kılıçarslan, Bektaş Topaloğlu
Yapımcılar:Tülin çetinkol ile Tülin Soyarslan
Süre : 90 dk.
Gösterim : 09 Ekim 2009 (Türkiye için)
Filmin Oyuncuları: Görkem Yeltan, Nadir Sarıbacak, Ersan Uysal, Ersan ünsal ile Murat Ergün








Filmi izle...>>
Kadinlar The Woman film izleFilm için en genel şekliyle söylenecek şey , kadınların karmaşık ruh yapılarını ( erkeklerde bulunmayan çoğu düşünce ve eylemden söz ediyoruz.) anlatıyor olması..Onların modaya bakışları ve erkeklerden beklentilerinin anlatıldığı bir "feminist" film...

SineKritik
Sinemalar.com Puanı:6.5/10
Yapım:2008 , Amerika
Tür: Komedi
Yönetmen - Senaryo:Diane English
Süre:114 dak.
Oyuncu Kadrosu : Eva Mendes,Meg Ryan,Debra Messing, Jada Pinkett Smith ile Annette Bening...






Filmi izle...>>
Bazıları yırtıcıdır , bazıları kurbandır ; bazıları da her ikisi...Sanırız açıklayıcı bir slogan oldu..Gerilim filmi severler için "Kana Susadım" ayarında bir film olduğunu belirtelim..FAkat bu filmde konu , o kadar uçuk değil..Yani senaryonun ayağı fazlasıyla yere basıyor ve sinema izleyicilerini "gerilim filmi biraz ağırlığını hissettirmeli!!" yorumuna yönlendiriyor filmimiz...

SineKritik
Yapım : 2009, Amerika , Gösterim : 2010,Türkiye
Tür : Gerilim ve Gizem ağırlıklı bir film
Yönetmeni ve Senaristi: Patrick Johnson
Süresi : 87 dakika






Filmi izle...>>
Öyküsü bizlere Keanu Reeves'in Constantine filmini anımsatan bir fantastik film olan "Legion filmi" ülkemizde henüz vizyona girmedi..

Constantine filmini izleyen sinema severlerin özellikle o filmdeki konudan etkilendiklerini biliyoruz..Bu filmde de dört melekten bir tanesi kabul edilen Mikail , yeryüzüne iniyor..Mikail , içinde dünyanın tek umudu olan henüz doğmamış bir bebeği taşıyan ve sadece bir garson olan kadını diğer meleklerden korumakla görevli..

Not : Film , Türkiye'de sinema salonlarında vizyona girmeyebilir..

SineKritik

imdb puanı : 5,5 / 10
Sinemalar.com Puanı:6.0/10
Yapım:2010 , Amerika
Tür: Fantastik , Gizem
Yönetmen:Scott Charles Stewart
Senaryoları:Scott Charles Stewart, Peter Schinks
Yapımcılar:David Lancaster, Michel Litvak, Brad Southwick, Steve Beswick
Süre: 100 dakika..
Filmin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var :Tyrese Gibson, Dennis Quaid, Paul Bettany,Lucas Black ve Doug Jones


filmi , 4shared bağlantısıyla da izleyebilirsiniz...
Filmi izle...>>
animatrixx izle , animatrix online izleMatrix filmlerinin kısa bir açıklaması niteliğinde bir animasyon-macera..Filmde , Neo ve arkadaşlarının önceki filmlerde yaptıkları şeylerin bir açıklamasını bulacaksınız..

SineKritik
Yapım:2003 , Amerika
Tür: ANimasyon - Bilim Kurgu
Yönetmenler:Shinichirô Watanabe, Kôji Morimoto, Mahiro Maeda, Takeshi Koike, Andy Jones, Yoshiaki Kawajiri, Peter Chung
Senaryolar:Andy Wachowski, Larry Wachowski, Yoshiaki Kawajiri, Peter Chung, Kôji Morimoto
Yapımcılar:Andy Wachowski, Larry Wachowski, Spencer Lamm, Michael Arias











Filmi izle...>>
Filmin en ironik yerlerinden birisini sizlere söylersek kesinlikle büyüsü bozulur..Ancak , tam dört sene erkek arkadaşıyla iyi vakit geçiren bir Anna var filmde..Anna'nın mutlu giden ilişkilerini evlilikle devam ettirmek gibi bir niyeti de var..Gelin görün ki , adam nedense evlilik teklifi etmiyor..Anna , sevgilisinin "Leap Year" geleneğine uyarak kendisine evlilik teklifi edebileceğini düşündüğünden adamı İrlanda'ya kadar takip etmeye karar verecektir..( Leap Year : İrlanda 'da Şubat'ın 29'una has bir gelenek )Fakat , işler ters gidip kadın yolda kalınca ve bir de erkek arkadaş edinince görelim neler olacak ?

SineKritik

imdb puanı : 6 / 10
Filmin Yönetmeni : Anand Tucker
Gösterim Tarihi : Mart , 2010 ( Türkiye )
Tür : Macera , Romantik
Aşka Yolculuk Oyuncu Kadrosu : Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott, John Lithgow ile Kaitlin Olson.









Filmi izle...>>
Smokin Aces 2 film sinema izleBilindik tarzda ilerleyen bir suç ve aksiyon filmi olan Smokin Aces 2 filmi 2010 yılına iddialı giren filmlerdendi..Ancak , başrolünün üst düzey performansının dışında seyircilerin diğer karakterlerden pek de etkilendiği söylenemez..Yine konunun içerisinde FBI ve suçlular var..Filmde suçluların karakterleri tanıtıldıktan sonra gelişiyor olaylar.Sinema izleyenlerin gözünden kaçmayan bir diğer konu da filmde ilk filmin konusundan tamaman farklı bir senaryonun işlendiği..)

SineKritik
Yapım: 2010 , Amerika-Kanada
Tür: Suç - Aksiyon
Yönetmen:P.j. Pesce
Senaryolar:Joe Carnahan, Olatunde Osunsanmi, Olumide Odebunmi
Yapımcılar:Joe Carnahan, Mike Elliott, Chris Foss
Süre: 90 dk.
Smokin Aces 2 Oyuncu Kadrosu :Vinnie Jones,Autumn Reeser,Martha Higareda,Keegan Connor Tracy,Carrie Keagan.













Filmi izle...>>
2010 filmleri izleFilmin yorumuna geçmeden önce şunu belirtmemizde yarar var ; Val Kilmer'in oyunculuğu yine her zamanki gibi sağlam olmasına karşın galiba sinema izleyicileri filmin senaryosundan pek hoşnut değil...

Film Amerikalı bir doktorun , güzel bir ingiliz bayanına yardım etmesiyle başlıyor..Bu yardım , bir gizli ilişkiler ağına kadar uzanınca kimin gerçek kimliğe sahip olduğu anlaşılamayacaktır..Genellikle filmi izleyenlerin yorumlarına bakılırsa film ilk 10 dakikasında epey bir sarıyor..Kadrosunda Didem Erol gibi bir Türk'ün de bulunması filmin cazibesini artırıcı bir etken...


SineKritik

Yapım:2010 ,
Tür:Gerilim, Suç
Yönetmen:Dennis Dimster
Senaryolar : Zvia Dimbort , Dennis Dimster
Yapımcı: Boaz Davidson,Randall Emmett,Israel Ringel ile Zvia Dimbort
Süre:1 saat 36 dk
Fake Identity Oyuncu Kadrosu :Val Kilmer, Didem Erol ( Dana Flynn rolünde ),Izabella Miko, Shelly Varod ve Hristo Shopov..











Filmi izle...>>
Pendragon: Sword Of His Father izle Artos Pendragon'un evladıdır..Pendragon , tanrı inancı gereği oğluna hep bu yönde hikayeler anlatır..Artos ise tam tersine inanç boşlukları yaşayan birisidir..Ancak zaman geçtikçe ve en güvenilir dostlarının ihanetine uğrayınca aslında tanrı inancının olmamasının bunda bir etkisi olduğunu düşünecektir..Şimdi tanrıya olan görevini savaşarak yerine getirmek ile kendi canını tanrıya teslim etmek arasına sıkışmıştır bu genç savaşçının dünyası...Genel izleyici kitlesine hitap eden filmde hemen her sinema sever kendisine yaşanmış bu hikayeden pay biçebilir..

SineKritik
Yapım: Amerika , 2008
Tür: Savaş , Fantastik , Genel
Yönetmen: Chad Burns
Süre: 103 dakika
Filmin Kadrosu : Aaron Barnes ( Pendragon ),Adrianne Burns ( Artos ), Cary Annen,Chad Burris ve Drew Annen.










Filmi izle...>>
Kutsal mı kutsal bir komedi filmi! Papazın yerine geçerek köşeyi dönen uyanıklar , aptallık yarışı yapan insanlar ve sonucunda komedi..Şafak Sezer ile Ersin Korkut'un başrollerini paylaştıkları komedi filmi olan Kutsal Damacana , yerli sinema izleyenler için son birkaç yılın en iddialı filmlerinden..Aslında Şafak Sezer'in en sevilen filmi de desek sizleri yanıltmış olmayız..( Başrol oyuncusu Sezer'in dışında filmin kadrosu BKm mutfak oyuncuları ile dolu...)

SineKritik
Yapım : 2007 , TürKiye
Yönetmen ve Senaryo : Kamil Aydın, Ahmet Yılmaz
Tür : Komedi , Genel
Filmin Kadrosu : Şafak Sezer ,Eyşan Özhim , Ersin Korkut,Berivan Karaman, Büşra Pekin, Şahin Irmak ile Murat Eken...







Filmi izle...>>
O Kadin filmini online full izleyinSelin Demiratar , Burak Hakkı ve bir dönemin sevilen dizi oyuncusu Tardu Flordun'un kadrosunda yer aldığı film drama filmi...Filmde güzel bir moda tasarımcısını canlandırıyor Selin Demiratar...Kendisi ile uzun süreli beraberliği olan ve artık beraberliklerinin adını koymak isteyen iş adamını Burak Hakkı canlandırıyor..Flordun ise , çılgın ve deli dolu yaşayan bir adamı oynuyor..Çılgın adam ile modacı kız arasında filizlenen ilişkinin bu üçlünün hayatlarına etkisi anlatılıyor O Kadın filminde..

Büyük şehirlerin insanları yuttukları bu dünyada sinema izleyicilerine modern bir şehir hayatı ve ilişkiler ekseninde bir film yapılmış...

SineKritik

Sinemalar.com Puanı:6.6/10
imdb Puanı:5.7/10
Yapım: 2007 , Türkiye
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen / Senaryo:Korhan Bozkurt
Yapımcı: Ahmet Çelenk
Filmin Kadrosu : Selin Demiratar , Şebnem Dönmez , Burak Hakkı , Tardu Flordun ile Erol Günaydın





Filmi izle...>>
Are You Scared 2 filmini izleFilm, gerilim üzerine kurulu olup içerisinde teknolojik manyaklıkları da kullanmışlar..Aslında yıllar öncesinde ismini hatırlayamadığımız bir film ( o filmde de internet üzerinden başlayan bir seri cinayet ağı ) ile senaryo olarak neredeyse aynı..Bu filmde de internet üzerinden başlayan macera burunlarının dibine kadar gelecek..Gerilim türünde bir film arayan sinema izleyicisine göre bir e-katil filmi...

SineKritik
Yapım:2009 , Amerika
Tür: Korku , Gerilim
Yönetmen ve Senaryoları:Russell Appling, John Lands
Yapımcı:John Lands
Süresi : 93 dakika
Korktun mu - Are YOu Scared 2 Oyuncuları : Tony Todd,Adam Busch , Andrea Monier ile Adrienne Hays.

Tek parça izlemek için




----http://www.mysinema.org/ ---

ikinci seçenek izleyin











Filmi izle...>>
Hachiko: A Dog's Story film izleyin50'li yaşlarında bir profesör olan birisinin (Richard Gere ) tren garında bulduğu bir köpekle aralarında yeşeren organik bağı anlatıyor Hachi filmi..İzleyenlerin gözlerinin dolduğu bir öykü...Hachiko , akita cinsinden yavru bir köpekken bulunuyor..İzleyiciyi en çok etkileyen yanının sadakat duygusu olduğunu söyleyelim..Film , yaşanmış bir olayın bire bir sinemaya yansımasıdır..

Film , bir olayın dramatize edilmiş hali olmayıp , kesinlikle gerçek bir olaydan esinlenerek üretilmiş...

SineKritik

imdb puanı : 8,1 / 10 (film için 1541 oy kullanılmış )
Sinemalar Puanı: 5.8/10
Yapım: 2009 , Amerika
Tür: Genel , Duygusal
Yönetmen:Lasse Hallström
Senaryolar:Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô
Yapımcılar:Richard Gere, Timothy Patrick Cavanaugh, Merv Davis
Süre:102 dakika
Hachiko Filmi oyuncuları : Richard Gere,Sarah Roemer, Joan Allen,Jason Alexander ile Cary-hiroyuki Tagawa.





veya bu videoyu kullanarak da filmi izleyebilirsiniz...





Filmi izle...>>
American Virgin sinema izle film seyretFilmin Rob Schneider'ın oynadığı ilk belaltı komedi filmi olmadığını dikkatli sinema izleyicileri bilecektir.Dahası , "Ateşli Piliç" ayarında bir film olduğunu belirtelim..Yıllar öncesinden Schneider'i popüler eden o filmin tadında yine muzip, yine imalı ve yine komik bir film...

SineKritik

mysinema.org puanı : 6 / 10
Yapım:2009 , Amerika
Tür: Komedi , Gençlik
Yönetmen:Clare Kilner
Senaryo: Jeff Seeman
Yapımcı:Jason Price, Lucas Jarach
Süre:80 dakika.
Oyuncuları : Rob Schneider,Jenna Dewan, Brianne Davis,Ashley Schneider ve Sarah Habel..




Filmi izle...>>
Melinda ve Melinda film sinema izleFilm , esasen birbirleri ile ilgisi bulunmayan bir grup evli çiftin yaşadıkları ilişkileri eş zamanlı olarak yansıtmış..Bu açıdan bakıldığında "oskar ödüllü Crash filmi" ile belli açılardan benzer bir konu taşıyan filmin yazar ve yönetmeni Woody Allen..

Manhattan'da yaşayan bu çiftlerin kimisi evliliğinde sadakatsizlik ile karşılaşıyor..Kimilerinin çarpık ilişkileri çiftlerden birisini intihara teşfik ediyor..Ağır ilerleyen bir film olmasına rağmen sinema izleyicilerinin %70'inin ortak kanısı , filmin aslında "bizim olmasa da" Amerikan ve Avrupa kültüründeki evlilik ilişkilerini başarılı bir şekilde irdelediği yönünde..

SineKritik
Yönetmen-Senaryo: Woody Allen
Tür : Drama , Duygusal
Yapım : 2004 - Amerika
Oyuncu Kadrosu :Will Ferrell,Neil Pepe,Stephanie Roth Haberle,Radha Mitchell ve Chloe Sevigny.









Filmi izle...>>
Bir Kadinin Sex günlüğü filmini izleİlk bakışta filmin erotizm içerikli olduğu düşünülse de aslında bu film , sorunları olan ve kendisini deşarj etmek isteyen herhangi birisinin hikayesi olabilir..Bu açıdan bakıldığında filmin bize aslında ne anlatmak istediği üzerinde durmalıyız..Sinema izleyicileri "tamam da film belden aşağı!" düşüncesinden sıyrılıp içerdiği yalnızlık duygularını anlama yoluna gitmelidir..

bir kadının seks günlüğü izle , sex günlüğü filmini izle , bir kadının günlüğü izle

SineKritik

my sinema puanı : 6,5 / 10
Imdb Puanı: 5.6/10
Yapım:2008 , İspanya
Tür: Drama
Yönetmeni:Christian Molina
Senaryolar :Valérie Tasso ile Cuca Canals
Süre: 93 dakika
Bir Kadının Günlüğü Oyuncuları :Belén Fabra,Natasha Yarovenko,Geraldine Chaplin,Leonardo Sbaraglia ve Ángela Molina.
















Filmi izle...>>
Beyaz Melek filmi DvD kalite izleMahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği film , geçtiğimiz yıl sinema salonlarında en beğenilen filmlerden birisi idi.(yerli yapımlar arasında)..Sebebi ise yaşlılarımıza yönelik yapılan kötü muamele ve davranışları , onları adeta dışlayan insanları güzel ve net bir şekilde yansıtan bir film olmasıydı..Bir yönetmen olarak kendisini kanıtlamış Kırmızıgül'ün aslında filmlerinin hayran sayısı ne kadar fazlaysa da , onun bu işte başarılı olmadığını düşünen izleyici sayısı da bir o kadar var..

Film , herkesin bu yalnız günleri yaşayabileceğini ve kimsesiz ve yurtsuz kalabileceğini tüm insanlara kanıtlar nitelikte..Bu açıdan kesinlikle boş bir konu gözüyle bakılmamalıdır..Sloganı da filmin konusu ile birebir örtüşüyor : "Unutmayın , gittiğiniz her yerde bir kapınız olsun!"

SineKritik
mysinema puanı : 6,9 /10
Sinemalar.com Puanı:7.6/10
imdb Puanı:6.3/10
Yapım:2007 , Yerli Yapım
Tür:Drama
Yönetmen ve Yazan:Mahsun Kırmızıgül
Süre: 120 dakika
Oyuncuları : Sarp Apak,Erol Günaydın,Gazanfer Özcan,Ali Sürmeli,Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Kenter,Cezmi Baskın, Fadik Sevin Atasoy, Nejat Uygur,Zeynep Tokuş ve Arif Erkin.






















Filmi izle...>>
Orjinal Cinayetler Righteous Kill film izleKendi incelediği bir seri cinayet dizisi davasında kim hedef haline gelebileceğini düşünür..Paranoyak bir aksiyon filmi olduğunu söylemeliyiz..Amerikan sinemasının bu polisiye-suç filmlerinde en iyi başardığı şeylerden birisi de izleyiciye "acaba polis mi suçlu? " sorusunu sordurabilmektir..İşte filmde , bir cinayet ağı dönüp dolaşıp , onunla ilgilenen polisi buluyor. Al Pacino'nun 88 dakika filmi ayarında bir polisiye gizem...

SineKritik
Tür : Gerilim , Suç , Aksiyon , Polisiye
Gösterim Zamanı : Eylül , 2008
Yönetmeni : Jon Avnet
Senaryosu : Russell Gewirtz
Yapımcıları : Daniel M. Rosenberg, Avi Lerner, Jon Avnet ile Randall Emmett.
Oyuncuları: Robert De Niro, Al Pacino, Donnie Wahlberg, Dan Futterman, John Leguizamo, Frank John Hughes, Brett Granstaff, Quinton Aaron,Carla Gugino, Brian Dennehy.









Filmi izle...>>
The Book of Eli Tanrinin Kitabı film izleAmerikalı film yapımcıları ve fikir adamlarının kıyamet gününe ilişkin düşünce ve teorileri hemen her bir ayda sinemaya aktarılıyor..Ortaya çıkan bu bilim kurgu ile macera iksiri de seyirciyi ateşleyen faktörlerin başında geliyor..Yerli sinema yapımcılarımızın da ellerinde yeterli derecede bilgi ve aynı ölçüde parasal kaynak bulunmadığından bizlere en fazla "Dabbe" serileri kadar gerçekçi senaryolar sunabiliyorlar..

Öncelikle filmin Türkçe isminin "Tanrının Kitabı" olduğu açıklamasını yaptıktan sonra film için , kıyametin yaklaştığı bir dönemde dünyadaki aşırı kurak dönemi anlattığını söyleyebiliriz..Filmin ana karakteri olan Washington , dünyayı kurtaracak olan bilgiyi barındıran kitabı her ne şartta olursa olsun korumaya adamış birisi rolünde..Filmde Washington'a diğer ünlü isimlerden Gary Oldman da eşlik ediyor..Denzel Washington'ın Dejavu filminden sonra çıkan en başarılı bilim kurgu filmi kesinlikle bu film..(bizim görüşümüz doğrultusunda..)


SineKritik

mysinema.org puanı : 7,4/10
Filmin imdb oyları : 7,2/10 ( 6567 oy kullanılmış film için.)
Yapım:2010 , Amerika
Tür: Aksiyon , Bilim Kurgu , Western
Yönetmen:Allen Hughes, Albert Hughes
Senaryo: Gary Whitta
Yapımcıları :Denzel Washington,Joel Silver.
süre: 108 dakika
Oyuncuları :Denzel Washington,Gary Oldman,Mila Kunis,Ray Stevenson,Jennifer Beals,Evan Jones,Joe Pingue,Frances de la Tour,Michael Gambon,Tom Waits,Chris Browning,Richard Cetrone,Lateef Crowder,Keith Davis,Don Tai





Filmi izle...>>
Filmi izleyen değerli ziyaretçilerimizden gelen istek üzerine sizlere kaliteli görüntülüsünü sunuyoruz..Film , bir grup arkadaşın bir gecede yaşadığı atraksiyonlu olayları anlatıyor..Özellikle kadrodaki Şafak Sezer ile Aydemir Akbaş 'ın rolleri sinema izleyicisi tarafından beğenildi..

kolpaçino dvd izle , kol paçino divx , kolpaçino kaliteli çekim izle
.

Bir dönemin Deli Yüürek dizisindeki en sevilen karakter olan Ali Sürmeli de hiç fena sayılmaz..Filmin bir kusuru ise yapılan efektlerde biraz basite kaçılmış olması gösteriliyor.Avrupa sineması ile yerli sinema arasındaki farklardan birisi de bu olsa gerek...











Filmi izle...>>