• Feed RSS

Pages

En yenilerden bir film daha sizlerle :Bitiş Çizgisi (Finish Line).2009 un en yeni ve en iddialı filmlerini izleme imkanı bulabildiğiniz mysinema sizlerle yepyeni filmleri paylaşmaktan mutluluk duyar.İyi seyirler...
Yönetmen: Gerry Lively
Tür : Cinayet,Aksiyon

Oyuncular : Sam Page, Scott Baio, Taylor Cole, Ian Reed Kesler, Timilee Romolini









Filmi izle...>>
2009 yapımı Japon Korku filmlerinin en yenisi diyebiliriz bu filme.Kimisine göre durağan , kimisine göre ise başarılı bir film..Karar izleyenin.Altyazılı olarak filmi izleme imkanınız bulunmaktadır.
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Danny Draven
Senaryo:Danny Draven
Yapımcı:Danny Draven, Jojo Draven
Görüntü Yönetmeni:Mike King
Müzik:Jojo Draven











Filmi izle...>>
benim memleketime popüler filmlerin dışında pek film gelmez zaten iki tane sinema var ama bu film her halde kazaylada olsa gelmişti çok sıradan bir konusu var yani bende bir gün boyunca otursam böyle bir senaryo yazardım herhalde ama yine de emeğe saygım var zaten çok kaliteli oyncular var filmde sırf oyuncuları için gidilirdi yani.











Filmi izle...>>
film iyi çok iyi diyemem idare eder bu filmin çıktığını yeni öğrendim ben baya olmuş ama izlemeyen varsa izlesin sıkıcı değil iyi yapım ama dabbe semum musallat ve büyü daha iyi.
Türklerin yaptığı en başarılı gerilim filmi bence buydu.Herşey çok güzeldi.










Filmi izle...>>
TV’de ve internette ilk kez!
Aksiyonla örülü sahneleri ile dikkat çeken “Ölüm Takibi” TV’de ilk kez bu akşam Kanal D’de ekrana geliyor. Triton görevinden isteği dışında terhis edilen ve tehlike ile iç içe yaşayan bir donanma görevlisidir. Fakat hayatı karısının mücevher hırsızları çetesi tarafından kaçırılması ile tamamen değişir. Triton ise onu kurtarmak için, en güçlü silahını yani kendisini kullanarak savaşmak zorundadır. Sakın Kaçırmayın!











Filmi izle...>>
Konusunu işleyiş tarzıyla ikon olacak bir yapım. sinema filmlerinin ne kadar etkili olabileceğine dair iyi bir kanıt ve inanılmaz bir şeydir olayı her bir noktasını eksiksiz ve şüphe bırakmadan tamamlıyor. ''en ufak hata bulamadım seneryoda''.seyretmeye kesinlikle deyer.daha bitmeden ki pek yakında da biteceğini sanmıyorum ırak savaşının amerikan toplumunda yarattığı travmayı anlatan bu film bir amerikan gençlik kuşağının daha nasıl bir tükenmişliğin eşiğine geldiğini anlatıyor. iki oğlunu da asker iken kaybeden kendisi de eski bir asker olan babanın küçük oğlunun cinayetinin peşine düştükten sonra karşılaştığı askerleri orduyu son derece başarılı ve gerçekçi bir dille anlatıyor crash le tanıdığımız paul haggis. özellikle bir amerikan askerinin cinayetle ilgili yapılan sorguda, yakalanan bir ıraklıya yaptıkları işkenceyi kahkahalarla anlatması insanın kanını donduruyor. savaşın gündelik yaşamın içindeki sıradan basit insanları nasıl gözü dönmüş katillere dönüştürdüğüne ve savaşın bunalımlarının amerika halkının yaşamına nasıl yavaş yavaş nüfuz ettiğine dair son derece başarılı bir film. son derece sağlam bir dram.













Filmi izle...>>
Bazı korku filmleri tıpkı "Saw", "Hostel" , "Ölüm Çımazı", "Sınırda", "İşkence Odası" vari fazlasıyla işkence fazlasıyla kan doludur.Kimisi "28 Hafta Sonra", "Ölülerin Şafağı", "28 Gün Sonra" vari fazlasıyla karantina sözcüğünü kullanan, zombilerle dolu olan filmlerdir.Bazılarıysa böyle "İskelet Anahtar"vari filmlerdir ki içinde korkudan ya da gerilimden çok gizem vardır.Bu açıdan güzel bir filmdi.Fakat gelgelelim kan, işkence, zombi arayanlara göre bir film değil.Gizem, ruh(hayalet değil dikkatinizi çekerim), sessizlik arayan korkuseverler ise bu filmi kaçırmasınlar.







Filmi izle...>>

Tür : Dram , Romatik
Release Date: August 20, 2009
Subtitles: English | French
Runtime: 1hr 32mins
Directed By: Martha Coolidge
Starring: Brittany Murphy, Jason Lewis, Christian Oliver, Diana Scarwid

Film Konusu : Eski bir çocuk yıldız ama berbat huzur ona umut yakında kimin evinde sözde aşırı doz fazla 30 yıl önce öldü onu ünlü büyükannesi, hayal haunting tarafından gölgede olduğunu onu kurtarmak için anneannesinin evini satın aldı.







Filmi izle...>>

2008 yılında gösterime giren en iyi filmlerden biriydi. Harrison Ford ve Sean Penn'in oyuncu kadrosunda bulunması bile filmi izlemek için yeterli bir sebep.Film tam anlamıyla bir beyin fırtınası.Filmin konusunu çözmek hayli zor gibi görünüyor..İyi izlemeler...
Tür : Dram/Aksiyon
Gösterim Tarihi : 17 Temmuz 2009
Yönetmen : Wayne Kramer
Senaryo : Wayne Kramer
Görüntü Yönetmeni : Jim Whitaker
Yapım : 2008, ABD , 140 dk.










Filmi izle...>>
Filmi yeni izledim.Bende Christian Bale i bu role yakıştıramadım.

Bir de şöyle söyliyim filmde bir kaç yerde erotizm vardı. Tamam sonuçta belki filmin yapısına uyuyor ama ben hiç bir zaman filmlerdeki aşırı sevişme sahnelerine bir anlam veremem. Acaba öyle sahneler kayunca millet daha mı çok izliyor , onu da bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa o da şudur . Artık korku gerilim filmlerindeki erotizm beni sıkmaya başladı. İnsan bazen ailecek izlenecek korku - gerilim filmi bulmakta zorlanıyor. Zaten o yüzden benim tercihim uzak doğu filmleri oluyor genelde.

Neyse filme gelelim. evet ilginç bir senaryosu vardı. Christian Bale güzel oynamış. 10/6 puan verdim bende.Ayrıca Willem Dafoe yu severim. bu filmde onu da görmek hoş oldu.
























Filmi izle...>>
Bu filim Ferhan şensoyun Türk sinemasına sunduğu trajikomik bir hikayedir.Çekimlerin sinop cezaevinde yapıldığı filme Türkiyede ki hukuk sisteminden doğan bir boşluktan ve bazı geçiştirici uygulamaların sonucu içeri giren üç arkadaşın ilginç ve izlenmesi gereken hikayesidir
müthiş bir kadro önderliğinde komedi ve dramın birbiri içinde çok iyi harmanlandığı güsel bir Türk filmi..Ferhan Şensoy'u tebrik etmek lasım hem filmdeki müthiş oyunculuğu için hemde böyle başarılı bir senaryo yazdığı için..son dönemdeki Türk komedi filmlerine bakıldığı zaman kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım..zaten bu oyuncu topluluğu olan bir filmi islememek ayıp olur..8/10 puan..
Filmi izle...>>
Kesinlikle erotik olmayan bir film yapmışlar.Bir sex sahnesi bir konser bir sex sahnesi bir konser bu şekilde devam eden bir film.Oturmuşlar seyirciye çaktırmadan porno film nasıl seyrettiririz diye bu filmi çekmişler.Oyunculuk mu sahneler fazlasıyla doğaldı.İlk kez bir filme zaman kaybı demenin acısını yaşıyorum.İzlemek isteyenlere de iyi seyirler.Müzikal dalda da istenileni vermeyi başarmış film.Keyifli dakikalar...












Filmi izle...>>
Çok içten bir dram ele alınıyor bu filmde.Bosnada yaşanan o korkuçç soykırım günleri farklı bir perspektifte ve son derece orijinal olarak işlenmiş.Filmde Richard Gere , Terrence Howard gazeteci rolündeler.Rİchard Gere'in aşık olduğu kızı bir haber çekmek için gittiği köyünde ölü olarak görmesi filmin en dramatik sahnelerinden.Filmde bir haberci olmasına rağmen başına gelen bu korkunç olaydan sonra dünyanın en tehlikeli azılı suçlusunu bulmak zorundadır.İyi izlemeler.












Filmi izle...>>
güzel bir romantik komedi, kızlar kulübü tarzında, özellikle bayanların hoşuna gidecektir.
Filmin Konusu:Adela Leon dik başlı, vücudunun çeşitli yerinde dövmeleri olan, piercing takan ve ahlaksız davranışlarda bulunan genç bir kızdır. Kızının davranışları ve görünümü yüzünden belediye başkanı olma şansını yitireceğini düşünen babası, onu lady okuluna gönderir. Eğitmen Maca Ribera, bu okulda her genç kızın mükemmel bir hanımefendi olacağının garantisini vermektedir. Adela, Maca’nın kurallarına mı uyacak yoksa kendine göre yeniden mi düzenleyecek?









Filmi izle...>>
Film çok neşeli.Sonuçta Şafak Sezer ve Alp Kırşan oynuyor.Film içerik açısından Recep İvedik 1'den farklı olsada,yazlık bir otelde çekilmesi ve bazı espri konularını benzettim.Bir sahnesi varki açıkça yazamayacağım , Alp Kırşan ile Şafak Sezerin odada kıza yakalanmaları sahnesine gülmekten koptum.2008 in iddialı yerli komedisini sakın kaçırmasın izlemeyen varsa!













Filmi izle...>>
Yönetmen: Tibor Takács
Tür: Aksiyon / Gerilim
Ülke: USA
Dil: İngilizce / Türkçe Altyazılı
Konu:
Oyuncular (ilk 5): Christian Slater, Cuba Gooding Jr., Sarah Ann Schultz, Christa Campbell, Robert Giardina
Konusu: New York’lu bir editör vahşi bir romanın yazarına kafayı takmıştır. Ama çok yakında onun geçmişiyle ilgili sırlarını öğrenecektir.










Filmi izle...>>
Kevin Lewis imzalı yepyeni bir suç filmi sizlerle.Konusu genç bir insanın iftiraya maruz kalması ve ardından yaşanan gizemli olayları esas alan film kendi dalında 2008 yılının en başarılı filmlerinden sayılıyor.
Yapım:2008 - ABD
Tür:Dram, Suç,Gerilim
Yönetmen:Kevin Lewis
Senaryo:Huntley Ritter, Kevin Lewis
Yapımcı:Jonathan Bross
Müzik:Penka Kouneva












Filmi izle...>>
2.de kaldığı yerden aynı güzellikte devam ediyor..
Kesinlikle tavsiye ediyorum..hemen hemen herkes sever böle büyük prodüksiyonları, savaş filmlerini..ama zor olduğu için sayısı azdır..
John Woo'nun önünde eğilmek lazım cidden..hiç dönmesin mümkünse Hollywood'a, bu tarz filmler çekmeye devam etsin..
Kadro da mükemmel bu arada..Tony Leung, Takeshi Kaneshiro fln büyük adamlar cidden..















Filmi izle...>>
2001 - Canada yapımı bir film olan "Zebra Lounge" filmi gerek cüretkar sahneleri gerekse içeriği ile son derece parlak bir üne sahip diyebiliriz.Beklentileri hayli karşılayan bir film sizlerle online sinema filmleri izleme imkanı bulan mysinema izleyicileri.
Film Hakkında: Alan ve Wendy Barnet cinsel hayatlarına renk vermek istemektedirler. Bunun üzerine evli çiftlerin cinsel ilişki için eş değiştirmesiyle ilgilenen bir dergiye reklam verirler. Ellerine geçen birçok cevabı inceledikten sonra kendilerinin içinde bulunduğu duruma en çok uyan çift olan Jack ve Louise Bauer ile bir buluşma ayarlarlar. Bir kaç eş değiştirme buluşmasından sonra Barnet çifti yine eski hallerine, tek eşliğe geri dönmeye karar verirler. Ancak Baurerler neyazıkki henüz bu duruma hazır değildir.

















Filmi izle...>>
Aslında film dikkatli bir şekilde izlenecek olursa eş değiştirme olgusunun ve eşcinselliğin eleştirildiği farkedilecektir. özellikle bu hastalığın insan psikolojisinde oluşturduğu bunalım ve Avrupa'nın sahip olduğu maddi gücün getirdiği hastalıklı bazı adetlerin sosyal yaşantıyı ve ailevi ilişkiler nasıl yıprattığını gösteriyor. filmde birkaç erotik sahne varsa da bence bunlar abartı değildi. filmin sahip olduğu senaryo gereği şarttı. hatta az bile olmuştu.
eş değiştirme çok az konuşulan ama avrupalıların bir gerçeği. Onlarca yıldır yapılan bir olay. adam komşusunun karısını beğeniyor. akşam yemeğine gidiyor. el altından teklifini yapıyor. ev sahibi ve eşi de kabul ederse işlem tamam. bu film de onlardan birisi ama biraz cüretkar yapılmış. Konuyu merak edenlere şiddetle tavsiye ederim.











Filmi izle...>>
güzel bir film sonunun kötü bitmeti iyi olmamış ama her hikaye mutlu sonla biticek diye bi kural yok.bu arada filmin müzikleri çok güzel.
Yönetmen: Yu-Hsien Lin
Tür: Romantik, Aşk filmi.
Ülke: Taiwan, eski Çin.
Dil: Mandarin,Japanese.
Oyuncular (ilk 5): Chie Tanaka, Huai-chung Wu.












Filmi izle...>>
Bir adam bir çocuk katilinin sanrılarını görmeye başlar ve katil bulmaya çalışır sonunda başka gerçekleride öğrenir fazla aksiyonu yüksek olmasada sıkılmadan sonunu merakla beklenyerek izlenebilir nitelikte bir film.









Filmi izle...>>
Filmi Gecenlerde Televizyonda Vermislerdi. 2005 Tarihli Yapım Olmasına Ragmen Yeni Seyretme Fırsatı Buldum. Gerek Oyuncu Kadrosu, Gerekse Senaryo Bakımından Güzel Bir Film Olmus. Özellikle Filmin Yarısından Sonra Her Dakika Gülmekten Kırılcaksınız. Bence Olumsuz Yorumları Bırakıp Mutlaka Seyredin. Bu Kalitede Oyuncular Bu Tür Filmlerde Birdaha Bir Araya Gelmeyebilir...
















Filmi izle...>>
süper süper süper denilecek tek bir kelimesi bile olamaz kimsenin. matematiğin kumarda nasıl kullanılacağını anlatıyor. konusu, akıcılığı, müzikleri, görüntüleri tek kelime ile harika mutlaka izleyin..


İnsan aklını kullandığı kadar zekidir... Gerçekten başarılı bir film.Kumarın hiç bir şekilde fayda vermediği de aşikar.



tarzına göre hayatımda gördüğüm en muhteşem film... sinemada izleyemediğim için yanıyorum.













Filmi izle...>>
aksiyonun doruğa ulaştığı film..gerçi biraz abartı fazla olsada bana göre mükemmel bir aksiyon filmi..monica belluci zaten ayrı bir hava katmış..bir kez daha aşık oldum kendisine.. Adına uygun bir film olmuş. Önüne ne gelirse vuruyor. Aksiyon açısından güzel bir film fakat mantıklı olsun, senaryo çok iyi olsun, yok beni şaşırtsın, gerçeğe uygun bir film olsun diyorsanız bu filmin yanından bile geçmeyin. Tam bir absürd macera. Ben beğendim. En dikkatimi çeken sahne silah fabrikasında kısa süre de bir sürü silah düzeneği kurmasıydı. Harbi uçmuşlar :) Bir de sonlara doğru ateşin başındaki sahne. Nasıl bir hayal gücüdür bu. Arada da çerez niyetine bu tarz filmler izlemek gerek.Ayrıca Paul Giamatti, Clive Owen ve Monica Belluci'den bile daha başarılıydı. Filmin başından sonuna kadar aksiyon görmek isteyenlere tavsiye edilir.
Cliwe Owendan bir sinema şöleni sizlerle.




Filmi izle...>>
Fantastik bir gizem filmi olan "Legend of The Bog : Bog Efsanesi" 2009 yılının en yenilerinden bedava film izleme adresinde sizlerle.Doyumsuz sinema keyfini bizimle yaşamaya devam edin...
Bir grup irlandalı tarafından ikibin yıllık cinayet kurbanı bir bog body (bir çeşit mumyalaşmış beden)’nin yıllardır korunduğu yerden rahatsız edilmesi üzerine aynı zamanda bir avcı olan arkeolog kahramanımız bu bog bodyi geldigi yere gönderme görevini üstlenecektir..
2009 yapımı korku ve macera filminin yönetmeni ve senaristi Brendan Foley; ünlü artistleri ise Vinnie Jones , Adam Fogerty , Amy Huberman , Gavin Kelty , Glen Barry şeklinde sıralayabiliriz..








Filmi izle...>>
Jack Hunter And The Lost Treasure Of Ugarit bu film ve Jack Hunter The Quest for Akhenaten's Tomb buda mevcut fakat altyazı çıkmadığı için henüz seyretmedim. Filmde Türk oyuncularda var, ama maalesef Arap olmuşlar. Türkçe Altyazıyı dört gözle bekliyorum.
Jack Hunter maceracı bir arkeolojisttir. Arkeolojide okurken Profesörü Fredrick Shaffer ona akıl hocalığı ve babalık yapmıştır. Profesör Suriye’de Ugaritlerden kalma bir hazine olduğunu düşünmektedir ve bu hazineyi bulabilmek için Ugarit metinlerini çok iyi tercüme edebilen bir tercümana ihtiyacı vardır:Jack Hunter’a. Ancak Jack orada bir hazine olduğuna inanmaz ta ki hocası bir cinayete kurban gidene kadar. Hocasını kimin, ne için öldürdüğünü bulmak amacı ile Suriye’ye gider.Ancak hazineyi arayan tek kişi kendisi değildir. Rus mafyası da işin içindedir. Üç bölümden oluşan bu macera dolu kovalamacanın ilk bölümü nefes kesecek.







Filmi izle...>>