• Feed RSS

Pages

Tara Road film izleFilm , mutlu bir evlilik süren Road ailesinde meyden veren bir patlak üzerine...Evin kocası olan Road , başka bir kadından bir çocuğunun olduğunu söyleyerek çok sevdiği karısından ayrılmak istediğini nihayet itiraf eder.. Film , tesadüf eseri tanışan ve bir süreliğine birbirlerinin yerine geçen kadın çiftlerin yaşadığı yer yer komik ancak daha çok dramatik hikayeyi sinemaya aktarmış..Nitekim izleyince de filmin daha çok bir dram filmi olduğu kanısına varıyoruz..

Film Puanı : 6/10
Filmin Oyuncuları : Olivia Williams, Andie MacDowell, Johnny Brennan,Iain Glen,Jennifer Buckley,Stephen Rea,Virginia Cole,Maria Doyle Kennedy,Sarah Bolger,Eileen Colgan ile Jean-Marc Barr...
Yapım: 2005 İrlanda
Tür: Dram , Aile
Yönetmen:Gillies MacKinnon
Senaryo:Cynthia Cidre
Yapımcılar : Noel Pearson, Sarah Radclyffe, Brigid Olen ve Miron Blumental
Süre: 97 dak.



@ Yahoo! Video



Filmi izle...>>
The Caller film izle türkçe altyaziliFilmin iki asıl bombası Frank Langella ile Elliot Gould ikilisi.. Filmin içinde hem ajanlık , hem politika hem de bilgi birikimi olduğunu anladım filmi izlemeyi bitirdikten sonra .. O açıdan benim arrşivimde filmin farklı bir yeri olacağı kesin!!

Filme imdb puanı : 7,9/10
Film Adı : The Caller (2008 Amerikan Yapımı)
Yönetmen : Richard Ledes
Film Türü : Politik Dram
Filmin Yapım Yılı : 2008
Süre : 95 Dakika
Filmin Oyuncu Kadrosu :
Frank Langella , Elliott Gould , Laura Harring , Anabel Sosa, Chandler Williams , Axel Feldmann, Grégory Ellis, Corey Johnson, Robert Bagnell ile Edoardo Ballerini...










Filmi izle...>>
Ejderhanıi Nasıl Eğitirsin film izleFilm , çocuk ve vikinglerin hüküm sürdüğü bir dönemde geçiyor , konusu ve işlenişi yönünden fantastik bir komedi filmi olarak düşünebiliriz...Film izledikten sonra genellikle filmin türü hakkında yorum yaparken ilk kez filmin konusu hakkında düşünmeye başladım , acaba ben de bir ejderha sahibi olsaydım ve bu canlıyı eğitmeye kalkışsaydım nasıl olurdu türünden şeyler düşündüm!!

Yapım: 2010 Amerika
Tür: 3D , komedi , Fantastik
Yönetmen: Chris Sanders , Dean DeBlois , Peter Hastings
Senaryo Yazarları: Chris Sanders , Peter Tolan , Cressida Cowell , Adam F. Goldberg ve Dean DeBlois
Yapımcı Kadrosu: Bonnie Arnold , Tim Johnson , Michael Connolly ve Kristine Belson
Süre: 1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi: 23 Nisan 2010 Ülkemizde
Filmin Seslendirmesini Yapan Ünlüler: Gerard Butler , Jonah Hill , America Ferrera , Kristen Wiig , Jay Baruchel












Filmi izle...>>
İlişki Durumu Karmaşık film izleHangimizin şu kompleks yaşamda ilişki durumu normal ki.. Herkesin biraz olsun karışık gitmiyor mu işleri!

İşte bu ilişkiler üzerine kurgulanan ve eski yıldızlardan ALec Baldwin ile Meryl Streep'den orta yaşa da hitap eden bir komedi filmi..Zaten Avrupalılar ve Amerikalıların bu hafif psikolojik öğeler içeren komedi filmlerinde tartışmasız en iyi olduklarını düşünüyorum..Son dönemde flaş filmlerden birisi olduğunu filmi izledikten sonra anlayacaksınız...

Film Detayları

imdb değerlendirmesi: 6.8/10
Yapım: 2009 amerika
Film Türü: Psikolojik Komedi
Yönetmen ve Senaristi: Nancy Meyers
Yapımcıları: Nancy Meyers ve Scott Rudin
Süre: 119 dakika
Filmin Kadrosu: Meryl Streep , Steve Martin , Alec Baldwin , Hunter Parrish ve Lake Bell.











Filmi izle...>>
Sizi Seviyorum film izleEmre Altuğ'dan aşk ve aldatma üzerine anlamlı , güldüren ve biraz olsun düşünmemizi sağlayan film özellikle sanatçının hayranlarını memnun etti..Her sabah farklı birisiyle uyanmak , her uyanışta şok olmak vs.. filmi izleyin siz de hak vereceksiniz..Tatlı bir komedi filmi olan Sizi Seviyorum daha birkaç ay öncesine kadar sinema izleyicisiyle vizyonda buluştu..

Film Bilgileri
Sinemalar Puanı: 6.1/10
Yapım: 2009 Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen ve Senaryo:Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Yapımcı:Banu Akdeniz
Süre: 90 dakika
Filmin Oyuncuları : Emre Altuğ , Irmak Ünal , Zeynep Beşerler , Durul Bazan ile Birce Akalay.


















Filmi izle...>>
Ucubeler Sirki filmi izleYine Alacakaranlık benzeri bir film olsada film izleyicileri bu film için de hayli meraklılar..İki vampir gurubu arasında başlayan ve bi süre sonra iyice kızışan bir savaşı anlatan film "vampir filmlerinin tadı kaçtı..." vb. türünden yorumlara sebep olabilir..Bunun yanında filmi izledikten sonra Alacakaranlık Yeni AYdan dahi iyi olduğunu düşünen arkadaşlarım var. Filmde en sevdiğim oyunculardan Willem Dafoe ile Salma Hayek'in de yer almaları ayrı bir artısı...

film puanı : 6.2/10
Yapım: 2009 Amerika
Tür: Genel izleyici , Fantastik

Yönetmen: Paul Weitz
Senaryo: Brian Helgeland , Paul Weitz
Yapımcı: Lauren Shuler Donner
Süre: 1 saat 48 dk
Oyuncular: Salma Hayek , Josh Hutcherson , Willem Dafoe , Ken Watanabe ve Ray Stevenson












Filmi izle...>>
Celda 211 film izle24. Goya ödüllerinin belki de en prestijlisi olan en iyi film ödülünü almaya hak kazanmış bir film Celda 211 filmi.Filmi izlerken belki de en efektif yanının erkek oyuncusunun performansı olduğunu göreceksiniz..Filmin erkek oyuncusu Daniel Monzon ile başrolündeki bayan oyuncu Lola Duenas İspanya'nın önemli sinema ödüllerini cebe attılar gösterdikleri başarıyla..

Konusu hayli marjinal.. Ben okurken bile nefesim kesildi..Filmin ana kahramanı olan Juan , gardiyan olarak görevini sürdürdüğü sırada kafasına isabet eden bir nesne ile bayılır.Bunun üzerine gardiyan arkadaşları Juan'ı apar topar boş bir hücre olan 211 Nolu hücreye gönderirler. Ancak o ayılana kadar hapishanede çok şey değişecek , bir ayaklanma başlayacaktır..şimdi artık o ayaklanmadan sağ çıkmak için diğer mahkumlara çaktırmadan o da bir mahkum rolü oynamalıdır.. Filmi izlemeden konusunu sadece okuyunca biraz komik geldiğinin farkındayım..Ancak siz siz olun İspanyol sinemasının bu son yıllarda çıkardığı en iyi filmi kaçırmayın derim.
















Filmi izle...>>
Sappho film izleFilm , henüz evlenmiş bir Amerikalı çiftin balayını değerlendirmek için bir Yunan adası olan Lesbos adasına gelmeleri ile başlıyor..

Yalnız benim film izledikten sonra anlamadığım nokta , neden bir anda iki kişilik lezzetli bir ilişki üçüncü bir kişiyle devam ettirilir..Bence biraz olsun mazoşizm ile..Helen adındaki kadının da çiftin arasına girmesi , ardından yaşadıkları hazzın iki katına çıkması falan..Ukraynalıların kültürleri ile bizimkisi pek örtüşmüyor galiba.Aslında filmi izledikten sonra bazı arkadaşlarımızın gidip Ukraynalı vatandaşları görmek isteyebileceklerini düşünüyorum.

Herşeye rağmen kışkırtan ve biraz da erotizm kokan bir film.. Erotizm kokan filmler izlemek istiyorsanız Sappho bunlardan birisi.







Filmi izle...>>
Zor Aşk film izleJennifer Lopez'i hiç bi filmde bu kadar seksi izlememiştim..Oldukça tatlı bir kadın olduğunu Zor Aşk filmi ile bir kez daha keşfediyorsunuz...Ben Affleck ile de filmdeki uyumu dört dörtlük diyebilirim..2003 yapımı bir film olarak eski gibi görünse de izlediğinizde aslında tarihinin önemli olmadığını daha iyi kavrayacaksınız.Lopez filmde bir lezbiyeni canlandırıyor.

Film Detayları

Sinema puanı: 6- 10
Yapım:2003 Amerika Birleşik Devletleri
Tür: Suç , Komedi
Yönetmen Senaryo ile Yapımcısı:Martin Brest
Müzik:John Powell
Süre: 121 dakika






Filmi izle...>>
Fireproof Ateş Almaz film izleFilmi izledikten sonra aslında filmin amacının gerek evliliği olsun , gerekse de duygusal bir bağlanma biçimi olan aşkı biraz pohpohladığını düşünmedim değil..Yine de konusu biraz farklı geldi bana , yapmaya çalıştığı şeyi en azından açıkça yapmayıp , izleyiciyi hangi konu hakkında düşünmesi gerektiğine yoğunlaştırıyor.. Biraz duygusal bir film olduğunu bile söyleyebilirim..

Film Puanı : 6/10
imdb film Puanı:5.5/10
Yapım: 2008 ABD
Tür: Dram , Duygusal
Yönetmen:Alex Kendrick
Senaryo yazarları: Stephen Kendrick ve Alex Kendrick
Süre: 120 dakika
Amerika'da Gösterim zamanı : 2008 Eylül
Filmin Kadrosu : Kirk Cameron,Alex Kendrick,Bailey Cave,Erin Bethea ve Ray Wood...








Filmi izle...>>
Filmin başrol oyuncusu Paul Walker cidden Brad Pitt'e benziyor..Aslında filmi bir aksiyon filmi olduğunu düşünerek izliyorsunuz..Asıl olay film bir aksiyondan daha çok bir gerilim filmi ve psikolojik film..


Filme Ait Detaylar

Imdb değerlendirmesi: 6,1 / 10
Yapım:2008 Amerikan
Tür: Gerilim
Yönetmenlik :John Glenn
Senaryolar: Evan Astrowsky ile John Glenn
Yapımcısı:David Hoberman ve Bill Johnson
Süre: 109 dakika






Filmi izle...>>
Peacock film izleKonusu Nebraska eyaletinde geçen film banka memuru olan Murphy adındaki esrarlı adamın hayatını derinlemesine inceleyecek..Filmi izlediğinizde serüvenin kasaba yakınlarında bir tren kazasıyla başladığını göreceksiniz..Konu , olayların gelişimi sürdükçe gizemli bir hal alacak , Murphy'nin ardındaki esrar perdesi izleyiciyi hayli meraklandıracak...


Yapım:2010 Amerika
Tür: Psikolojik Gerilim
Yönetmenlik: Michael Lander
Filmin Uzunluğu: 90 dakika
Oyuncu Kadrosu: Cillian Murphy, Ellen Page ile oskarlı oyuncu Susan Sarandon...






Filmi izle...>>