• Feed RSS

Pages

Sağlam bir senaryoya sahip olduğu bilinen yerli bir 2007 yapımı film "Sis ve Gece" filmi.
Tür : Dram / Polisiye
Gösterim Tarihi : 23 Şubat 2007
Yönetmen : Turgut Yasalar
Senaryo : Turgut Yasalar
Yapım : 2006, Türkiye , 90 dk.








Filmi izle...>>
Filmi yeni seyrettim. Son Dönemlerde Tayland'da Yapılan En Etkileyici Filmlerden Biri bence. Senaryosu, Konusu, Görsel Efektleri Son Derece Güzel Olmus Ve Filme Yansıtılmıs. Bence Kacırmayın Sinemada İzleyin Derim. Evde DVD İzlerseniz Pek Bisi Anlamazsınız. Bu Arada Filmde Öyle Bir Sahne Varki Cok Sasıracaksınız. Gercekten Yönetmen Orayı Güzel Baglamıs Filme...Bir Upucu Verim , Pim'in Annesinin Ölmeden Önce Wee'ye Söyledikleridir. Ordan Sonra Film İnanılmaz Bir Hale Geliyor. Tekrar Söylüyorum kaçırmayın...
Filmin Konusu:Pim Tayland’taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore’de yeni hayatına başlar. Mutlu giden hayatları ta ki Pim’e Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Telefonla gelen haberde Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu Pim ve Vee’nin birlikte, Pim’in annesinin yanına dönmeleri gerektiği söylenir.











Filmi izle...>>
Bu tür dönüşüm içeren filmler nedense çok ilgimi çeker ( içimden sürekli ''ben de istiyorum'' dediğim için olabilir '' ama hoş filmdi iyi vakit geçirtti..
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 19 Haziran 2009
Yönetmen : Burr Steers
Senaryo : Jason Filardi
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Rolfe Kent
Yapım : 2009, ABD , 102 dk.














Filmi izle...>>

Film hakkında editörün yorumu:Cem Yılmaz'ı hep zeki esprileri ile tanırız.Ancak bu filmde madalyonun diğer yüzünü göreceksiniz.Defalarca izledim ve her seferinde ana karakterde kendimin bazı parçalarını buldum.Mazhar Alanson ile şahane bir uyum içinde yapılmış olan film.Hayaller aleminde olan,geleceğini bilmeyen,kendi mutluluğunu yaratmak için masum bir isteği olan (küçük bir bar yapmak ister) adam ile onun saf ve temiz ağabeyi çevresinde gelişiyor.Filmin sonunu şiddetle tavsiye ederim.İyi seyirler...










Filmi izle...>>
Film bir ismin Alia İzzet Rahmanoviç'in hayatını ele alıyor.
Konusu:Alia İzzet Rahmanoviç (40), Tito dönemi Yugoslavya’sının varlıklı ve kariyer sahibi seçkin Boşnaklarından biridir. Yugoslavya’daki iç savaş gündelik yaşamla birlikte Alia’nın hayatında da çok şey değiştirir ve savaşta ailesi hariç her şeyini yitiren Alia Sırp kökenli karısı Anna ve iki küçük çocuğuyla birlikte Birleşmiş Milletler koruması altındaki bir Boşnak Mülteci kampına sığınmak zorunda kalır. Geçimlerini sağlayabilmek için yer altı dövüş kulüplerinden birinde ringe çıkar. Ailesini kamptan ve bu ülkeden çıkarma telaşı içindeki Alia için finale çıkarak bu parayı almaktan başka kurtuluş yolu yoktur… Alia finalde karşılaştığı Sırp dövüşçüyü yenerek büyük ödülü kazanır ama kampa döndüğünde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır: Kampta kalan 65 kadar kadın, çocuk ve yaşlılardan oluşan Boşnak Sırplar tarafından katledilmiştir! Bu olaydan tam yedi yıl sonra Alia’yla İstanbul’da karşılaşırız. Katliamın yaşandığı kampın komutanı Eric Donavan’ın peşindedir…










Filmi izle...>>
Güzel bir filmdi.bazı yerlerinde çok güldüm.eğlenceli,meajlar veren,komik,bir yandan duygulandıran,dostluk ve arkadaşlığın önemini güzel ve gayet başarılı anlatan birg ençlik filmi.Oyuncu seçimleri çok doğruydu.yani izlenebilir güzel bir film.Sinemanın doğru adresinde kalmya devam edin,istediğiniz filmleri yayınlayalım..Mysinema farkıyla izlemeye devam edeceksiniz..

Yapım:2008 - ABD, Fransa, İngiltere Ortak yapımı
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Süre:98 dk








CD 2



Filmi izle...>>
Skor Peşinde, Amerikan Pastası tarzında gençlik komedi filmlerini özleyenler için bence kaçınılmaz bir fırsat.Ben itiraf etmem gerekirse çok güldüm.Özellikle James Marsden'a güldügümü söylebilirim.Kardeşi Ian rolundeki Josh Zuckerman ile karşılıklı diyalogları öyle böyle degil,gercekten çok komik.Bir de sinirlendiğindeki hareketleri yok mu."Manhattan'da Sihir" ve "Benimle Evlenir misin"den sonra böyle bir rolde izlemek güzeldi James Marsden'i. Ayrıca Seth Green'i de görmek benim için güzel bir süpriz oldu. Filmdeki bütün oyuncuların performanslarını beğendigimi söyleyebilirim.Bence hepsinin performansları iyidi. Filmin konusundan bahsedersem,film,günümüzde sıkça yaşanan, internet aşklarini temel almış ve hikaye oldukça eğlenceli ve komik bir şekilde sunulmuş.Ian'in (J. Zuckerman) arkadaşlarının bakir baskısından bir an önce kurtulmak istemektedir.Internette tanıştıgı Ms.Tasty (Katrina Bowden)nin ona yapacağı teklif,onun için bulunmaz bir tekliftir.







Filmi izle...>>
İş hayatındaki bazı kadınlarla ilgili ders alınması amacıyla izlenmesi gereken bir film. filmde hırslı, cesur ve güzel kadınların iş ortamında küçük balıklara karşı son derece masum göründükten,onları reddettikten sonra büyük balıkların peşinden nasıl büyük bir açlıkla koştukları anlatılıyor. yönetmen konuyu tamamlaması amacıyla, izleyicinin de hafızasına kazınacak şekilde erotizmi kullanmış ve kullandığı bu sahneler hem sıradışı hem de oldukça heyecan verici.Filmin sonundaki bazı sahneler oldukça sert olsa da yine de kaçırılmaması gereken bir film.
Tür : Dram / Fantastik / Romantik / Erotik
Yapım : 2002, Fransa
Yönetmen : Jean-Claude Brisseau
Senaryo : Jean-Claude Brisseau
Yapımcı : Jean-Claude Brisseau
Görüntü Yönetmeni : Wilfrid Sempé
Müzik : Julien Civange
Süre : 1 saat, 55 dk.
Gösterim Tarihi : 23 Temmuz 2004




Filmi izle...>>
Eşine az rastlanır cinsten Tim Burton imzalı bir animasyon-macera filmi. Orijinal adı:"Corpse Bride".
Tim Burton'un stop-motion tekniği ile çektiği, karakterlerin insani özelliklerini kesinlikle kaybetmemelerini sağladığı, gotik betimlemeler kullanarak ortaya çıkarttığı, kesinlikle izlenmeye değer bi eseri. kasvetli bir tema gibi dursada çok eğlenceli bir animasyon... Şiddetle tavsiye ederim.
Tim Burton'ın farkını ortaya koyan mükemmel bir animasyon.Dün gece bir kez daha izledim ve hayran kaldım.Animasyon sevmeyen bri olarak Ölü Gelini çok seviyorum...Filmin bir kere atmosferine hayranım zaten.Karakterlerde bu denli güzel olunca harika bir animasyon ortaya çıkıyor.Tim-johnny-helena üçlüsü yaptığı zaman zaten kötü olmasına ihtimal bile yok..
(IMDB Puanı:7.5/10)





Filmi izle...>>
Tek kelimeyle mükemmell... Harika sürekleyici bir film charlize theron we norton ın oyunculuğu ile bence tartışılmaz bir klasik.Ocean's Serisini bilenler için şunları ekleyelim:En az onlar kadar hatta daha fazla zekice bir kurgu var.Oyuncular ile senaryo birbirine ancak bu kadar yakışır.Mysinema iyi seyirler diler..
IMDB Puanı: 6.9/10
Oyuncular:Mark Wahlberg ,Charlize Theron,Donald Sutherland,Jason Statham,Seth Green,Edward Norton


Filmi izle...>>
Hem eğlenceli hem öğretici hem de epey bir muzip senaryo.40 gün boyunca cinsel isteklerinden arınacağına kendine söz veren Matt'in başına gelen olaylar öylesine hoş ki!!Hemen herkes izlediklerinde kendisini karakterin yerine koyuyor.

(Şunu da editör olarak belirtmeliyim:Filmin bir yerinde bayan kahramanımızın üzerinde "Türk Bayraklı bir t-Shirt" görünce çok şaşırmıştım.)

Matt Sullivan’ın son ilişkisi bir felaketle noktalanmış ve Matt’in kalbi o günden beri acı içindedir, sonra birden ‘Lent’ gelir: Ve işte o gün, hayatında hiç bir şeyi bitirememiş bir adam olan Matt, daha önce hiç bir erkeğin yapmayı düşünmediği bir şeyi yapmaya karar verir.Onun bırakacağı şey sekstir ve ona benzer her tür şey. Dokunma, öpüşme, flört vs. Tam 40 gün boyunca Matt bunların hiçbirini yapmayacaktır ama Erica’nın hayatına girmesiyle her şey değişir. Şimdi herkes Matt’in başladığı işi bitirmesini beklemektedir cünkü üzerine çok büyük bir bahis vardır Matt dayanmalıdır.







Filmi izle...>>
Jamie Foxx ve Tom Cruise'den unutulması mümkün olmayan bir film.Her türlü öğenin iç içe girdiği bir senaryo.Adamın tek isteği taksicilik yaparak para kazanmak.Bir gece arabasına biri biner ve belli yerlerde durmasını ve kendisini beklemesini söyler.Tetikçidir bu kişi.Film akıcılığı ve her haliyle bir sinema şöleni diyebiliriz..(Editörün Yorumu)
Konu:Türkçe karşılığı İpotek olan bir Michael Mann film.Mann bir ressam edası ile bir çok planda tonlamalara çok dikkat etmiş.Başlarda çok durağan ;ilk yarım saati sıkıcı gelebilir,film ilerledikçe tempo kazanıyor. psikolojik çözümleme üzerine oldukça başarılı ve ayrıntıları ile vuruyor.Çok büyük beklenti ile izlemezseniz,çok şey kazanabilirsiniz.Dram gelirim aksiyon türünde olmasına rağmen oldukça da dingin bir iyi -kötü sorgulamasını içeriyor.Beyaz saçları ile Tom Cruiseyi farklı bir karakterde görmek oldukça güzeldi.Söylemeden geçemicem Acımasız metropol hayatı ise;yaşlı bir adamın metroda ölmesi ve günlerce trenin içinde gidip gelmesine rağmen kimsenin farketmemesiyle de değinilmiş.







Filmi izle...>>
2006 Şubat ayında Türkiye sinemalarında gösterime giren ve epey bir süre sinema izleyicilerinin ilgi odağı haline gelen bir film..
Konusu:1967 yılında 103 adamın bulunduğu İngiliz kaptan John Smith kumandasında 3 gemi, Virjinya kıyılarına yanaşır. Amaçları el değmemiş kıyılardan yeni bir dünya yaratmaktır. Koloniciler önceleri onları dostça karşılayan kızıldereliler ile dengeli bir ilişki kurmayı başarırlar. Fakat zaman ilerledikçe herşey değişmeye başlar. Koloniciler için belki burası Yeni bir Dünya olabilir fakat yerliler için çok eski bir dünya - hatta tek bildikleri dünyadır. İngilizler bilmedikleri bu yerde bir başlangıç için çabalarken İngiliz Kaptan John Smith, kabile üyelerinden ona rehberlik edecek birini aramaktadır ve tesadüfen Powhatan’ın en çok sevilen çocuğu Pocahontas’a rastlar. İşte bu an 400 yıldır bilinen bir Amerikan efsanesinin başlangıcıdır.

İngilizler ve yerli Amerikan halkı arasındaki vahşi savaş, bir yandan da Kaptan Smith ile kızılderili prenses Pocahontas’ın aşkına sahne olur...











Filmi izle...>>
Film dört aldatma hikayesi üzerine kurulu eğlenceli bir Latin seks komedisi. Aşksız seks olur mu? Seks için aşk lazım mı? sorularını değişik ve komik yollarla cevap arayan film dört çiftin kaçamaklarını gözler önüne seriyor.
Tür: Komedi / Macera / Erotik
Süre: 108 dakika
Yönetmen: Boris Quercia
Senaryo: Boris Quercia
Oyuncular: Sigrid Alegría, Álvaro Rudolphy, Patricio Contreras, Boris Quercia, María Izquierdo
Görüntü Yönetmeni: Antonio Quercia
Müzik: Álvaro Henríquez
Yapım: 2003 Şili









Filmi izle...>>
Brad Pitt,Antony Hopkins ve Clarie Forlani'den duygusal bir kasırga.İzlemeyenin bu sinema filminde neler kaçıracağını tahmin bile edemezsiniz..
Eğer aşık olduğunuz kıza bakarken araba çarpsaydı ve ölseydiniz,ve dünyaya kızın babasının canını almaya gelen bir melek olarak gönderilseydiniz ne yapardınız?işte muhteşem bir film.muhteşem bir kadro.brad pitt ve anthony hopkins karşılıklı döktürüyorlar resmen.film çok uzun olmasına rağmen hiç sıkmadan izlettiriyor kendini.çok eskiden izlediğim ve o zamanlar çok etkisinde kaldığım bir filmdi.İyi seyirler.
































Filmi izle...>>
Yönetmen,senaryo ve yapımcılığını Selim Evcinin üstlendiği 2008 yapımı yerli bir dram filmi olan "İki Çizgi" bir ilişki ekseninde gelişiyor.
Bir çizginin ayrı tarafı kadar birbirinden farklı olan bu çift beraber olmalarına rağmen birbirlerini tanımıyorlar aslında. Çıktıkları tatilde birbirlerini belki de tanıma fırsatı buluyorlar.Görüntüler çok hoşuma gitti filmde. Filmi izlerken sanki kitap okuyormuş gibi hissettim.Her sahne resim karelerinin birleştirilmesi gibi işleniyor.Diyalogtan çok vücut dilinin ön planda oldugu bir anlatım.Güzel ve sürükleyici bir film.



















Filmi izle...>>
Dan Brown 'un aynı adlı romanından sinema perdesine uyarlanan film izleyicilerden tam not almayı başardı.
Filme Gelince:Tam kurgu çözüldü diyosun başka şeyler çıkıyo ve finalede aynı tat eklenmiş. tom hanks ve audrey tatu nun uyumuda ayrı bir tat, mükemmel.
Çok iyi bi filmdi. Zaten Tom Hanks' in olup da kötü olabilen bi film yoktur diye düşünüyorum. Büyük bi zevk ve heyecanla izlemiştim filmi. Çok çok güzeldi. Filmi izledikten sonra hevesle kitabını okudum. Önce filmi izlemek daha iyi oldu. Çünkü okurken o tablolar gözümün önüne gelebiliyordu filmden dolayı. Bu filmi de 2. filmi de çok çok beğendim. Keşke devam filmlerinde de Tom Hanks oynayabilse.







Filmi izle...>>
80 ihtilalini farklı yönlerden anlatan bir film.genelde o dönemde belli olaylara maruz kalmış belli bir kesimin hikayesi anlatılır.ama hiç birinde bu filmdeki kadar ülkeyi böyle bir devrime götüren olaylar bu derece anlatılmadı.olayların dış kaynaklarla bağlantıları anlatılmadı.şüphesiz ki çok daha iyi bir film olabilirmiş ama yinede mutlaka izlenmesi gereken bir film.
Bu filmde Erdal Eren üzerinde biraz daha durulmasını tercih ederdim.Onun dışında geçmişi önümüze koyan gayet güzel bir filmdi.






Filmi izle...>>
Jet Li'nin "Beşikten Mezara" ile birlikte en beğendiğim filmi olan Romeo Ölmeli'nin senaryo olarak da diğer filmlerine nazaran biraz daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.Bruce lee efsanesi sona erdiğinden bu yana Van damme ile birlikte Son yıllarda full kontact dövüşlerinde aranılan yüzlerinden olan Jet Li bu filminde DMX ve Aliyah gibi hiphop müziğinin kaliteli isimleirini de kadrosunda barındırması filmin diğer artı yönleri.Bence her yönü ile aksiyon ve full contact dövüş tarzını mükemmel harmanlayan bir yapım olan "Romeo ölmeli" kesinlikle izlenmeyi hakediyor.







Filmi izle...>>
Gerçek bir korku sever olarak en çok gerildiğim filmlerindendir "Halka".Konusu,kurgusu görsel efektleri muziğiyle bir bütün olarak izlenebilecek arşivlik bir film.Arkadaşlarımla izlerken telefonun çalması filme çok ayrı bir heyecan katmıştı o zaman.Bir süre telefonlara bakamaz olduk.Gerilim filmlerinde son yıllarda çığır açmış bir filmdir.Orjinali japon yapımı filminin vasatlığı yanında ABD yapımıyla iyi film haline gelmiştir.Henüz izlememiş olan herkese tavsiye ederim..İyi seyirler,korkuyu damarlarınızda hissedeceksiniz bu filmle..






Filmi izle...>>
Bu filmi sinemada izleyemediğim için çok üzüldüm. iki farklı insanın arasındaki dostluk siyasi bir senaryo ile bu kadar güzel anlatılamazdı. Kadir inanır resmen döktürmüs ben bu filme 10 puanı sırf kadir inanır'ın oyunculuguna, filmin müziklerine veriyorum. gercekten filmi izlerken yüreginiz parcalanıyor, aglamak istiyorsunuz. bugun bu filmi 4. izleyisim ve yine icim burkuldu. izlemeyen varsa mutlaka izlesin. ve birde filmin cekimi kötü olmus diyenler var fakat hicde rahatsız edici degil ve sanırım o dönemleri yansıtmak icin böyle bir görüntüyü kullanmıslar. lütfen sacma sapan yorumlara bakarak bu filmi kacırmayın. eger dram filmlerinden hoslanıyorsanız bu film uzun süre hafızalarınızdan çıkmayabilir.





Filmi izle...>>
Kesinlikle harika bir film..hollywood yapımı olduğu için böyle demiyordur hiç kimse eminim..senaryo çok iyi ve seyircinin dikkatini tek bi noktaya toplamasını sağlıyor ve kesinlikle sıkmıyor..tabii ki Jack Nicholson ve DiCaprio oyunculuklarını konuşturuyor ancak matt damon daha iyi oynadığı filmleri de gördük onun için daha iyi olabilirdi ve en vurucu yeri 'sana yanlış adres verdim ama doğru yere geldin' sözüydü bence..herkesin izlemesi lazım..
Yönetmen : Martin Scorsese
Senaryo : William Monahan
Oyuncular : Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen
Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : The Departed
Yapımcı Firma : Warner Bros, Pictures, Media Asia
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 152 dakika











Filmi izle...>>
Hayatımın filmlerinden biri, ilham verici, adalet ve doğruluk kavramlarını çok iyi işlemiş.Hrıstiyanlığa rağmen öğeler içerse de her insanın izlemesi gereken bir yapıt..
Bayılıyorum Böyle Filmlere: Willem Dafoe - Sean Patrick Flanery - Norman Reedus Süperler ya! Arkdaslar Matt Damon ve Colin Farrell Filmlerini Tavsiye ediyorum ayrı yandan clooney ve brad bitt bunların bulundugu filmleri kacırmayın..
Yönetmen - Senaryo : Troy Duffy
Oyuncular :Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, David Della Rocco, David Ferry
Filmin Türü : Suç, Aksiyon
Orijinal Adı : The Boondock Saints
Yapım Yılı : 1999
Yapım Ülkesi : Kanada/ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 110 dakika








Filmi izle...>>
Sandra Bullock ve Keanu Reeves'i tekrar bi filmde beraber gördüğümde bu filmi izlemeliyim dedim.İyikide izlemişim mükemmel ötesi bi film.Ben bayıldım.Filmdeki aşk çok iyi yansıtılmış.Birbirlerini görmeden aşık olmaları,zaman farkına rağmen kavuşmaları falan çok güzeldi.Müziğide filme tam oturmuş.Kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
Yönetmen : Alejandro Agresti
Senaryo :David Auburn, Ji-na Yeo
Oyuncular : Keanu Reeves, Sandra Bullock, Shohreh Aghdashloo, Shohreh Aghdashloo, Christopher Plummer
Filmin Türü : Drama, Fantastik
Orijinal Adı : The Lake House
Yapımcı Firma : Warner Bros
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 105 dakika
Resmi Sitesi : http://thelakehousemovie.warne..
Dağıtıcı Firma : Warner Bros
Vizyon Tarihi : 04.07.2006










2.BÖLÜM




Filmi izle...>>
film senaryo açısından gerçekten çok ilginç olmuş 14 yaşındaki bir lolitanın çocuksu ifadesi masum yüzlü görüntüsü ve insanı kışkırtan hareketleri, filmin teması güzel işlenmiş ve filmin final sahnesinde lolitamızın psikopatlaşmasıda zaten can alıcı tarafları mükemmel bir yapım olmasada yinede gayet başarılı izlenebilir
Konusu:Hayley, 14 yaşında çekici bir genç kızdır. İnternette tanıştığı 30 yaşındaki moda fotoğrafçısı Jeff ile tanışmak üzere bir kafede buluşurlar. Aralarında yaşanan yakınlaşma onları Jeff'in dairesine kadar götürür ve bu beklenmedik bir olayın başlangıcı olur. Hayley, uzun süredir merak ettiği sırrı çözmek için Jeff'in içkisine ilaç katar. Jeff'in kendisinden önce de küçük kızları dairesine getirip getirmediğini öğrenme çabasındadır. Günlerdir kayıp olan Donna Mauer'in tek şüphelisi olarak da Jeff'i görmektedir.












Filmi izle...>>

Çok sıcak ve içten bir romantik komedi filmi olduğu izleyenlerin genel görüşü..Amerikan sinemasının asi yakışıklıları ve güzel bayan oyuncuları birbirlerine harika bir uyumla oynuyorlar bu filmde..İyi Seyirler..
Yapım: 2008 - ABD
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Michael Samonek
Senaryo: Michael Samonek
Yapımcı: Nathan Talbert Reimann, Melissa Jones
Görüntü Yönetmeni: Matthew Irving
Müzik: Philip Giffin

















Filmi izle...>>
Sıradan bir Fransız filmi değil. Gerek ele aldığı konu, gerekse ele alış biçimiyle farklı ve özel bir film. Özel, çünkü Suç, Ceza, Kardeşlik, Vicdan Azabı, Yalnızlık, İnsani Değerler ve Ahlaki Seçimler üzerine çok yalın ve bu unsurları hikayeye çok iyi yedirerek anlatmayı başarmış... Sadece izlenesi değil, kendimize de filmdeki soruları yönelterek üzerinde düşünülesi... Tek sıkıntısı Irak sorunu, yabancılar gibi politik meselelerde söz söylemek zorunda hissetmesi ve bunun filmin ana akışına yedirememesi. O kadar kusur Lord kızında da olur diyorum. Kaçırmayın.




















Filmi izle...>>
Altın Portakal Film festivalinde 2004'de "Yılın Filmi" seçilmeyi başardı bu "Tam da bizi anlatan film"..
Sıcak,kendi halinde,güzel bir filmdi...kendi halinde olan insanların ve özellikle iki küçük çocuğun sinema aşkını anlatır...hatta bu uğurda kendilerince film çekmeye,sinema perdesi kurmaya,oynamaya ve yönetmeye kadar götürürler işi :) "her sahne 45 kareden oluşur,her sahne 45 kareden oluşur...gerçekten mi? :) ellerini yan yana tut şimdi hızlı hızlı salla,ikisini birden,ve arkasına geçip oradan bak,işte sinema da böyle birşeydir!! " Köy halkı,köyün delisi,Recep ve Mahmutu" ile çok sıcak bir filmdir...










Filmi izle...>>
Gerçek bir klasik. Nednese aynı dönem 3 ayrı sihirbazlık filmi vizyona girmişti. Edward Norton'lu İllüzyonist, Prestige ve Cem Yılmaz'lı Hokkabaz. Nedne bu kadar büyük bir tesadüf oldu hala düşünüyorum. Öte yandan bu güzel yapıta yakıştıramadığım tek isim var. O da Scarlette Johanson. Böyle bir filmde fazla banal kalmış.
Konusuyla ve o zamanın yansılamalarını çok iyi yansıtmasıyla gerçekçiliğiyle mantığıya yapılmış süper ötesi bir film . Gerçekten son dakikaya kadar neyin ne olduğu hiçbir zaman belli değil mantık sınırlarının üzerinde bir film o dönemin pek çok para kazanma yollarından biri olan sihirbazcılık üzerine yapılmış düşündürücü bir film imdb de çok iyi puan alamamasına şaşırdım aslında fakat bu site hakettiği değeri vermiş kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt..




Filmi izle...>>
Gerçekten inanılmazdı. Filmi izleyip izlememek arasında kararsızdım yorumları okudum ve izlemeye karar verdim. Gerçekten izlediğime değdi. Oyunculuk muhteşemdi. Eğer izlemediyseniz hata yapıyorsunuz tereddüt etmeden izlemenizi tavsiye ederim...
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Andrew Birkin, Bernd Eichinger
Oyuncular : Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman, Rachel Hurd-Wood, Gonzalo Cunill
Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : Perfume: The Story of a Murderer
Yapımcı Firma : Constantin Film Produktion GmbH [de]
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : Almanya, Fransa, İspanya
Filmin Süresi :147 dakika




Filmi izle...>>
İnanılmaz bir film muhteşem bir perfomans al pacinodan hele o tango sahnesini anlatmaya kelimeler yetmez emekli bir albaya göz kulak olmaya çalışan charlie ile albayın arasında ki baba oğul arasındaki bağını anlatan muhteşem bir film Bazı filmler çok iyi yazılmış kitap gibidir.Okumaktan zevk alır,hemen okumak ama hiç bitirmemek istersin.İkinci kez okursan başka tatlar bulursun.Al pacinonun en iyi filmi olarak gördüğüm bu film de böyle bir kitaptır.Bu kadar uzun bir filmin nasıl bittiğini anlamıyorsun..Her kare saniyesi değerli bir film.Al pacinoya doyamadığım,beni ta içimin en derininden vuran bir filmdir.Arşivin birinci sırasında yer almalı ve puanı 10/10 olmalı..iyi seyirler


















Filmi izle...>>