• Feed RSS

Pages

Komik bir macera filmi "Fan Boys".FanBoys Komedi ve Duygusallığın birarada olduğu film imdb den 7.7 oy almıştır..Kısa konusuna gelirsek Yıldız Savaşları hayranları için harika bir komedi filmi..Film Star Wars hayranı bir grup gencin serinin 1999 yılında gösterime giren Star Wars Episode I The Phantom Menace yani Yıldız Savaşları Bölüm 1 Gizli Tehlike adlı bölümünü henüz sinemalara gelmeden önce izlemek üzere George Lucasın Skywalker Çiftliğine gitmek ve filmin orada bulunan kopyasını çalmak üzere plan yapmasını ve bu uğurdaki maceralı yolculuklarını konu alıyor..İçerisinde Star Wars ile ilgili sayısız referansın yer alacağını umduğumuz film fragmana bakılırsa oldukça eğlenceli olacağa benziyor..




Filmi izle...>>
Sinema efsanesi,"Kurtlarla Dans" filminin başrolü Kevin Costner'den bu kez bir komedi filmi mysinema izleyicisiyle buluştu.
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Joshua Michael Stern
Senaryo : Joshua Michael Stern , Jason Richman
Yapım : 2008, ABD , 100 dk.

Oyuncular

Kevin Costner (Bud Johnson) , Madeline Carroll (Molly Johnson) , Dennis Hopper (Donald Greenleaf) , Nathan Lane (Art Crumb) , George Lopez (John Sweeney) , Paula Patton (Kate Madison) , Kelsey Grammer (Başkan Andrew Boone) , Stanley Tucci (Martin Fox)
Bud Johnson, hayatla ilgili pek bir beklentisi kalmamış, bütün duyarlılığını ve sevgisini kaybetmiş; tek değer verdiği kişi olan kızı Molly’le birlikte bir hayat sürmektedir. Bir şekilde işlerin ters gitmesi sonucu Amerikan Başkanı’nın kim olduğunu belirleyecek oyun sahibinin Bud Johnson olduğu anlaşılır.

Demokrat Parti’nin başkanı Donald Greenleaf ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkanı aynı zamanda ABD Başkanı olan Andrew Boone, Bud’ı taraflarına çekmek için birbirinden ilginç ve komik yollara başvururlarken, ülkenin kaderinin bu duyarsız adamın ellerinde olması işleri iyice karıştırır.

Amerika’nın tam da seçim dönemine denk gelen film, bir yandan kıyasıya birbiriyle mücadele eden politikacıları komik bir şekilde eleştirirken, bir yandan da duygusal bir baba-kız ilişkisine odaklanıyor.




Bölüm 1 izlemek için tıklayın



Bölüm 2 izlemek için tıklayın



Bölüm 3 izlemek için tıklayın



Filmi izle...>>
Aşırı derecede zekice bir senaryo.Bir seri katilin ne kadar ileri gideceğini tahmin bile edemezsiniz.Aslında seri cinayetler katilin tam anlamıyla hobisi haline geliyor.Sizce katil yakalanır mı? Gerçekten sürükleyici ve güzel bir film.İnsanı sürekli düşünmeye itiyor ve sonunu tahmin etmeye çalşıyorsunuz.Ama bu imkansız ve bir çok film seyrettim uzun zamandır bu kadar tatmin edici bir son izlememiştim film severlere tavsiye ederim kaçırılmaması gereken bir yapıt.

Film Bilgileri

Tür : Gerilim ve Suç
Gösterim Tarihi : 1 Haziran 2007
Yönetmen : Bruce A. Evans
Senaryo : Bruce A. Evans , Raynold Gideon
Görüntü Yönetmeni : John Lindley
Müzik : Ramin Djawadi
Yapım : 2007, ABD , 95 dk.





Filmi izle...>>
Tamamen gerçek hayattan uyarlama olan filmde ikinci dünya savaşı sonrası sovyet halkı alman esirleri arasındaki ilginç insani yakınlaşmalar üzerine başarılı ve dikkat çekici bir yapım.
Yapım: 2008 ~ İngiltere, Rusya
Tür: Dram, Romantik, Savaş
Yönetmen: Tom Roberts
Senaryo: Simon van der Borgh, Natalia Portnova
Yapımcı: Michael Dounaev, Kami Naghdi, Jimmy De Brabant
Görüntü Yönetmeni: Sergei Astakhov
Müzik: Dan Jones
Süre: 1 saat 53 dk














Filmi izle...>>
Yılmaz Güneyin en sevilen filmlerinden birisi "Baba" filmi.Bu film bir başyapıt.Gerçekten süper böyle filmler az yapılır, bu senelerde bile böle bir seneryo yok o kadar yani hele son sahnesinde baba diye seslenişi ağlamaklı bi duygu kızının kötü yolda görmesi ne diyimki yaa yabancı sinemalara yorum yapan arkadaşlar bu filmi izlesin ilk önce toplumsal değerlerimize sahip çıkalım arkadaşlar.Film çok güzel, ailesinin aç kalmaması için suçu kabullenen adam ve içerdeyken soysuzların ailesine yaptıkları. Ne olursa olsun başkasının adına suçu kabullenmeycen. Aileni kimseye emanet bırakmıycan. İnsana fazla güvenirsen insan olduğunu unutursun. Çoğu filmden konusu itibariyle çok iyi.







Filmi izle...>>
Al Pacino,Charlize Theron ve Keanu Reeves'in başrollerini oynadıkları kült (efsane) bir film "The Devil's Advocate".
Holloywood'un başarılı olmak konusunda en doğru yaptığı hareket sanırım kime nasıl bir karakteri oynatacağını çok çok iyi bilmek.Charlize melankolik ve sorunlu eşi,Keanu fantastik karakterleri, ve Al pocino her türlü karizmatik karakterleri ustalıkla sergileyebiliyor.Tabiki bu türlerinden farklı karakterlerde başarılı olmadıkları anlamına gelmesin.Keza Charlize Monster'da Oscar 'ı kapacak kadar muhteşem bir performans sergilemişti.Şeytanın Avukatı oyuncu kadrosundan kurgusuna, tüm detayları son derce başarılı bir film.Sürpriz gelişmeler ve şeytanın hakkını savunmak kurduğu felsefik cümleler izlenmeye değer.Film kesinlikle arşivlik ve arada bir izlendikçe daha çok keyif veren bir film.









Filmi izle...>>
Brad Pitt ve Angeline Jolie'den şahane bir aksiyon filmi..Yıllar geçmesine rağmen aynı tatla izleyeceksiniz bu filmi..

Brad Pitt ile Angelina Jolie'yi biraraya getiren ve aralarında aşk dedikoduları çıkmasına yol açan "Mr. And Mrs. Smith", mutlu bir evlilik sürdüren John ve Jane Smith'in birdenbire evliliklerini test edecekleri, zor bir durumla karşılaşmalarıyla yaşanan karmaşayı konu alıyor. Dışarıdan bakıldığında, sıradan bir Amerikan banliyösü ailesi görünümündeki Smith'ler, aslında birbirlerinden çok büyük bir sır saklamaktadırlar: Her ikisi de, birbirlerine rakip iki örgüt için kiralık katil olarak çalışmaktadır. Bu durum, uzun süre evliliklerine fazladan bir heyecan katmamıştır belki, ama yeni işlerinde birbirlerini öldürmekle görevlendirilince işler biraz karışır.








Bay ve Bayan Smith Filmi 2.Kısım İzle





Bay ve Bayan Smith Filmi 2.Kısım İzle




Filmi izle...>>
Sokak Savaşçıları adıyla dilimize çevrilen filmi merakla bekleyenler olduğunu biliyoruz.Bu sinema eseri olan aksiyon filminden büyük zevk alacağınızı umuyoruz..
Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009
Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo : Justin Marks
Görüntü Yönetmeni : Geoff Boyle
Yapım : 2009, Kanada / Hindistan / ABD / Japonya , 97 dk










Filmi izle...>>
Mühtiş bir animasyon sineması BUz Devrinin son filmi olan "Dinazorların Şafağı" filmi.Eğlence,bol kahkaha,macera ne ararsanız var serinin bu filminde.
Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 1 Temmuz 2009
Yönetmen : Carlos Saldanha
Yapım : 2009, ABD

Seslendirenler : John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Queen Latifah (Ellie) , Ray Romano (Manny) , Chris Wedge (Scrat)

Dinazorlar iniyor! Ice Age’in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.

Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.













Filmi izle...>>


Kahkahalarla izleyeceğiniz bir komedi filmi sizlerle.Filmin konusu zaten kutsal kitaplarda anlatılan bilgilere dayanıyor. Her ne kadar bizim kutsal kitabımızla bazı bölümler tam uyuşmasa da bir tür belgesel olarak kabul edilebilir.Bazı bölümlerin yapılması (taş üzerine yazılan yazılar ve denizin yarılması)o zamanki sinema tekniğine göre çok iyi.Oyuncular zaten mükemmel. Seyretmeye değer. Süresi 222 dakika. Filmi mümkünse bölmeden izleyin.












Filmi izle...>>

Yapım: 2004 ~ Avusturya
Tür: Dram
Oyuncular: Andreas Kiendl , Andreas Patton , Angelika Nidetzky , Dennis Cubic , Hary Prinz
Yönetmen: Götz Spielmann
Senaryo: Götz Spielmann
Yapımcı: Götz Spielmann
Süre: 1 saat 45 dk
Gösterim Tarihi: 03 Aralık 2004 (Türkiye)







Filmi izle...>>
Güzel bir aksiyon filmi sizlerle..
Yapımcı Ülke : USA, Jamaica
Türü : Action, Drama
Süre : 95 Dakika
Yönetmen : Cess Silvera
Oyuncular: Ky-Mani Marley, Spragga Benz, Paul Campbell, Louie Rankin, Wyclef Jean, Screechie Bop, San San, Jabba, Assassin, Beast, Fabien Dominique, J.R. Silvera, Carlton Grant Jr., Lennox Lewis, Tyson Beckford, Adam Doench, Lyndale V. Pettus, Munair Zacca
Filmin Konusu:Scarface ve The Harder They Come’ın geleneğini takip eden Shottas, Kingston, Jamaica’nın tehlikeli sokaklarında büyüyen iki arkadaşın hikayesini anlatan bir gerilim. Biggs ve Wayne hayatta kalabilmek için Shotta (Jamaica dilinde gansgster)tarzı yaşamayı seçerler. Bu gençler suç dolu hayata başlarlar. Amerika’ya taşındıktan sonra hızlı arabalar ve seksi kadınlarla dolu Miami’de suç dünyasında en dipten en zirveye ulaşırlar







Filmi izle...>>