• Feed RSS

Pages

ywni hayat film izle ( Tom Hanks ) Chuck Noland isimli bir kargo şirketi çalışanı , evlenme düşüncesi olan bayanla ( Helen Hunt ) uçak seyahati yapmaktadırlar. Lakin ; uçak kaza sonucu bir adaya düşer ve görünüşe göre bir tek Chuck hayatta kalmıştır. Bu lanet yerden kurtulması da kendi çabalarına kalmıştır. Hayatımızın değerini bizlere sorgulatan çarpıcı bir film !


Film Bilgileri

sinemalar puan:8.6-10
Imdb puan :7.4-10
Yapım:2000 ABD
Tür:Dram, Macera
Yönetmen:Robert Zemeckis
Süre:2 saat 23 dakika.
Cast Away Oyuncuları : Tom Hanks, Helen Hunt,Michael Forest ,Nick Searcy ve Chris Noth.







Filmi izle...>>
Karmaşık filmlerden hoşlananlara göre bir gizem ve psikoloji filmi. Filmde farklı bir çekim tekniği var ; yani genellikle Keane 'i gösteriyorlar. Film , psikolojik sıkıntıları olan hatta belki de bir şizofren olan garip bir adamın hayatından kesitleri içeriyor. Ailesizliğin ve sahip olmanın vurgulandığı , hayatın renksiz ve saydam tarafları anlatılıyor filmde.


Film Bilgileri

Yapım: 2004 , Amerika
Tür: Psikolojik , Gizem , Dram
Yönetmen ve Senaryo : Lodge Kerrigan
Yapımcı: Andrew Fierberg
Süre: 100 dakika
Keane Oyuncuları : Abigail Breslin ( Keane rolünde ) ,Amy Ryan,Damian Lewis,Chris Bauer ve Christopher Evan Welch.








Filmi izle...>>
Çok tutulan Transformers filminden bir ara sonra da serinin 2. filmi piyasaya çıktı. Filmi anlamak için öncelikle serinin ilk filmini izlemenizi öneririz. Filmde bilim kurgu adına yapılan en iyi şeylerden birisi de Autobot adlı robotlar ile Decepticon 'ların arasındaki şiddetli mücadele. Filmde , insan yapımı robotların birbirlerine üstünlük sağlama çabaları önemli bir yer tutuyor.

Film Bilgileri

sinemalar.com Puanı: 8.8 - 10
Yapım: 2009 , Amerika
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera
Yönetmen:Michael Bay
Senaryo:Roberto Orci, Alex Kurtzman, Ehren Kruger
Yapımcılar:Steven Spielberg ve Ian Bryce.
Süre: 2 saat 10 dk
Transformers 2 Oyuncuları :Megan Fox,Shia LaBeouf,Josh Duhamel,Tyrese Gibson ve John Turturro.























Filmi izle...>>
Film , Summer isimli kızın kendisine eğlence olsun diye otostop çekmesi ile başlıyor. Ancak ilerledikçe Summer'in hiç de iyi olmayan bir yolda olduğunu görüyoruz. Çünkü birlikte eğlendikleri Tom ile sabah kalktıklarında kendisini nasıl psikolap bir ortama sürüklediğini anlayacaktır. Dahası , bundan kurtulmak için yapacakları şey artık Tom ve ailesinin insafına kalmış gibi görünmektedir. (
Film Altyazılıdır. )


Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı: 6.6/10
Yapım: 2009 , Canada
Türü : Gizem , Gerilim , Korku , +16
Yönetmen:Lee Demarbre
Senaryo: Sean Hogan ve Christine Conradt
Süre: 94 dakika





























Filmi izle...>>
Alacakaranlık filmini altyazılı olarak izlemek isteyenler için paylaşıyoruz. son dönemin yabancı sinemada en çok izlenen fantastik macera filmi... Eleştirmenler de film için çok olumlu görüş bildirdiler.







Filmi izle...>>
kurtlar vadisi gladio izleMemleketin gündeminde uzun zamandır yer edinen Kurtlar Vadisinin son ayağı olan Gladio 'yu full olarak izleyeceksiniz. Dizideki İskender karakterinin bu filmde başrolde olduğunu belirtelim.
Yani Musa Uzunlar..
Türkiyenin yeraltı ve derin devlet ilişkilerini gün yüzüne çıkaran KV Gladio da ülkemizle ilgili birçok bilinmezi çözmeye çalışıyorlar. Bunlardan birisi de bir döneme "Ersever Vakası" olarak geçen olaylar . Binbaşı Ahmet Cem Ersever neden öldürüldü ? Cİnayetin arkasında kimler vardı ? Bu ve bunlar gibi birçok soru işaretini ve bilinmezi irdeleyen Gladio sizlerle...











Filmi izle...>>
nefes sinema çekimisinema çekimi olarak şu dönemde izleyebileceğiniz bu film şu an medyada bile tartışılıyor. Daha doğrusu geçenlerde milletvekillerinin bir kısmı maçı izlerken bir kısmı Nefes'i izlemiş diye bir tartışma yaşandı. Böylesi zor bir dönemde bu tarz bir film sanırım tüm Türkiye'ye etkili mesajlar verecek.

nefes izle , nefes online izle , nefes full , nefes sinema çekimi izle













Filmi izle...>>
yahşi batı filmiBilindiği üzere usta komedyen Cem Yılmaz 'ın 2009 bombası ha çıktı ha çıkacak. Film , daha henüz izlenmeden seyirci tarafından detaylı bilgi istenir. Ancak bu konuda da film ekibinin kararlı bir tutumu var. Yani , çok fazla sulandırılmasını istemiyorlar.

Filmde oldukça popüler isimler var ; yeni kadroda Demet Evgar da yer alıyor. Zafer Algöz , Özkan Uğur ve Ozan Güven 'i gene kadroda bulundurmuşlar. Bu isimler A.R.O.G da da mevcuttu. Bunun yanı sıra filmin çekimleri için kesenin ağzı bayağı açılmış. Şimdiden tüm Yahşi Batı ekibine başarılar diliyoruz. Hayırlı kazançlar ola...
Anlaşılan Cem Yılmaz 'ın yeni komedisi ile Şahan 'ın daha sır gibi saklanan projesi yine kapışacak..







Filmi izle...>>
Dayısının da söylediği gibi "Herkes , doğasının gereğini yapar ! " Bu bölümde Ezel , arkadaşı Mert'in canını öyle bir kurtarıyor ki. Belki de değmez Mert için öyle yapmasına ama.. Dayı , adamlarına da söylediği gibi Mert 'i tongaya düşürüp Ezel'in nasıl davranacağını tahmin edecek. Tuncel Kurtiz 'in dayı rolü harbiden başarılı.

Hemen ekleyelim : Arkadaşının Ezel 'e on yıl önce anlattığı "Kurbağa ile Akrep " hikayesi de bu bölümün ana fikrini veriyor.


























































Filmi izle...>>
uzak ülke sinema izleFilm , duygusal yönü de ağır basan bir western macera filmi.. 2003 yılının filmlerinden olan Uzak Ülke 'de Kevin Costner , hem yapım ve yönetmenliğe soyunmuş hem de filmde başrol olarak görev yapıyor.


Film Bilgileri

Imdb Puanı: 7.5-10
Yapım: 2003 , Amerika
Tür: Western , Aksiyon
Yönetmeni: Kevin Costner
Senaryo: Craig Storper
Yapımcılar: Kevin Costner,David Valdes ve Jake Eberts
Süre: 2 saat 15 dakika.
Uzak Ülke Oyuncuları : Kevin Costner,Michael Gambon,Robert Duvall,Annette Bening ve Diego Luna.

















Filmi izle...>>
Psikolojik sorunlu bir polisin , bir cinayeti araştırması sırasında karşısına çıkan bir kadınla olan ilişkileri anlatılmış. Bu kadın , polisin her hareketini anladığından ve tam olarak neyi istediğini çok iyi sezebildiğinden ondan yararlanmak için "onunmuş gibi " davranıyor. Cinsel manipulasyonun ( yönlendirmenin ) en iyi şekilde anlatıldığı film seçilen Temel İçgüdü 1 filminde Michael Douglas ve Sharon Stone yıllarca unutulmadı. Özellikle de sonlarına doğru yaşanan buz kıracağı ile ilgili sahneler. Filmin yönetmenliğini Paul Verhoevenin adlı Hollandalı bir yönetmen üstleniyor.








Filmi izle...>>
Kimilerine göre bir aşk hikayesi , kimilerine göre bir ayrılık şarkısı , kimilerine göre ise bir kalp işkencesi... Tarif ve seçim sizin. Ancak bu milyonları ekrana bağlamayı başaran dizinin de bir sonu vardı ve geldi. Tüm bu soruların cevabı , Asya 'nın , Aslan 'ın , ve Süleyha ile Neriman 'ın akibetleri final bölümü ile netlik kazanıyor. Çoğunuzun "ohh be final geldi nihayet" dediğini duyar gibiyiz. Ne acıdır ki ülkemizde insanların sonuna kadar yaptıkları çok az şey var onlardan birisi de dizi izlemek..İşte Asi nin son perdesi...























Filmi izle...>>
Ünlü türk bilgini Ömer Hayyam 'ın hayatından ve onun felsefesinden esinlenerek yapılan bir film.Zaten filmin afiş resminde de "Ömer Hayyam Efsanesi" nden diye yazmışlar. Yani tam da türk - islam alimlerine merakı olanlara göre.
Böylesi bir yapımı Amerika'dan değil de aslında kendi yapımcılarımızdan beklerdik ; ama neyse!

Film Bilgileri

Yapım:2005 , Amerika
Türü: Tarih , Macera , Dram
Yönetmeni , Senaryosu ve Yapımcısı: Kayvan Mashayekh
Süre: 95 dakika
The Keeper Oyuncuları : Moritz Bleibtreu,Rade Serbedzija,Vanessa Redgrave,Bruno Lastra ve Christopher Simpson.









Filmi izle...>>
Yeşilçam dünyasının en unutulmaz ismi olan Kemal Sunal 'ın klasiklerinden birisi olan Hanzo ,bir dönem televizyonlarda en çok çıkan filmlerdendi. Şimdi ise dizilerden vs.. hasret kaldık. Filmin tam 34 yıllık bir mazisi var. Filmde , Sunal'a , Ayşen Guruda ve Adile Naşit gibi ustalar da eşlik ediyor.


Film Bilgileri

sinemalar.com Puanı: 7.1-10
Yapım:1975 , Türkiye
Tür:Dram,Komedi
Yönetmen:Zeki Ökten
Senaryo:Suphi Tekiner
Yapımcı:Yahya Kılıç
Hanzo Oyuncuları :Kemal Sunal,Adile Naşit,Ayşen Gruda,Meral Zeren ve Ünal Gürel










Filmi izle...>>
Filmi aslında altyazılı olan hali ile sizlerle paylaştık. Ancak altyazılı film izlemekten hoşlanmayanlar olacağını düşündüğümüzden türkçe dublaj olarak bu filmi sunuyoruz. Filmde , kadın - erkek ilişkilerine belaltı esprilerle müthiş göndermeler yapılıyor. Gerard Butler 'ın özellikle bu konuda süper oyunculuk çıkardığını söylemeliyiz.


Film Bilgileri

Süre : 96 dakika
Yönetmeni : Robert Luketic
Yapımcı:Tom Rosenberg
Kadın Aklı Erkek Aklı Oyuncular :Gerard Butler,Katherine Heigl, Bree Turner,Bonnie Somerville ve Cheryl Hines.




Değerli izleyicilerimiz , videodaki reklamın bizimle ilgisi yoktur. O görüntüyü kaldırmakta zorlanırsanız : İçindeki büyük "play butonuna " tıklayıp , gelen küçük internet sekmesini kapatabilirsiz.
[ DOWNLOAD ın hemen üzerinde] ( Bir daha çıkmaması için )








Filmi izle...>>
evimde uzaylı varTipik bir uzaylı komedisi gibi düşünebilirsiniz. Kendi evlerine tatil yapmak için giden bir aile , evlerine uzaylıların yerleştiğini görür.Onları alt etmek için birlik olmak zorundadırlar. Yoksa , uzaylılar hepsini uzaya postalayacaklardır.

Film Bilgileri

sinemalar.Com Derecesi :8.0 -10
Yapım:2009 Amerika , Kanada
Tür: Komedi , Fantastik
Yönetmeni:John Schultz
Süre: 86 dakika
Evimde Uzaylı Var Oyuncuları: Ashley Tisdale, Robert Hoffman, Malese Jow, Austin Robert Butler veCarter Jenkins.














Filmi izle...>>
çöküş film izleİkinci Dünya Harbinin bitmesine doğru Berlin şehri artık düşmüştür. Almanyanın lideri Hitler ise bunu gururuna yedirememiştir. Ama , sığınaklarda saklanmaktan başka çare olmadığından yakın dostları ve Eva Braun ile saklanırlar. Ölümüne daha doğrusu intiharına birkaç gün kala Eva Braun ile evlenir. Ardından karısı ile birlikte intihar ederler. Tarih sayfalarında çok kalın bir yer edinmiş Alman Faşist liderin kurmayları ve eşi ile olan son zamanlarını anlatan bir yapım.








Film Bilgileri


Imdb Derecesi : 8,4 - 10
Yapım: 2004 Avusturya-Almanya
Tür: Savaş , Tarih
Yönetmeni: Oliver Hirschbiegel
Senaryo ve Yapımcısı:Bernd Eichinger
Süre: 156 dakika
Çöküş ( Downfall ) Oyuncuları : Alexandra Maria Lara,Bruno Ganz,Christian Berkel,Corinna Harfouch ve Juliane Köhler.














Filmi izle...>>
Bizi şu anki zamanımızdan 18 yıl ilerisine götüren film , dünyanın en genç insanının ölümüyle başlıyor. Çok ilginç gelebilir izlemeyene veya konusundan haberdar olmayana...Neden en genç diyoruz : Şünkü 18 yıldır insanoğlunda hiçbir üreme vakası gözlenmemiştir. Bu nedenle artık insanlığın sonuna yavaş yavaş yaklaşılmaktadır. "İnsan projesi" denilen yapay bir kurum insanlık açısından son bir şans olarak görülüyordur.

İngiltere 'ye yapılan göçler , mülteciler artık kafeslere konuluyor , ortalıkta kan gövdeyi götürüyordur. Patlamalar , hükümete saldırılar , tecrit edilen insanlar...



Tek bir kız çocuğunun hamile olması ile umutlar yeşerir; ancak onun sağ salim insan projesine götürülebilmesi neredeyse mucizedir. Filmdeki silahlı savaş sahneleri ve insanlığa yapılan onlarca zulüm aslında ikincil planda kalsa da bizce film aslında her iki olaya da eşit mesafede.



Film Bilgileri

Sinemalar.com oylaması : 7.9 -10
Imdb Puanı:8.1 -10
Yapım: 2006 İngiltere , Amerika , Japonya
Tür: Dram , Bilim Kurgu , Macera
Yönetmen Koltuğunda:Alfonso Cuarón
Senaryolar:Alfonso Cuarón, P.D. James ve Timothy J. Sexton
Yapımcı:Marc Abraham ile Eric Newman
Süre: 109 dakika
Children Of Men Oyuncuları : Clive Owen,Michael Caine ( insan projesi araştırmacısı),Julianne Moore ( Balıklar çetesinin lideri,Charlie Hunnam ve Danny Huston.




















Filmi izle...>>
alacakaranlık 2 film izleFilmde ana karakter olan Bella , başına ne zaman kötü bir olay gelse koruyucusunun hayalini yanında hissediyor.Film , imdb den vasatın aldında bir not alsa da sinemalar com dan oldukça iyi bir puan aldı.2009 yılının beklenen fantastik gerilim filmi olan Alacakaranlık- Yeni Ay 'da hem aşk , hem gerilim , hem de gizemin dozu arttırılmış.
















Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:8.3-10

Yapım:2009 Kanada , italya , Amerika
Tür: Gerilim, Macera ,Gizem , Fantastik
Yönetmen: Chris Weitz
Senaryo: Stephenie Meyer ile Melissa Rosenberg
Yapımcılar: Wyck Godfrey, Mark Morgan ve Bill Bannerman
Süre : 130 dakika
Alacakaranlık - Yeni Ay Oyuncuları : Robert Pattinson,Kristen Stewart,Ashley Greene,Taylor Lautner ve Dakota Fanning









Filmi izle...>>
kasabanın yenisi film izleFilm , bir işkadını olan Lucy 'nin ( Renee Zelwegger ) Miami 'den Minnesota'ya iş dolayısıyla tayin edilmesini ve bunun Lucy 'de meydana getirdiği değişiklikleri anlatıyor. Lucy , ilk başlarda geçici olarak gittiği fabrikada bir sürü protesto ile karşılaşır.Bunun nedeni , patronlarından gelen işçileri çıkarma talimatıdır. Ancak işk başlarda kasabada alay konusu olarak görülen , küçümsenen zavallı kadın zamanla herkesin sevgilisi haline gelecek ve beklediği saygıyı bulacaktır.











Film Bilgileri

sinemalar com Puan: 6,7 - 10
Yapım: 2009 , Amerika
Tür: Komedi , Duygusal , Romantik
Yönetmeni: Jonas Elmer
Senaryo: Ken Rance ve C. Jay Cox
Yapımcısı:Jeff Levine
Süre : 97 dakika
Kasabanın Yenisi Oyuncuları : Renée Zellweger,J.K. Simmons,Harry Connick Jr.,Siobhan Fallon ve Wayne Nickla.







Filmi izle...>>
kolpaçino film izleYerli filmlerden 2009 yılında en çok merak edilen filmlerin başını çeken Kolpaçino 'nun konusu kadar oyuncuları da hayli merak ediliyor. 7 sıkı dostun başlarına bir günde ne kadar çok bela gelebilirse hepsini göreceğiz. Olayların bir güne sıkıştırılması ve işin içine biraz da aksiyon katılması izleyenlerden olumlu tepkiler aldı.













Film Bilgileri

Sinemalar.com dan : 5.9 puan aldı ( 10 üzerinden )
Yapım: 2009 , Türkiye
Tür: Komik Aksiyon , Macera , Suç
Yönetmenler :Şafak Sezer ve Atıl İnaç
Senaryo Yazarları: Şafak Sezer, Leman çizerleri, Suat özkan ve Kaan Ertem
Yapımcılar: Şenol Zencir ile Selin Altınel
Süre: 100 dakika
Kolpaçino - Bir Şehir Efsanesi Oyuncuları : Şafak Sezer,Ali Sürmeli,Aydemir Akbaş,Hakan Ural ve Ali Çatalbaş



Filmi izle...>>