• Feed RSS

Pages

You Don't Know Jack izleYine bir 2010 filmi ile devam edelim izleyicilerimize film sunmaya.. Şimdiki filmimizin başrolü Al pacino.. Al Pacino , filmde Dr Jack Kevorkian adındaki gerçek yaşamış bir doktoru canlandırıyor filmde.. Bir zamanlar Michigan kanunu olarak bildiğimiz ve bir nevi "ötenazi" de diyebileceğimiz bu kanuna şiddetle karşı çıkan bir doktordur Dr Jack Kevorkian..Yaşanmış bir olaydan sinemaya aktarılan filmin puanı ise daha şimdiden filmin oskar adayı olabileceğini göstermiş.

Puanı : 8,3 / 10
Yönetmen:Barry Levinson
Senaryo:Adam Mazer
Görüntü Yönetmeni:Eigil Bryld
Müzik:Marcelo Zarvos
Yapım : 2010 , Amerika
Tür : Biyografi
Filmin kadrosu: Al Pacino, Danny Huston, Susan Sarandon, John Goodman, Brenda Vaccaro, James Urbaniak, Ruthann Alda, Erik Lange, Delaney Williams, Dirdri O `Connell




İkinci seçenek





Filmi izle...>>
The Back up Plan izleJennifer Lopez'in en son çıkan aşk- komedi filmi olan ve türkçesi "B Planı" veya "Diğer Plan" olan film 2010 'da Amerika'da vizyona girdi.. Şarkıcılığı kadar aktrislikte de çok başarılı olan Jennifer Lopez filmde hayatına yeni bir şekil vermek isteyen , bir çocuk sahibi olmanın özlemini duyan Zoe rolünü üstlenmiş.. Lopez izleyicileri için tadı damakta kalacak bir film olduğunu söyliyim.


Tür : Genel izleyici
Senaryo : Kate Angelo
Yapim : 2010, ABD
Süre : 106 dakika
Film Kadrosu : Jennifer Lopez (Zoe) , Alex O’Loughlin (Stan) , Michaela Watkins (Mona) , Eric Christian Olsen (Clive) , Anthony Anderson (Çocuk Parki Babasi) , Noureen DeWulf (Daphne)




Filmi izle...>>
Güney Afrika'nın Robben Adası'nda politik görüşlerinden dolayı tutuklu otuzdan fazla kişinin bu oyunun salt bir spor olmadığını göstermek için bir araya gelmeleri ve futbol turnuvası düzenlemelerini anlatıyor film.. Bilindiği üzere Nelson Mandela da bir siyasi suçlu statüsünde o cezaevinde kalmıştı..

Yani futbolun bir oyundan çok daha fazlası olduğunu hani biz biliyoruz ama bazı izleyicilerimizi etkileyebilecek bir film..


(Film gerçek bir hikayeden alıntıdır...)











Filmi izle...>>
Zaman Yolcusunun Karisi izle"Not Defteri" filminin güzel ve başarılı oyuncusu Rachel McAdams filmin başrolünde.. Diğer bir başrol oyuncusu olan Eric Bana'nın da "Kasap" filminden sonra izleyici kitlesi çığ gibi büyümüştü.Hem bir bilim kurgu filmi hem de bir aşk hikayesini iç içe geçmiş olarak izleyeceksiniz.

Tür : Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 9 Ekim 2009
Yönetmen : Robert Schwentke
Senaryo : Bruce Joel Rubin , Audrey Niffenegger
Müzik : Mychael Danna
Yapım : 2009, Amerika
Süre : 106 dk.









Filmi izle...>>
date night izle Başrollerinde Steve Carell ve Tina Fey'in yer aldıkları bir vizyon komedisi.. Bir yanlış anlaşılma sonucu bir süreliğine New York'ta kalmaları gereken çift için bu başlangıçta güzel bir haber gibidir.Ancak zaman geçtikçe bu yabancı oldukları yerde adeta rezil rüsva olacaklardır.. Filmde , aksiyon filmlerinden tanıdığımız bir isim olan Mark Wahlberg de yardımcı erkek oyuncu.

imdb puan : 7,0 (şu ana kadar 6900 oydan)
Yapım: 2010 Amerika
Tür: Macera , Komedi
Yönetmen: Shawn Levy
Senaryo: Josh Klausner
Yapımcı:Shawn Levy, Josh Mclaglen, Tom Mcnulty
Süre:1 saat 28 dk
Filmin Oyuncuları : Steve Carell,Tina Fey,Mark Wahlberg,Taraji P. Henson, Jimmi Simpson,Common,William Fichtner,Leighton Meester ile Kristen Wiig.














Filmi izle...>>
Aşk ve Sigara izleNick (James Gandolfini), orta yaşlı ancak hala inatçı bir delikanlıdır. Tula (Kate Winslet)adındaki kadına karşı hissettiği duygular sonucu adamın gözü bir anda bir şey görmez olur. Tam bu dönemde karısı ile yaşadığı sorunlar ve karısının Nick'in gizli işlerinden haberdar olması tüm ilişkilerini bitme noktasına getirecektir.BOlca ihanet ve entrikanın döndüğü film kimimizin fantazilerine tercüman oluyor.Filmde iki tane oskarlı yıldız Susan Sarandon ile Kate Winslet yer alıyorlar.

imdb puanı : 6,2 / 10
Yapım:2005 Amerika
Tür: Genel , Aşk
Yönetmen Senarist ve Yapımcısı:John Turturro
Müzik:Nick Cave, James Brown, Bruce Springsteen
Süre : 115 dakika
Gösterim Tarihi: 30 Haziran 2006 Ülkemizde
Film Oyuncuları :James Gandolfini,Susan Sarandon,Kate Winslet,Steve Buscemi,Bobby Cannavale,Mandy Moore,Mary-Louise Parker,Aida Turturro ile Christopher Walken.













Filmi izle...>>
Sadece Arkadaş izleFilmi bugün izledim ve film hakkında anlatılması gereken birçok şey olduğu düşüncesindeyim...

Lise hayatı sırasında çok sevdiği Jamie Chris'i yalnızca "arkadaş bölgesine" almış ve onunla hiç sevgili olmayı düşünmemiştir.Zaten Chris de de o dönemde aşırı kilolar , çirkin bir vücut olduğundan liseli arkadaşları boyuna dalga geçmiş ve bir gün de Chris'i fena rencide etmişlerdir..

1995 yılında yaşanan bu olayların üzerinden tam 10 sene geçer : Sene 2005.. Chris Log Angeles'te büyük bir şirkette çalışan karizmatik , istediği kızı tavlayan son derece çekici ve kadınlarla ilişkilerde tam on ikiden vuran bir adam haline gelmiştir..YOlu , yaramaz ve biraz da aptal bir şarkıcı olan Samantha ile birlikte New Jersey'e düştüğünde artık eski anıları depreşecektir.. Çünkü on yıldır görmediği eski kankası olan kız ve annesi burada yaşamaktadır..Bir günlük bir buluşmanın ardından işi inada bağlayan Chris , Jamie'yi yeniden elde etmek istemektedir. ANcak yine lise moduna girmesin mi yakışıklı ve asi adam..Kaldı ki o kızdan intikamını almak isteyen başka bir erkek daha vardır. İki erkeğin mücadeleleri sonucu bakalım kızı Chris kapacak mı? Gülmekten yerlere yatacaksınız bana kalırsa..

Başrollerde : Ryan Reynolds , Amy Smart ile Anna Faris var..











Filmi izle...>>
Defendor izleWoody Harrelson 'ın kendisini başarılı bir karma filmde gösterdiğine izleyince siz de hak vereceksiniz.. Filmde hem komedi , hem de yeterince aksiyon sahnesi ile birlikte fantastik olaylar var..

Filmin Konusu : Sıradan bir adamı psikiatrist arkadaşı ile diğer arkadaşları bir süper kahraman sanmaktadırlar..Hayli güldüren bir film olan Defendor'un uluslararası izleyici puanı 7,3 / 10 (6000 den fazla kullanıcı tarafından verilen oyların ortalaması)


Yapım: 2009 Kanada
Tür: Fantastik , Komedi
Yönetmen - Senaryo:Peter Stebbings
Yapımcı:Nicholas Tabarrok
Müzik:John Rowley
Süre: 95 dakika
Film Oyuncuları : Woody Harrelson, Kat Dennings, Sandra Oh, Elias Koteas ile Lisa Ray













Filmi izle...>>
Kiss Me Kill Me izleGüney Koreli yapımcı ve senaristlerin değişik ve geniş hayal güçlerini sergiledikleri bir gizem filmi olarak görüyorum ben bu filmi..

Kusursuz derecede başarılı bir yok edici , tam kendi işini halletmek üzere bir odaya girdiğinde yok etmesi gereken adamın yerinde bir kız ile karşılaşır.Şimdi kendi vicdanı ile mesleği arasında çelişkiler baş gösterecektir kahramanımızda.. O kadın ile bu dakikadan sonra uzunca bir süre beraber kalmalı ve yarım kalan işini tamamlamanın yollarını aramalıdır..


imdb puanı : 5,8 / 10
Yapım: 2009 GüneyKore
Tür: Aksiyon , gizem
Yönetmen - Senarist : Yang Jong-hyun
Süre : 112 dakika
Filmin Oyuncuları : Hye jeong Kang , Hyeonjun Shin , Hyun ah Kim..


(filmi yüksek çözünürlükte izleyebileceğinizden dolayı internet tarayıcınıza ve adsl hızınıza bağlı olarak yüklenme süresi artabilir)














Filmi izle...>>
Sinir Bölgesi Borderland izleFilmin konusu Amerika-Meksika sınırına yakın bir bölgede yaşanan gizemli tanrıya adak olaylarını anlatıyor.Bir suç şebekesinin canını aldığı onlarca kurbanın intikamını alması gereken bir polis vardır. Ancak bu gözü kara polisi arkadaşları desteklemeyecek ve bir ölüm oyunu başlayacaktır..

imdb : 5,7 / 10
Tür: Gerilim
Yönetmeni:Zev Berman
Görüntü Yönetmeni:Scott Kevan
Müzik:Andrés Levin
Süre : 104 dakika
Kadrosu: Martha Higaredr , Rider Strong ile Brian Presley başrollerde...










Filmi izle...>>