• Feed RSS

Pages

Book of Blood Kan Kitabı izleAslında genel bir kanı olarak sinemacıların aklında şöyle bir önyargı oluşmuş durumda : " Kitaplardan sinemaya uyarlanan filmlerde kitabın akışı ile filmin akışı aynı olmuyor!".. Aslında bakarsanız zaten böyle birşeyin mümkün olmasını beklemek de biraz garip..

Gelelim bizim ünlü yazar Clive Barker'ın kitabından sinemaya uyarlanan bir gizem-gerilim filmi olan Kan Kitabı'na..Filmde paranormal olayları inceleyen bir profesör , yanına mistik güçleri olduğuna inandığı öğrencisini de alarak bir eve taşınırlar..Bu ev öyle sıradan bir ev değildir , evin geçmişteki kullanıcıları cinayetlere kurban gitmiştir.Bu açıdan profesör bu gizemli evin kendi çalışmalarında kendisini tetikleyeceğine ve birtakım sonuçlar çıkarabileceğine inanmaktadır.Öğrencisi ile olan bu araştırma macerasında sonu tahmin edilemeyen korku dolu olayların olduğunu söyleyim..Ancak yine de izleyicinin büyük beklentilere girmesini gerektirebilecek bir film olduğunu da söylemek zor..






Filmi izle...>>
Miami Çetesi indirmeden izle seyretMiami ve parlak yaşantısının derinlerinde bir ismin , Chris Paciello'nun yaşamından kesitler içeren film bir suç-aksiyon filmi.

Miami'deki yer altı hayatı ile ilgili şok edici gerçekleri ve uyuşturucu aleminin bilinmeyenlerini anlatan filmde iki ünlü aktörün olması da dikkat çekici..Donnie Wahlberg ile Jason Gedrick , sırasıyla Paciello ve onun sağ kolu rollerini üstleniyorlar..

Çoğu film yorumcusuna göre haddinden fazla sert ve aksiyonlu bir film olan Miami çetesi filmini indirmeden izleyin. Filmin orijinal ismi türkçeye çevrildiği zaman aslında Güney Pasifiğin Kralları gibi bir anlamı var aslında ancak sinemalarda da film "Miami Çetesi" olarak vizyona girmişti..

Tür : Biyografi , Suç
Yönetmen : Tim Hunter
Yapım : 2007 Amerika
Süre : 86 dakika
Film Kadro : Donnie Wahlberg, Jason Gedrick , Steven Bauer ve Maria Valentina Bove.





Filmi izle...>>
Çilginlar ve Sevgililer online seyretFilm , iki kafadar arkadaşlarının ufak bir gecelik kaçamakları ile başlıyor..Ancak ertesi gün ikili ellerindeki hemen herşeyi kaybediyorlar.İlk iş olarak sevgililerine aldıkları hediyelerin içinde bulunduğu arabayı bulmaya çalışıyorlar..Fakat tam bir maceranın ortasında bulacaklardır kendilerini! Peşlerine her cinsten canlı takılacaktır..Yani bir sokak çetesi bir de uzaylı..

Konu olarak izleyiciyi pek tatmin etmese de , filmin en çok sevilen kısmı çok eğlenceli olması olarak görülüyor..Bu arada filmin yapım yılının 2000 olduğnu söyleyim.

Tür : Komedi , Fantastik
Yönetmen :Danny Leiner
Senaryo :Philip Stark
Filmin Orijinal İsmi :Dude, Where's My Car
Yapım : 2000 Amerika
Süre : 83 dakika
Kadrosu :Ashton Kutcher, Seann William Scott, Jennifer Garner, Marla Sokoloff, Kristy Swanson...













Filmi izle...>>

Pusu 93. Bölüm online direk izleKurtlar vadisinin bu yılki sezon final bölümü olan 93. bölümü izleyemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler buyursun.. Memleketin puslu geçmişini ve hatta şimdiki zamanını ironik ve cesurca anlatan Vadinin sezon finali Perşembe günü idi yani dündü.. İnsanları türkiyede tek ekrana kilitleyen dizi olan Vadi - Pusunun son bölümünü inanın ben de merak ettim.. Polat'ın ne işler karıştırdığını bilmiyorum ama galiba dizinin ilerleyen bölümlerinde adamlarının bir kısmını kaybedecek gibi..Finalde galiba Polat İskendere "yeter artık senin icraatlarından..!" türünden atarlar yapacak ve ardından silahı İskenderin alnına dayayacak.






Filmi izle...>>
Princess BLade izleJaponyanın ülke yönetimi gitgide kötü bir hal almakta ve insanların üzerindeki baskı artmaktadır.Bunun sorumlusu olan hükümete karşı isyan başlatan bir asiler gurubu vardır.Ancak görevliler bu grubun peşine profesyonel yok ediciler takmıştır. İşte bu yok edicilerden birisi ile Prenses Yuki (princess Yuki) arasında hafiften bir aşk alevlenecek fakat çok geçmeden prenses o adam hakkındaki sırları öğrenecektir..Yuki artık intikamını artık iki taraflı almalıdır. Kılıç sahnelerinin havada uçuştuğu film aksiyon manyaklarına gelsin :D

filmin puanı : 6 / 10
Yapım: 2001 Japonya
Tür:Aksiyon , Gerilim
Yönetmen : Hinsuke Sato
Senaryo:Kazuo Kamimura,
Kazuo Koike
Müzik:Kenji Kawai
Süre: 90 dk.












Filmi izle...>>
aşk çeşmesi izleFilmde İngiliz asıllı güzel aktris Kristen Bell aşk yoksunu bir kadını canlandırıyor.. Kendisinden birkaç yaş küçük kardeşi bile hayat aşkını bulmuş ve evlenmenin eşiğindedir.İşte tam bu düğüne giderken kadın , bir anda dilek çeşmesi veya dilek havuzu denilen yerdeki bozuklukları toplayıp indiregandi yapacak. Çoğu kişinin görüşüne göre lanetlenen kız , düğünde tanıştığı yakışıklı adamla yakınlaşacak ve birliktelikleri hızlanacaktır.Bakalım gerçek bir aşk mı yoksa yine çakmalarından birimidir bu aşk! Komedi izleyicisine hitab eden bir 2009 filmi..

Tür : Komedi , aşk
Süresi : 92 dakika
Yapım : 2009 İtalya- Amerika
Kadro : Kristen Bell , Josh Duhamel ,Danny DeVito , Dax Shepard ve Jon Heder..












Filmi izle...>>
Moral Bozukluğu ve 31 filmini izleYerli yapım bir Amerikan Pastası olarak görülüyor film hemen bütün izleyicileri tarafından..Aslında Türk yapımı bir erotik komedi filmi için hayli cesur espriler içeren bir film olduğu muhakkak..Yani aletleri Eros tarafından ellerinden alınacak iki genç bir hafta içinde ya bir kadın bulmalı ve onunla yatmalıdırlar ya da ilk seçeneği mecburen tercih edeceklerdir..

Yapım: 2009 Türkiye
Tür: Komedi , +18
Yönetmen:Gönenç Uyanık, Ali Yorgancıoğlu, Uluç Ali Kılıç
Senaryolar :Ozan özcan, Deniz Alnıtemiz, Kaan Sezgin, Ali Yorgancıoğlu
Süre: 93 dakika
Filmin Tam Kadrosu: Ahmet Özdemir , Altuğ Dayıoğlu, Aslı Yorgancıoğlu, Candaş Baş, Çiğdem Koydemir,Deniz Alnıtemiz,Engin Dom, Erim Özşen,Esra Dermancıoğlu,Kaan Sezyum ,Melis Bayraktar ve Murat Arlı.


Sloganları ise aynen şöyle : Sevişmek bazen acil bir ihtiyaç olabilir...


moral bozukluğu ve 31 filmini izle



Filmi izle...>>
Eye Of The Beast türkçe izle seyretYapım: 2007 Kanada
Tür: Korku , Bilim Kurgu
Yönetmen: Gary Yates
Senaryo: Mark Mullin
Yapımcı: Phyllis Laing
Görüntü Yönetmeni: Michael Marshall
Görüntü Yönetmeni: Jonathan Goldsmith
Süre: 1 saat 30 dk
Kadro: James Van Der Beek , Alexandra Castillo , Arne Macpherson , Brian Edward Roach ,Brooke Palsson.

Derin sularda kaybolan bir grup insanın peşine çoğu kişi düşmese de o sularda gizemli varlıkların bulunduğundan neredeyse emin olan bir profesör ve ekibi düşecektir..Ancak zaman hızla tükenmekte ve o insanların hayatta kalma ihtimalleri azalmaktadır.. Denizdeki korkunç mürekkepbalıkları gibi bazı canlılar herşeyi yutmaktadır..



eye of the blast filmini buradan izle



Filmi izle...>>
Private Lives of Pippa Lee izleFilmin kadrosunu görünce insanın birden izleyesi geliyor..Konusu ve işleyişine bir baktığımızda filmin psikolojik bir macera-dram filmi olduğunu görüyoruz.. Elli yaşına merdiven dayamış Pippa , herşeyi ile birlikte güzel bir eşi ve hayatı olduğuna inanmaktadır..Taa ki eşinin kendinden gizli birtakım planlar yaptığını öğrenene kadar..Artık ne eşine güvenebilir ne de onun bazı kararlarını sorgulayabilir..

Kadrosundaki Julienne Moore , Keanu Reeves , Monica Bellucci , Maria Bello gibi yardımcu oyuncularla da ilgi çekmeyi başarmış bir film..

Yapım: 2009 amerika
Tür: Psikolojik
Yönetmen , Senaryo: Rebecca Miller
Senaryo (Kitap): Rebecca Miller
Yapımcı: Brad Pitt , Lemore Syvan , Jeff Sagansky , Jill Footlick , Dede Gardner
Süre: 93 dakika
Filmin Oyuncuları: Keanu Reeves , Monica Bellucci , Blake Lively , Winona Ryder , Julianne Moore.









Filmi izle...>>
BBC , bilindiği gibi dünyayı karış karış dolaşıp , aynı karenin bir daha çekilmesi bile olanaksız olan öyle güzel belgeseller yapıyor ki .. İşte kimi zaman televizyonlarda karşılaştığımız o belgesellerden en çarpıcısı belki de hayat üzerine olanı.. Rekabet, avlanma , hayatta kalma içgüdüsü üzerine onlarca canlı türünün incelendiği bu belgesel filmi kaçırmayın derim.. Çünkü bazen hayatın akışını anlayabilmemiz için bu gizemli tabiat düzeninin bilinmeyenlerini gözlemlememiz gerekiyor..

Tür : Belgesel
Yapım : BBC
Süre : 60 dakika
Anlatan : David Attenborough










Filmi izle...>>
Unthinkable - samuel jackson film izleFilm 2010 yılının filmi olup başrol oyuncusu SAmuel L. Jackson'dur. Yani aslında kendine has bir hayran kitlesi olan Samuel Jackson 'un en son filmi olan film imdb puanına bakarsak hayli tatmin edici..

Konu : Amerika , yıllarca kendisini terörün çözümü gibi görmüş ve antiterör konusunda kendisini başarılı bir noktada bulmuştur. Ancak şimdi tam 3 tane atom bombası birkaç gün içerisinde başta Amerika olmak üzere o bölgeyi yerle bir edebilecektir..Bunu engellemede çaresizlikler içine düşecekler ve imdatlarına yine bir FBI ajanı ile bir de bölge savcısı yetişecektir..Yani biraz filmde FBI federal haber alma birimi yine haddinden fazla şişirilmiş olabilir..BU konuda yapılabilecek bişeyimiz yok..


Tür : Aksiyon
imdbB Puan: 7.3/10 (2500 oy kullanılmış)
Yapım: 2010 A.B.D
Yönetmen: Gregor Jordan
Senaryo: Peter Woodward , Oren Moverman
Yapımcı: Marco Weber , Caldecot Chubb , Bill Perkins
Süre: 120 dakika
Oyuncu Kadrosu : Samuel L. Jackson , Carrie-Anne Moss , Michael Sheen , Brandon Routh , Gil Bellows









Filmi izle...>>
Aslında ben iron man gibi filmlerin türkçe dublajlı izlenmesi taraftarı değilim.. Ne var ki kimi arkadaşlar filmi izlerken altyazılarını takip edeceğiz diye hikayeyi kaçırdıklarından yakınıyorlar..Bir bilim kurgu fenomeni haline dönüşen Iron Man in ikinci filmi şu an seyirci ile buluştu.. Filmi izlemek için birden çok geçerli gerekçe söyleyebilirim.. Bİrincisi elbette kendisini Iron Man karakteri ile dünyaya tanıtan RObert Downey , ikincisi de filmde Sam. Jackson , Scarlett Johannson gibi isimlerin kadroya yeni eklenmeleri..

Kİm bilir belki de 2010 yılının en iyi fantastik kurgusu seçilecek olan Iron Man'in türkçe dublajlısı daha çok izlenir..













Filmi izle...>>
Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde izleFilmin özetini şöyle ifade edeyim : Dürüstlüğü ile mahallesinde tanınan Dumrul'un önünde adam bıçaklanır..Yaralıya yardım etmek isteyen Dumrul olay yerindeki tek kişi olduğundan polis direk suçlu koltuğuna onu oturtacaktır..O mazlum , temiz kalpli Dumrul artık mapustadır..Yıllar geçtikten sonra suçunun aslında olmadığı anlaşılan Deliyi hapisten çıkartacaklardır..Artık Deli Dumrul (Atıf Emir Benderlioğlu) hayatının büyük şanslarını kaçırmış , okul okuma yaşını da çoktaan geçmiştir..Şimdi o , içeride edindiği kabadayılık ve delikanlılık raconunu dışarıda da icra etmek isteyecektir.. Bir nevi kurtlar alemine keskin bir dalış yapacaktır Dumrul.. O artık çakma kabadayılara karşı bir güç olmuştur..

Hafif bir kabadayılık komedisi olan filmde Atıf Benderoğluna Mustafa Üstündağ , Sema Öztürk ve Tarık Pabuççuoğlu gibi isimler de eşlik ediyor..

Yapım: 2009 Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Oğuz Yalçın
Senaryo: Oğuz Yalçın , Fatih Yıldız
Yapımcı: Arda Baskan , Barış Yıldırım
Süre: 102 dakika
Filmin Oyuncu kadrosu: Atıf Emir Benderlioğlu , Mustafa Üstündağ , Sema Öztürk , Arzu Yanardağ , Tarık Pabuççuoğlu ve Nihat Nikerel.







Filmi izle...>>
Robin Hood full altyazili izleseneRobin Hood 'un sinemadaki macerası bence türkiye'deki sinemaseverleri de fazlasıyla heyecanlandırıyor..Onun kahramanlık dolu hikayesi bilindiği gibi dünya klasikleri arasında yer alıyor..RUssell Crowe ile sinemada canlandırılan karakter Crowe'un "Akıl Oyunları" ile "Gladiatör" filmlerinden sonraki en iyi performansı olarak film eleştirmenlerince gösterildi..

Film Yorumu : Aslında beklenen kahramanı biraz daha sert bir tablo ile göstermişler.. Mesela Johnny Depp de "Karayip Korsanları" üçlemesinde yer yer sert , yer yer de sakarlıkları ile güldürebiliyordu izleyiciyi.. Bu Robin Hood ise fazlasıyla haşin..






Filmi izle...>>
pers prensi zamanin kumlari türkçe izleyinPers Prensi son bir ay içerisinde en çok rağbet gören filmlerin bir tanesi..Hİç kuşkusuz türkçe olarak siz de izleyince aldığı ilginin karşılıksız olmadığını göreceksiniz.. Prens ile kötü kalpli bir prenses el ele verecek ve zamanı tersine çeviren zamanın kumlarını indirmeye çalışacaklardır..

Filmi yeniden söyleyelim türkçe dublaj izleme şansınız vardır..Full izledikten sonra bakalım bu pc oyunundan alınan macera filmini nasıl bulacaksınız..






Filmi izle...>>