• Feed RSS

Pages

Efsanevi yönetmenlerden , Donnie Darko'nun yönetmeni Richard Kelly yine tarzı açısından ilginç bir filmle döndü sinemalara.

Film ,fakir bir muhitte ( banliyö dedikleri) yaşayan ve bir çocuk sahibi olan bir çiftin kapılarına bırakılan bir kutuyu bulmalarıyla başlıyor. Kutuda yazılı bir not bulmaları hayatlarının en ilginç ve belkide en mutlu anıdır. Kim bilir , belki de onları mutsuzluğa sürükleyecek bir olaylar zincirinin ilk halkasıdır bu not.

Notta , 1 milyon doların sahibi olmaları için tek yapmaları gerekenin içindeki düğmeye basmaları olduğunu görürler.Ama , o parayı alırlarsa da dünyanın herhangi bir yerinde bir insanın ölecği bilgisi vardır. Bu garip denklemin çözümü için ne yapmalıdırlar?


Film Bilgileri


Yapım: 2009 , Abd
Tür: Gizem , Bilim Kurgu
Yönetmen ve Senarist:Richard Kelly
Yapımcı: Richard Kelly ile Dan Lin
Süre:115 dakika
The Box-Kutu Oyuncuları : Cameron Diaz,James Marsden, Frank Langella, Evelina Oboza ile Allyssa Maurice.







Filmi izle...>>
karanlıktakiler film izleMontreal film festivaline özellikle çağrılan filmlerden Karanlıktakiler filmi.

Sinema izleyicilerinin "konusu da çok klasikmiş canım" tarzındaki yaklaşımları film editörü olarak bizleri aslında üzen noktalar.Babam ve Oğlum Üç Maymun ve Uzak gibi psikolojik filmlerle ön plana çıkan yönetmen Çağan Irmak 'tan yine karmaşası bol bir psikolojik kurgu.

Aslında olay hayli basittir. Oğlunu yaşamanın tek nedeni olarak gören ve "o" olmazsa belki de ölüme sürükleyecek bir anne...Annenin oğluna duyguğu aşırı sevgi oğlu için hayatı bir cehenneme çevirmektedir.

Adam , bir ofiste basit bir getir-götür işlerinde çalışmaktadır ve patronuna da çok ilgi duymaktadır.Her ne kadar aralarında yaş farkı olsa da.Adam için bu hayatın bir çıkış yolu mutlaka olmalıdır ama ne şekilde olacaktır. Annesi ile sevdiği kadın arasında sıkışmış bu genç adamın yaşamından anlamlı kesitler var.ANa karakter olan Erdem Akakçe psikolojik filmlerde ne kadar iyi bir oyunculuk sergileyebileceğini kesinlikle ispatlamış.

Psikolojik dram filmi olan Karanlıktakiler filminde genellikle kapalı mekanlar seçilmiş.



Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.3-10
Imdb Puanı: 6.8-10
Yapım:2009 ,Türkiye
Tür: Psikolojik Dram
Yönetmen Senaryo ve Yapımcı:Çağan Irmak
Süre: 100 dakika
Karanlıktakiler Oyuncuları: Erdem Akakçe , Meral Çetinkaya,Derya Alabora,Durul Bazan ve Rıza Akın.










Filmi izle...>>
neşeli hayat izle Sloganı açık ve net : Çocukların hayal sandıkları aslında gerçeklerdir." Neye ve kime inandığımızın bizi bağladığı sivri bir zekayla anlatılıyor filmde. Yılmaz Erdoğan 'ın aslında Organize İşler filminde de bir hayat anlayışı göze çarpıyordu. Ancak son filminde yani Neşeli Hayat'ta , bu ağırlık daha fazla hissediliyor. Geçinmek için "Christmas" ın bile ne olduğunu bilmeyen bir noel baba.. Bilmesi de gerekir mi tartışılır.İşte onun kah güldüren , kah da bizi derinden etkileyen mesajlar veren dram ağırlıklı bir film yapılmış. Filmde Erdoğan'a BKM oyuncuları da eşlik ediyor.Herkesin sevgisini kazanmış Ersin Korkut ile başrolü paylaşmışlar.





Film Bilgileri

Yazan-Yöneten ve Yapımcı : Yılmaz ERdoğan
Yapım: 2009 ( Yerli )
Süre:100 dakika.

Neşeli Hayat Oyuncuları :Yılmaz Erdoğan,Büşra Pekin,Ersin Korkut, Sinan Bengier ve Rıza Akın.










Filmi izle...>>
düş yakamızdan sinema izleBir insanın ailesine yılgınlık getirmek için yapabileceği herşeyi zaten yapmış olan Tripp (Matthew McConaughey oynuyor) aslında yolun yarısına gelmiştir. Yaşı 35 olan Tripp'in ailesi artık onun evden ayrılıp kendisine yeni bir hayar kurmasını istemektedir. Oysa bu rahat adamın buna hiç mi hiç niyeti yoktur. Aile , Tripp'i manipüle etmek için çözümü bulmuştur. 90-60-90 ölçülerinde tam da Tripp'in istediği ayarda bir hatun (Sarah Jessica Parker) ile şanslarını deneyeceklerdir.
















Filmi izle...>>
son tapınak 2 film izleTarihin karanlık sayfalarında bahisleri hep geçen Tapınak Şövalyeleri için , masonluğun kuruluşuna imza attılar denilir. Bu şövalyeler hakkında sayısız kaynak bulunmakla beraber , çoğu da bir şehir efsanesinden ileriye gidemez. Dan Brown da "Dan Vinci Şifresi" adlı kitabında genişçe yer vermiştir Tapınak Şövalyelerine. Ama bu konuda eğer bir film ele alacaksanız hayal gücünün sınırlarını zorlamak kaçınılmazdır. İşte Raymond Khoury adlı ünlü polisiye-tarih yazarının kitabından yararlanılarak çekilen film bu konu ile ilgilenen sinemaseverlerin ilgi odaklarından birisi.





Videoya geçici bir süre erişemeyebilirsiniz.



Filmi izle...>>
Kediler ve Köpekler animasyon film izleTüm Amerikan çizgi filmlerinde hep kazanan köpekler olmamış mıdır ?Bu defa değil!
Yani çocukluğumuzda izlediğimiz çizgi filmlerden hep kovalanan taraf olan kediler belki de bu yüzden bizde bir sempati ve acıma duygusu uyandırmıştır. Köpeklerden hoşlanmamamızın sebebi de belki bu. Ama , Cats and Dogs'da kazananın kim olduğunu kestiremezsiniz. Çünkü kediler bir kere çeteyi toplamış ve azılı rakipleri köpekleri alt etmek için bir dolu çaba gösterecekler.

imdb Puanı:7.4 - 10
Yapım:2001 Avus. , Abd
Tür: ANimasyon , Komedi , Aile
Yönetmeni: Lawrence Guterman
Süre: 90 dakika.

















Filmi izle...>>
kod adı kılıçbalığı izleKimilerine göre Amerikan derin devletinde işlerin ne şekilde işlediğini vurgulayan, kimilerine göre suç imparatorluğunun en ince noktalarını anltan bir film. Günümüz dünyasında bankaların parayı saklamak için "en güvenilir yerler" olduğunu söyleriz. Ancak filmde suç ekibi tarafından yönetilen ve Kılıçbalığı adı verilen operasyonla nasıl milyarlarca dolarlık bir vurgun yapıldığını göreceğiz.Bu açıdan Ocean's serilerini izlemiş olanların keyifle izleyecekleri bir film.


Sinema Bilgileri

Sinemalar com Puanı: 7.3/10
Imdb Puanı: 6.3/10
Yapım:2001 ~ Amerika
Tür: Suç , Aksiyon, Genel
Yönetmen:Dominic Sena
Senaryo:Skip Woods
Yapımcılar:Bruce Berman, Dan Cracchiolo
Süre:1 saat 39 dk
Kod Adı Kılıçbalığı Oyuncular :Hugh Jackman,John Travolta,Halle Berry,Don Cheadle ve Vinnie Jones.



Videoweed videolarından filmi izlemek için alttaki videoları kullanın...









YAhoo video dan izlemek için








Filmi izle...>>
the canyon film izleİlk başlarında bir çiftin gerçekleştirdikleri "Kanyon gezisi" , çift açısından çok olumlu geçer. Ancak gezinin bir anında karşılarına çıkan bir adamın anlattıkları doğrultusunda bu çift adama inanırlar. Böylece ,gezilerinde artık bir rehberleri olduğunu düşünürler. Ancak , acaba gerçekten bu esrarlı adam onlara sadece rehberlik mi yapmak istemektedir. Yoksa bir cani , bir psikopat olarak onlarla oynuyor mudur? Yaşanmış bir olaydan sinemaya gelen "Kanyon" , en çok yarattığı merak ve akıcılığı ile göz doldurdu.








Sinema Bilgileri



Sinemalar.com Değerlendirmesi: 6.2-10
Yapım: 2009 , Abd
Tür:Gerilim , Gizem , Macera
Yönetmen:Richard Harrah
Senaryo:Steve Allrich
Yapımcı:Verna Harrah, Michael A. Pierce, Sarah J. Donohue
Süre:1 saat 42 dk
Kanyon Oyuncu Kadrosu : Yvonne Strahovski,Will Patton,Andrea Marcellus, Eion Bailey ve Philip Salick.





Filmi izle...>>
Dünyanın en iyi suikastçisi olarak kabul görmüş , "Raizo" adındaki Ninjanın , nasıl bu karanlık dünyadaki başarı merdivenlerin tepesine çıktığını anlatan bir vizyon filmi.
Çocukken kaçırılıp eğitilen , ancak bir gün en yakın dostunun öldürülmesine şahit olan Ninja , intikamını almak için örgütten ayrılır. Şimdi, en iyi adamları onlar için adeta savaş ilan etmiştir.

Sinema Bilgileri

Yapım:2009 Abd, Almanya
Tür: Dram , Aksiyon , Macera
Yönetmen:James Mcteigue
Senaryolar:Andy Wachowski,Larry Wachowski, Matthew Sand ile J. Michael Straczynski
Yapımcılar:Andy Wachowski,Larry Wachowski, Joel Silver ve Grant Hill.
Süre: 116 dakika
Ninjanın İntikamı Oyuncu Kadrosu : Sung Kang,Naomie Harris,Rain,Numan Acar ve Randall Duk Kim.










Filmi izle...>>
The Education of Charlie Banks Film izleDuyarlı ama korkak bir öğrenci olan Charlie ile Mick adındaki arkadaşı arasında yaşanan bir kovalamaca ve bunun Charlie'nin eğitim hayatına etkisi anlatılıyor. 70 'li yılların AMerika'sında kurgulanan bu olay , duyarlı bir ailenin savunmasız çocuğu olarak betimlenen Charlie'yi yakından tanımamızı sağlayacak.


Film Bilgileri


imdb puan : 7- 10
Yapım : 2007 , Abd
Yönetmen:Fred Durst
Senaryo:Peter Elkoff
Yapımcı:Marisa Polvino, Declan Baldwin
Müzik:John Swihart
Süre:1 saat 40 dk





Filmi izle...>>
Lucky Slevin - Şansli Slevin film izleFilmin belki de dünya genelindeki değerlendirmesine bakıldığında hiç kuşkusuz iki isim öne çıkıyor. Brisi , Bruce Willis diğeri de Morgan Freeman. Kendilerine verilen tün rollerde başarı çizgisinden sapmamış bu iki sinema efsanesi için söylenecek fazla birşey yok. Film , başı beladan kurtulmayan bir adamı anlatıyor. Slevin adındaki bu adam yaşadığı onlarca sorundan sonra eski dostu Nİck'in evinde bir süreliğine kalmak için New York a gidiyor. Ancak bela , belayı çeker misali bu kez de iki mafyanın arasına sıkışıyor bu genç adam. Josh Harnett ve Japon güzeli Lucy Liu da kadroya eklenince film , bir sinema şölenine dönüşüyor.






Film Bilgileri

sinemalar com Puanı:8.5-10
Imbd Puanı: 7.8 - 10
Yapım : 2006 Amerika - Almanya
Tür: Suç , Aksiyon
Yönetmen:Paul McGuigan
Senaryo:Jason Smilovic
Yapımcılar ( ilk 4) : A.J. Dix,Don Carmody, Christopher Eberts,Charles Jude Feuer
Süre:1 saat 49 dk
Lucky Slevin Oyuncu Kadrosu:Morgan Freeman,Bruce Willis,Josh Hartnett,Lucy Liu ve Ben Kingsley.













Filmi izle...>>
Ong Bak 2 filmi online izleİntikam duygusu ve savaş. Aynı Chocolate filmindeki gibi bir öfke hakim ve öfkenin kusulması yıllar alsa da amaç önemli. Naresuan adlı bir kralın hüküm sürdüğü hanedanlık , tüm köyleri ele geçirmek için büyük bir kıyım yapmıştır.Bu vahşi kıyıma şahit olan hayatta kalmış Tien ( Jony Jaa ) , hırsızlar tarafından büyütülür. Çok yetenekli bir çocuk olan Tien, yıllar sonra krallık şövalyesi olacak ve kaleyi içerden düşürecektir.Serinin ikinci filmi olan Ong Bak 2 , Taylandlı yapımcıların sinemalara kazandırdığı anlamlı bir öykü.









Film Bilgileri


sinemalar com Puanı: 6.9-10
Imbd Puanı: 6.4-10
Yapım:2008 , Tayland
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yönetmen:Tony Jaa, Panna Rittikrai
Senaryo ve Yapımcı:Panna Rittikrai
Süre: 105 dak.
Ong Bak 2 Oyuncuları : Tony Jaa ,Pongpat Wachirabunjong, Janista Choochuaisuwan, Nirut Sirichanya ve Patthama Panthong









Filmi izle...>>
Filmde bir taraf tutmanız kimin açısından baktığınıza bağlı. Bu filmde işgalci Amerikan kuvvetlerinin Irak'ta askerleriyle verdikleri mücadele anlatılıyor. Hiç kuşkusuz Amerikan propogandası yapmak gibi bir düşünceye sahip olmadığımızı belirtir,yalnızca bir sinema filmi gözüyle bakarız.

Amerikanın seçkin ( ! ) askerlerinden oluştuğu söylenen bir taburun , bomba imhası yapan askerleri ve onların savaştaki pozisyonları anlatılıyor filmde. Bugün dahi Irak'ta patlayan bir bomba sebebiyle 100 den fazla insanın öldüğü dönemimizde film yapımcıları , savaş filmi sektörüne el atmasalardı garip karşılanırdı.




Film Bilgileri


sinemalar Puanı:6.7 - 10
imdb Puanı: 8.0-10
Yapım:2008 , Abd
Tür: Dram , Savaş
Yönetmen:Kathryn Bigelow
Senaryo: Mark Boal
Yapımcılar ( ilk üç ) : Kathryn Bigelow, Greg Shapiro ve Mark Boal
Süre: 130 dakika
The Hurt locker Oyuncu Kadrosu : Evangeline Lilly,Ralph Fiennes,David Morse,Guy Pearce ve Jeremy Renner.









Filmi izle...>>
isyan equilibrium film izleKonu açısından Matrix ayarında bir sinema filmi olduğunu söylemek kesinlikle yerinde bir benzetme olur. Çünkü, burda da, yakın gelecekte yaşanması muhtemel bir dünya üzerinde durulmuş. Katı kurallar , duygusal hiçbir faaliyete yer verilmemesi , aşırı baskıcı bir rejim. Kurallara uymayanlar ise rahip ( Christian Bale ) ve onun gibi cezalandırıcılar tarafından bulunup yok ediliyor. Ancak bir süre sonra rahip , aslında olduğu kişiliğe dönecek ve insanları bu berbat sistemin yok edilişine karşı bir ayaklanmaya yönlendirecektir.

2002 yılının filmlerinden olan "Equilibrium" , Bale'in üstün performansı ile sinema dünyasında saygınlık kazanmış bir bilim kurgu- aksiyon filmi.

Filmde Bale'e Eşlik Eden Oyuncular : Dominic Purcell,Sean Bean,William Fichtner ve Emily Watson
imdb puanı : 7,8 - 10
Yönetmen ve Senaryosu : Kurt Wimmer











Filmi izle...>>
Terence McDonagh ( Nicolas Cage ) kadınlardan soğumuş , kendisini maddesel eğlenceye vermiş , hatta kumar dahi oynayan bir polistir. Mesleğinde bir zamanlar çok başarılı iken şimdi bundan da sıkıldığı bir dönem gelmiştir. Ancak , Senegal asıllı 5 göçmenin öldürülmesi üzerine , olayı araştırma görevi ona verilecektir. Bir de bayan partner tabi.. Üç Hollywood yıldızını ( Eva Mendez , Val Kilmer ve Nicolas Cage ) bir arada bulmak kolay değil.



Film Bilgileri

Imdb Puanı: 7.6-10
Yapım:2009 , Amerika
Tür:Suç , Gerilim , Dram
Yönetmen ve Senaryo:Werner Herzog
Yapımcılar: Nicolas Cage, Edward R. Pressman ve Gabe Polsky
Süre: 120 dakika
Bad Lieutenant: Port Of Call New Orleans Oyuncuları : Nicolas Cage,Eva Mendes,Val Kilmer,Jennifer Coolidge ve Xzibit.







Filmin kendi videosundan dolayı üzerinde bir reklam bulunmakta olup bizimle hiçbir ilgisi yoktur. Filmi çalıştırmak için de ortadaki reklam bağlantısına tıklayıp , açılan yeni internet sayfasını kapatmalısınız. Ardından film çalışacaktır.






Filmi izle...>>
Alex Winter'ın yönettiği efsanevi çizgi film olan Ben 10 , 2009 yılında çıkan filmi ile fantastik film severler için yeni umutlar getirdi. Uzun soluklu çizgi filmin film perdesine inmesi her açıdan memnuniyet verici. "Cartoon Network" ün çabaları bu anlamda yatsınamaz. Ben 10 ( Benjamin Tennyson ) , gücünü kolundaki bileklikten almaktadır. Bu bileklik ile 10 tane uzaylıyı ve "omunitix" gücünü yönlendirebilmesi onu popüler bir fantastik sinema kahramanı yapan özelliği.



Film Bilgileri


Yapım: 2009 , Amerika
Tür: Bilim Kurgu , Aile , Macera , Fantastik
Yönetmeni:Alex Winter
Senaryo:James Krieg ve John Turman
Yapımcılar: Arthur Cohn ile Gideon Amir
Süre: 70 dakika
Ben 10 : Alien Swarm Oyuncular : Barry Corbin,Justin Welborn, Steve Warren,Bill Pacer ile Galadriel Stineman.












Filmi izle...>>
Okulunda oldukça sevilen ve erkek öğrencilerin ilgi odağı kız bir öğrenci bir gün bir erkeği tecavüzüne uğrar. Bu olayın kızda getirdiği psikolojik değişimler filmin ana künyesini oluşturuyor.Kimi zaman hayatta yaşanılan kötü bir olayın dahi bizim için en iyi kılavuzlardan birisi olabileceğini , bize yol gösterebileceğini net bir şekilde anlatıyor.


Film Bilgileri



Yapım:2009 , Amerika
Tür: Duygusal , Gençlik , Psikolojik
Yönetmen:Regina Crosby
Yapımcı:Chris Aagaard, Seth Caplan
süre: 103 dakika
Teenage Dirtgag Oyuncuları : Chris Ellis,Scott Michael Foster,Bethany Webley ve Noa Hegesh.









Filmi izle...>>
Tanıtım afişinde şöyle bir deyim kullanılmış : "Şeytan yeni bir adres buldu : Seninki !" Biraz popülist bir yaklaşım hissediliyor olsa da 2009 'un yeni korku filmlerinden Basement Jack.Filmi , sinemalara yeni girmesi nedeniyle puanı açısından değerlendirmek çok sağlıklı bir sonuç vermeyeceğinden ,bu tür filmlerin ilk yarım saatlik kısmına göz gezdirmek fikrinizin oluşması açısından daha doğru.


Film Bilgileri

Yapım: 2009 , Amerika
Tür:Korku , Gizem , Gerilim
Yönetmen: Michael Shelton
Senaryo:Brian Patrick O'Toole
Yapımcılar :Brian Patrick O'Toole ile Eric Peter-kaiser
Süre: 93 dak.
Basement Jack Oyuncu Kadrosu : Eric Peter-kaiser, Lynn Lowry,Michele Morrow,Anne Marie Wayne ile Joel Brooks.









Filmi izle...>>
yetimhane filmi izleAnnelik duygusunun ( biyolojik olmasa dahi ) kutsallığı ve yüceliğine bir örnek teşkil ediyor film.Her ne kadar korku-gerilim filmi gibi görünse de amaç ,bir kadının evlatlık aldığı bir çocuğunu bulmak için ne kadar ileri gidebileceği...

Kendi kaldığı yetimhanede yıllar sonra eşi ile yaşayan ve bir de çocuk evlat alan bir kadın ( Belén Rueda ).Çift , Çocuğunun hayali arkadaşları olmasını önemsemezler ve bu durumun tek sebebinin çocuğun yalnız kalması olduğunu düşünürler. Çocuklarının bir parti sırasında kaybolması üzerine bir yıl kadar ondan hiçbir haber çıkmaz. Anne , neredeyse tüm zamanının oğlunu bir kereciğine görme hayali ile geçirir.

Son umut olarak evlerine çağırdıkları bir medyum , onu bulmanın yolunun inanmaktan geçtiğini söyler.Anne , inanarak çocuğu ile iletişim kuracaktır. Film , Guillermo Del Toro gibi yükselen bir yıldızın imzasını taşıyor.


Film Bilgileri

Yapım: İspanya - Meksika , 2008
Türü : Duygusal , Gizem , Gerilim
Yönetmen :Juan Antonio Bayona
Senaryo:Sergio G. Sánchez
Yapımcı : Guillermo Del Toro
Süre : 110 dak.
Yetimhane Oyuncuları:Belén Rueda , Fernando Cayo, Roger Prínce, Mabel Rivera, Montserrat
Carulla ve Andrés Gertrúdix.









Filmi izle...>>
Krallığını bir başkasına kaptıran imparator ( Jet Li ) birkaç arkadaşı ile dev bir orduya kafa tutarlar.ANcak onların da ellerinde çok iyi bir koz vardır. Bu koza karşılık ölümsüzlük iksiri için savaşacaklar ve sonunda genç olan kahraman fantastik bir yolculukla tekrar günümüze dönecek.Özellikle Jet Li ve Jackie Chan'in dövüş sahnelerindeki performansı övgüyü hak ediyor.Bunun yanında krallığa hizmet eden kadın savaşçı ile baş etmek çok zor.Bilgisayar efektleri ile onlarca sahneyi şekillendirmek de epey zor olsa gerek. İkinci artısı da bu kaliteli görsel efektleri.Yadırganan bir nokta ise genç isim Angarano'nun rolünü üstlenememesi gibi gözüküyor.






Film Bilgileri

Sinemalar Puanı : 8.3-10
Yapım:2008 , Abd
Tür: Fantastik , Aksiyon , Komedi
Yönetmen:Rob Minkoff
Senaryo:John Fusco
Süre: 113 dak.
Yasak Krallık Oyuncu Kadrosu : Jackie Chan,Jet Li,Michael Angarano,Yifei Liu ve Bingbing Li













Filmi izle...>>
Doğal bir felakette çocuklarını kaybeden ve onları bulma mücadelesi veren bir karı-koca.Çocuklarını aramaları sırasında ormanda yamyam insanlara rastlıyorlar.Onlardan kaçmazlarsa yem olacaklardır. Vahşi medeniyetler ile çağımız insanının mücadelesi konunun özünü oluşturuyor gibi. Zeki olan hayatta kalabilecek , diğerleri ise açık hedef konumunda.Gerilim , çiftin yolculukları sırasında başlıyor ,özellikle yamyamların hedefi çocukların annesi.

Filmin Lost dizisiyle ilişkilendirilmesi ise seyirciyi fazla enterese etmemiş gibi.







Film Bilgileri


Yapım:2008 Belçika-Fransa-İngiltere
Tür: Gerilim , Macera , Dram
Yönetmen:Fabrice Du Welz
Senaryo:Fabrice Du Welz, Oliver Blackburn
Yapımcı: Michael Gentile
Süre: 96 dakika
Vanyan Oyuncuları : Rufus Sewell,Emmanuelle Béart,Julie Dreyfus,Josse De Pauw ve Amporn Pankratok.

















Filmi izle...>>