• Feed RSS

Pages

Filmin aslında orijinal ismi "Ne Te Retourne Pas"... Fransız yapımı bir gerilim filmi olan DÖnüşüm'de iki güzel aktris oynuyor. Birisi , Malena adlı filmle kendisinden sık söz ettiren ve son dönemdeki filmi olan "Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun" filminde "fahişe bir kadın" ı canlandıran Monica Bellucci , diğeri de Fransız sinema izleyicisinin popüler bulduğu Sophie Marceau.. Film , karakter analizi ve iki kişilikte birbirleri ile çakışan özellikleri ve yaşadıkları olaylarla adeta birbirlerinin ruh ikizi haline gelmiş bu iki kadını anlatıyor...

SineKritik

imdb puanı:6.2/10
Yapım:2009 Belçika, Fransa
Tür: Psikolojik Gerilim
Yönetmen ve Senaryosu:Marina De Van
Süre: 111 dakika
Vizyon Tarihi:04 Aralık 2009 ( Türk.)
Oyuncu Kadrosu:Sophie Marceau ,Monica Bellucci ,Andrea Di Stefano ,Thierry Neuvic ile Brigitte Catillon.

























Filmi izle...>>
Chiko filmini online izleyinYine konu Almanya ve yine gurbetçi vatandaşlarımız..Almanya'nın karanlık sokaklarındaki gizli kapaklı pazarlıklar konu ediliyor filmde.. Variety'nin yorumuna bakılırsa filmdeki karakter için "Türk Scarface'i" benzetmesi yapılmış.. Tabii , Al Pacinonun Scarface'i kadar olmasa da yine de suç dünyasının kapılarını aralayan bir film..

SineKritik

mysinema Puanı: 7,1/10
imdb notu: 6.8/10
Yapım:2008 ,Almanya
Tür: Suç
Yönetmen ve Senaryosu:Özgür Yıldırım
Yapımcısı:Fatih Akın
Süre: 92 dakika
Filmin Oyuncuları:Denis Moschitto (Chiko rolünde), Moritz Bleibtreu ,Volkan Özcan ,Fahri Öğün Yardım ile Reyhan Şahin.










Filmi izle...>>
Kapan  - Hush online filmi izleZakes , kız arkadaşıyla bir yıldır birlikte olmasına rağmen , bir türlü evlenememişlerdir..O gece , kadın , Zakes'e aşırı derecede kızgındır..Eve araba ile kız arkadaşını bırakan Zakes ( William Ash ) , kitabını bitirmek için benzin istasyonlarındaki reklam panolarındaki resimleri değiştirerek para kazanmaktadır.. Ancak , gittikleri ikinci benzin istasyonunda kız arkadaşı Zakes'a " Artık sen benim için yeterli değilsin!" diyerek kızacak ve orada yollarınıa ayıracaktır..

Fakat , asıl tehlikeli olan ise bir saat önce gördükleri bir kamyonun arkasındaki kadını kaçıran adamın yeni hedefi kadın mıdır? Film , sevdiği bir kadın için bir erkeğin neleri göze alabileceğini anlatıyor.. Film , ikinci kısmından sonra gerilimini iki katına çıkarıyor..


mysinema.org puanı : 7 / 10
imdb notu: 6.1/10
Yapım:2009 Amerika, İngiltere
Tür: Gerilim , Dram
Yönetmen ve Senaryosu: Mark Tonderai
Süre: 90 dakika
Oyuncu Kadrosu : William Ash, Christine Bottomley, Allison Saxton, Andreas Wisniewski ,Carol Allen ,Claire Keelan ,Stuart McQuarrie ve Robbie Gee.











Filmi izle...>>
Tayvan yapımı film , gerçek hayatlara o kadar yakın bir konu üzerinden gidiyor ki , filmde anlatılan hikaye izleyiciye fazlasıyla yetiyor.. Bağımlılıklarımız , zevklerimiz ve yalnızlığımızın , filmde 3 ana karakter çevresinde anlatıldığını göreceğiz..Tüm bu anlatılanlar , aslında yaşama amacımızı yitirdiğimiz andan itibaren bizlerin de düşebileceği olası durumları gözler önüne seriyor... Yani bir yerde "zevklerimiz için yaşamanın bizlere uzun süreli etkilerini kendi kendimize gözlemlemek" için filmi izlemek iyi bir fırsat niteliğinde...

Sine Kritik

imdb : 6.3/10
Yapım: 2007 , Tayvan
Tür: Dram
Yönetmeni: Lee Kang-sheng
Senaryo: Kang Sheng Lee
Yapımcı: Vincent Wang
Süre: 103 dk.
Filmin Oyuncu Kadrosu: Ivy Yi , Dennis Nieh , Jane Liao ile Lee Kang-sheng..







Filmi izle...>>
Mel Gibson filmde , özel bir dedektif rolünü üstlenmiş... Hayatıının en zor olayını araştıracak ve hayretlere düşecektir..

Çünkü , kızı akıl almaz bir cinayete kurban gitmiştir..Ve onun intikamını alması için artık bu olaydan başka bir şey düşünememektedir.Sorun şu ki , olayı deştikçe içerisinde çok üst düzey hükümet yetkililerinin , olayı örtbas etmek için inanılmaz bir mücadele verdiğini görecektir.. "Cesur Yürek" ve " Patriot" gibi filmlerle milyarlarca insanın tanıdığı Gibson , 2010 yılında da sinemalardan uzak kalmadığını gösteriyor...


mysinema puanı : 7,2 / 10
imdb Puanı:7.4/10
Yapım:2009 AMerika, İngiltere
Tür: Aksiyon , Gizem
Yönetmen:Martin Campbell
Senaryoları:William Monahan, Andrew BovellSüre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 29 Ocak 2010 , Türkiye'de
Oyuncular : Mel Gibson,Ray Winstone, Shawn Roberts,Danny Huston ve Caterina Scorsone.











Filmi izle...>>
Tibette 7 yil film sinema seyredinAvusturyalı birisi olan Harrer , ülkesinin zor koşulları ve savaşın ( o dönemde ikinci dünya savaşı yaşanıyor ) etkilerinden dolayı ülkesinden uzaklaşarak Tibet'e yerleşir..Bu gezi ve Tibet maceraları onun hayata bakış açısını değiştirecektir..Ancak , tek sıkıntısı ayrıldığı oğludur..
Harrer , orada kutsal sayılan bir lider olan Dalai Lama ile tanışacaktır. Dalai Lama , aslında bir çocuktur ve Heinrich Harrer'den öğrenmesi gereken şeyler vardır..Film , halkının onurunu Çin hükümdarlığına karşı koruyan bu cesur çocuk ve onun bir nevi ypl göstericisi olan Harrer ( Brad Pitt ) 'in mücadelelerini anlatıyor...

SineKritik
Yapım : 1997 , Amerika
Yönetmen : Jean-Jacques
Tür : Politik , Dram
Oyuncu Kadrosu :Brad Pitt,David Thewlis,B.D. Wong,Mako,Danny Denzongpa,Victor Wong,Ingeborga Dapkunaite,Jamyang Jamtsho Wangchuk,Lhakpa Tsamchoe,Jetsun Pema,Ama Ashe Dongtse,Sonam Wangchuk,Dorjee Tsering,Ric Young ve Ngawang Chojor.




bölüm 1 izleyin




bölüm 2 izleyin



bölüm 1 izleyin






Filmi izle...>>
Ari Bee film izle online sinema izleFilm , doğamızın dengesinin koruyucularından ve bizlerin şeker ve bal ihtiyacını "7 / 24 çalışarak" sağlamaya çalışan sevimli ve iğneli arı Bee 'nin sinema versiyonu...

Einstein'in ünlü bir teorisine göre eğer dünyadaki tüm arı popülasyonunu ortadan kaldırırsak insanoğlu , yer kürede en fazla dört yıl yaşayabilir!! Hem bu uyarıyı sinema izleyicilerimize hatırlatalım , hem de herkesin doğaya ve küçük canlılara daha nezaketli davranması gerektiğini vurgulayalım.. şimdi bazı sinema severlerin "Vayy, be demek arılar bu kadar önemliymiş ?" gibisinden sorular sorması gayet normal.. ANimasyon dalındaki filmi popüler yapan ( Türkiye'den bahsediyoruz ) seslendirmesini Cem Yılmaz 'ın yapması olabilir...







Filmi izle...>>
P2 filmini izle sinema seyretGerilim filmi olan P2 filminin adı , otoparkın kat numarasından geliyor..Sinema izleyicimizin tahmin edeceği üzere , filmde gerilim bir otoparkta başlıyor..
Filmin konusu , bir bayanın arabasını otoparktan alarak eve gitme girişimi ve ardından da vereceği ölüm kalım mücadelesi..Gerilim seven sinema izleyicisi için özellikle filmin ismi dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış..

SineKritik
imdb puanı:6.0/10
Yapım:2007 , Amerika
Tür: Gerilim , Genel izleyici
Yönetmeni:Franck Khalfoun
Süre: 98 dakika
Filmin Oyuncuları:Wes Bentley ,Rachel Nichols ,Simon Reynolds ,Philip Akin ,Stephanie Moore ,Miranda Edwards.









Filmi izle...>>
Şampiyonun Dirilişi sinema film seyretErik ( Josh Harnett ) bir spor gazetesi yazarını oynuyor filmde.. Daha doğrusu , kendisi yazarlıktan çok muhabirlik işiyle uğraşıyor.. Ancak , gazete Erik'i yaptığı röportajlardan dolayı başarısız bulur..Bu duruma bir çare arayan Erik'ın karşısına sokakta yürürken yaşlı bir adam çıkacaktır..Bu adam , sarhoş ve yoksul birisi görünümündedir..Fakat daha sonradan öğreneceği üzere , bu sefil adam "Şampiyon" lakabıyla anılan eski bir boksördür.. Sam. L. Jackson , bu film ile de hayranı olan sinema izleyicisine " Ben hala burdayım , aktörlüğe devam ..." mesajını veriyor..Çünkü alkolik bir boksörü her aktör bu kadar sade ve samimi oyna-yaa-maz!

mysinema
puanı : 7,5 / 10
Yapım:2007 , Amerika
Tür: Dram
Yönetmeni:Rod Lurie
Senaryoları:Michael Bortman, Allison Burnett
Süre: 112 dak.
Oyuncu Kadrosu : Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Teri Hatcher, Rachel Nichols ve Kathryn Morris.











Filmi izle...>>
The Coffin - Tabut sinema film seyretTayland'ın ilginç ve köklü bir geleneği üzerinden yürütülen bir korku filmi olan film , uluslar arası düzeyde henüz fazla tanınmıyor..Ancak , Amerikalı yapımcıların kısa bir zaman içerisinde "filmin Hollywood çakmasını" yapabileceklerini sinema izleyicisine vurgulayalım...

Film , tabuta girme geleneğini ve bunun insanların başına getirdiği felaketleri anlatıyor..Aslında , kötü kaderden kurtulmak için insanlar tabuta girme geleneğini srdürürler..Bilmedikleri ise , tabuta girenlerin yakın bir dostu ya da sevdiği bir aile bireyi korkunç bir şekilde ölmektedir..Korku sineması izleyen seyircilerimize bu tarz bir filmi de denemelerini tavsiye edebiliriz..


Tür : Korku , Gizem
Yapım : 2008 , Amerika ve Tayland
Süre : 81 dakika







Filmi izle...>>
http://www.mysinema.org/search/label/PsikolojikDoktor iptal!!

Kevin Spacay , sinema izleyicilerine uzuunca bir dönem görünmedikten sonra , yeni bir psikolojik dram filmiyle yeniden karşımızda..Özellikle de tarzının bu filmde çok farklı olduğunu göreceksiniz.. Filmde , Spacey , kendisine ve daha da kötüsü mesleğine olan güvenini kaybetmiş bir psikolog rolünde.. "Terzi kendi söküğünü dikemez" atasözü , filmin ana fikrini tam olarak açıklıyor..



Tür : Psikolojik , Dram
Yapım : 2009 , Amerika
Yönetmen : Jonas Pate
Senaryo : Thomas Moffett
SÜresi : 110 dakika
Shrink Oyuncuları : Kevin Spacey,Robin Williams,Saffron Burrows,Joel Gretsch ve Keke Palmer




















Filmi izle...>>
Pineapple Express online sinema izleSeth Rogen , genç bir aktör olmasına rağmen bu filmde izleyicilerden pozitif oylar almaya devam ediyor..

Rogen , filmde bir ot müptelası! Ancak , kullandığı bu zehirli ot , biyolojik etkisinden çok , mafya etkisini gösteriyor!!

Ot almaya gittiği bir sırada , dönüş yolunda otunu düşürecek ( gördüğü bir suç yüzünden panikliyor ) ve ot furyası onun peşine düşecektir..DAhası , bulunduğu muhitin en köklü mafyası o ve onun arkadaşını bulmak için can atıyordur...

Hafif bir ironi yaratılan ( bu olursa şöyle bir gelişme ekleyelim filme ve böylece olaylar hem aksiyonlu hem de komik bir hal alsın ) film , Hangover filmini bilen ve izleyen sinema seyircisini yine mutlu edecek türden bir film...


SineKritik
mysinema Puanı: 6,8 / 10
imdb puanı :7.2/10
Yapım:2008 , Amerika
Türü : Komedi-Aksiyon
Yönetmen:iDavid Gordon Green
Süre: 110 dakika
Filmin oyuncu Kadrosu ( rol derecesine göre ) : Seth Rogen , James Franco ,Danny McBride ,Kevin Corrigan ,Craig Robinson ,Gary Cole.











Filmi izle...>>
Hayalet Sürücü izleSon dönemde çıkan yeni bir "hayalet sürücü" filmi daha var..Ancak bu filmde Nicolas Cage ile Eva Mendes başrolleri paylaşıyorlar ve filmin yapım tarihi 2007...

Filmde Cage , Johnny Blaze adında bir akrobat motor sürücüsü rolünde..Tehlikenin yeni adı lakabı ile gösteriler yapan Johnny , uzun zamandır haber alamadığı eski sevgilisi olan Roxanne ( filmde Mendes ) ile bir gösterisinin tam ortasında göz göze gelirler..Roxanne de sevgilisi olan adamı unutamamıştır..İkili , yeniden barışma kararı alır..Yemek programı yaptıkları bir gün için yola koyulan usta akrobat , bir kaza yapacaktır.. Ancak , bedeni insani özelliğini yitiren bu adam artık Hayalet Sürücü'dür..Fantastik öğeleri olan film , Nicolas Cage ile Eva Mendes hayranı olan sinema izleyicilerinin başucu filmlerinden...





hayalet sürücü izle Birinci Kısım



hayalet sürücü izle ikinci Kısım


hayalet sürücü izle üçüncü Kısım


hayalet sürücü izle dördüncü Kısım



hayalet sürücü izle beşinci Kısım




hayalet sürücü izle altıncı Kısım


Filmi izle...>>
Sinema izleyenleri tam ortadan iki gruba ayıran bir psikolojik gizem filmi..kimilerine göre "deli saçması bir senaryo ile ne üdüğü belirsiz bir konu" ! Kimi sinema izleyicisi ise tamamen farklı olarak filmi çok başarılı buluyor..

Film , sondaj yapılan bir istasyonda bilim adamlarının esrarengiz bir biçimde kaybolması ile başlıyor.Bu gizemli olayı araştırmak üzere "basit bir güvenlik sorumlusu" olan Jack olay yerine gönderiliyor.. Jack , bu istasyonda kaybolma vakalarını araştırmaya başlamasıyla birlikte , adamın zihni allak bullak oluyor..Tabii film izleyicilerine , final sahnesinde nasıl bir sürprizle karşılacaklarını söylememek daha isabetli olacaktır.. Güvenlik görevlisi rolünü üstlenen Adrian Paul ( filmde Jack ) , kendi hayranlarını bu filmle bir kat daha artırıyor...


SineKritik
mysinema.org puanı : 7 / 10
Yapım:2009 , Amerika,Avustralya,İngiltere,Macaristan
Tür:Gerilim , Gizem , Psikolojik
Yönetmen:Anthony Waller
Senaryolar : Everett De Roche ile Anthony Waller
Yapımcı:Thomas Hedman, Steve Markoff ve Kate Hoffman
Filmin Oyuncuları : Kate Nauta, Adrian Paul, Meredith Ostrom, Amanda Douge ile Andrew Rybak.





Filmi izle...>>
Arızalı Çiftler filmini izleKimileri eşleriyle senede bir defa da olsa en iyi tatili yapmak isterler..Ancak bu çiftlerin arızaları artık kendilerini de aşmış olmalı ki gittikleri yerlerde tatilden çok terapi yapıyorlar...

Film , bir grup çiftin tatil için tropik bir adayı seçmeleriyle başlıyor..Farklılık olsun düşüncesiyle gidilen adada "zorunlu terapi dersleri" yapıldığından rezil bir tatil bekliyor arızalı çiftlerimizi...Sinema severleri tatmin eden bir komedi filmi olarak sayılmasa da , film, yine de güldürüyor...

SineKritik
Yapım:2009, Abd
Tür:Komedi , Genel
Yönetmen:Peter Billingsley
Senaryo:Vince Vaughn, Jon Favreau, Dana Fox
Yapımcılar:Vince Vaughn ile Scott Stuber
Süre:1 saat 53 Dakika
Filmin Oyuncu Kadrosu : Kristen Bell, Malin Akerman, Jason Bateman, Vince Vaughn vee Jean Reno..





Filmi izle...>>
Bakireler Diyari filmini online izleFilm , 14. yüzyıl ortaçağının tabularını işliyor.Ancak sinema izleyicilerini komedi yönünden tatmin eden bir film olduğunu söylemek biraz güç..Yine de Jumper ( Atlayıcı) filminin ana karakterini canlandıran Hayden Christensen ile Mischa Barton 'un film puanları oldukça iyi..Film , anlattığı dönem gereği Rönesansın etkilerinde bir toplumsal yaşamın tam ortasındaki karmaşık bir duygusal ilişkiyi anlatıyor..

SineKritik
Imdb Puanı: 5 /10
Yapım:2007 , AmeRika
Tür:Gençlik, Komedi
Yönetmen ve Senaryo:David Leland
Yapımcı:Tarak Ben Ammar, Martha De Laurentiis, Roberto Cavalli
Süre: 97 dk.
Oyuncu Kadrosu : Hayden Christensen,Mischa Barton, Tim Roth, Christopher Egan ile Silvia Colloca.










Filmi izle...>>
Kadrosundaki Durul Bazan , Ece uslu , Ali Türkoğlu gibi komedyenlerle izleyicileri kıran bir tiyatro oyunu..Erotizmin tarihçesini komedi türünde anlatan oyun , iki kişi arasındaki (biri kadın , biri erkek) diyaloglarla başlıyor..Cinselliğin gayri resmi tarihi olan Adem-Havva döneminden başlayarak günümüze kadar geliyorlar..Siyasi esprileri de yok değil hani..Sonlarına doğru hapse giren bir devrimci ile bir gay'ın diyaloğunu kahkahalarla izleyeceksiniz.. Hep de sinema izlemek değildir ya olay , kimi zaman da sinema tadında oyunlar izlemeliyiz...





Filmi izle...>>
Peru sinemasının son dönemdeki en keskin konusuna sahip ve eleştirel filmi olan Acının Sütü (orijinal ismi : La Teta Asustada ) yaşanmış olayları anlatıyor.. Yerli sinema izleyicilerinin konuya biraz uzak olmaları muhtemeldir..Zira , film Peru'da yaşanan bir iç savaşın etkilerini inceliyor..Savaşta esir alınan , tacizlere uğrayan kadınlar bir hastalık kaparlar..Adı gibi "Acı süt" belirtileri olan hastalık ölümcüldür..İşte film de bu dramı yaşayan Fausta adında bir kızın hikayesi..

Fausta , annesinden kaptığı bu lanet hastalığın kendisini öldüreceği düşüncesindedir..Eğer ölürse , ne bu hastalıktan ilk ölen kişi , ne de son ölen kişi olacaktır.Bu durum kendi dramından başka o bölgedeki hiç kimsenin umurunda bile değildir... Claudia Llosa'nın sinemaya kazandırdığı sert bir dram filmi.

SineKritik
Yapım : 2009 , Peru
Yönetmeni ve Senaryosu : Claudia Llosa
Türü : Dram , Politik
Süre : 92 dk.
Filmin Oyuncu Kadrosu : Antolin Prieto,Efrain Solis,Magaly Solier, Marino Ballon ile Susi Sanchez..







Filmi izle...>>
Charlie and Boots sinema filmini izleUzun zaman önce sıkı birer dost olan baba ile oğlunun yeniden buluşmaları...Aslında bu buluşma bir ölümün (baba , eşini kaybettiğinde) ardından yaşanır..Yani baba , çok önceleri verdiği sözleri hatırlar ve oğlu ile uzun bir yolculuğa çıkarlar...Yolculuk Cape York (Avustralya'nın kuzeyinde bir kasaba) tarafına doğrudur.. Bu , yer yer "geçmişimizi ve anılarımızı bize hatırlatan" küçük hikaye , baba ile oğul arasında yaşanması gerekli bir sevgi bağını bizlere hatırlatıyor..Yolda geçen filmlerden hoşlanan sinema izleyicilerini duygulandıracak bir film...

SineKritik
Yapım : 2009 , Avustralya
Tür : Macera , Duygusal
Yönetmen ve Senaryo : Dean Murphy
Süresi : 100 dk.
Filmin Oyuncuları : Alec Wilson,Anne Phelan,Anthony Hammer, Baxter James Thomson ile Beverley Dunn...






Filmi izle...>>
Kaplumbağa ve Tavşan filmini izleAsimetrik denilen türden eğlenceli bir yarış...Ancak , küçümsediğimiz tarafı aslında hiç de hafife almamalıyız..Kaplumbağa , acayip hırs yaptı ve rakibi olan tavşana hiç de yenilme niyetinde değil!
Çocukların başucu masallarından olan ve "istemek , başarmanın yarısıdır!" deyimini akla getiren bu hikaye, izleyen herkesi saracak... Sinema izleyenlere belirtmekte fayda var : Filmi , genç yaşlı demeden herkes keyifle izleyebilir...

SineKritik
Sinemalar Puanı: 6 / 10
Yapım: 2008 , İngiltere , Amerika
Tür: Eğlence , Animasyon
Yönetmen: Arish Fyzee ile Howard E. Baker
Senaryo: Tom Martin
Yapımcılar:Kristin Dornig, Tony Krantz, Arish Fyzee, Lisa Henson
Müzik: Jim Lang
Süre: 70 dakika.











Filmi izle...>>