• Feed RSS

Pages

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Erotik, Macera
Yönetmen:Christopher Robin Hood
Senaryo:Christopher Robin Hood
Yapımcı:Julie Goldman, Christopher Robin Hood
Görüntü Yönetmeni:Jeffrey Mahon
Süre:1 saat 21 dk

Erotik nitelikte bir vizyon sinema filmi..Spriptizci Dört arkadaş yüksek bir teklif alırlar ve kumarhane sahibi olan (Dean Mauro) Barry'nin evine giderler. Burada sadece çırılçıplak olarak havuza gireceklerdir ve Barry'nin iş arkadaşlarına güzel görüneceklerdir. (Amylia Joiner) Jennifer evde Barry tarafından tecavüze uğrar. Dört striptizci arkadaş Barry'den öc almak için plan kurarlar ve Kumarhanesini kapattırmak için plan yaparak işe koyulurlar. Filmin sonu süpriz ile sonuçlanır. Bol erotik sahnenin bulunduğu güzel bayanların cüretkarca vücudunu sergilediği bir film.





Filmi izle...>>
Eğlenceli fantastik ve yaratıcı bir komedi filmi "Young People Fucking" filmi.
IMDB Puanı : 6.7/10
Yapım : 2007, Kanada
Tür : Komedi
Yönetmen : Martin Gero
Senaryo : Aaron Abrams, Martin Gero
Yapımcı : Steven Hoban, Tracey Boulton
Görüntü Yönetmeni : Arthur E. Cooper
Müzik : Todor Kobakov
Ödüller : 1 ödül
Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2008 (Kanada)

Filmin Konusu

Değişik ilişki seviyelerindeki 5 çiftin sorunlu ve bir o kadar da komik seks hayatları etrafında seksin 6 aşamasının anlatıldığı tempolu ve eğlenceli bir komedi filmi.









Filmi izle...>>

Oldukça keyif aldım izlerken bu animasyon filmini.Herkese tavsiye ederim.Kesinlikle izleyin..
Tür: Animasyon / Komedi
Yönetmen: Christopher Nielsen
Senaryo: Simon Pegg, Christopher Nielsen
Yapımcı: John Mills, Lars Andreas Hellebust
Muzik: Simon Boswell
Film Süresi: 1 saat, 26 dk.









Filmi izle...>>
Süper kahramanlarında bir takım ihtiyaçları var değilmi .Onlarında hisleri var. Kıskanç ve kötü karakterli de olabilirler. Bu filmde komedi anlayışıyla bunlara değinilmiş. Çok tatlı bir diyalog vardı yatakta. "-Kırıldı galiba -Üzülme sana yenisini alırım -neyi -neyi olacak yatağın ". gerçekten süpeer sevgiliydi ve filmde süperdi orda anna faris ve luke wilson kavuşması güzel oldu.Mysinema iyi seyirler diler.







 

CD 2

 






Filmi izle...>>
Mükemmel bir film.. ne yazıkki pek duyulmamış ve ilgi görmemiş.. elinde olan varsa izlesin bence beklemeden, hak vereceksiniz..
Yönetmen : Roger Spottiswoode
Tür : Tarihi
Süre : 112 dakika
Ülke : Kanada
Dil : İngilizce
Oyuncular :
Roy Dupuis, Owen Sejake, James Gallanders, Michel Mongeau, Robert Lalonde, John Sibi-Okumu, Akin Omotoso, Tom McCamus, John Matshikiza, Jean-Hugues Anglade, Strini Pillai, Craig Hourqueble, Kenneth Khambula, Patrice Faye, Chris Thorne











Filmi izle...>>
Tür : Komedi
Yönetmen : Deb Hagan
Yapım :2008, ABD
Senaryo :Dan Callahan, Adam Ellison
Oyuncular
Haley Bennett, Drake Bell, Nick Zano, Kevin Covais, Andrew Caldwell, Nathalie Walker














Filmi izle...>>

Tom Cruise'den son zamanların en iddialı filmi sizlerle:İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler’e suikast yapmayı planlarlar. Ayrıca savaşı bitirme adına da güçlerini kullanmaya başlarlar. Valkyrie adı verdikleri operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı bir ayaklanma başlatırlar.

Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor. Tarihte de önemli bir yer etmiş olan Albay Stauffenberg, bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır.

Yönetmenliğini Bryan Singer’ın yaptığı Valkyrie’nin senaryosu da Olağan Şüpheliler filminin senaristine emanet edilmiş.

Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Bryan Singer
Senaryo : Christopher McQuarrie , Nathan Alexander
Görüntü Yönetmeni : Newton Thomas Sigel
Müzik : John Ottman
Yapım : 2009, ABD / Almanya






CD 2






CD 3






CD 4







Filmi izle...>>
6 Eylül olayları olarak anılan 1955 yılında İstanbulda patlak veren ve tarihimizde kara leke olarak adlandırılan "Güz Sancısı" filmi vizyondan henüz çıktı ve mysinema izleyicisine sunuyoruz..
Son derece gerçek bir senaryodan yola çıkılarak yapılan filmde gelişmeler bir "İmkansız Aşk" ekseninde sürüyor..
Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009
Yönetmen : Tomris Giritlioğlu
Senaryo : Nilgün Öneş , Etyen Mahçupyan , Yılmaz Karakoyunlu (Kitap)
Yapım : 2008, , 112 dk.
Oyuncular:Murat Yıldırım (Behçet) , Beren Saat (Elena) , Okan Yalabık , Belçim Bilgin Erdoğan (Nemika) , İlker Aksum , Hüseyin Avni Danyal (Kenan Bey) , Umut Kurt , Avni Yalçın , Tuncel Kurtiz (Kamil Efendi) , Zeliha Berksoy








Filmi izle...>>
Amerikan Pastası’nın Türk versiyonu olan Neşeli Gençlik filmi cinsellikle tanışmaya başlayan bir gencin başından geçen olayları anlatıyor. İstanbul’un zengin semtlerinden birinde bulunan özel bir lisenin basketbol takımının yedi öğrencisi olan Şakir, Cemil, Orhan, Sarı Kafa, Tekin, Nuri ve Osman; üst düzey gelir grubunda yer alan ailelerinin kendilerine sağladıkları ekonomik güvenle, rahat ve çılgın bir eğitim süreci geçirmektedirler. Gürültülü eğlenceler, olmadık talihsizlikler ve kızlarla yaşanan problemlerle beraber cinselliği ve arkadaşlığı keşfetmeye çalışan grubun çılgın serüvenleri; takımın birbirinden güzel ponpon kızlarının duşuna bakan duvarda keşfetmiş oldukları armatür delikleri ile başlar. Grubun en azılı elemanlarından biri olan Şakir’in henüz hiçbir kadınla ilişki kurmamış olması, arkadaş grubu içerisinde bir sorun halini almıştır. Şakir’in “milli olması” için Orhan, Cemil ve Sarı Kafa bir plân hazırlayarak uygulamaya koyarlar. Plân devam ederken oynanan maçlar, verilen partiler, revü kızları, hocalarla olan ilişkiler, kavgalar ve komik / erotik olaylar süresince gençler eğlencenin sınırlarını zorlayacaklardır...







Filmi izle...>>
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
Yönetmen : İsmail Güneş
Senaryo : İsmail Güneş , Ömer Faruk Birpınar
Görüntü Yönetmeni : Baybars Tekin , Ahmet Bayar
Müzik : Murat Özdemir
Yapım : 2007, Türkiye
Mehmet Özgür (Turgut) , Yasemin Balık (Simay) , Volkan Severcan (Süleyman) , Okan Tangücü (Umut Macit) , Elif Sümbül Sert (Ülker)
Turgut, okullarda palyaço olarak çocukları eğlendiren ve bu şekilde hayatını kazanan biridir. Oğlu Umut ile birlikte kurdukları iki kişilik hayatlarında, birbirlerine tutunarak yaşamaya çalışırlarken aldıkları bir haberle hayatları kararır. Umut kan kanseridir.

Tedavi için gerekli maddi olanaklardan uzak olduğu için oğlunu kaybetmekle karşı karşıya kalan Turgut, paranın herşey demek olduğu bu dünyada sevgi ve azimle ayakta kalmaya çalışacaktır.










Filmi izle...>>

2007 yapımı yerli dram filmi olan "İyi Seneler Londra" filmi Zuhal Olcay'ın oyunculuğuyla epey bir konuşuldu.
Yönetmeni berkun oya´nın ilk filmi olmasına rağmen zekice kotarılmış bir film. öyküsüyle, senaryosu ve kurgusuyla bilinen, aşılageldik yapımlardan farklı. firuz karakteri türk sinemasında şu ana kadar izlediğim en iyi ´gurbetçi´ karakteri. fatih akın´ın filmlerinden daha iyi bu anlamda. arkadaşı zeynep(zuhal olcay)´ın ve eşinin karakteri de çok başarılıydı, ancak yaşar karakteri tam oturmamış. genel olarak oyunculuklar oldukça iyiydi. üçlemenin diğer filmlerini merakla bekliyorum.
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007
Yönetmen : Berkun Oya
Senaryo : Berkun Oya
Görüntü Yönetmeni : Barış Özbiçer
Müzik : Tan Tunçağ
Yapım : 2007, Türkiye / İngiltere , 105 dk.








Filmi izle...>>

Yönetmen:Gani Müjde
Senaryo Yazarı:Kemal Kenan Ergen Gani Müjde Fatih Solmaz
Yapımcı:Mehmet Soyarslan Ferdi Eğilmez
Müzik:Uğur Dikmen Mehmet Soyarslan Cem Karaca
Görüntü Yönetmeni:Uğur İçbak
Tür : Komedi , Erotik...
Oyuncular:Mehmet Ali Erbil Cem Davran Hande Ataizi Demet Şener Sümer Tilmaç Ayşegül Aldinç Nurseli İdiz Yılmaz Köksal Cengiz Küçükayvaz Suat Sungur
Mehmet Ali ERbil,Hande Ataizi, Cem davran gibi birçok ünlünün yer aldığı film tam bir tarihi komedi.Bizans İmparatorluğunun tüm yanlarıyla çok iyi bir şekilde dalga geçiliyor filmde.
Konu:Film, anayurtları Avustralya’dan kuraklık ve kanguru saldırıları nedeniyle Fransa’ya göç etmek zorunda kalan Nacaroğulları’nın önlerine çıkan bir köpeğin yol göstermesi sonucu kendilerini Anadolu’da bulmalarıyla başlıyor. Anadolu, Bizans hükümdarlığı altındadır. Bizans İmparatoru İlletyus (M. Ali Erbil) gördüğü bir rüyayı kahine yorumlatır. Kahin, İmparator İlletyus’a o gün doğan bir çocuk tarafından yıllar sonra öldürüleceğini söyler. Bunun üzerine İlletyus, Nacarlar obasında yeni doğan bütün çocukların öldürülmesini emreder. O sırada Anadolu’ya gelen Nacaroğulları küçük bir obada yaşamaktadır.






Filmi izle...>>
Michelle Monaghan filmde, teröristler tarafından kapana kıstırılıp, suikast düzenlemeye hazırlanan bir terör hücresine katılmaya zorlanınca Shia LaBeouf’un oynadığı karakter ile isteksizce ittifak yapmak zorunda kalan bir bekâr anneyi canlandırıyor.
IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Yönetmen: D.J. Caruso
Müzik: Brian Tyler
Süre: 1 saat 55 dk

Senaryo: Steven Spielberg, Roberto Orci, Alex Kurtzman,, Hillary Seitz, John Glenn, Eli Attie
Yapımcı: Steven Spielberg, Roberto Orci, Alex Kurtzman, Pat Crowley, Edward Mcdonnell
Görüntü Yönetmeni: Dariusz Wolski..







Filmi izle...>>
Dramın müziğin ve romantik öğelerin iç içe girdiği güzel bir sinema filmi (2006 yapımı) sizlerle..
Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram, Müzikal, Romantik
Yönetmen: Chris Columbus
Senaryo: Stephen Chbosky
Senaryo (Kitap): Jonathan Larson
Yapımcı: Robert De Niro, Chris Columbus, Mark Radcliffe, Michael Barnathan, Jane Rosenthal
Görüntü Yönetmeni: Stephen Goldblatt
Müzik: Tim Pierce, Jamie Muhoberac, Doug Mckean, Rob Cavallo
Süre: 2 saat 15 dk
Pulitzer ve Tony ödüllü müzikal, ‘80’lerin sonunda New York’un doğu yakasında hayatta kalmaya, kiralarını ödemeye çalışan sekiz arkadaşın duygusal öyküsü. Hayatlarını sevgi kıstasına göre değerlendiren sekiz dost, bir yandan yoksulluk, çaresizlik ve hastalıklarla boğuşurken diğer yandan idealleri ve rüyalarını gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Farklı etnik kökenlere ve cinsel tercihlere sahip arkadaşlar arasında bir öğretmen, bir dansçı, bir avukat, bir tiyatrocu, bir şarkıcı ve çoktan ruhunu şeytana satmış bir ‘yuppie’ de vardır.







Filmi izle...>>