• Feed RSS

Pages

Süpürrr! izle Süpürr online seyretTür : Komedi , Genel izleyici
Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009 (Ülkemizde)
Yönetmen : Yeşim Sezgin
Senaryo : Selim Çiprut
Yapım : 2009, Türkiye
Filmin Oyuncu Kadrosu : Cem Kılıç (Oğuz) , Cenk Tunalı (Hayati) , Kemal Pekser (Tarık) , Jess Molho (Alper) , Ufuk Özkan (Şuşu) , Ruhi Yapıcı (Baki) , Başak Parlak (Naz) , Oya Aydoğan (Narin)

Oğuz saf , iyi niyetli ve üniversiteyi bitirmiş bir gençtir. O , Naz'ı tam üç yıldır deliler gibi sevmektedir. Ortadaki en büyük sorun ise güzel kıza ilgi duyan tek kişinin Oğuz olmadığıdır..PAtron Alper de oldukça sevmektedir Naz'ı.
Ancak şanslı olduğu bir anda Naz onunla evlenmeyi kabul edecektir.
Sorun şudur ki Naz'ın sorunlu babası Cemal Bey kızını ancak milli takım forması giymiş birisine vermekten yanadır. Oğuz'un imdadına ise tvde kendisine rast gelen "Curling" adındaki spor yetişecektir.Ne de olsa diğer spor dallarında milli olması mümkün olmamıştır.

Ancak , kısa zamanda takımını toplayan ve tüm çocukluk arkadaşlarından yardım alan Oğuz'a yine aynı adam takmıştır..Sevdiği kızı başkasına kaptırmak istemeyen Alper'dir bu isim..



movshareden izleyin





mystream videolarından filmi izleyebilirsiniz




dilerseniz filmi divxstageden de izlemeniz mümkün





Filmi izle...>>
Mamut – Mammoth izleTür : Dram , Aile
Yönetmen - Sen. : Lukas Moodysson
Görüntü Yönetmeni : Marcel Zyskind
Yapım : 2009, İsveç / Danimarka / Almanya
Film süresi : 125 dakika
Oyuncular : Michelle Williams (Allison Gould) , Gael García Bernal (Tom) , Thomas McCarthy (Bob) , Sophie Nyweide (Jackie Vidales) , Marife Necesito (Gloria)

New York'da yaşayan bir çift olan Leo ve Ellen 'in yaşadıkları mutlu bir hayat yaşam stilinde keskin değişiklikler yapan erkeğin etkisiyle değişir.. Kızlarına olan ilgileri de zamanla azalınca ailenin neyi daha öncelikli yapması gerektiğine karar vermesi lazımdır.Çünkü çiftlerin her ikisi de başarılı bir kariyer sahibidir. Peki ama kızlarına olan ilgileri azaldığında aynı mutlu hayata devam edebilecekler midir ?










Filmi izle...>>
I Hope They Serve Beer In HellTucker , zıpır ve bazen ne dediğini bilmeyen bir tiptir..Kendisini yeniden arkadaş ortamına kabul ettirebilmek için Tucker'ın yeni planları vardır..O ve zorla götürdüğü sevgilisi bakalım bir düğün kutlamasında kendilerini yeniden sevdirebilecekler midir?
Konu itibariyle gençlere hitap eden bir komedi filmi izleyeceksiniz..Filmin ana karakterinin muhtemelen de sizin arkadaş çevresinde türevlerinin olduğu düşüncesi filme şöyle bir göz attıktan sonra sizde de oluşacak.

Süre : 105 dakika
Yapım: 2009 Amerika
Tür: Gençlik
Yönetmen: Bob Gosse
Senaryo: Nils Parker , Tucker Max
Yapımcı: Richard Kelly , Darren M. Demetre , Max Wong , Nils Parker , Ted Hamm
Oyuncu Kadrosu: Jesse Bradford , Traci Lords , Matt Czuchry , Keri Lynn Pratt ve Ali Costello











Filmi izle...>>
Münferit filmini izleTam da geçtiğimiz sene Şırnak'ta yaşanan korkunç tecavüz olaylarının devletin en tepesi de dahil olmak üzere tartışıldığı dönemde o olaylara benzer olaylara rastlayacağımız bir film olan Münferit aslında reklamı pek yapılmayan ancak bir yerlere sert ve keskin dokundurmalar yapan bir film..

Bu filmde de sakin ve temiz bir kasabada aniden patlak veren tecavüz ve cinayet olaylarının üzerine gidilecek ve toplam dört tane masum insanın ölümü araştırılacak.. Bu kasabada yaşanan olaylar ilk başta da belirttiğim gibi Şırnak'ta 2009 yılında yaşandığı öğrenilen iki tecavüz olayı benzeri olayların araştırıldığı bir dram filmi.Filmin başrol oyuncusu kasabanın bayan öğretmeni rolünü üstlenen İdil Fırat.

Yapım: 2007 Türkiye
Türü: Dram
Yönetmen ve Senaryosu: Dersu Yavuz Altun ' a ait.
Süre: 107 dakika
Film Kadrosu: İdil Fırat , Ali Erkazan , Mahir İpek , , Veysel Diker ve Serhat Nalbantoğlu










Filmi izle...>>
fırıncı filmini izleKonusu filmi izleyince de net bir şekilde fark edebileceğiniz üzere "180 derecelik bir dönme yapan" filmi bir aksiyon filmi olarak sandığınız anda aslında filmin bir komedi filmi olduğunu göreceksiniz.. Filmde başrol oyuncusu Damien Lewis Keane filmindekine benzer bir oyunculuk sergileyerek izleyiciyi etkisi altına almayı başarıyor..Yani filmde konu ile birlikte bir anda fırıncı karakterine ve onun tuhaflıklarına kitleniyorsunuz.. Konu olarak ise tetikçi olarak çalıştığı mafya grubunun peşine düşmesiyle kendisini bir anda küçük bir Galler köyünde bulan bir adamın yaşadığı uç olaylar olarak kısaca özetleyebiliriz.

Yapım: 2007 İrlanda ve ingiltere
Tür: Komedi, Macera
Yönetmen ve Senaristi: Gareth Lewis
Yapımcı: Damian Lewis , Picture Farm ve Justin Williams
Süresi : 95 dk.
film Kadrosu : Damian Lewis , Michael Gambon , Kate Ashfield ile Nikolaj Coster Waldau.













Filmi izle...>>
Salgın The Crazies film izleFilm , Cansas'ın bir bölgesinde baş gösteren garip bir salgın hastalığı anlatıyor.. Timothy Olyphant ve Radha Mitchell gibi gözde oyuncularıyla dikkat çeken bir bilim kurgu- gerilim filmi olan Salgın , belirli portallarda incelediğimizde en çok izlenen bilim kurgu filmlerinden birisi gibi görünüyor..

Başrollerden Olyphant'ı Hitman , Mitchell i de Silent Hill filmlerini izleyen seyircilerimizin hatırlayacağını düşünüyorum. Filmin konusu ise George A. Romero adlı yazarın bilim kurgu romanından alınmış. Türkiye'de iki hafta önce vizyona girmiş olan filmi türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

filme imdb puanı : 7.1/10
Yapım: 2010 Amerika
Tür: Gerilim - Bilim Kurgu
Yönetmen: Breck Eisner
Senaryo: George A. Romero , Ray Wright ve Scott Kosar
Yapımcılar: George A. Romero , Dean Georgaris , Brian E. Frankish , Michael Aguilar , Rob Cowan
Süresi : 101 dakika
Vizyon Tarihi : 16 Nisan 2010 (Tür.)
Oyuncu Kadrosu: Timothy Olyphant , Radha Mitchell , Danielle Panabaker , Joe Anderson ve Lori Beth Edgeman.












Filmi izle...>>
Deep In The Valley film izleGüzel bir bayan arkadaş ekibinin yanlışlıkla giriştikleri bir eylem sonucunda kadınların gidişatı şüpheli bir hal alır..Kendileri ile yalnızca masum bir video klip çekileceği söylense de galiba o sektördeki derin açıktan veya yeni yüzlere ihtiyaçtan dolayı bayanlar kendilerini bir anda erotik filmlerde bulurlar..Konusunun ağırlıklı olarak bu yanlış anlaşılmadan gidildiği filmde epey bir belaltı espri mevcut olup Amerikan Pastası 7 filmi kadar sansürsüz diyebilirim.. Yine de belli bir yaşın altındaki izleyicilerimiz refakatçileri olmadan filmi izlemeseler iyi olacak kanaatindeyim.

Yapım:2008 Amerika
Tür: Komedi , 16 filmler
Yönetmen - Senaryo :Christian Forte
Yapımcı:Judd Payne
Filmin Oyuncuları : Chris Pratt , Brendan Hines , Denise Richards ve Scot Cann







Filmi izle...>>
Aşkzede online film izleFilmin afişinde de dediği gibi aynen aktaralım : Terkedilmek ve bunu adam akıllı kabullenmek üzerine bir komedi - macera filmi. Filmde iki sevgili arasında yaşanan bazı tatsız olaylardan dolayı HAwai adalarına bir tatile çıkarlar..Ancak kız , kendi düşüncesine göre şimdiki sevgilisini ikinci plana atmış ve tatile hem şimdiki (ex sevgilisi) hem de yeni edindiği erkek arkadaşıyla beraber gidecektir..Valla bizim ülkemizde böyle bir olayın nasıl karşılandığını siz de en az benim kadar biliyorsunuzdur zaten..

Filmi yapan ekip aynı zamanda "Kaza Kurşunu" ve "40 Yıllık Bekar" filmlerinde de birlikte çalışmışlar.


filmin imdb puanı : 7,4 / 10
sinemalar puanı : 6,5 / 10
Yapım:2008 ~ Amerika
Tür: Komedi
Yönetmen:Nicholas Stoller
Senaryo:Jason Segel
Süre:1 saat 50 dk






Filmi izle...>>
Kumarbaz Kız ve Silahşör film izleYapım: 2009Kanada
Tür: Western
Yönetmen: Anne Wheeler
Senaryo: Larry Cohen
Müzik:Terence Davis, Brian S. Carr
Süre: 95 dakika
Oyuncu Kadrosu: Dean Cain, James Tupper,Allison Hossack ile Keith MacKechnie.

Konu : İki ezeli rakip ve birbirlerine düşman olan kumarbazlar bir oyunda birlikte devasa bir çiftlik kazanırlar..Çiftliği ikiye bölerek sahiplenen düşmanların malına gözünü diken başka bir kumarbaz daha vardır..Şimdi ikili geçmişteki tüm sorunlu olaylarını bir kenara bırakarak çiftliğin yeni talibine karşı el ele vermelidirler..






Filmi izle...>>