• Feed RSS

Pages

Suçun ve suçlunun psikolojisini en iyi anlatan filmlerden birisi olan Scarface , en az "Baba Üçlemesi" kadar ilgi görmüş bir filmdir. Konuları da aslında birbiriyle paralellik gösteriyor.
Benzer şekilde bu filmde Tony Montana ( Al Pacino ) Kübalı bir gangsterdir ve Miami 'ye gelip bir suç şebekesinin emrinde çalışır. Ancak bu işteki inadı ve hırsı ile bir anda o çetenin lideri konumuna gelecektir.














Film Bilgileri

Imdb Puan : 8.2-10
Yapım:1983 , AMerika
Türü : Suç , Kült , Dram , Aksiyon
Yönetmeni: Brian De Palma
Senaryosu: Oliver Stone
Yapımcı: Louis A. Stroller
Müzikleri:Giorgio Moroder
Süre: 170 dakika
Scarface Oyuncuları : Al Pacino,Michelle Pfeiffer,Brett Ratner,Murray Abraham ve Steven Bauer.













Filmi izle...>>
zevkler sokağı film izleFilm , fransız ekolünü çok iyi yansıtıyor. Bizi zamanımızdan tam 64 yıl öncesine 1940 lı yıllara götürüyor. Paris'te hayat tarzının değişmesi birçok genelev kapanıp yerine daha farklı eğlence anlayışı yansıtan mekanlar açılacaktır.Film , işte bu genelevlerden birisinde bir adamın bir kadına aşkı ekseninde gelişiyor. Ancak bu aşkın imkansızlığını bilen adam çok sevdiği kıza bir sevgili bulmaya adamıştır kendisini. 1940 lı yıllardaki o eski romantizm anlayışı aslında seyircisini en etkileyen şeylerden.










Film Bilgileri

Yapım:2002 Fransa - Almanya
Tür : Duygusal , Dram
Yönetmen ve Senaryo: Patrice Leconte
Yapımcı:Philippe Carcassonne
Süre: 90 dakika
Zevkler Sokağı Oyuncuları : Catherine Sola,Catherine Mouchet,Dolores Chaplin ve Florence Geanty.
















Filmi izle...>>
Öncelikle söylenmesi gereken bir şey var , film sadece Avustralya 'da vizyona giriyor.Denise Young 'un romanından aktarılan film , bir babanın ,10 yaşındaki çocuğuyla kanundan kaçışlarını , çaresizliklerini ve umutlarını anlatıyor. Filmin yönetmeninin 2003 yılında Altin Palmiye ödülü aldığını hatırlatalım.













Film Bilgileri


IbdB Puanı: 7-10
Yapım: 2009 ( Avustralya )
Türü :Duygusal , Macera , Dram
Yönetmeni: Glendyn Ivin
Senaryo:Mac Gudgeon
Yapımcılar: Nicholas Cole, Antonia Barnard, Nick Cole
Süre: 96 dakika
Last Ride Oyuncuları : Hugo Weaving, Sonya Suares,Adam Morgan,Tom Russell ve Anita Hegh.









Filmi izle...>>
kirli sırlar film izleBiyografik olarak niteleyebileceğimiz filmde usta isimler ard arda geliyor. Yönetmeni ve başrolü Robert De Niro , Anjelina Jolie ve Ocean's serisiyle ( Medusa Darbesi filminde de başarılıydı ) yıldızı parlayan Matt Damon başrollerde..Film , bir Haber Alma Teşkilatı üyesinin yaşamından kareleri ve onun gizli yaşamına ışık tutuyor. Aslında onun hayatı bir yerde Haber Alma Örgütü ( CIA ) nn de iç yüzünü gösteriyor.











Film Bilgileri



Imdb Derecesi : 6.9-10
Yapım: 2006 , Amerika
Tür: Tarih , Biyografik , Casusluk
Yönetmen:Robert De Niro
Senaryo: Eric Roth
Yapımcılar: Robert De Niro ve Francis Ford Coppola
Süre: 167 dakika
Kirli Sırlar Oyuncuları : Angelina Jolie,Robert De Niro,Matt Damon,Alec Baldwin ve Michael Gambon.







Filmi izle...>>
Kardeşinin katilini arayan bir motorsiklet çetesi liderinin maceralı hikayesi anlatılıyor. Trey adlı bu çete lideri ipuçlarından hedefi bulmaya çalışırken şüpheli birisini buluyor. Ford adındaki bu adamı bulmaları hem kardeşinin katilini bulmaları anlamına gelecek hem de sağlam bir dostluk edinecekler. Her zaman ilk şüphelinin suçlu olmayabileceğini anlatan bir macera filmi. Filmde oldukça yeni ve orijinal motorları görmek mümkün.





Filmi izle...>>
Gözler BjK İnönü Stadı 'nda oynanacak derbi maçına çevrildi.
Turkcell Süper Liginde en iyi derbilerden birisi yarın oynanıyor. Maçın heyecanı şimdiden hem seyirciyi hem de FenerBahçe ve Beşiktaş oyuncularını sardı.

13. Haftaya Fenerbahçe 31 puanla lider girerken en yakın rakibi Galatasaray ile aralarında 3 puan var. Beşiktaş 'la ise 7 puan.

İnönü Stadyumunda oynanacak maçta Bjk kendi ev sahipliği avantajından yararlanmak ve ligdeki durgun gidişe galibiyetle son vermek isterken , FB liderliğine devam etmek istiyor. Delgado 'lu , Holosko 'lu Beşiktaş mı yoksa , Semih 'li Alex li Fenerbahçe mi kazanacak..




Maç Bilgileri

Maçın Tarihi : 21.11.2009 ( 21 Kasım Cumartesi ) , 13. Hafta
Hakemler( Sıralı Liste ):Fırat Aydınus ( Orta Hakem ) ,Bülent Gökçü ( Yan Hakem ) ,Bahattin Duran ( Yan Hakem ) ve Aytekin Durmaz ( 5. hakem
Maç Ne Zaman Başlıyor : 20:00 , İsmet İnönü Stadı







Filmi izle...>>
88 dakika film izle İzleyenleri hep farklı şüphelilere yönlendiren soluksuz izleyeceğiniz bir gerilim-suç filmi. Al Pacino ünlü bir psikiatristi canlandırıyor. Ve suçladığı kişi (Neal McDonough) onun yüzünden idam cezasına çarptırılmış. Ancak idam mahkumu seri katil ile aynı tarzda cinayetler işleyen birisi dışarıda ve psikiyatristten intikam alıyor. Bu işi çözmesi için ve cinayetleri durdurması için yalnız 88 dakikası var...












Film Bilgileri


sinemalar com puanı: 7.8-10
Yapım:2007 Almanya-Amerika
Tür: Suç , Gerilim , Gizem
Yönetmeni: Jon Avnet
Senaryosu: Gary Scott Thompson
Yapımcılar: Jon Avnet ve Avi Lerner
Süre: 110 dakika
88 Dakika Oyuncular : Al Pacino,Benjamin Mckenzie,Neal McDonough,Leelee Sobieski ve Stephen Moyer.















Filmi izle...>>
beynelmilel film izle 12 Eylül dönemine çok ince bir olayla dokundurmalar yapan film , "Eve Dönüş" filmi kadar keskin eleştiriler getirmese de aynı konuyu anlatıyor. Film , aslında bir yanlış anlaşılmanın sonucunda bando orkestrası ile çalınan bir şarkı ve bu şarkının sonuçlarını anlatıyor. ilk başta kulağa "bu kadar mı ?" gibi gelen konusu aslında sündürülmüş ve 105 dakikaya yayılmış. Özgü Namal ile Cezmi Baskın filmde "baba-kız" rolünde. Ancak kızının babasına dinleterek sevdiği bir marş "komünist marşı" olunca ve bu marşı ordunun ileri gelenlerine bir törende dinletince olanlar oluyor...







Film Bilgileri



sinemalar com puan: 7,8 - 10
IMDB Puanı: 7,5 - 10
Yapım: 2006 ,Türkiye
Tür: Politik , Komedi , Dram
Yönetmen ve Senarist:Sırrı Süreyya Önder
Yapımcı: Necati Akpınar
Süre: 105 dakika
Beynelmilel Oyuncu Kadrosu : Özgü Namal ( Gülendam,Oktay Kaynarca ( komutan ),Cezmi Baskın (baba), Meral Okay ve Umut Kurt ( Abuzer )







Filmi izle...>>
matrix reloaded filmi izleSerinin ikinci filminde makinaların hükümdarlığı gitgide artıyor ve artık sadece tek sığınma noktası olan Zion kenti de makinalar tarafından saldırı alanı olarak görülüyor. Artık , makinalarla ilgili herşeyi bilen anahtarcıyı bulmak zorunda olan Neo ve ekibinin işi çok ama çok zor.. Çünkü anahtarcı çok güçlü , ve bıçak kullanma tekniği en üst düzeyde olan yaratıklar tarafından korunuyor. Öte yandan Ajan Smith ile de başları dertte. Çünkü o da kendisini klonlamaya başlıyor... Bilim kurgu filmi denilince hiç şüphesiz ilk beşte yer alan bir yapım!
( Bilgisayarlı efektlerin en üst düzey uygulandığı filmlerden... )






Film Bilgileri


sinemalar com puanı: 8.2-10
Imdb puanı : 7.1-10
Yapım: 2003 , Amerika
Tür: Fantastik ,Aksiyon , Macera
Yönetmen, Senaryo ve Yapımcılar: Andy Wachowski, Larry Wachowski
Süre: 108 dakika
Matrix Reloaded Oyuncular : Keanu Reeves,Monica Bellucci,Laurence Fishburne,Hugo Weaving ve Carrie-Anne Moss.















Filmi izle...>>
50 ilk öpücük film izleAşık olduğunuz kız sizi her gün unutursa ne yaparsınız?
Geçirdiği bir araba kazası sonunda ağaca çarpan bir kızda hafızayı sürekli o güne alma sorunu çıkar. Yani kaza gününe kadar olan hafızası kalıcı hafızadır.Bundan dolayı kızın babası ile erkek kardeşi her gün aynı oyunu oynamak zorundalardır.Yani kazanın olduğu pazar gecesi ne yapıyorlarsa onu hergün tekrarlarlar.Derken kızın (Drew Barrymore) sürekli gittiği bir restorantta bir adam ( Adam Sandler ) kıza aşık olur.Ancak durumu anlaması biraz zaman alacaktır.O andan itibaren kızı çözdüğü için hergün o da kızı tavlamak için aynı oyunu oynayacaktır. Romantik komedi filmleri içinde apayı bir yeri olan filmi izleyenler yıllarca unutamayacaklar!
( filmin türkçeye çevrilmiş ismi "50 ilk Buluşma" da denilebilir.)



Film Bilgileri



sinemalarda En İyi 50 Film içinde 49. sırada.
Sinemalar.com Puanı: 8.8-10
Yapım: 2004 , Amerika
Tür: Romantik komedi
Yönetmen: Peter Segal
Senaryo: George Wing
Yapımcı:Steve Golin Jack Giarraputo ve Nancy Juvonen
Süre: 100 dakika
50 İlk Öpücük( 50 first Dates )Oyuncu Kadrosu :Adam Sandler,Drew Barrymore,Rob Schneider,Kevin James ve Sean Astin.





Filmi izle...>>
İstanbul 'un en eski ve zamanının en hızlı kabadayılarından olan Ali Osman , yıllar geçtikçe Kabadayılığa tövbe eder.
Bir gün , aşık olduğu kadın ölüm döşeğindeyken Ali Osman 'ı aratır. Bunun üzerine oraya giden Ali Osman bir çocuğu olduğunu öğrenir. Çok geçmeden çocuğunu bulur;bir barda çalışan ve bir sevgilisi olan Murat' tır ( İsmail Hacıoğlu ) oğlu.Murat'ın sevgilisi aynı zamanda bir Mafya üyesi psikopatın da en sevdiği kızdır.Bu adam Devran 'dır(Kenan İmirzalıoğlu) Şimdi Ali Osman (Şener Şen) ın tek yapacağı canı pahasına sevdiğinden yadigar olan Murat 'ı korumaktır.
Filmin son bölümündeki konuşmalar ve Devran ile Kabadayı Ali Osman 'ın kapışması çok etkileyici...


Film Bilgileri


sinemalar.com puanı: 8.7-10
imdb 'deki puanı: 7.9-10
Yapım:2007 , Türkiye
Tür:Aksiyon ,Macera ,Duygusal ,Suç
Yönetmeni:Ömer Vargı
Senaryo:Yavuz Turgul
Yapımcı:Ömer Vargı, Mine Vargı ve Murat Akdilek
Süre: 140 dakika
Kabadayı Oyuncuları : Şener Şen,Kenan İmirzalıoğlu,İsmail Hacıoğlu,Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan.









Filmi izle...>>
melissa p film izle16 yaşında genç ve çok güzel bir kızın ailesi ile bağınının kopması ve bunun hayatına yansılamarı anlatılıyor. Kız , babasının sürekli seyahatlere çıktmasından ve annesi ile de diyaloğunun zayıf olmasından dolayı kendisini bir erkeğin kollarında buluyor.Tüm isteklerini onunla iken gidermiş gibi bir tatmin olma duygusu oluşuyor Daha doğrusu hayatını o dönem cinsellikle geçirerek yalnızlığından ve bunalımından kurtulmaya çalışıyor.

Kısaca ; film , yalnız kalmış ergenlik çağında bir gencin hayallerini ve fantazilerini bütünleştiriyor.





Film Bilgileri



Yapım: 2005 İtalya , İspanya
Tür: Erotik , Dram , Romantik , +16
Yönetmen:Luca Guadagnino
Senaryo: Barbara Alberti, Cristiana Farina, Luca Guadagnino
Yapımcı:José Ibáñez
Süre: 100 dakika
Melissa P. Oyuncuları : Maria Valverde,Geraldine Chaplin,Primo Reggiani, Alba Rohrwacher ve Claudio Santamaria.








Filmi izle...>>
testere 6 filmini izleBir korku filmi fenomeni olan Testere serinise bir yenisi daha eklendi. Film , daha vizyona girmeden izleyici tarafından 1 yıldır merakla bekleniyordu. Testere filminin hasreti ile bekleyenlerin beklentisini önemli ölçüde karşılayacak yapım. Bu filmde suçun kökenine , Jigsaw 'ın nasıl böyle bir canavara dönüştüğüne ilişkin ayrıntılar veriliyor. Federal ajanları nasıl kandırdığını bulmaya çalışacaklar. Ancak ipuçlarını birleştirmek için yine bir düzine insan gerekli!!


Film Bilgileri


Yapım: 2009 ABD,Avustralya,İngiltere ve Kanada
Tür: Gerilim,Gizem,Korku,Suç
Yönetmen:David Hackl ve Kevin Greutert
Senaryo:Patrick Melton ile Marcus Dunstan
Yapımcı:Leigh Whannell
Süre: 90 dakika
[Testere 6 - Saw 6] Oyuncuları :Tobin Bell,Shawnee Smith, Costas Mandylor,Betsy Russell ve Karen Cliche
Filmi izle...>>
Bir televizyon muhabiri olan Angela ile kameramanı , bir program yapmaktadırlar. Programın konusu ise itfaiyeciler ve onların ölümle danslarıdır. Tam bu sırada programa bir telefon gelir.
Telefonu bir ihbarcı etmiştir.Yaşlı bir bayanın evinde yangın olduğunu ve ona yardım etmeleri gerektiğini söyler.Bunun üzerine muhabir ve kameraman olay yerine gider ve gerilim dolu dakikalar başlar.Evde gizemli ve kaynağı belli olmayan çığlıklar gelmektedir. Gerçekler ile hayalleri ayırmakta güçlük çekeceğiniz dozda bir film.

(Korku filminden etkilenenlerin tek başlarına izlememeleri tavsiye olunur.)


Film Bilgileri


Yönetmeni :Jaume Balagueró ve Paco Plaza
Senaryosu: Jaume Balagueró ve Luis Berdejo
Tür: Gerilim , Korku , Realite , +16
Süresi : 85 dakika


















Filmi izle...>>
17. yüzyılda cadılarla anlaşma yapan 4 genç , sırlarını tam 30 yıl sakladılar. Bu 4 kişinin yasaklı kardeşleri bir anda ortaya çıkar ve sevdikleri kişileri tehdit eder. Bu anlaşmanın sürmesi için düşmanları ile hesaplaşmaları gerekmektedir. Fantastik olaylar üzerine kurgulanmış bir gerilim filmi.


Film Bilgileri


Yapım : 2006 , Amerika
Süre: 1 saat 37 dakika
Yönetmen Renny Harlin
Yapım:Screen Gems

The Covenant Oyuncular:Steven Strait, Laura Ramsey, Sebestian Stan, Taylor Kitsch ve Chace Crawford.








Filmi izle...>>
ölüm sessizliği izleTestere filminin beyin takımından yeni bir gerilim - korku filmi. Bir adamın failleri belli olmayan bir cinyete kurban gitmesiyle o kasabada bir katliam gerçekleşir. Bu katliamın perde arkasında neyin olduğunu gördüğünüzde hayretlere kapılacaksınız !! Filmde , gizemi son sahnelere kadar koruyarak izleyicide bir heyecan ve merak uyandırmayı başarmışlar.


Film Bilgileri


sinemalar puanı : 7.7-10
Imdb Değerlendirmesi: 6.0-10
Yapım:2007 , Abd
Tür:Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmeni ve Senaryo: James Wan
Yapımcılar : Aaron Eckhart,Mark Burg ve Gregg Hoffman
Süresi: 90 dakika
Ölüm Sessizliği Oyuncuları : Donnie Wahlberg,Amber Valletta,Ryan Kwanten,Bob Gunton ve Laura Regan.



















Filmi izle...>>
damadı öpebilirsinBu 2007 filmi belki de yılının komedi filmleri arasında oskara aday olmalıydı. Chuck ve Larry ( sırasıyla Adam Sandler ve Kevin James ) birer kahraman itfaiyecidir.Teşkilatlarında bir numaralı isimlerdir.Birisi dul bir adamdır ve aile sorumluluğu vardır , diğeri ise tam tersine gününü gün eden bir adamdır.Larry , bir yangında arkadaşı Chuck 'ın hayatını kurtarır ve ardından tüm dostlukları daha renkli bir hale gelir.Çünkü artık Chuck , Larry için birşeyler yapmalıdır.Onu sigortalatmak için aslında evleneceği kadını bulmasına rağmen arkadaşıyla evli gibi görünmesi gerekecektir.

Film Bilgileri

sinemalar Puanı: 7,7-10
Yapım: 2007 , Amerika
Tür:Komedi , Aile , Macera
Yönetmen:Dennis Dugan
Senaryo: Alexander Payne
Yapımcı: Adam Sandler ve Tom Shadyac
Süre: 140 dakika
Damadı Öpebilirsin Oyuncuları :Adam Sandler,Jessica Biel,Steve Buscemi,Kevin James ve Ving Rhames























Filmi izle...>>
Yıllar öncesinden Ukrayna'dan İtalya 'ya gelmiş , yerleşmiş bir kadının hikayesi.Aslında gelme hikayesi , daha çok kaçıp sığınma şeklinde olmuş. Ruh halini bir türlü anlayamadığımız karakterin içinde fırtınalar kopmakta. Zor koşullarda apartman temizliği yapan kadın karşı binadaki zengin ailenin bir ferdi olabilmek için neler yapacaktır? Bunu başaracak hatta onları himayesine ve egemenliğine bile alacaktır. imdb den ortalamanın oldukça üzerinde bir puan alan film , gizem meraklılarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak.

Film Bilgileri


imdb puanı:7.5-10
Yapım:2006 Fransa - İtalya
Tür: Gizem , Dram , Duygusal , Gerilim
Yönetmeni:Giuseppe Tornatore
Senaryo: Giuseppe Tornatore ile Massimo De Rita
Yapımcı:Laura Fattori
Süre: 118 dk
Esrarengiz Kadın Oyuncuları : Margherita Buy,Ángela Molina,Kseniya Rappoport , Piera Degli Esposti ve Alessandro Haber
















Filmi izle...>>
Doğulu bir gencin üniversite sınavlarında başarı göstermesi ve ardından üniversite hayatına başlamasını anlatan yerli film izleyenlerden olumlu tepkiler aldı.Bu üniversite hayatı aslında Cemal in hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü taşradan İstanbul 'a gelmiştir ve bu hayata alışamamıştır. Yalnızlığını yenmek için devrimci bir gruba katılır. Sistem karşıtı bir grubun üyesi olarak Cemal'in bakış açısından sosyal mesajlar içeren anlamlı bir film.




Film Bilgileri



sinemalar com daki puanı : 7,3 - 10
Türü : Politik , Dram
Yönetmeni ve Senaryosu: Kazım Öz
Yapımcı: Kazım Öz, Özkan Küçük
[Fırtına - Bahoz] Oyuncu Kadrosu : Ali Sürmeli,Sinan Bengier,Asiye Dinçsoy,Volga Sorgu ve Cahit Gök.










Filmi izle...>>
Blood The Last Vampire film izle400 yaşında bir vampirin kendi türlerini yok etme mücadelesini ele almışlar. Saya ( Son Vampir ) , 16 yaşında görünen ama aslında 400 yaşında olan ve iki tür arasında kalmaktan acı çeken bir vampirdir. Usta bir samuray olan ve yeteneklerini geliştiren Saya , tüm vampirlerin atası sayılan Onigen’ i yok etmek için mücadele verecektir. Bu zorlu muücadelede kazanması hem yeteneklerine hem de şansına bağlıdır.



Film Bilgileri


sinemalar.com puanı: 7,1 - 10
Yapım: 2009 Fransa, HongKong ve Japonya
Tür: Fantastik , Korku , Aksiyon
Yönetmeni: Chris Nahon
Senaryosu: Kenji Kamiyama,Chris Chow
Yapımcı:Ronny Yu
Süre: 91 dakika
[Blood : The Last Vampire] Oyuncuları:Ji-hyun Jun,Colin Salmon, Gianna Jun,Koyuki ve Masiela Lusha.















Filmi izle...>>
Hooking Up filmi izleAfişinde de görüldüğü üzere film oldukça renkli sahnelerle dolu. Eğer komedi filminin içinde birazcık belaltı espriler de olmalı diyenlerdeyseniz bu film tam sizlik. Sevgilinizi veya kız arkadaşınızı alıp izleyebilirsiniz.İzlerken kadın erkek ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz.



Film Bilgileri


Yapım: 2008 , Amerika
Tür: Duygusal , Komedi , Gençlik
Yönetmeni: Vincent Scordia
Senaryosu ve Yapımcılar:Mark Rowland, Vincent Scordia ve Jeff Siegel.
Süre:95 dakika
Hooking Up Oyuncuları : Corey Feldman,Alison Whitney, Bronson Pinchot,Natasha Giliberti ve Parker Croft.


















Filmi izle...>>