• Feed RSS

Pages

Erotizm Kokan filmler izleBir kayıt önce sizlerle paylaştığım film olan Y Tu mama Tambien filmi acaip derecede erotizm kokan bir film.. Gençlerin ilk tecrüblerini olmasa da yeni tecrübelerini teker teker o kadınla yaşamaları kısmı beni hayli heyecanlandırdı.. şmdi sizlere erotizm kokan filmler izle adı altında birkaç film videosu sunacağım. Bunu google yaptı ve biz de hem hit yapmak , hem de sizleri tatmin etmek amacıyla paylaşıyoruz..İi seyirler..

Dilerseniz sitemizin en çok erotizmi bünyesinde barındıran ve aynı zamanda bir duygusal film olan filmini de izleyin :


erotizm kokan film izle










Filmi izle...>>
Y Tu Mamá También izleFilmi dün gece seyrettim. Ve aslında ilk başta biraz tereddüt etmiştim izlemek ile izlememek arasında. Ancak bir başladım izlemeye , acaip şekilde sardı film. Çok anlamlı bir film olduğunu söyleyim. ilk başta hafif resmi bir hava sezmiştim filmde fakat bir anda bir öğretim üyesinin eşi olan kadını iki genç öğrenci bir anda tavlayınca şaşırdım.

Aslında iki genç çocuk bir gezi planlamaktaydılar. Tabi tüm sebebi o kadını becermek.. Ancak kadın çok düzeyli görünüyordu filmin başlarında. "Cennetin Kapısı" na yolculuk yapacakları yalanıyla kadını kandıran iki genç yolculuğa bir başlayacaklar ve filmin devamı acaip bomba geçecektir. Sonunda yaşanan bir olay ise izleyiciyi adete şok edecek diyorum.. Yer yer psikolojik bir film izlenimi uyandıran filmin İngilizce ismi "And your mother, too" , yani türkçesi ise "Ve , annen de !".. Kadının acaba sakladığı ve eşinden bile gizlediği sırrı nedir ? O gençlerle neden gönül eğlendirmiştir?


Tüm bunlara cevap bulacağımız bir Meksika filmi beni çoook uzaklara götürdü.

Kişisel film puanım : 8 / 10
Yapım: 2001 Meksika
Tür: Erotik , Drama
Yönetmen: Alfonso Cuarón
Senaryolar: Alfonso Cuarón, Carlos Cuarón
Yapımcı: Alfonso Cuarón ve Jorge Vergara
Müzikler : Natalie Imbruglia, Miho Hatori
Süre: 98 dakika







Filmi izle...>>
Geldik Turkcell Süper ligin son ve en kritik haftasına.. Naklen izleyebileceğimiz maçtan önce şunları söylemeliyim..

2009-2009 sezonunda bu yıl 34 haftalık bir maraton vardı ve son hafta maçları bugün ve yarın oynanacak maçlarla sezon kapanıyor..

Sezonun ilk yarısını 37 puanla ve GAlatasaray'ın bir puan önünde tamamlayan Fenerbahçe oynayacağı Trabzonspor maçını kazanırsa şampiyon olacak. Ancak şampiyonluğu kesin değil.

Çünkü oynadığı 33 maçta 73 puan toplayan ve şu an ligde lider olan Fenerbahçe'yi Bursaspor ensesinden takip ediyor desek yeridir. Çünkü yeşil-beyazların puanı Fenerbahçe'den yalnızca bir puan geride yani 72 puanda Bursaspor..

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta Fenerbahçe , geçtiğimiz hafta Türkiye Kupasını elinden alan bordo mavilileri mutlaka yenmek istiyor. Aksi takdirde otuzdan fazla yıldır ilk kez bir Anadolu takımı şampiyonluğu göğüsleyecek..

Dilerseniz fenerbahçe - trabzonspor maçı ile ilgili istatistikleri sizlerle paylaşalım :

Maç Tarihi : 16 Mayıs 2010
Hafta : Sezonun 34. ve son haftası
Maç Saati : 20.00
Maçın Oynanacağı Stad : Fenerbahçe - Şükrü Saraçoğlu Stadı




Filmi izle...>>
Alica Harikalar Diyarinda 2010 izleAlice Harikalar diyarında filminden öte bilindiği gibi aynı eserin romanı milyonlarca insan tarafından okunmuştu.. Ancak günümüzde tutulan kitaplar ve hikayeleri sinemaya aktarma modası hayli arttı.. Bu fantastik romanın yazarı Linda Woolverton' a ait.

Film , 17 yaşındaki Alice'in katıldıkları bir sosyete partisinde beyaz renkli bir tavşanı takip etmesiyle başlıyor.Bu takip onu aslında on yıl önce de geldiği (fakat o zamanlar küçücük bir kız olduğundan hiçbir anısı kalmamış) harikalar diyarına kadar götürecek.. Fantastik filmlerin usta yönetmeni (örneğin bir Ölü Gelin - Corpse Bride filmi) Tim Burton'un yönetmenliğini yaptığı ve Johnny Depp'in başrolünü oynadığı filmi çocuk yetişkin ayırt etmeksizin keyifle izleyebilirsiniz.


imdb Puanı: 6.9/10
Yapım: 2010 Amerika (vizyonda)
Tür: 3D , Aile ,Fantastik
Yönetmen: Tim Burton
Senaryo: Linda Woolverton
Senaryo (Kitap): Lewis Carroll
Yapımcı: Tim Burton , Richard D. Zanuck , Joe Roth , Suzanne Todd ve Jennifer Todd
Filmin Kadrosu: Johnny Depp , Helena Bonham Carter , Anne Hathaway , Alan Rickman , Michael Sheen
Seslendirmeler : Alan Rickman , Michael Sheen , Christopher Lee , Volkan Severcan , Timothy Spall









Filmi izle...>>
Romantik Komedi full izleNe yalan söyleyim dün gece açtım filmi ve tamamını izleyim dedim. Ancak yarım saatlik süreden sonra , yani filmin konusu tam başlarken ve gelişmeler hızlanırken kendi kendime bu film bana göre değil dedim.. İçinde çok fazla yapay olgu gözüme çarptı ve İstanbul'un jet sosyetesini canlandıran bazı karakterler de iyice sinirimi bozdu.. Bir diğer dikkatimi çeken şey ise filmin başrol oyuncusu olan Begüm Kütük ile Sinema Kobal'ın (filmde ayrılmaz ikililer) hep aynı kostümleri giymeleri ve sanki özenti gençliği simgeliyor olmalarıydı.. BU kadar garip olayın üzerine bir de pahalı barlar ve alışık olmadığımız hayat tarzı "tamam bu film bu kadar izlenir , gerisini de hayal gücümle tamamlayabilirim" yorumunu beraberinde getirdi..

Yani mücadeleci bir iş kadını , züppe ancak cimri bir çocukla flört ediyor , ancak çocuk artık kızın ilgisini çekmemeye (gerek davranışları gerekse de dış görünüşüyle) başlar.. Kız aslında zengin değildir ve bir süre sonra iş yerindeki bayan patrona lafı çakıp oradan ayrılır.. Beraberinde bu ikilinin romantik birşeyler aramaları üzerine gelişen olayları anlatan filme tam bir komedi filmi demem zordur. Siz izledikten sonra kararınızı zaten vereceksiniz..






Filmi izle...>>
Veda filmi online full izle Veda izleEvet arkadaşlar , bir zamanlar Can Dündar'ın aslında kendi karakterini yansıtarak yazdığı ve insanların tepkisi üzerine geri adım attığı Mustafa belgeselini izleyen arkadaşlarımız hatırlayacaktır. Onu izleyen , izlemeyen kişilerin yüzde sekseni beğenmemişti..

Ancak daha birkaç ay önce vizyona giren ve hayli iddialı bir film olan Veda filminin hem senaristi hem de yönetmeni olan Zülfü Livaneli'ye ise hayli ılımlı bakılıyor.izleyen arkadaşlarımızdan Veda ile ilgili olumlu eleştiriler alıyoruz.. Filmde Atatürk'ün doğumundan (1881 , Selanik) , ordudaki görevlerine , hatta ve hatta cumhuriyetimizin ilanına kadar geçen süreçte önderimizin yaptıklarını , düşüncelerini ve ileriye dönük ideallerini izleyeceğiz.. Veda , bir kahramanın hikayesidir! Hem de öyle sıradan bir kahramanın değil!

O , onlarca insanın bir araya gelip de başaramadığı tüm devrimleri tek başına yaparak 20. yüzyılın en deha insanı olmayı başardı.. Vedası da öyle kolay olmadı Atatürk'ümüzün..


imdb gözüyle Veda filmi : 7.2/10 (filmin derecesi)
Yapım: 2010 Türkiye
Türü : Biyografi , Yakın Tarih
Yönetmen - Senaryo: Zülfü Livaneli
Yapımcı: özkan Ipek , Kamera Film
Görüntü Yönetmeni: Peter Steguer , Zülfü Livaneli
Süre: 1 saat 55 dk
Filmin Vizyon tarihi: 26 Şubat 2010 (Türkiye)
Oyuncu Kadrosu: Sinan Tuzcu (Atatürk rolünde) ,Dolunay Soysert , Özge Özpirinçci , Ezgi Mola , Serhat Kılıç.




Veya



Filmi izle...>>
Ip Man izleDövüş sanatı filmleri izleyicisi olarak filmden etkilendiğimi belirtmeliyim.. Konusu da 1949 yılında Ip Man lakaplı ustanın Wing Chun ismindeki dövüş sanatını geliştirmesi anlatılıyor..

Film Bilgisi

imdb puanı : 8,0 / 10
Yapım:2010 HongKong
Tür: Aksiyon
Yönetmen:Wilson Yip
Senaryo:Edmond Wong
Yapımcı:Bak-ming Wong
Müzik:Kenji Kawai
Süre: 108 dakika






Filmi izle...>>
çalınmış güzellik izleLiv Tyler'i popüler yapan bir film olan Çalınmış Güzellik (1996 yapımı bir film) filminde Tyler , 19 yaşındaki güzel bir kız olan Lucy'yi canlandırıyor. Lucy , yaz tatilini ailesiyle beraber karar verdikleri Toskana şehrinde geçirir.. Onun 16 yaşındaki ilk göz ağrısı olan Niccolo ile yeniden Toskana'da karşılaşmaları genç kızı yeniden heyecanlandıracaktır. Ancak sanatçı ruhlu yakınlarında ailesiyle beraber geçireceği tatil , onun keşfedilmemiş güzelliği ve yanlarını kendi kendisinin tanımasını sağlayacaktır. Kızın temiz ruhu ve çekiciliğinden yaşlı bir adam olan Alex de etkilenecek ve kızın Niccolo'yu daha yakından tanıması ile işler bir anda değişecektir.Çünkü adam aslında bir kadına bağlı kalmayı sevmemektedir.. Sevgilinizle veya yalnız bir şekilde izlerseniz keyif alabileceğiniz nostaljik bir İtalyan filmi..


Tür : Dram , Aşk
Yönetmen : Bernardo Bertolucci
Senaryo : Bernardo Bertolucci , Susan Minot
Görüntü Yönetmeni : Darius Khondji
Müzik : Richard Hartley
SÜre : 115 dakika

(Megavideo özelliğinden dolayı modeminizi takriben 75 dakikadan önce bir kez resetlemeniz gerekecektir..)






Filmi izle...>>
iron man 2 izle iron man 2 filmi fullRobert Downey ile aşırı derecede popülerlik kazanan bir Marvel karakteri olan Iron Man , nam-ı diğer Demir Adam filminin ikincisi çıktı!

İlk filmle zaten yüz milyondan fazla insanın tanıdığı İron Man'ın 2.sinde yine aynı oyuncular başrolü oynarlarken kadroda ekstradan Scarlett Johansson da yer alıyor. Kendi demir zırhı ile adeta tek başına bir Amerikan ordusunun yapamadıklarını birkaç saatte yapan demir adamın ilk filmini izlediyseniz bu filmdeki konuyu kesinlikle kolay anlayacaksınız.. Bir kalkanın sırrı ne olabilir , Iron Man kalkanını tüm ülke her yönüyle öğrenmek ve orduda da aktif bir şekilde savaş makinası olarak kullanmak isteyecek.. Buna ise iron manimiz kesinlikle karşı çıkacak ve yanındaki iki zeki arkadaşıyla karşısındakilere karşı amansız bir mücadele başlatacak..

Filmin bilgileri

Tür: Bilim Kurgu , Savaş
Yapım: 2010, Amerika
Yönetmen: Jon Favreau
Süre: 117 dakika
Iron Man 2 Filmin kadrosu : Robert Downey Jr.(yine Iron Man rolünde),Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow ve Mickey Rourke.

Filmi izle...>>
I Love You Phillip Morris izle"Allaaah filmde Jim Carrey ile Ewan McGregor varsa bu film kesinlikle hemen izlenir!" dediğinizi duyar gibiyim.. gün geçmiyor ki Jim Carrey'i bir filmde beğenmediğimizi söyleyelim.. Ne yapalım adam çok yetenekli bir oyuncu..

Filmin konusu : Steven Russell (jim carrey) eşi ile birlikte muhteşem bir hayat yaşamaktadır..Hem de filmin ilk başını izleyince aslında konusunu kimse kesinlikle tahmin edemeyecek düşüncesindeyim.. Bir anda yaşanan bir kaza sonucu adam içinde barındırdığı o garip duyguları bir anda yoğun bir şekilde yaşamaya başlayacak.. Nedir bu yoğun olan duygu : Eşcinsellik , hem de şimdiye kadar en bastırılmış olanından".. Russell bunu anladığında artık hayatında tabiri caizse 180 derecelik bir dönüş yapacak.. Gardiyan olarak görev yaptığı hapishanede tanıştığı Phillip Morris (Ewan Mcgregor) adındaki kovboyvari adama deliler gibi aşık olacak ve film boyunca onun oradan kurtulması için akıllara zarar yöntemler bulacaktır.. Tek kelimeyle gülmekten yaran bir film izleyeceksiniz..


imdb puanı : 7.2/10 (3200 kullanıcının oyları ile)
Yönetmen: Glenn Ficarra , John Requa
Tür : Komedi , Dram
Süre: 102 dakika
Filmin kadrosu: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann ve Rodrigo Santoro...



Filmi izle...>>
Aşk Dersi izleFilm , oldukça genç bir lise öğrencisi olan 17 yaşındaki Jenny'nin yaşadığı aşk hikayesi ile onun okul hayatı arasında düştüğü çelişkileri anlatıyor..Aşk filmi izleyen birisi olarak özellikle filmde Jenny'nin karşısına çıkan otuzluk delikanlı profilini beğendiğimi söylemeliyim.. Ne de olsa aralarında bir yaş farkı var.Ancak o delikanlının içindeki çocuksu ruh onun aşık olma güdülerini biraz daha ateşliyor olsa gerek..Her şeye rağmen izlerken bir anda gençlik yıllarımızdaki düşüncelerimiz ve "acaba olur mu" türünden hayaller kurduğumuz platonik aşklarımız gözümüzün önüne gelecek..Filmin senaryosunun 1960 'lı yıllara göre tasarlandığını vurgulayalım.

imdb puanı : 7,5/10
Yapım: 2009 , İngiltere
Tür: Drama , Aşk
Yönetmen: Lone Scherfig
Senaryo: Nick Hornby, Lynn Barber
Yapımcı: Amanda Posey, Finola Dwyer
Süre : 95 dakika
Vizyon Tarihi : 19 Şubat 2010
Filmin Oyuncu Kadrosu : Carey Mulligan,Olivia Williams,Alfred Molina,Cara Seymour,William Melling,Connor Catchpole,Matthew Beard,Peter Sarsgaard ile Amanda Fairbank-Hynes.











Filmi izle...>>
Chloe izleOrta yaşlarda bir çift olan Catherine ve David 'in evlilikleri ortalamanın daha da üzerinde bir huzurla ilerlemektedir. Ta ki David doğum günü partisine uçağının tarihi ertelendiğinden yetişememesi dolayısıyla..Onun durumundan habersiz olan eşi Catherine'nin aklına daha farklı şeyler gelmiştir..Ve parti kadın için çok önemli bir organizasyon (aslında eşi için yapılan bir parti) iken bu tatsız gecikme çiftin ilişkilerinin gerilmesine yol açacaktır..Bunun üzerine eşinin kendisine olan güven duygusunu teyyid etmek için kadın , eşi için genç bir bayan tutacak ve aralarındaki diyalogları mercek altına alacaktır. Chloe adındaki bu kadın ikilinin evliliklerini farklı bir boyuta çıkaracak ve beklenmedik gelişmeler olacaktır..

imdb Puanı: 6.7/10
Yapım: 2009 Amerika, Fransa, Kanada
Tür: Genel
Yönetmen: Atom Egoyan
Senaryo: Erin Cressida Wilson
Yapımcılar: Ivan Reitman, Simone Urdl, Jeffery Clifford, Jennifer Weiss, Joe Medjuck
Süre: 99 dakika
Oyuncu Kadrosu : Julienne Moore , Amanda Seyfreid ve Liam Neeson başrollerde..







Filmi izle...>>