• Feed RSS

Pages

Ziyafet 2 - Feast 2 izleZiyafet devam ediyor!...

Serinin ilk filminin devamı niteliğindeki "Feast 2" deki olaylar birinci filmin hemen bitiminden başlamış..Aslında birinci filmi izlemeyenlerin "acaba filmin konusundan sapar mıyız?" gibi bir kaygıya kapılmalarına gerek görmüyoruz..Çünkü aynı canlı insanlarla beslenen canavarlar bu filmde de var.Bu korkunç yaratıkların saldırısından kurtulan insanların güçlerini birleştirmeleri gerekiyor.Yoksa hepsi teker teker onların yemi haline gelecek.. Tepenin Gözleri 2 (The Hills Have Eyes) deki kurgu mantığı bu filmde de geçerli.Ancak o filmdeki mutasyona uğraşmış yarı insan-yarı canavar türlerin yerini burada insanla beslenen devasa yaratıklar almış..


Film Bilgileri

Sinemalar Puanı:6/10
Imdb Puanı:5.1/10
Yapım: 2008 , Amerika
Tür: Gerilim , Macera , Korku
Yönetmen:John Gulager
Senaryolar: Patrick Melton, Marcus Dunstan
Yapımcılar:Ron Cosmo Vecchiarelli, Michael Leahy
Süre: 101 dakika
Feast 2 - Ziyafet 2 oyuncu Kadrosu : Jenny Wade,Diane Ayala Goldner,Cassie Shea Watson,Katie Supple Callais,Chelsea Richards,Melissa Reed,Clu Gulager,Amy McGee ,Martin Klebba,Rosie Cafarelli,Josh Blue,Juan Longoria García,William Prael, Marc Macaulay ve Carl Anthony Payne.





Filmi izle...>>
Kimi sinema severin gönüllerinde "gotik türündeki sinemada" en saygın isimlerden olan Tim Burton ( Corpse Bride filminin de mucidi)'dan yine gizemin gerilimle bütünleştiği bir film..

Ichabod Crane ( J.Depp oynuyor) Sleepy Hollow kasabasındaki gizemli ölümleri araştırmak için görevlendirilmiştir.İşin daha da tuhaf tarafı bu kasabadaki insanların yarı batıl bir inanca sahip olmalarıdır.İnsanlar , tüm bu cinayetlerin asıl sorumlusunu yıllar öncesinde kafası koparılarak öldürülen bir süvari olduğu düşüncesindedirler.İş gerçekten bu boyuttaysa dedektif Crane'in de başına ciddi belalar gelme riski vardır. Filmde , İtalyan güzel Christina Ricci ile Johnny Depp 'in oyunculuk kalitelerinin üst düzeyde olduğunu belirtelim.

Film Bilgileri


Yönetmen : Tim Burton
Senaryo :Washington Irving
Tür : Gizem , Korku
Yapım : 1999 , Amerika
Süresi : 111 dakika
Sleepy Hollow Oyuncu Kadrosu :Johnny Depp, Christina Ricci, Michael Gambon, Casper Van Dien ile Jeffrey Jones.








Filmi izle...>>
Tüm vatanın ve ulusumuzun baş belası haline gelmiş bu terör olaylarının bir jandarma karakolunda yaşananlar (gerçek olaylar) çevresinde anlatıldığı ve 2009 'un yerli yapımları arasında en fazla ses getirmiş olan Nefes filmini izleyicilerin görüntü kalitesi çok yüksek olarak izleyebilmeleri için sizlere sunuyoruz. Nefes filmini Dvd formantında izlemek isteyenlere müjdeee!!

Nefes filmini dvd kalitesinde ve yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz...




Değerli izleyicilerimiz , filmin görüntü kalitesinin yüksek olmasından dolayı, yüklenmesi için bir süre beklemelisiniz





Filmi izle...>>
Kate ve John henüz yeni evlidirler.Tam bir çocuk beklerlerken doktorlar bu doğumun gerçekleşemeyeceğini , Kate'in düşük yaptığını söylerler. Bunun üzerine çocuk yapma meraklarını bir süreliğine rafa kaldıran evli çift , yakınlarda bir yetimhaneye giderler.Orada Esther isimli bir kızı görüp sevimliliğine kanarak kızı evlat edinirler.Oysa ailenin başının belası olacak birisini yuvaya aldıklarının farkında bile değildir.Eshter , bir yetişkin insandan daha zararlı olabileceğini herkese gösterecektir...




Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:7.1/10
Yapım:2009 Fransa-Almanya
Tür:Gerilim , Dram , Gizem
Yönetmen:Jaume Collet-Serra
Senaryo:Alex Mace, David Johnson
Yapımcılar ilk üçü :Leonardo DiCaprio, Joel Silver ve Susan Downey
Süre: 123 dakika
Oyuncu Kadrosu : Isabelle Fuhrman (Esther rolünde),Vera Farmiga,Peter Sarsgaard,Aryana Engineer ve Jimmy Bennett.








http://www.mysinema.org dan dan izleyin




Filmi izle...>>
Bois-de Enghien , kendisine aşık ve onun için herşeyi yapabilecek bir kadına sahiptir.Bir nevi metres olan bu kadın Lucette , sevdiği adamın bir kadınla ani bir evlilik yapacağını duyunca derin bir şok yaşar.Dahası sevdiği adam olan Bois, neden böyle bir kadınla evliliğe girişmektedir.Tüm bunların cevaplarını ve mantıklı bir gerekçesini kendi kafasında canlandıran Lucette , Bois'in aslında zenginlik içindeki Viviane ile sırf parası için evlendiği sonucuna varacaktır. Bois evlendikten sonra Lucette ile ilişkisine yine bir süre devam eder.Ancak bir anda kadından (Lucetten'den bahsediyoruz) bir zengin arkadaşının metresi olmasını isteyince Lucette darma dağın olacaktır.Durağan ilerleyişine rağmen filmin konusu biraz "Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun" filmini andırıyor..

Film Bilgileri

Imdb değerlendirmesi:5.5/10
Yapım: 2005 , Fransa
Tür:Romantik , Duygusal
Yönetmen:Michel Deville
Senaryo:Rosalinde Deville
Süre: 80 dakika
Terketme Sanatı - Un Fil à La Patte Oyuncu Kadrosu :Emmanuelle Béart, Sara Forestier,Julie Depardieu,Charles Berling ve Stanislas Merhar.






movshareden de izleyebilirsiniz




Filmi izle...>>
Up In The Air Akli Havada film izleBir şirkette çalışan ve görevi o şirketin ufak presedürleri için ülkeler arası seyahat yapmak olan bir adam.Aslında gittiği yerlerde işleri kısa sürelidir.Zamanın daha fazlasını uçakta geçirmesine rağmen çok da iyi para kazanamamaktadır..Bu uçuşlardan dolayı kendisine bir uçuş rekoru hedefi belirleyen bu adam amacına ulaşabilecek midir? Kendisinin uçak yolculukları şirket adınadır ancak yine kendisi gibi ancak zevk olsun diye seyahatlar yapan bir kadınla tanışır.Bu kadına çok geçmeden aşık olur..Tam bu sırada şirket artık uçuşları bütçeden dolayı seyrekleştirir.George Clooney 'in başrolünü Anna Kendrick ile paylaştıkları romantik bir macera filmi olan "Aklı Havada" filmi geçtiğimiz 2009 yılının en sevilen filmlerinden birisiydi. (Türkiye'de 15 Ocak'ta gösterilecek)

Film Bilgileri

imdb değerlendirmesi : 8,3 / 10
Yapım:2009 , Amerika
Tür: Romantik , Macera
Yönetmeni ve Senaryosu:Jason Reitman
Yapımcılar:Jason Reitman, Ivan Reitman, Jeff Clifford, Daniel Dubiecki
Süre:110 dakika
Aklı Havada - Up in The Air Oyuncuları : George Clooney,Anna Kendrick,Vera Farmiga, J.K. Simmons ve Jason Bateman.

aklı havada filmini online izle




Filmi izle...>>
Heroes 4. Sezon 14. Bölüm izleAmerikanın NBC televizyonunda 2006 yılının Eylül ayında yayımlanmaya başlayan bu gizemli bilim kurgu dizisi , gösterildiği ülkede en çok izlenen dizi oldu..Türkiye'de ise bir yıl sonra gösterilmeye başlandı dizimiz..

Heroes in 4. sezonuna ilişkin bazı bilinmesi gerekli bilgiler vermek gerekirse , bu sezonda süper kahramanların her birisi normal insan özelliklerine dönmüşler.

Claire, tüm olanları bir kenara bırakıp kendisine bir üniversite seçer..Bir diğer kahraman olan Nathan ise olayların hala etkisindedir. Angela , arkadaşı Nathan'ın (aslında Sylar) Sylar olduğunu hatırlamasını engellemeye çabalar. Nathan'ın bir katil tarafından öldürülmesi üzerine Sylar en sonunda kendi bedeni ile çıkacaktır.






Filmi izle...>>
Spartaküs dizisi 1. sezon 2 bölüm izleLentulus Brutus , bir gladyatörlük okuluna sahiptir ve bu yolla hayatını kazanıyordur. Hikayemiz , Brutus'ün Spartakus 'ün yeteneğini keşfetmesi ile başlayıp koskoca bir isyana kadar gidecektir. Spartakus , ilk başlarda gladyatör iken kendisine bir dişi sunulur.Çünkü o dönemde her gladyatörün köle gibi kullanabileceği bir kadın , savaşçıya verilir.Ancak tüm bu kölelik yaklaşımları Spartakus'ün düşüncelerine hiçbir şekilde uymadığından asla böyle bir teklifi kabul etme niyetinde değildir Spartaküs...

Dizi-film şeklinde devam eden bu ünlü başkaldırı öyküsü Trakyalı bir kölenin Roma imparatorluğuna ve onun kölelik sistemine başkaldırısını anlatmaktadır.İçindeki gladyatörlerin çarpışma sahnelerinin etkileyiciliği ile konuyu merak edenlere duyururuz..



birinci kısım



ikinci kısım




Filmi izle...>>
1960 yılında yapılmış olan ve köle Spartaküs karakteriyle onlarca ödüle kavuşan bu ünlü eserin son zamanlarda konusunun tazeliğini yitirmeye başladığı anlaşıldı. Dolayısıyla hem Spartaküs 'ün büyüleyen başkaldırı özelliği hem de glatyatör yönü ile çok yönlü bir savaşçı olmasını fırsat bilen yapımcılar hemen filmin (dizinin ne kadar uzun soluklu olduğunu bilemiyoruz) devamını dizi şeklinde yaptılar..Bir asi olan Trakya'lı köle Spartakus'ün zindana atılmasıyla başlayan bu Gladyatör ve başkaldırı macerası meraklılarına duyurulur.Dizi , bir sinema filmi tadıyla izleyicilerden yopun istek almaya devam edecek gibi görünüyor.






Filmi izle...>>
Akshay Kumar (Viraj Shergill rolünde) adlı bir ünlü bir şovmen ile Kareena Kapoor ( filmde Simrita Rai ) adında bir top modelin birliktelikleri ve aralarındaki garibimsi bir aşk hikayesi..Filmin kısa özetini merak edenlere şunu söyleyebiliriz. Kabaca erkek ve kadın ilişkileri üzerinde duruluyor.Filme göre kadınlar iki şey için önemlidir: "Aşk yapmak ve aşk yapmak!" Akshay Kumar , aslında evliliği hiç düşünmeyen birisidir.
Simrita ise süper top model olmanın ayrıcalıklarını ve çekiciliğini kullanmaktan hoşlanan bir mankendir.Bu ikilinin aşk hikayelerine bir de ünlü Hollywood aktörleri Schwarzenegger ve Stallone de karışınca bu dönemin en merak edilen filmlerinden birisi haline geldi.

Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı: 6.0/10
Yapım: 2009 Adb, Hindistan
Tür: Aşk ,Komedi , Aksiyon
Yönetmen ve Yapımcı: Sabir Khan
Oyuncu Kadrosu :Akshay Kumar, Kareena Kapoor, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Carmen Electra,Brandon Routh,Denise Richards.



filmi izleyin



Filmi izle...>>
Hayalet Makinesi - Ghost Machine film izleFilmin ilk başlarında geçen süre içerisinde izleyicinin konuya odaklanması amaçlanmış. Aslında bu tarz filmlerin yapımları ve efektleri hayli masraflı olduğundan olsa gerek genellikle gerilim sahnelerinde asıl korkutan nesneleri göstermiyorlar. Filmde bir hayalet kız var. Bir makine tasarlanıp bu hayalet ile ilgili daha çok bilgi almaya çalışan bir grup macera meraklısı da bunların cabası. Esasen filmi izleyenlerin en çok ilgilerini çeken sahneler bir hayalet olan kızın , görünüp kaybolduğu sahneler.Eğer güçlü bir ses sistemine sahipseniz bu tarz gerilim filmlerinin yüksek sesle izlemenizi tavsiye ederiz...



Film Bilgileri

sinemalar puanı : 6/10
Yapım:2009 Amerika , İngiltere
Tür:Gerilim , Fantastik , Bilim Kurgu
Yönetmen:Chris Hartwill
Senaryo:Malachi Smyth, Sven Hughes
Yapımcı:Simon Bosanquet
Süre: 93 dakika
Hayalet Makinesi Oyuncu Kadrosu: Sean Faris,Rachael Taylor,Luke Ford,Joshua Dallas ve Halla Vilhjálmsdóttir.









Filmi izle...>>
Filmin vizyona girmesinin üzerinden henüz birkaç hafta olmasına rağmen galiba en iyi gişelerden birisini yakaladı.Konu olarak ; 1880'li yılların sonunda İstanbul'da yaşayan ve tam yedi erkekler evli olan bir Hürmüz vardır. Ancak kadın , eşleri ile deli gibi sevdiği için değil geçinmek amacıyla birliktelik kurmaktadır.Tabi , haftanın her günü bir diğerini avutarak yolunu bulan bir kadın olan Hürmüz'ün de aşk ihtiyacı vardır.İşte bir kocasının berber dükkanına gelen doktora yanık olan Hürmüz ve çevresindekilerin etrafında cereyan eden komik olayların anlatıldığı film..




Videoweed-kaliteli izlemek isteyenler!!



Filmi izle...>>
Sizlere yaklaşık 1 yıldır ücretsiz sinema izleme imkanı veren portalımız yeni arayüzü ve sinema anlayışıyla artık yenilendi..indirmeden film izleyebileceğiniz portalımızda siz değerli izleyicilerimizin istek ve şikayetlerini artık çok daha duyarlı bir biçimde dikkate alacağız..

izlemek istediğiniz sinema filmleri ni bize bildirmeniz yeterli...
Filmi izle...>>
Filmde Matt Damon , Jason Bourne adlı bir karakteri canlandırıyor. Jason 'un beyni, birileri tarafından özel operasyonlarda kullanılmak üzere yeniden tasarlanmıştır. Ancak hafızasında sürekli gelgitler yaşayan Bourne , en sonunda gerçeği farkedecek ve tüm bunların nedenini araştıracaktır. Tüm bunları yaparken karşısında ne denli güçlü bir mekanizmanın olduğunu bilmemektedir.Artık , özel birimin Jason ile işi bitmiştir ve onu buldukları yerde imha edeceklerdir.





Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:7.5/10
ImbdB Puanı:8.2/10
Yapım:2007 Abd , Almanya
Tür: Aksiyon , Suç , Gizem
Yönetmen:Paul Greengrass
Senaryolar:Tony Gilroy, Scott Z. Burns, Robert Ludlum, George Nolfi
Yapımcılar:Frank Marshall, Doug Liman, Paul Sandberg, Patrick Crowley
Süre: 1 saat 51 dk.
Son Ültimatom Oyuncuları : Matt Damon, Julia Stiles,Daniel Brühl,Joan Allen ve Scott Adkins.











Filmi izle...>>
Sigmund Freud'u deli olarak görenlerin yanında , onun aslında bir dahi olabileceği düşüncesini taşıyanların sayısı hiç de yadsınamaz.. Film , ünlü rüya bilimci-bilinç altı uzmanı Freud'un görüşlerinin üzerine kurulu bir senaryoya sahip.. İnsanlardaki bastırılmış duyguların , cinsel ihtiyaçların ve özellikle de erkeklerin cinselliği algılamalarının üzerinde durulmuş.. Kadrosunda bir de John Malkovich gibi bir isim eklediklerinde bu psikolojik film oldukça akıcı ve anlamlı bir hale gelmiş.

Film Bilgileri

Yapım:2008 ~ Avustralya, GüneyAfrika
Tür:Dram
Yönetmen:Steve Jacobs
Senaryo:Anna Maria Monticelli
Yapımcı:Steve Jacobs, Emile Sherman, Anna Maria Monticelli
Utanç-Disgrace Oyuncu Kadrosu : John Malkovich,Eriq Ebouaney,Scott Cooper, Charles Tertiens ile Fiona Press.








filmi buradan izleyebilirsiniz



Movshare/ bölüm 1


Movshare/ bölüm 2


Filmi izle...>>
Click online film izleHayatınızda , sıkıldığınız anların hızlı geçmesini sağlayacak , keyif aldığınız anları da olabildiğince uzun süre yaşamanızı sağlayacak bir Kumandanız olsun ister miydiniz? Kulağa delice gelen ancak bir sinema filminde gördüğünüzde hayallerin içerisine sürükleyen bir fantastik komedi filmi..

Adam Sandlar , işini iyi yapan ancak oldukça uzun süre çalışan bir çalışandır. Bir gün evinde rahat bir akşam geçirmek ümidiyle tv kumandayısını aramaya koyulur.Fakat bulduğu kumandaların hiçbirisi televizyonu çalıştırmayınca aşırı derecede sinirlenir. Kendi elektronik tamircisinden "evdeki bütün cihazları kontrol edebilen" bir kumanda yapmasını ister. Kumandanın yapımı bittiğinde ise aslında kumandanın sadece elektronik cihazları değil , "hayatını" da yönlendirebildiğini fark eder. Şimdi artık hangi işinin uzun , hangisinin kısa süreli olmasını isterse kumandayı kullanacaktır...


Sinema Bilgileri

Sinemalar.com değerlendirmesi:7.8/10
Imdnb değerlendirmesi:6.7/10
Yapım: 2006 , Amerika
Tür: Fantastik , Komedi , Duygusal
Yönetmen:Frank Coraci
Senaryo:Mark O'Keefe, Steve Koren
Süre: 107 dakika
Click Oyuncuları :Adam Sandler,Kate Beckinsale, Christopher Walken,Sean Astin ve Katie Cassidy.








Filmi izle...>>
Dejavu , yeni deneyimlerimizin aslında geçmişte sanki tarafımızca yapıldığını düşünmemiz veya , ilk kez gördüğümüz birisini sanki daha önce görmüş olduğumuz fikrine kapılmadır..İşte bu bilimin de üzerinde sürekli olarak çalışmalar yaptığı esrarengiz "beyin oyunumuz" bir aksiyon filminin konusunun tam ortasına koyulmuş. Bir polis dedektifi , aslında o an için gerçekleşmiş bir bombalı saldırıyı incelemek üzere görevlendirilmiştir. Peki ya aslında beynimizin içindeki bu gizemli olayın üzerine gidip geçmişe dönebilir ve suçun kim tarafından işlendiğini tespit edebilir miyiz?

Dahası aslında filmin de en can alıcı yeri olan final sahnesi herkesi hayretlere düşürecek şekilde tasarlanmış..

Sinema Bilgileri

Sinemalar.com değerlendirmesi: 7.7/10
Imdb değerlendirmesi: 7.0/10
Yapım:2006 - Amerika
Tür: Suç , Bilim Kurgu , Aksiyon
Yönetmen:Tony Scott
Senaryo:Terry Rossio ve Bill Marsilii
Yapımcı:Jerry Bruckheimer, Ted Elliott ileTerry Rossio
Süre:2 saat 8 dakika
Dejavu Oyuncuları : Denzel Washington,Val Kilmer,Elle Fanning,James Caviezel ve Paula Patton.
Filmi izle...>>
Mutlu ve sakin bir aile hayatı sürdüren bir karı ve koca.. Bir sabah hayatlarının en zor durumlarından biriyle karşılaşacaklardır. Kadın , bir anda polis tarafından göz altına alınacak ve tam yirmi yıl ceza istemiyle yargılanacaktır. Oysa , ne adam ne de kadın bu duruma anlam verememektedirler. Adam , uğrunda herşeyi yapabileceği kadınının ani tutuklanmasıyla ne yapacağını şaşırır. Çünkü tek başına ne mahkemeye gerçeği izah etme gücü vardır ne de tüm polis teşkilatına kafa tutabilir.Tüm bunlara rağmen karısının kurtuluşu için parlak bir plan hazırlar.Fransız sinemasının 2008 yılında çekilen en başarılı filmlerinden seçilen Aşk Uğruna-Pour Elle filmi aşkın sınırlarını zorlayan bir adamın dramatik ve heyecanlı öyküsü ile sizlerle...



Sinema Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.2/10
Yapım: 2008 , Fransa
Tür:Dram, Gerilim, Romantik, Suç
Yönetmen-Senaryo:Fred Cavayé
Süre: 96 dak.
Aşk Uğruna Oyuncuları : Diane Kruger,Dorothée Tavernier,Ivan Franek,Vincent Lindon ile Olivier Marchal.












Filmi izle...>>

Phoenix'li olan ve tam evleneceği kadını buldum derken evliliği bir sağlık sorunu yüzünden (genetik bozukluk ve uyumsuzluklar) mümkün kılınmayan bir adam.. Bu durum adamı fazlasıyla olumsuz etkilemiş ve adam derin bir depresyona girmiştir. Bu noktada aile devreye girer ve adama yardımcı olmak ister. Aile , adama oldukça alımlı ve uysal bir kadınla evlenmesini öğütleyecektir.Fakat adam, daha çok sevdiği ve biraz kendi kişiliğini andıran bir kişiliğe sahip olan diğer kadından yanadır.Sağlık düşünerek en doğru kararı vermesi sürecini anlatan filmde oyuncu performansları konunun derinliğinin de üstüne çıkmış görünüyor.







Film Bilgileri



Sinemalar Puanı:6.0/10
Yapım:2008 , ABD
Tür: Psikolojik , Dram
Yönetmen:James Gray
Senaryo:Ric Menello, James Gray
Süre: 100 dakika
Two Lovers oyuncu Kadrosu :Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw,Elias Koteas ve Isabella Rossellini.






filmi buradan izleyebilirsiniz




Filmi izle...>>
İngiliz yapımı olan ve özel bir belgesel niteliği taşıyan film , insanlığın 21. yüzyılda dünyaya ne tür etkiler bıraktığına ışık tutuyor. Aslında film , özellikle insanların çevreye olan etkileri ve bunun sonucundaki küresel iklim değişikliğini enine boyuna özetliyor. Fabrikaların fütursuzca kullanılması, kendimize özel ihtiyaçlarımızın yan etkileri ve doğayı katledişimizi bu filmle bir miktar kavramamız galiba herkesin yararına olacak.

Film , gelecek nesillerin 21. yüzyıl insanına ne gözle bakabileceğine de yeni bir teori üretmiş gibi.Çevrenin ve doğanın katili olan insanların aslında bir nevi kendi nesillerini de yok edişini vurgulayan belgesel film bu konuda fikir sahibi olmak isteyenlere olumlu bilgiler sunuyor.



Film Bilgileri



Yapım:2009 , İngiltere
Tür: Belgesel , Bilim Kurgu
Yönetmen ve Senaryo :Franny Armstrong
Yapımcılar:Lizzie Gillett,Peter Armstrong ile John Battsek
Süre: 92 dakika
Aptallık Çağı Oyuncuları : Pete Postlethwaite,Alvin Duvernay, Fernand Pareau,Jamila And Adnan Bayyoud ve Jeh Wadia.









Filmi izle...>>
Tartışmasız yediden yetmiş yediye herkesin iple çektiği güldürü programlarından olan Çok Güzel Hareketler dizisinin yılbaşına özel çekilen bölümünü izleyicilerin yoğun isteği üzerine sizlerle paylaşmak istedik. Yılmaz Erdoğan ve ekibinin hazırladıkları , konsept danışmanlığını Erdoğan'ın üstlendiği Bkm oyuncuları ve yılbaşına özel skeçleri sizlerle...








Filmi izle...>>