• Feed RSS

Pages

Süper yakışıklı ancak bir o kadar salak bir adam..Sosyal beceriksizliklerinden dolayı hiç bir kadınla doğru dürüst bir ilişki içine girememiş Elliot'dan bahsediyoruz. Elliot ( Brendan Freser ) , iş arkadaşı olan bir kadına deliler gibi aşıktır. Onun hayaliyle ancak yanıp tutuşabilmektedir.Çünkü ilişkilerini bir türlü arkadaşlığın ötesine geçirememektedir. Günün birisinde şeytani ruhlu bir kadın karşısına çıkacak ve onun ruhunu almak isteyecektir. Ancak , önce adama yedi dilek tutma hakkı verecektir. Bizim Elliot , her işteki becereksizliğini dileklerinde de gösterirse bu kez yandı demektir. Bakalım "The Mummy" ve "The Mummy Returns" serileri ile seyircileri sinema perdesine bağlayan Fraser in bu komedi performansını nasıl bulacaksınız?



Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı: 6.2/10
imdb Puanı: 5.9/10
Yapım:2000 , Amerika
Yönetmen : Harold Ramis
Senaryo:Peter Cook
Yapımcısı:Trevor Albert
Şaşkın ( Bedazzled) Oyuncuları :Brendan Fraser,Elizabeth Hurley,Paul Adelstein,Frances O’Connor ve Brian Doyle-Murray.








Filmi izle...>>
2009 yılının sonuna doğru çıkan film , değerli bir maden için başka bir dünyada(gezegende) katledilen bir halkın birleşerek büyük bir güç oluşturmalarını anlatmış.Asıl mesele yaratılan bir Avatar isimli programla , bu dünyada felçli bir bedene sahip Jake adında savaşçı bir ruhun binlerce ışık yılı uzağa gönderilmesi ve ardından gelişen fantastik olaylar.Bakalım ürettikleri Avatar programı ile tüm bu yabancısı olduğumuz kaynaklara sahip olabilecek miyiz? Film , gelmiş geçmiş tüm filmler içerisinde bütçesi açısından en büyük bütçeye sahip filmi olmakla da ayrı bir ün kazandı.Türkçe dublajlı olarak seyredebileceğiniz bu sinema resitalini Avatar meraklılarının kaçırmaya niyetlerinin olmadığına eminiz!









http://www.mysinema.org / avatar full izle

http://www.mysinema.org /Avatar filmini izle





Filmi izle...>>
Deniz ve Emre , çocukken birbirlerine çok büyük ümitler verirler. Her ne olursa olsun birbirlerinden asla ayrılmayacaklar ve hep beraber yaşayacaklardır. Ancak , kaderin cilvesi midir bilinmez , Emre ani bir kalp krizi geçirir. Deniz, onu iyileştirebilmek için eski arkadaşı olan Cem'i bulacaktır. Ancak Cem de tam o sırada kız arkadaşıyla neredeyse evlenmek üzeredir. Bir hayatı kurtarmak için hem Deniz hem de onun dostu olan Cem , Peri Tozunu bulmalıdırlar. Özellikle "Çemberimde Gül Oya" dizisiyle yıldızı parlayan genç yeteneğimiz M.Ali Nuroğlu'nun performansı alkış aldı.







Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı: 6.4/10
Yapım:2007 , Türkiye
Tür: Romantik , Duygusal , Dram
Yönetmen - Senaryo ve Yapımcı:Ela Alyamaç
Süresi : 81 dak.
Peri Tozu Oyuncu Kadrosu : Mehmet Ali Nuroğlu,İpek Değer, Kaya Akkaya,Damla Özen ve Emin Gümüşkaya.







Seçenek 1



videoweed 'den izleme bağlantısı


Seçenek 2


Novamov'dan izleme bağlantısı


Seçenek 3


Movshare'den izleme bağlantısı


Filmi izle...>>
Film , Chicago da bir kitap dükkanı işleten Lodos adındaki bir Türkün , kitapçılarına haydutlar tarafından baskın yapılması ve sonrasında Lodos'un yenide memleketi İstanbul'a dönmesini konu almış. Lodos , annesinin yanına İstanbul'a dönmekle doğru mu yapmıştır yoksa orada kalarak haydutların üzerine mi gitmeliydi? Tüm bu yanıtsız sorulara "kendimizi Lodos'un yerine koyarak" cevap arayacağız filmde. Filmin (2007,Türkiye) yapımcı,yönetmen ve senaryosu Fırat Hacıosmanoğlu'na ait.

Taş Yastık Oyuncu Kadrosu :Suna Selen, Cengiz Bozkurt,Ali Savaşçı, Banu Fotocan ve Dave Ogren.








Filmi izle...>>
Filmin imdb deki sayfasındaki değerlendirmesini inceleyince film hakkında hem iyi hem de kötü bazı tespitler yapmakta fayda var.İlk önce sinema seyircisi ve imdb sayfasına bakıldığında filmin kan ve şiddetle başladığı söyleniyor. Bunun , film bir gerilim filmi dahi olsa genellikle olumlu tepkiler almadığı muhakkaktır.Ayrıca ,filmde küçük kız karakterinin üzerine fazla eğilinmesi de çocuğun film performansını etkilemiş. Konusu itibariyle bundan 8 yıl önceki Halloween filmine benzetilebilecek bir film. Bir kaçık ve onun bıçağından kaçmaya çalışan bir grup insan. Aslında kaçık karakteri söylediğimiz Halloween filmindeki ile neredeyse aynı.Eğer bu tarz filmlerden korkan varsa tek başlarına filmi izleme melerini öneririz.

Film Bilgileri

Yapım : 2009 , AMerika
Senaryosu-Yapımcı ve Yönetmeni : Carl Lindbergh
Filmin imdb notu : 3,3
Shattered Lives Oyuncuları :Skyler Caleb, Lucia Sullivan ,Ellyse Deanna ,Wendy Dominguez,Gary Kohn,Brianna Nakutis,Christina Rosenberg ,Aigi Vahing ve Jeffrey Zukowski.







Filmi , aşağıdaki videolardan herhangi birisinden tek parça izleyebilirsiniz. ( Videolardaki Reklamların bizlerle hiçbir ilgisi olmadığını belirtmeliyiz.)





Dilerseniz buradan izleyin...



3. seçenek olarak aşağıdan izleyebilirsiniz.





Filmi izle...>>
Gerçek Masallar Badtime Stories film izleAdam Sandler'in geçtiğimiz 2009 yılının şubat ayında vizyona girmiş olan bu filmi , kurgu tekniklerine bakıldığında Night At The Museum filmleri ile benzerlikler gösteriyor.Onda da canlanmış masal kahramanları ile bir insan arasındaki komik ve fantastik olaylar cereyan ediyordu.. Gerçek Masallar filmi de küçük yeğenlerine bir zamanlar anlattığı masallardaki hayali kahramanlarla iletişime geçen bir emlakçının öyküsünü bize fantastik bir biçimde sunuyor. Tam anlamıyla bir komedi filmi olarak düşünülmemesi gereken film , bizleri aslında olmayan hayali masal kahramanları ile "gerçekten karşılaşsaydık neler konuşurduk?" türünden bir soruya yöneltmek istemiş.




Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı: 7.1/10
imdbPuanı:6.2/10
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Fantastik , Aile
Yönetmen:Adam Shankman
Senaryo:Tim Herlihy, Matt Lopez
Süre: 100 dakika
Gerçek Masallar'da kimler Oynamış : Adam Sandler,Rob Schneider,Keri Russell,Courteney Cox ve Guy Pearce.















Filmi izle...>>
vKüçücük bir cüce olan Calvin , hırsızlıktan dolayı kodese tıkılmış ve yıllarca içerde yatmıştır. Ancak çıkma vakti geldiğinde tüm olanlardan dolayı duyduğu pişmanlık artar ve artık hırsızlığa tövbe eder. Lakin , ilk olarak çıkar çıkmaz bir soyguna daha karışmalıdır.Kendisine göre son soygunu olan bu büyük çaplı hırsızlık girişiminden bakalım küçük adamımız başarıyla sıyrılabilecek midir? Filmde belki de seyirciyi on ikiden vuran unsur , cüce bir aktörün başrol oyuncusu olarak görev alması.



Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.5/10
Yapım:2006 ~ Amerika
Tür: Komedi , Macera , Suç
Yönetmen:Keenen Ivory Wayans
Senaryo ve Yapımcılar :Marlon Wayans, Shawn Wayans, Keenen Ivory Wayans
Küçük Adam Oyuncuları : Marlon Wayans,Shawn Wayans,Kerry Washington,Brittany Daniel ve Chazz Palminteri.



































Filmi izle...>>
Türk asıllı bir öğretmenin Kürt köyüne atanması ve ardından yaşadığı bir yıllık dönem çerçevesindeki olaylar anlatılıyor.. Filmde , yeni üniversite mezunu olan bir adamın , ana dilimizi bilmeyen öğrenciler içindeki öğretim yılı aktarılmış. Ne kürt kökenli öğrencilerimiz bizim dilimizi bilir ne de biz onlarınkini.. Ancak en sonunda bu coğrafya hocası küçük öğrencilerle iletişim kurmayı başaracaktır..


Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı:6.4/10
Yapım:2009 ,Türkiye
Tür:Dram , Komedi
Yönetmen: Orhan Eskiköy, özgür Doğan
Senaryo: Orhan Eskiköy
Yapımcı:Orhan Eskiköy, Pieter Van Huystee
Süre: 81 dakika




Filmi izlemek için bu bağlantıyı kullanın


movshareden izleyebilirsiniz



Filmi izle...>>
Aynı adlı çizgi filminden sinemaya uyarlanan Mulan , çizgi filmini beğenen seyirciler tarafından daha izlenilmeden olumlu tepkiler almayı başardı. Filmi de mistik zamanlardaki bir savaşın ortasındaki macerada geçen Mulan , geçtiğimiz aylarda seyircisiyle buluştu.

Film , babasının yerine savaşa giden bir kızın öyküsü ile başlıyor. Kız , hasta babasının yerine gittiği savaşta bir de adama aşık oluyor. Ancak , koşullar gereği aşkını ifade edemiyor. Zaten savaşta kendisini bir erkek olarak tanıttığı için hislerini ancak kalbinde barındırabiliyor. Avar Türkleri ile Çinlilerin tarihdeki savaşlarını oldukça aşırıya kaçan dramatik bir yaşanmış hikaye ekseninden sinemalara yansıtmışlar...


Film Bilgileri


Yapım : 2009 Çin Amerika
Tür:Dram, Macera, Romantik
Yönetmen:Wei Dong, Jingle Ma
Senaryo:Ting Zhang
Yapımcı: Guangcheng Song
Mulan Oyuncuları : Wei Zhao,Jiao Xu,Jaycee Chan,Jiuzhe Li ve Jun Hu.



Birinci Seçenek


videoweed izlemek için tıklayın


İkinci Seçenek


Novamov izlemek için tıklayın






Filmi izle...>>
Amerika'nın önde gelen diplomatlarından olan David Huxley son derece idealist ve işine saygılı bir politikacıdır. Ancak, günün birinde kendisi de renkli dünyaların büyüsüne kapılacak ve bunun bedelini fazlasıyla ağır ödeyecektir.

Macaristan tatili sırasında kendisini seksi mankenlerin ve gece hayatının içine atan David'in yanında bir de güzel nişanlısı vardır. O kadın da bu kirli oyunun içine girecektier. Fakat tüm bu seks olayları ve ilişkiler yer altı dünyasının adamları tarafından videoya kaydedilecektir. Dahası , politikacının çekildiği bu şantaj ağının asıl bombası 5 milyon usd lik bir istektir. Eğer David bu parayı vermezse çok sevdiği nişanlısı için hayat kısalabilir..


Film Bilgileri


Yapım:2005 , Amerika
Tür: Suç , Gerilim , Gizem , Polisiye
Yönetmen:J.s. Cardone
Senaryo:Robert Sullivan
Yapımcı:Carol Kottenbrook, Scott Einbinder
Süre: 1 sa. 43 dk.
Sekiz mm 2 Oyuncuları : Julie Benz,Johnathon Schaech,Lori Heuring,Bruce Davison ve Valentine Pelka.













Filmi izle...>>
Bir denizci subayın yaptığı ve tarz olarak "Reality Show" olarak ülkemizde de bilinen bir program.. Katılımcıların hepsi ilk başlarda çok heyecanlıdır.Format gereği kendileri Batı Virginia adasına götürülür ve burada program için yapay bir heyecan yaratılır. Bu , "insanları tv başında meraklandırma ve onlara korku dolu anlar yaratma merakı" şimdilik yolunda gitmektedir. Ancak , bir süre sonra yamyam bir aile onların karşısına çıkıp musallat olunca o zaman göreceklerdir asıl "Reality Show"un ne demek olduğunu.Daha önce herhangi bir yerde insan yiyen cani yamyam görmemişlerdir çünkü.. Şimdi hepsi birer yemek olarak görülmektedir.




Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı: 6.5/10
Imdb Puanı: 5.6/10
Yapım: 2007 Kanada , Amerika
Tür: Macera , Gerilim , Korku
Yönetmen:Joe Lynch
Senaryo:Turi Meyer
Yapımcı:Erik Feig
Süre: 93 dakika
Wrong Turn 2- Korku Kapanı 2 Oyuncular : Erica Leerhsen,Crystal Lowe,Steve Braun,Henry Rollins ve Aleksa Palladino.



Filmi izle...>>
Konu olarak "Kılıçların Gücü" filmine benzetilen film , bir savaşın ortasında yeşeren aşkı anlatıyor. Hem şiddetli dövüş sahneleri hem de tarihe ve mitolojiye ışık tutan film akışında seyirci bir an olsun yerinden kıpırdayamıyor.
Konusu bir Finlandiya efsanesine dayanan filmde olaylar iki farklı zaman aralığında geçiyor. Eski Çin ve şimdiki Finlandiya..

Seyircinin iki zamanda yaşanan mistik olayları çözmesini istemişler.Belki de aşkın zaman ve mekandan özerk olduğu düşüncesi için yapılmış olabilir bütün bunlar..Kung fu filmlerinden hoşlananlar için başarılı bir yapım olduğu su götürmez bir gerçek. Özellikle savaş efektleri ile zenginleştirilen sahneler heyecanı daha da artırıyor filmde.




Film Bilgileri


Yapım: 2006 Finlandiya , Çin , Hollanda
Tür: Aşk , Fantastik , Savaş
Yönetmen:Antti-jussi Annila
Senaryo:Petri Jokiranta, Antti-jussi Annila, Marko Jatkola, Iiro Küttner
Yapımcı:Tero Kaukomaa, Petri Jokiranta
Süre: 110 dakika
Jade Warrior Oyuncu Kadrosu : Jingchu Zhang, Krista Kosonen,Elle Kull,Hao Dang ve Liansheng Tong.






Filmi izle...>>
Sekiz Bacakli Canavarlar film izleFilm , Arizona'da yaşanan zehirli atık sorunundan o bölgedeki çevre halkının etkilenmesi ile başlıyor. Kasaba halkı , tam kendi dertlerine yoğunlaşmışken , o bölgedeki bir örümcek türü aslında onlar için en büyük bela olacaktır..

Zehirli kimyasal atıklardan dolayı mutasyona uğrayan bu sekiz bacaklı böcekler artık kasabanın en büyük kabusudur...


Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.0/10
Imdb Puanı:5.4/10
Yapım:2002 Avusrtalya , Amerika
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Komedi
Yönetmen:Ellory Elkayem
Senaryo:Randy Kornfield,Ellory Elkayem
Yapımcı:Roland Emmerich,Bruce Berman, Dean Devlin
Süre:1 saat 39 dakika
Sekiz Bacaklı Canavarlar Oyuncu Kadrosu : Scarlett Johansson,David Arquette,Matt Czuchry,Kari Wuhrer ve Leon Rippy.




filmi sizlerle en kısa zamanda buluşturacağız...




Filmi izle...>>
Öğrencilerin mezuniyet törenleri yaklaştıkça her ne hikmetse Amerikan filmlerinde anlaşılması son derece zor " bir gerilim yaratılma çabası" olur. Bu filmde de yine gerilimin dozu arkadaşları kaybolan bir kız ekseninde artarak devam ediyor. En yakın arkadaşlarını esrarengiz bir biçimde kaybeden genç Sandy, onların bu gizemli ölümlerini araştıracaktır. Sonuca yaklaştıkça gerçekler su yüzüne çıkacak , peki ya Sandy ölüme ne kadar yaklaşmıştır...

Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:5.8/10
Yapım:2008, 2009 , Abd
Tür: Gerilim , Gizem , 2008 filmleri
Yönetmen: Tyler Oliver
Senaryo ve Yapımcılar:Jamieson Stern, Tyler Oliver
Süre:1 saat 40 dk
Forget Me Not Oyuncu Kadrosu : Cody Linley,Carly Schroeder,Bella Thorne,Jillian Murray ve Brittany Renee Finamore.







filmi buradan izleyebilirsiniz...



Filmi izle...>>
Slumdog Millionare film izleİzleyen herkesi derinden etkilemiş bir oskar taçlı film... Film , Türkiye'de de son yıllarda ilgi gören ilk 20 filmin arasında...

Kabaca , Hintli fakir bir gencin bilgi yarışmasında gösterdiği başarının ardından başlayan bir kedi fare oyunu olan filmde en önemli ve gizemli noktalardan birisi "yalnızca bir soru" üzerinde yoğunlaşıyor..Gizemini sonuna kadar kaybetmeyerek her anını yaşatan bir sinema şöleni...

Film , en iyi yönetmenden en iyi müziğe ve en iyi başrol ( kadın-erkek) oyuncularına kadar tam 8 oskar almayı başardı..






Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı: 8.4/10
Imdb Puanı: 8.4/10
Yapım: 2008 Hindistan , Abd
Tür: Romantik , Dram , Macera
Yönetmen:Danny Boyle, Loveleen Tandan
Senaryo:Simon Beaufoy
Yapımcılar:Paul Smith, Christian Colson, Paul Ritchie, Tessa Ross
Anthony Dod Mantle
Müzik: A.R. Rahman
Süre:2 saat
Milyoner Oyuncu Kadrosu : Freida Pinto,Dev Patel,Ayush Mahesh Khedekar,Anil Kapoor ve Irfan Khan.






bölüm 1 izleyin

bölüm 2 izleyin




Filmi izle...>>
Prens ve Ben - Prince and Me film izleFilm , bir tıpçı ile bir prensin karşılaşmaları ve ardından seyreden romantik ve komik hadiseleri anlatıyor. Kendini tüm zengin alışkanlıklarına alıştırmış ukala sayılabilecek bir prens olan Eddie ile Paige 'in en az ilişkileri kadar karşılaşmaları da eğlenceli bir şekilde ele alınmış. Günümüz hayatında siz bir prens ile karşılaşır mısınız bilinmez , herkesin bir prensi olduğu kesin..Hayatını tamamen farklı kulvarlarda ve hayallerde sürdüren iki kişinin bazen birçok ortak yanı olabileceği filmde güzel vurgulanmış.

Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:6.3/10
Yapım:2004 , Amerika-Çek Cum.
Tür: Komedi , Genel , Romantik
Yönetmen:Martha Coolidge
Senaryo: Katherine Fugate, Mark Amin
Yapımcı:Mark Amin
Süre: 111 dakika
Prens ve Ben Oyuncuları : Julia Stiles,Luke Mably,Miranda Richardson,Alberta Watson ve James Fox.















Filmi izle...>>
Aktif ve oldukça da başarılı bir iş adamına kardeşi doğum gününde ilginç bir hediye verir. Bu hediyeye kadar hayatında herşeyi standartların üzerinde yaşayan adamın artık tüm hayatı tek bir bilmecenin peşinden koşmakla geçer.. Bu , başta oyunmuş gibi gelen karmaşadan çıkması için artık tüm rizikoları almalıdır...Gerilim filmi severler için kadrosu oldukça zengin olan Oyun filmi 1997 yapımı...Aynı Seven filminin finalinde olduğu gibi Game'de de hayretlere düşüren bir bitiş sahnesi tasarlanmış.

Filmin yönetmenliğini üstlenen David Fincher'in o meşhur "Se7en" filmini de yönettiği hatırlatmasını yapalım.



Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:6.8/10
Imdb Puanı:7.7/10
Yapım:1997 , Amerika
Tür:Aksiyon, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen:David Fincher
Senaryo: Michael Ferris, John D. Brancato
Yapımcı:Cean Chaffin, Steve Golin
Süre: 158 dakika
Oyun - The Game Oyuncu Kadrosu : Sean Penn,Michael Douglas,Deborah Kara Unger,Armin Mueller-Stahl ve James Rebhorn.







Filmi izle...>>
iyi Şanslar Chuck film izleDaha çocukken bir kızı öpme şansını kaçıran Charlie için artık aşk hayatı neredeyse kapanacaktır. Kötü talihi onu aşk hayatında hep yüzüstü bırakacaktır.

Onunla beraber olan kadınlar onu hep yüzsütü bırakırlar. Ardından takıldıkları erkeklerden ise %100 verim alırlar..Herşey bu talihsiz adamın canından bezmesine yol açmaktadır.

Ancak bu laneti kırmak için Charlie elinden geleni yapacaktır.Çünkü bu lanetin de bir kırılma noktası olmalıdır...Jessica Alba severlerin muhtemelen birkaç kez izledikleri filmdeki bazı koklaşma sahneleri epey tutuldu...





Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı:6.7/10
Imdb Puanı: 5.6/10
Yapım:2007 Amerika, Kanada
Tür: Komedi , Gençlik , Duygusal
Yönetmen: Mark Helfrich
Senaryolar: Steve Glenn, Josh Stolberg
Yapımcılar: Barry Katz, Mike Karz, Tracey E. Edmonds, Ogden Gavanski
Süre: 96 dakika
Good Luck Chuck Oyuncu Kadrosu : Jessica Alba,Dane Cook,Chelan Simmons,Carrie Fleming ve Michelle Harrison.














Filmi izle...>>
dabbe 2 vizyon filmi izlemek istiyorumTürklerin yaptığı en çok hasılat yapan korku filmi Dabbe'nin ardından 2009 yılının sonunda yani bu hafta vizyona Dabbe 2 de geldi...Aslına büyük beklentilerle gidilen filmin ilginç yanlarından birisi de sadece 4 haftada yapımının tamamlanması..

Film , konusunu Duhan suresinde geçen bir alametten alıyor. Film , kıyametin gelişine dair kendi teorilerini islami bir havada yansıtıyor. Aslına bakılırsa genellikle korku filmleri , filmi çeken milletin "korkularını , gizli kalmış yanlarını" dini bir bakış açısı ile yansıtıyor..

Dabbe 2 'de kullanılan efektler ile camilerin yanmasını , İstanbul Boğazı'nın yıkılmasını vesaire bir nevi similasyon şeklinde göstermişler. Film , kıyamet gününü kendi bakış açımızdan yansıtan ve o günde nelerin olabileceğine , hangi alametlerle karşılaşacağımıza ilişkin farklı düşünceler getirmiş..Filmde ilk filmin oyuncu kadrosunun korunduğuna dikkat çekelim..



Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.5/10
Yapım:2009 ,Türkiye
Tür: Korku , Gerilim , Fantastik
Yönetmen , Yapımcı ve Senaryosu : Hasan Karacadağ'a ait
Süre: 85 dakika
Dabbe 2 de kimler oynuyor : Sefa Zengin,Deniz Olgaç,Incinur Daşdemir,Leyla Göksun ve Muharrem Dalfidan




Önemli Not



Değerli sinema tutkunları , filmin yeni vizyona girmesinden dolayı, filmi öncelikle sinemalarda izleyebileceğinizi belirtir en kısa zamanda sizleri Dabbe 2 ile buluşturmayı umut ederiz...



Filmi izle...>>
O adayı bekleyen çok büyük bir kabus vardır.. Büyük bir fırtına kapının eşiğindedir ve daha önce benzeri görülmemiş bir şekilde Maine adasını vurmaya geliyordur.. Tabi bu büyük şiddetli ve ölümcül tabiat ana olayının bir de gizemli tarafı vardır.. Şeytani bir şeyler , sanki kasırga yetmezmiş gibi elini o adaya koyacaktır...

Stephen King 'den 1999 yapımı ve yine en ufak bir noktasını tahmin etmenin güç olduğu bir gerilim filmi.









Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı:6.2/10
Imdb Puanı: 7.1/10
Yapım: 1999 , Abd
Tür: Gerilim , Fantastik , Gizem
Yönetmen: Craig R. Baxley
Senaryo: Stephen King
Süre: 240 dakika.
Yüzyılın Fırtınası Oyuncu Kadrosu :Colm Feore,Dyllan Christopher,Jeffrey DeMunn,Spencer Breslin ve Julianne Nicholson.





















Filmi izle...>>
Yenilmez - Invictus film izleTarih ve politika ile ilgilenenlerin bildiği bir devlet adamının hayat hikayesi ve ülkesi için yaptıklarını anlatan filmde Morgan Freeman , Güney Afrikanın liderliğini yapmış olan Nelson Mandela'yı oynuyor. Mandela rolü için daha iyi bir isim galiba bulunamazdı...


Filmde futbolun evrensel bir ortak yön olması kullanılmış. Yani , tüm milletlerin anladığı ve futbolda iyi olan ülkelere saygı duyulduğu fenomeni üzerinden üretilmiş filmin senaryosu..

Mandela , ülkesinin zayıflamış birlik ve beraberliğini tekrardan güçlendirmek için bir spor dalı olan futbolu seçecek ve kendi milli takımına destek verecektir. Bunun için takımın kaptanı ( Matt Damon) ile önemli bir anlaşma yapacaktır. Ülkesini seven iki farklı adamın ; birisi devletin başındaki isim , diğeri de milli futbol takımının kaptanı birliğinden doğan gücü göreceğiz..



Film Bilgileri


Yapım: 2009 , Abd
Tür: Biyografi,Politik , Dram
Yönetmen:Clint Eastwood
Senaryo:Anthony Peckham
Yapımcıları :Morgan Freeman, Clint Eastwood ve Gary Barber
Süre: 134 dakika.
Yenilmez - Invictus Oyuncuları : Morgan Freeman,Matt Damon,Langley Kirkwood,Scott Eastwood ile Bonnie Henna.







Videoweed den ilk bölümünü izleyin

Videoweed den ikinci bölümünü izleyin





Filmi izle...>>