• Feed RSS

Pages

Bir Banka Nasil SoyulurGeçtiğimiz günlerde TV 8 de yayımlanan film epey bir ilgi gördü. Film , hesabındaki 20 dolarlık parayı bir türlü çekemeyen adamın bankaya girmesiyle başlar. Aslında soygun filmleri içinde farklı bir yere koyulması gerekli diye düşünüyoruz.Parasını çekemeyen adam , tam o sırada gerçekleşen banka soygununun merkezinde olur.Ama nasıl? Hikayesi gerçekten kayda değer , ya bizim de banka hesaplarımızdaki küçük paralar da aynen bu insanların yaptığı şekilde kırpılıyorsa!! İzlenmeyi fazlasıyla hakeden bir film.Aptal polisler , beceriksiz timler, işin rengini epey değiştiriyor filmde...
Filmin Tarihi:2007
Başroller:
Gavin Rossdale ,Nick Stahl ve Erika Christensen















Filmi izle...>>
Deliler Evi - Madhouse filmi2004 yapımı sağlam senaryolu bir gerilim -korku filmi olan "Madhouse" yani "Deliler Evi" kendi türünde farklı bir örnek teşkil ediyor.

Yapım:2004 ABD
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:William Butler
Senaryo:William Butler
Yapımcı:Tom Fox, Henry Winterstern
Görüntü Yönetmeni:Viorel Sergovici
Müzik:Alberto Caruso
Süre:1 saat 27 dk















Filmi izle...>>
Havar Filmini izle - vizyondaFilmin yönetmeni Mehmet Güleryüz ve senaristi Feza Sınar`a işlenmesi zor bir konuya farklı bir bakış açısı ile bize aktardıkları için ve böyle bir film yaptıkları için teşekkürler ellerinize sağlık.İstanbul film festivalinde izleme fırsatı bulduğum bu film herkesi etkileyecek nitelikte , izlenmesi gereken bir film olarak görülüyor .








Filmi izle...>>
Kisik Ateşte On Beş Dakika izleÜç şahane oyuncu biraraya gelince epey sürükleyici bir film oluşturulmuş.

Kısık ateşte 15 dakika son zamanlarda sinema dünyasındaki en başarılı Türk filmlerinden birisi. Metin Akpınar, Haluk Bilginer, Ata Demirer, Özkan Uğur, Eyşan Özhim, Janset, Erhan Yazıcıoğlu, Ali Sunal gibi tanınmış simaların rol aldığı güzel bir yapım olmuş.
Filmin başlangıcı insana direkt olarak Tarantino çağrışımı yapıyor. Benzerine Türk filmlerinde henüz rastlamadığım eş zamanlı ilginç olayların geriye dönük gösterimi ve bunların birbiriyle başarılı şekilde uyumlaştırılması sinemamız adına beni umutlandırdı. Aynı mekan içerisinde yer yer biraz sıkıcılaşma olmasını filmin geneline bakarak gözardı edebiliriz.

Oyunculuklara da değinirsek; Ata Demirer ve Haluk Bilginer’in birlikte yeraldığı sahneler filmi sürüklüyor. İlk defa izlediğim Eyşan Özhim’in performansı ileriye dönük olumlu sinyaller veriyor. Sözün özü, izlemenizi gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir film.






Filmi izle...>>
Çalıntı Gözler - Stolen Eyes2004 Bulgaristan - Türkiye ortak yapımı bir tarihi dram filmi
Filmin Konusu: Konu Bulgaristan'daki Türklerin gördüğü haksızlık,Bulgarların Türkler üzerindeki asimilasyon çalşması olarak kısaca özetlenebilir.Nejat İşler'i filmde fazla göremiyeruz.Ancak kız kardeşi rolündeki oyuncu ve asker tek kelimeyle harika bir oyunculuk sergilemiş. Filmin bir handikapı tarihi filmlerde genellikle çözülemeyen kısmı yani biraz ağır ilerlemesi.Ayrıca ortak yapım oldugundan durumlar biraz kırpılmış. Öyle ki Bulgaristan Türkleri asimile ederken bu kadar insaflı değildi. .Daha iyi bir film olabilirdi.









Filmi izle...>>
İz - Scar Tr Dublaj Film izleKorku - gerilim filmi meraklılarına göre bir film sizleri bekliyor.
filmdeki sahneler güzeldi iyi yapılmıştı ama konusu çok orijinallikten biraz uzak ya da klasik bir konu gibi geldi izleyiciye.Hiç kimsenin beklemediği bir seri katil.İpin ucunda kimin olduğu belli değil , tam bir beyin fırtınası...
Yönetmen: Jed Weintrob
Yapım: 2007 ABD










Filmi izle...>>

sharon stone film izle
Başrol Oyuncuları : Sharon Stone , Dylan Baker
Yönetmen : Ryan Eslinger
Gösterim Tarihi : 6 March 2007
Yapım : Germany | Canada | USA
Yönetmen Eslinger orta yaş bunalımıyla beraber mutsuz bir evlilik yaşayan bir kadının hayatını anlatıyor. Bil orta yaşta ve yalnız bir adam. Yaşadığı dünya ile iletişimi pek mümkün olmamış. Karen ise mutsuz bir evlilik yaşamış orta yaş bunalımında bir kadın. Yaşadığı bunalımlı günlerden kurtulmak ve bir nebze rahatlamak için küçük dükkanlardan küçük şeyler çalmaya başlar. Ancak farkında olmadan yaşadığı kasabada olayların merkezi durumuna gelir.


















Filmi izle...>>


Eğlendirirken keyif veren bir macera.2009 vizyon filmlerinden olan filmi seven epey oldu...
Filmini Yönetmeni: Benny Boom
Görüntü Yönetmeni: David A. Armstrong
Filmin Senaryosu: Blair Cobbs
Başrol Oyuncuları: Mike Epps, Wood Harris, Donald Faison, Mos Def, Lobo Sebastian, Debbie Allen, Darius Mccrary, Emilio Rivera, Lauren London, Omari Hardwick, Yasmin Deliz, Trinidad Mann
Filmin Yapımı: 2009 ABD












Filmi izle...>>

Harry Potter'ın sağladığı başarı hem kitap dünyasına hem de sinema dünyasına oldukça farklı bir hava getirdi. Bu başarıdan pay almak isteyen senaristler ardı ardına benzer tarzda senaryolar yazarak altın madeninden paylarını toplamaya çalışıyorlar. Lilli ve Sihirli Kitabı filmi de bu tarz filmlerden biri.Eğer çocuk filmlerin hoşlanıyorsanız kesinlikle izlemelisiniz.












Filmi izle...>>
9 oskarlı bir başyapıt...Bir uçak kazası sonucu mağraya sığınan bir çiftin aşk öyküsü filmde hastanede yanıklar içerisinde yatan almays lazzlo yaşadıklarını bir deftere dökmüştür ama naziler gelmeye başlayınca yıkık bir kilisede ona bakan hanna tarafından ele geçirinçe işte harika bir aşk filmi başlamıştır filme ilgili bir not: bir çok ödül kazanmasına rağmen Ayrıca romanı da ilgi çekici kurgusundan dolayı kanada da devlet tarafından verilen önemli ödüller kazanmıştır.Keyifli seyirler.










Filmi izle...>>

Genellikle sinemadan çekim yapılmış olan Arog artık izleyenleri güldürmüyor.Sizleri DVD kalitesinde izleyebilmeniz için bu filmi sunduk.Ses ve görüntü kalitesi oldukça iyi...Keyifli seyirler...










Filmi izle...>>

Sağlam bir aksiyon-macera filmi olduğu filmi izleyenlerin görüşü..
Orjinal isim: Half Past Dead 2
Yönetmen: Art Camacho
Başrol: Kurupt, Bill Goldberg












Filmi izle...>>

Bizi Eva'dan Kurtar filmi komedinin dramın ve romantik öğelerin iç içe geçtiği bir film...
Yapım Yeri : ABD
Yapım Yılı : 2003
Film Türü : Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen : Gary Hardwick
Senarist : James Iver Mattson ,B.E. Brauner
Görüntü Yönetmeni : Alexander Gruszynski
Bsşroller : LL Cool J ,Gabrielle Union ,Duane Martin ,Essence Atkins ,Robinne Lee ,Meagan Good ,Mel Jackson ,Dartanyan Edmonds ,Kym Whitley ,Royale Watkins ,Matt Winston ,Ruben Paul












Filmi izle...>>

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Kenny Leon
Senaryo:Paris Qualles, Lorraine Hansberry
Yapımcı:Royce Bergman, Susan Batson
Müzik:Mervyn Warren
Süre:2 saat 10 dk
Filmin Konusu:ayaller hayatı yaşamaya değer hale getirebilir; ancak kötü kararlar nedeniyle istenilmeyen sonuçlara da neden olabilir.
Bu, Younger ailesinin babalarının ölümüyle kendilerini 10,000 $’lık hayat sigortasıyla bulduklarında yaşadıklarının kısa bir özeti. Acaba bu parayla aileleri için yeni bir ev mi almalılar? Yoksa bir likör dükkanı mı? Ya da tıp okulu için okul taksitlerini mi ödemeliler? 1950lerin Chicago’sunda güney yakasında her şeyin daha da zor olduğu bir hayat Younger ailesini beklemektedir.











Filmi izle...>>

Lost dizisindeki Miles ve Heroes dizisindeki Claire karakterlerini bir arada görmek isteyenlere çok güzel bir film.
Yapım:2007 ~ ABD, Çin, HongKong
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Kern Konwiser, David Ren
Senaryo:David Ren
Yapımcı:Michael Gleissner, Kip Konwiser, Stephanie Kwong
Görüntü Yönetmeni:Alexander Buono
Müzik:David Kitay
Süre:1 saat 46 dk











Filmi izle...>>

The Rocker, yeni yeni meshur olan bir rock grubunda baterist olan Fish'in hikayesi ...Bir gun yollarinda ilerlemek adina grup arkadaslari karsi koyamayacaklari bir teklif yuzunden Fish'e ihanet edip grupdan cikartirlar...Aradan gecen 20 yil icerisinde eski grup arkadaslari unlerine un katmis, Fish icin ise hayatin hic bir anlami kalmamistir. Siradan bir iste calisirken eski grubunun yeni cikarmis oldugu album yuzunden bir calisma arkadasi ile tartisinca isinden kovulur... Kiz kardesinin evinde kendine bir yer ararken, yegeninin grubunda yeni bir soluk olacaktir... The Rocker, Fish, ailesi ve eski grup arkadaşlarının arasında süregelen bir film.. Güldüren sahneleri ile eğlenceli bir komedi filmi .. Filmin müzikleri de fena sayılmaz.














Filmi izle...>>