• Feed RSS

Pages

Kara Kitap online film izleFilmin kahramanları Rachel ve Rob. Rachel Hollanda uyruklu yahudi ve çok ünlü bir şarkıcıdır. Ancak savaşın acı kuralları gereği ölümden kaçması gereklidir. YAhudi olduğundan dolayı her an Naziler tarafından bulunup öldürülebilecek olan Rachel , bir gün Rob adında yakışıklı ve güzel konuşan bir erkekle tanışır.. Rob , ona kendisini güvenli bir yere götüreceği sözünü verir. İkisi arasında gelişen olaylar , Gestapo'nun rejimine ve insanlık karşıtı tutumlarına ışık tutar mahiyette bir tarihi dram filmine dönüşüyor.

SineKritik

Imdb Puanı:8.0/10
Yapım:2007 Hollanda Almanya
Tür: Savaş , Romantik
Yönetmen:Paul Verhoeven
Senaryoları:Paul Verhoeven, Gerard Soeteman
Yapımcıları:Teun Hilte, Jeroen Beker
Filmin Müzikleri:Anne Dudley
Süre: 145 dk.










Filmi izle...>>
iron man sinema izleIron Man , Marvel çizgi romanında da adı geçen yüzlerce fantastik kahramandan yalnızca birisi.. Ancak , Superman , Batman gibi karakterlerden sonra en çok sevileni olan Demir Adam yani Iron Man da sinemaya aktarıldı..


Filmin Konusu : Amerikanın ve dünyanın en ünlü silah geliştiricisi olan Tony Stark ( Robert Downey JR. ) yıllardır bu işten yüzlerce milyon dolar kazanmış bir şirket sahibidir. Sn derece zeki birisi olan Stark , silah pazarlamak için gittiği Afganistan'da militanlar tarafından rehin alınır. Yanında bir tane de doktor vardır Stark'ın. Militanlar , tüm malzameleri Stark'a vererek kendisinden onlar için bir füze yapmalarını isterler. Ancak bu şekilde onu serbest bırakacaklarını söylerler..

Ancak , Stark onlara füze yapmak yerine ilk kez orada kendi "Demir Adam" projesini uygular ve yaptığı zırhla tüm teröristleri etkisiz hale getirir..

Bunun üzerine Stark şirketi adına bir karar alarak tüm silah üretimini durduracak ve kendisini Demirden zırh projesine verecektir. Sinema izleyicisini 2008 de etkileyen filmlerden birisi olan Iron Man in kadrosu da hayli ünlü oyuncularla dolu .. Terrence Howard , Gwyneth Paltrow ve Jeff Bridges o oyunculardan bazıları..

Filmin mysinema puanı : 7,8 / 10
Yapım : 2008 Amerika
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik
Filmin Dili : Türkçe dublaj












Filmi izle...>>
Giallo gerilim filmi izleyinBugün izledim ve kesinlikle imdb puanına bakarak filmi değerlendirmeyin.. (zira filmin puanı : 4,8 / 10 ) . Filmin , hakettiği puanı aldığını düşünmüyorum mysinema'nın film editörü olarak..

Film , kurbanlarını hep güzel kadınlardan ve gelişigüzel seçen bir seri katil ile onların peşinde bir dedektif ile kadının arasındaki macerayı anlatıyor.. Adrien Brody , yüzündeki o anlamlı ifadelerle rolünün % 100 hakkını vermiş..

Konusundan bahsedelim : Zamanla değişen yöntemler kullansa da en sonunda taksiye aldığı kızları götürüp hunharca işkenceler yapan bir seri katil var.. Güzellik takıntısı olduğundan ( bunun sebebini söylersek filmin spoileri gibi olacak ) hep yalnız ve güzel bayanları kaçıran katil onlarca cinayet işlemiş ve kurbanları rastgele bölgelere bırakmıştır. Ancak , son kaçırdığı kız bir mankendir ve ablası ondan endişelendiği için durumu polis karakoluna bildirecektir. Olayla zaten ilgilenen dedektif de bunu aynı katilin yaptığından emindir. mysinema ekibi olarak filme 10 üzerinden 7 puan veriyoruz..



















Filmi izle...>>
Spartaküs 3. Bölüm sinema izleKarısı tutsak alınıp diğer Gladyatörlere pazarlanan ve kendisi de rehin alındıktan sonra Gladyatörlerin önüne atılan Spartaküs için onların tek bir düşüncesi vardı : Gladyatörler tarafından parçalanması.. Bu nedenle gladyatörlerle arenada kapıştırılan Spartaküs, üç tanesini öldürüp özgürlük için inadını sürdürmüştü.. Serinin ikinci bölümünden sonra 5 Şubat tarihinde gösterime giren bölümün adı ise " Blood and Sand".. Sinema filmi ayarında bir dizi olan Spartaküs'ün meraklı kitlesi her geçen gün artacağa benziyor..
Spartaküs 3. bölümünü 3 parça halinde izleyebilirsiniz..










Filmi izle...>>
120 sinema filmiDoğu Cephesinde birinci dünya savaşında en ön plana çıkan gurur tablolarımızdan birisi olan ve tarih kitaplarında güçlükle bulduğumuz bu destansı hikaye , izleyen herkesi ağlatacak!

Film , aynı zamanda tarihi bir dram belgeseli niteliğinde. 120 tane Van kökenli gencin soğuğa rağmen verdikleri vatani mücadele izleyenlerin gözlerini dolduran bir tarzda sinemaya aktarılmış.. 1. Dünya savaşını bu açıdan izlemediyseniz , kendi ulusumuzun bu destansı hikayesi sizlerle... Kahramanlıkları tarih kitaplarına kanla yazılan 120 insan!


Tür : Tarih , Dram , Belgesel
Yönetmen : Özhan Eren , Murat Saraçoğlu
Senaryosu : Özhan Eren
Yapım : 2007, Türkiye
Filmin Oyuncuları : Özge Özberk (Münire) , Cansel Elçin (Süleyman Teğmen) , Burak Sergen (Sermet Bey) , Emin Olcay (Cemal Müdür) ve Oytun Öztamur (Mehmet).










Filmi izle...>>
Iron Man sinema film izleAmerikan asıllı bir silah tüccarı olan Tony Stark , Çin'den kendi hükümetleri için silah siparişi alır . Bu işi fazla içten yapmadığından , çalışmaları sırasında kendisine inanılmaz güçlü bir zırh oluşturmayı başarır.Bunun üzerine hoşlanmadığı Çinlilerin işlerini yapmaktan vazgeçip kendi ülkesinde kalmaya karar verir.. Ardından başlayan ikili savaş ve Iron Man ( DEmir Adam ) 'i öldürme çabalarını konu alan film , imdb den aldığı 8 puanla sinema izleyicisini hayretler içerisinde bırakmayı başardı. Çİzgi roman fenomeni olmayı başarmış ve milyonlarca insanın ilgisini çeken Iron Man sinelarda fazlasıyla tutulan bir film oldu...


mysinema puanı : Henüz belli değil
Imdb puanı:8.0/10
Yapım:2008 , Amerika
Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon
Yönetmen:Jon Favreau
Senaryo:Stan Lee,Arthur Marcum,Hawk Ostby,Mark Fergus,Matt Holloway
Yapımcı:Stan Lee,Avi Arad,Kevin Feige
Süre: 126 dakika..
Oyuncular : Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Terrence Howard ile Stan Lee.
















Filmi izle...>>
Gelibolu belgesel sinema izleKurtuluş Savaşımızın en şiddetli cephesi olan Çanakkale cephesinde bilindiği gibi yüzbinlerce insanımız can verdi. Bu acı tarihi olayı daha farklı bir perspektiften , "Gelibolu cephesi" nden yansıtan filmin yönetmeni Tolga Örnek. Film , Sovyetler devriminin zemini niteliğinde olan Çanakkale savaşını ayrıntılı bir biçimde ve belgesel tadıyla anlatıyor. Ayrıca Anzakların neden her yıl ülkemizi ve Çanakkaleyi ziyaret ettiğini de öğrenmek isteyen izleyicilerimiz için anlamlı bir tarihi belgesel filmi..

Yapım : 2005 Türkiye
Senaryo : T. Örnek
Yönetmeni : Tolga Örnek
Gelibolu Belgeseli Oyuncuları : Sam Neill ,Zafer Ergin ,Demetri Goritsas ,Jeremy Irons.











Filmi izle...>>
Çizmeli Kedi animason filmi izle Bu animasyon ve eğlence türündeki filmde bir iyi , bir de oldukça kötü kalpli karakterler var.. Aslında değirmencinin oğlunun prenses ile arasını çizmeliden başkası da yapamaz.. Çocuğa babasından miras kalan ve konuşabilen kedi aslında sahibi olarak gördüğü yaramazı prensesle evlendirme niyetindedir.Oysa , bu güzel prensesin kötü huylu taliplileri kedi ile çocuğun oyunlarını bozarak prensesi ele geçirmek niyetindedirler..

( Not : Filmin türkçe versiyonunda Kedinin seslendirmesini Mehmet Ali Erbil yapıyor )

mysinema puanlaması : 6,6 /10
Yapım: 2009 , Fransa
Tür:Animasyon, Komedi
Yönetmen ve Senaryolar:Pascal Hérold, Jérôme Deschamps, Macha Makeïeff
Yapımcı:Charles Gillibert, Nathanaël Karmitz, Pascal Hérold
Süre: 80 dk.
Gösterim Tarihi:Eylül 2009 ,(Türkiye sinemalarında)










Filmi izle...>>
Ölüm Kapani Dark floors filmi izleÜnlü Fin müzik grubu ve nam-ı diğer Lordi ve ekibini başrollerde izleyebileceğimiz film aşırı derecede korkutmasa da yine de izleyicinin ilgisi üst düzeyde. Konu olarak aslında bir hastaneden çıkmayı bir türlü başaramayan baba ve oğul var.. Korku öğeleri filmde kimi zaman "Hard Rock" melodileriyle desteklenmiş...

Yapım:2008 Finlandiya, İzlanda
Tür : Gerilim
Yönetmen:Pete Riski
Süre: 84 dak.
Filmin Oyuncuları: Lordi ,Kita ,Amen ,Ox ,Awa ,Skye Bennett ,Noah Huntley ,Dominique McElligott ,Ronald Pickup ile William Hope.













Filmi izle...>>
Gizli Duygular erotizm filmi izleGizemli ve seksi bir polisin , bir o kadar şehvet dolu yaşamı.. Sakın yanlış anlaşılmasın.. Kadın , filmde bir polis rolünde ve işinin gereği kadın satılan bir evde çalışacak..Ancak , müşterilerin ilgisi her geçen gün o polis olduğunu bilmedikleri kadına yönelince işler iyice çığırından çıkma noktasına gelecek.. Temel İçgüdü filminin bir kat daha erotik hali olarak düşünülen filmde , başrolü oynayan kadın Athena Massey , 90'ların sinema seyircisinde bu filmle keskin bir intifa yaratmıştı..

Gizli Duygular - undercover izle










Filmi izle...>>
Umut Adası izleHikayemizin üç kahramanı Asil, Yusuf ve Vildan kendi ülkeleri olan Türkiye'deki yaşama mücadelelerini ve dirençlerini Londra'ya taşırlar...Daha doğrusu , kendilerine daha kaliteli bir hayat vaad ettiklerini düşündükleri İngiltere'nin Londra'sına kaçak bir yolculuğa çıkarlar.. Bu mülteci gençlerin yola çıkarkenki düşüncelerini ve yaşadıkları umut yolunu dramatik bir dille anlatan film sinema izleyicisi tarafından sevildi..

Herkesin bir yol hikayesi vardır : Ancak eninde sonunda yollar kesişir!..


mysinema.org notu : 7 ,1/10
Yapım:2007 ,Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Mustafa Kara
Senaryo:Ayşe Türk
Yapımcı:Göksel Zeyrek
Süre:1 saat 50 dk
Filmin Oyuncuları : Ali Sürmeli,Mehmet Ali Nuroğlu, Alican Yücesoy, Zafer Algöz ile Arzu Yanardağ.









Filmi izle...>>
seyretRobert Rodriguez'in yönetmenliğini ispatlar nitelikte olan Desperado'nun 2004 yılında gösterilen ikinci perdesi olan bu filmde kadro daha da zengin.. Sinema severlerin "Karayip Korsanları" serileriyle hayranı oldukları Johnny Depp , serinin ilk filminin başrolü olan Banderas'dan başrolü bu filmde kapmış.. Film , hafif bir western ve aksiyon havasıyla izlenebilecek kadar iyi bir tarzda..

sinema bilgi

imdb puanı:6.2/10
Yapım:2003 , Amerika
Tür: Western , Suç
Yönetmen ve Senaryo :Robert Rodriguez
Süre: 104 dakika
Oyuncuları :Johnny Depp , Salma Hayek , Antonio Banderas ,Eva Mendes ,Mickey Rourke ,,Danny Trejo ile Enrique Iglesias.




Filmi izle...>>
39. Dosya sinema film izleyinRenee Zellweger , genellikle ağır ilerleyen drama filmlerinde karşımıza çıkan bir sinema oyuncusu.. Ancak , onun da gerilim filmlerinde başarılı bir iş çıkarabileceğini düşünen film yapımcıları olmalı ki 39. dosya filminde başrole bu güzel aktrisi almışlar..Filmde Zellweger bir polis olmamasına karşın , kendi duygularının kontrolünü sağlayamadığından kendisini bela dolu bir olayın içine çekecek..Asıl görevi sorunlu ailelerin dosyalarını inceleyerek bunları rapor etmek olmasına rağmen , küçük bir kızın dosyası onu çok etkileyecektir.. Onu , kendi çapında korumaya almaya kalkışması ise hem kendisini hem de küçük kızı bir tehdit çemberinin tam ortasına koyacaktır..

sineKritik

imdb puanı:6.3/10
mysinema Puanı: 6,8 / 10
Yapım:2009 Amerika, Kanada
Tür: Gerilim , Gizem
Yönetmen:Christian Alvart
Süre: 110 dk.
Oyuncu Kadrosu:Renée Zellweger ,Jodelle Ferland ,Ian McShane ,Kerry O’Malley ,Callum Keith Rennie ,Bradley Cooper.




DISK II



DISK III



DISK IV




DISK V



DISK VI




DISK VII





Filmi izle...>>
The Condemned sinema izleBir suçlu grubuna birbirlerini yemeleri ve hayatta kalmaları için turnuva türünde bir şey yapılıyor.. Kaybedenlerin yaşama şansları yok.. Aksiyon ve dövüş filmi seviyorsanız , her anı size hitap edebilen ve yüksek tempolu bir film.. Filmde , biraz eski filmleri hatırlayanların tanıdıkları Vinnie Jones, Steve Austin gibi isimler rol alıyor..

Sine Kritik
imdb değerlendirmesi: 6.0/10
Yapım:2007 ABD
Tür: Suç , Dövüş
Yönetmenlik : Scott Wiper
Süre: 113 dakika
Oyuncu Kadrosu : Vinnie Jones, Steve Austin, Nathan Jones, Robert Mammone, Tory Mussett.







Filmi izle...>>
Film , bir grup Amerikalı gencin işledikleri küçük ve hapis cezası gerektirmeyen cezaları bir ormanda çekmeleri kararı ile başlıyor.. Bu insanlar öyle insan öldürme gibi büyük suçlar işlemediklerinden cezalarını çekmeleri için bir ormana bırakılıyor. Orman , yetkilillerin düşüncelerine göre son derece güvenli! Ancak , aslında orada bu arkadaşları ciddi tehlikeler bekliyor.. Hem de hiçbirisinin cesaret edemeyeceği şeyleri yapan bir seri katil o ormanda.. Korku Kapanı filmine benzeyen bir senaryosu var.Ancak , o filmi bilen sinema izleyicileri için belirtelim ; filmin konusu biraz daha gerçekçi...

















Filmi izle...>>
Cehenneme Bir Adım The DescentFilm, İngiltere'de gösterime girdiği zamanlarda en yoğun seyirci ilgisi bulan korku-gerilim filmlerindendi.. Ancak , iki farklı kültür arasında elbetteki sinema kültürünün de aynı olmadığını vurgulamalıyız.. Konu olarak , mağarada mahsur kalan bir genç arkadaş grubuna vahşi türdeki bir canlının saldırması anlatılıyor.. Eğer yaratıklı korku filmlerini severim diyorsanız bir de bu İngiliz yapımı filmi seyretmenizde yarar var..

mysinema.org notu : 7 / 10
imdb puanı:7.4/10
Yapım:2005 , İngiltere
Tür: Korku - Gerilim
Yönetmen - Senaryo: Neil Marshall
Süre: 99 dakika
Oyuncu Kadrosu :Shauna Macdonald ,Natalie Jackson Mendoza ,Alex Reid ,Saskia Mulder ,MyAnna Buring ile Nora-Jane Noone.






Filmi izle...>>
The House Bunny izleAnna Faris bir komedi filminde olur da o film bizim genç sinema izleyicisinin gözünden kaçar mı ? Sempatik , zıpır ve tatlı bir kadın olan Faris ile renklenmiş bu komedi filminin tamamını izleme şansına sahipsiniz..

Film , bir playboy yıldızı olan Shelley Darlingson ( Faris oynuyor )'un o şirketten atılması üzerine yeni bir meslek edinme çabalarını anlatıyor.. Film izleyicisi özellikle bu yaramaz güzel için bu filmi seyredebilir..

imdb puanı : 6/10
Yapım:2008 Amerika
Tür: Komedi , Genel
Yönetmen:Fred Wolf
Süre: 97 dakika
Fİlmin Oyuncuları:Anna Faris, Emma Stone, Kat Dennings, Christopher McDonald, Colin Hanks.




DISK II





DISK III



DISK IV





Filmi izle...>>
Bir böcek ve onun eğlenceli arkadaşları.. Çocuklar ve gençlere eğlenceli ve macera dolıu bir animasyon filmi.. Kahramanımız karınca Flik . Karınca Flik , kendi türdaşlarını yaramaz çekirgelerin gazabından korumalı ve arkadaşlarının güvenini ve sevgisini kazanmalıdır...


SineKritik
Sinemalar Puanı:6.4/10
Imdb Puanı: 7.3/10
Yapım:1998 , Amerika
Tür: Animasyon , Genel
Yönetmen:John Lasseter
Senaryo:Andrew Stanton ile John Lasseter
Yapımcı:Kevin Reher


















Filmi izle...>>
Beş çılgın arkadaştan yalnızca birisinin canlı kalabildiği bir dağ macerasının hemen akabinde , hayatta kalmayı başaran kişi yakınlarda bir kasabaya ulaşır..Ağır bir şekilde yaralı olmasına rağmen sığınacak bir yer bulma heyecanındadır.. Ancak , sığınmak için acaba ne kadar doğru bir yer seçmiştir..Gittiği yer bir oteldir : Bomboş , ürpertici ve sinir bozucu bir hava hissedecektir hayatta kalmasını başaran tek kişi.. ARdından o lanet yerde birşeylerin tuhaf gittiğini anlayacak fakat o sırada çok geç olacaktır.. Çünkü , gittiği o otel şeytanın ve arkadaşlarının ikamet ettiği oteldir!

SineKritik
mysinema puanı : 6 / 10
imdb puanı:6.2/10
Yapım:2008 ,Norveç
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Mats Stenberg
Süre: 86 dakika.
Filmin Oyuncuları :Viktoria Winge, Fridtjov Saheim, Mads Sjogard Pettersen, Andreas Cappelen ile Bernhard Ramstad.













Filmi izle...>>
De Niro ile Drew Barrymore'un beklenen filmi olan bu komedi filmininin tamamını izlyebileceksiniz...Konusuna gelince : Film , Amerikan aile yaşamı ve kültürü üzerinden keskin eleştiriler getiriyor Amerikalılara.. Bunun yanında onların nasıl yaşadıklarını ve ne tür eğlenceleri olduğunu da , AMerika'ya gitmemiş birisine anlatma amacı güdülmüş.. Keyifle ve ailenizle izleyebileceğiniz türden bir komedi filmi. Film , birkaç gün öncesinden vizyona girdi..

SineKRitik

imdb puanı:7.5/10
Yapım:2009 Amerika, İtalya
Tür: Komedi , Genel
Yönetmen:Kirk Jones
Süre:100 dakika.
Türkiye'de Vizyon Tarihi: ,5 Şubat 2010
Filmin Oyuncuları : Robert De Niro ,Drew Barrymore ,Kate Beckinsale ,Sam Rockwell ,Lucian Maisel.












Filmi izle...>>