• Feed RSS

Pages


Kimin ne kadar daha dengesiz olduğu ilk başta göründüğü gibi olmayabilir ! İnce bir zekanın senaryosu sinema perdesine uyarlanmış ve ortaya tatlı mı tatlı bir romantik komedi filmi çıkmış.Elisha Cuthbert in o tatlı hallerini ve Jasse Bradford'un asi karizmasını biraraya getiren 2008 yapımı yepyeni bir film "Kaçık Sevgilim ( My Sassy Girl )" filmi.Aslında kararı filmi izleyecek olan seyircilerimize bırakmamız en doğrusu olacak.Keyifli dakikalar...















Filmi izle...>>

Yapımcı: Carter De Haven; Senaryo: William Peter Blatty; Müzik: Barry Devorzon; Görüntü Yönetmeni: Gerry Fisher; Kurgu: Todd Ramsay, Peter Lee Thompson; Sanat Yönetmeni: Henry Shaffer


Kadın gizlice emekliyor - çatının kenarında başaşağı sanki uçar gibi. Katil, kurban üstüne kurban alıyor. Bu katile "Ölüm" adı takılmıştı yıllar önce... Alev gibi patlar, yılan gibi süzülür, yer yarılır ve lanet ortaya çıkar. Kötülük geri geldi. Aynı zamanda, ronabı Oscar ödüllü senaryosu The Exorcist'e uyarlanan yaratıcı güç geri döndü. Leigon adlı romanı uyarlanan William Peter Blatty, The Exorcist III'ü yazdı ve yönetti. Film, ilk filmin bittiği yerdekiterörle başlıyor. George C. Scott, esrarengiz seri cinayetleri soruşturan Dedektif Lt. Kinderman rolünde. Kinderman şeytana ve sahipliğe inanmaz... Filmde ayrıca Jason Miller, The Exorcist'teki papaz rolüne devam ediyor. Ve Samuel L. Jackson, profesyonel basketbolcu Patrick Ewing ve daha nice sürpriz roller.








Filmi izle...>>

Serinin en son ve en ateşli parçası "Final Destination 4". İlk üç seride yapıldığından daha farklı olarak bu seride daha çok ölümlerin üzerinde duruluyor.Ya herşey gerçekten dedikleri gibiyse!!
İzleyici Yorumu:Bu gün gittim güzel bi filmdi pek konuya değinilmemiş sadece ölümlere odaklanılmış gibime geldi ama yinede iyidi izlicekseniz 3d izlemenizi tavsiye ederim çok daha etkili oluyor ayrıca bide yaş sınırı var valla ben 14 yaşındayım ama sorduklarında 18 dedim girdim o kadar sorun olmadı tabi sinemadan sinemaya değişebilir..











Filmi izle...>>

Klasik gençlik korku-gerilim filmleri gibi olsada ,diğerlerinin aksine bu sefer ekip sadece genç kız dolu. Bilmediğiniz bir ortamda o kadar ateşli hareketler sergilerseniz illaki sizlere karşılık vermek isteyen birileri çıkacaktır. Film çok yapmacık ve bayağı olmuş. Konu geliştirilebilseymiş ve dağılmasaymış iyi bir yapım çıkabilirmiş. İyi seyirler.











Filmi izle...>>

İşte bu yazın bombası: İnglourius Basterds (Soysuzlar Çetesi). Quentin Tarantino yine harikalar yaratmış. O eski uçukluğuyla yeniden aramıza katılmış bu filmle. II. Dünya Savaşı' na çok farklı bir bakış açısı getirmiş Tarantino. Filmde en çok dikkatimi çeken etmenler, senaryo ve oyuncular. Filmde gerçekten bolbol konuşma sahnesi var. Bunları iyi takip edebilmek gerekiyor filmi tam anlamıyla anlamak için. Ama bu konuşmalar hiç sıkmıyor. Tarantino senaryosunda adeta döktürmüş. Bu yüzden de konuşmalar çok eğlenceli geliyor. İster istemez bu konuşmalar sizi filmin içine çekiyor. Eğer filmin içine giremezseniz de çok sıkılırsınız. Bundan dolayı sakin kafayla filmi izlemek hayrınıza. Oyunculara gelince beni en çok etkileyen isim Christoph Waltz. Mükemmel oyunculuğuyla sizi kendinden nefret ettiriyor. Zaten Cannes da bu filmdeki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülünü alması boşuna değil. Brad Pitt ve komutasındaki Soysuzlar da çok iyi iş çıkarmışlar. Brad Pitt rolüne cuk diye oturmuş. Aksağanını değiştirerek psikopat bir teğmen rolünün altından kalkması gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Diane Kruger' de filmdeki ajan/aktris rolüyle çok başarılıydı. Daha bir çok ünlü kısa kısa karşınıza çıkabiliyor. Bence savaşa bir de bu yönden bakın. Mutlaka izleyin.































Filmi izle...>>

film gerçekten muhteşem. izlemeyi düşünen arkadasım varsa izlesin.yakışıklı genç ve her kadını elde edebilecek kadar mükemmel olan bi adamın bir fahişede tutsak kalan kalbinin acısını izleyeceksiniz.. evlenmeyi düşündüğü kadın dünya güzeli olmasına rağman ve kendisi binlerce kez tövbe etmesine karşın yinede o kadından vazgeçemiyor.. tam bi tutku filmi.. kaçınılmaz tutku.










Filmi izle...>>

IMDB den 8.6 alan yepyeni bir 2009 yapımı bilim kurgu filmi "District 9" izlemeyenlerin kesinlikle izlemesi tavsiyemizdir.Olağanüstü görsel efektlerle donatılmış bir film.
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Neill Blomkamp
Senaryo : Neill Blomkamp , Terri Tatchell
Görüntü Yönetmeni : Trent Opaloch
Müzik : Clinton Shorter
Yapım : 2009, Yeni Zelanda , 112 dk

Editörün Yorumu: Film bilim kurgu alanında son zamanlardaki en iddialı filmlerden... İyi seyirler.









Filmi izle...>>
Jet Li 'nin en hareketli , görsel efektleri en zengin filmlerinden birisi "The Twin Warriors" . Tai Chi sanatının inceliklerini en ince ayrıntısına kadar görmek mümkün.Şunu ekleyelim ne yazıkki filmin dili İngilizce . Ancak izlerken koltuğa çivileyen , tadı damakta kalan bir film.Filmde Jet Li ayarında en az 8-10 dövüşçünün olması kaliteyi epey üst düzey yapıyor.İyi seyirler...




Filmi izle...>>

Klasik bir esir alma filmi olabilir ama anlattıkları sadece bundan ibaret değil. Zaten filmi sadece aksiyon için seyretmediyseniz büyük ihtimalle anlamışsınızdır.
Denzel washington yine yapıcağını yapmış :)) Harkuladeydi...Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Konu,oyuncular,filmin görntü kalitesi...Herşey süperdi :))













Filmi izle...>>
Konusu:Antropolog Jonathan Brock, Martha Dennison adındaki varlıklı bir kadının 4 sene önce birdenbire ortadan kaybolan kocasını bulma teklifini kabul eder. Ama bu sıradan bir görev olmayacaktır. Jonathan ve ekibi dünyanın merkezine doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Karşılaşacakları şeyler, tahmin edemeyecekleri kadar ilginçtir.













Filmi izle...>>

Eğlenceli bir gençlik komedisi olan film 2007 yapımı.
Tür:Romantik Komedi
Yönetmen: Rolfe Kanefsky
Senaryo :Rolfe Kanefsky
Görüntü Yönetmeni :Paul Deng
Müzik
Christopher Farrell
Yapım : 2007
Ülke : Amerika












Filmi izle...>>
Eğlenceli ve fantastik bir komedi filmi..

Film Bilgileri
Yapım:2008 , ABD
Yönetmen:Daniel Adams
Senaryo:Daniel Adams
Senaryo (Kitap):Joseph C. Lincoln
Süre: 97 dakika












Filmi izle...>>
Öncelikle Gerard Butler'in performansni çok beğendim. iyi bir filmdi. Aldatılan bir adamın hem karısına hem de karısının aşığına ödettiği bedelin öyküsü. Göze göz dişe diş misali öcünü aliyor. Sadakatin önemini vurgulayan bir nevi ögütleyen bir film. Eğer kaybetmek canını yakacaksa onu elinde tutmak için herşeyi yapmalısın. Yapamıyorsan tüm bedelleri ödeyeceksin demektir...








Filmi izle...>>
Filmi,din taassubunun nasıl bir körlük,bir zihin kilitlenmesi yarattığını göstermesi bakımından beğendim.Bir küçük hata vardı sadece; Hacı Feyzullah'ın Tarık'ı hafızlığa çalıştırırken Kur'anı kendisinin yanlış okumasıydı. Onun dışında,filmdeki maddi hatalar göze batacak kadar önemli değildi. Mehmet Usta ve Emin Gürses muhteşemdiler.








Filmi izle...>>
Bugünlerde artık tüm Dünya'da suç oranları en gelişmiş toplumlarda bile gün geçtikçe artmakta.Azınlık Raporu'da bizi 2050'lere götürüp suç oranlarının çok daha arrttığı ve cinayetleri önlemek için geliştirilmiş bir sistemden bahsediyor.Bunu yaparken de bize zekice sorular soruyor.Ünlü yönetmen Steven Spielberg'ün Yapay Zeka'nın hemen sonrasında çektiği Azınlık Raporu başarılı yönetimi,iyi çekilmiş ve iyi oynanmış sahneleri Micheal Kahn'in usta işi kurgusu,iyi de yazılmış senaryosuyla gerçekten ilgi çekici bir film.Görüntü yönetmenliği de çok ama çok başarılı.Jon Williams imzalı müzikleri de unutmamalı tabi.Son zamanlarda yapılmış en özgün ve en zeki Bilimkurgulardan biri.




















Filmi izle...>>
Lightning McQueen başarıya koşullanmış bir yarış arabasıdır. Beklenmedik bir anda kendisini Route 66 otoyolu üzerindeki sessiz sakin Radiator Springs kasabasında bulduğunda hayatın sadece bir finiş çizgisinden ibaret olmadığını, hayatın kendisinin başlı başına bir yolculuk olduğunu keşfeder. Piston Kupası Şampiyonası için ülkeyi baştan başa geçen Lightning McQueen, sıradışı karakterleri yakından tanıma fırsatını bulur. Bunlar arasında esrarengiz mazisi olan 1951 model bir Hudson Hornet araba olan Doc Hudson, 2002 model şık ve zarif Porsche araba Sally Carrera ve paslı ama güvenilir eski kamyonet Mater vardır. Kasabada edindiği yeni dostlarının yardımıyla hayatta zafer, şöhret ve sponsorluklardan daha önemli şeyler olduğunun farkına varacaktır. "Arabalar", "İnanılmaz Aile" ("The Incredibles"), "Nemo: Kayıp Balık" ("Finding Nemo") ve "Sevimli Canavarlar" ("Monsters, Inc.") gibi teknoloji harikası unutulmaz animasyonların yaratıcısı Pixar Animasyon Stüdyoları'nın "Oyuncak Hikâyesi" ("Toy Story"), "Oyuncak Hikâyesi" ("Toy Story 2"), "Bir Böceğin Yaşamı" ("A Bug's Life") gibi filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni John Lasseter'la işbirliğinin ürünü, eğlenceli bir animasyon.












Filmi izle...>>
selami şahin'in rol yeteneğinin bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. filmi izlememi sağlayan bir o bir de nurgül yeşilçay'dı zaten. teoman da gitsin şarkılarını söylesin efendi efendi hiç bulaşmasın oyunculuğa ya. hiç kabiliyeti yok, çooook acemi. yine de selami şahin'i izleyip gülmek için izleyin derim ben.
filmi izleyen arkadaşlarımın dilinde tüy bitti gitme diye diye ama yinede gittim,sırf NURGÜL YEŞİLÇAY'ı görmek için.filmdeki aksiyon sahnelerini 'bak TÜRKLERDE AKSİYON FİLMİ ÇEKEBİLİR düşüncesiyle fazla abartmışlar.ayrıca FANTA reklamı çok iğrenç,filmin kalitesini düşüren diğer bir neden.bir ara görününen SİGARA İÇMEYİNİZ yazısı her nekadar iyi bir mesaj olsada göze batıyor..NURGÜL YEŞİLÇAY'A gelince beklediğim kadar iyi değildi ama kötülerin iyisiydi...










Filmi izle...>>
En popüler uzakdoğu sanatlarının icra edildiği filmler arasında Korkusuz..2006 yapımı filmde Jet Li nin performansı tek kelimeyle süper.
Filim güzel ve bir insanın babasının mirasını devam ettirmek istemesi onurlu bir davranış fakat hırsına yenilmeden, kibirlenmeden ve en önemlisi kalan mirası onurlu bir biçimde devam ettirmektir önemli olan.
Yönetmen : Ronny Yu
Senaryo : William Kong
Oyuncular : Jet Li, Jon T. Benn, Anthony De Longis, Masato Harada, Nathan Jones
Filmin Türü : Aksiyon, Drama
Orijinal Adı : Fearless
Yapımcı Firma : 0
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : Hong Kong / ABD
Orijinal Dili : Japonca / İngilizce /
Filmin Süresi : 105 dakika
Resmi Sitesi : http://www.fearlessthemovie.co..
Dağıtıcı Firma : Medyavizyon
Vizyon Tarihi : 04.07.2006












Filmi izle...>>
Vizyon filmlerini izleme imkamı bulduğunuz güncel film siteniz size bir yenisi olan Alien Trespass' ı sunar.
fragmanından harika bir komediye benzediği belli eski bilim kurgu filmlerini heralde ti ye alıyo buda güzel bir şey.İzleyenlerin beğenisini toplamayı başarmış bir film.
Tür: Bilim Kurgu / Gerilim / Komedi / Korku

Yönetmen: R.w. Goodwin

Görüntü Yönetmeni: David Moxness


Senaryo: James Swift, Steven P. Fisher

Oyuncular: Robert Patrick, Vincent Gale, Eric Mccormack, Tom Mcbeath, Jerry Wasserman, Sarah Smyth, Jody Thompson, Sage Brocklebank, Jenni Baird, Dan Lauria, Aaron Brooks, Andrew Dunbar, Jonathan Young, Michael Roberds, Christina Schild

Yapım: 2009, ABD

apımcı: Warren Carr, James Swift, R.w. Goodwin








Filmi izle...>>
Film güzeldi.Savaştan çok aşk'ı naltan bir yapıt olmuş.Fazla heyecanlı sahneler içermesede filmin akışı ve konusu güzeldi.
Yapım:2007 , Kanada
Tür:Dram
Yönetmen:Damian Lee
Senaryo:Jack Crystal
Yapımcı:Lowell Conn, Damian Lee
Görüntü Yönetmeni:David Pelletier
Müzik:Steve Raiman, Zion Lee
Süre:1 saat 36 dk










Filmi izle...>>
Yönetmen : Todd Haynes
Senaryo : Todd Haynes, Oren Moverman
Oyuncular : Cate Blanchett, Ben Whishaw, Christian Bale, Richard Gere, Marcus Carl Franklin
Filmin Türü : Biyografi, Müzikal
Orijinal Adı : I'm Not There
Yapımcı Firma : Killer Films
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : ABD, Almanya
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 135 dakika
Resmi Sitesi : http://www.imnotthere-movie.co..
Dağıtıcı Firma : Barbar Film
Vizyon Tarihi : 16.05.2008









Filmi izle...>>
Film çok sade samimi bir filmdi. Ağır ilerleyen bir film olduğu için sıkılanlar olabilir. Oyunculuklar çok içten geldi bana. İzlemenizi tavsiye ederim.2008 filmi olan Goodbye Solo( Hoşçakal Solo ) izleyenlerin büyük bir bölümünün beğenisini kazanmış gibi..Bu arada uluslararası film eleştirmenleri derneği IMDB puanı da 7.7 / 10













Filmi izle...>>
Konusu:Arjantin’in en pahalı semtlerinden birinde yaşayan Lala, evlerinde çalışan Paraguaylı hizmetçileri Guayi’ye âşıktır. İki genç kadın Paraguay’da Ypoa Gölü kıyısında bir evde birlikte yaşama hayalleri kurarlar. Bu hayallerini gerçekleştirebilmek için evdeki tüm cüzdanları boşaltıp biriktirdikleri parayı bir kutuda saklarlar. Ancak, para kutuları tutku, kıskançlık ve delilikle dolup patlar. İntikam, risk, sert cinsellik ve şiddetin efsane ve kanla yoğrulduğu, gençlerin şu lanet dünyada yaşadıkları belirsizlikten kendine çıkış yolu aradığı bir hikâye. Lucía Puenzo, ilk filmi XXY ile elde ettiği başarının ardından bu kez kendi romanını beyazperdeye uyarlamayı seçmiş ve bir kez daha başrole Inés Efron’u getirmiş.









Filmi izle...>>
Val Kilmer ve aksiyon tam uyumlu kavramlar olsa gerek.Bir aktör aksiyon filmine ancak bu kadar yakışır.
Filmin Konusu:Gizemli telefon mesajları genç Amerikan mühendisine muazzam bir servet sözü verilir. Bu onu uluslararası ölümcül bir hedef haline getirir. Tehlikeli, sınır tanımayan opearasyonların hedefi haline gelir. Öbür yandan önemli bir devlet görevlisi de gizemli bir ajandanın peşindedir.Bu ajanda tüm dünyanın düzenini sarsabilecek bilgiler içermektedir.









Filmi izle...>>