• Feed RSS

Pages

Filmdeki karakterler birbirleri ile çok boş konuşuyorlar. Sağır birini oturtsan koltuğa o bile filmi izleyebilir. Dinlemeye gerek yok. -1 daha. Filmde konuşmalar yerine sadece çocuk isimleri geçiyor. Pouli - Liah. Bilmem ne' -1 daha
1 saat 24 dakikayı bizden çaldığı için -1 daha.
Zaten olaylar karma karışık sarışın mavi gözlü küçük kız ile kıvırcık sarışın küçük oğlan arasında gidip geldim olaylara neden olanın kim olduğunu bulmak için... -1 daha
Sen onları dünyaya getirirsin, onlar seni bu dünyadan koparırlar... -1 daha
Vasatında ötesinde.








Filmi izle...>>
Bu iki insanın aşkı, içimizde bir yerlerde hep hayal ettiğimiz gibi, aşkın varolduğuna, bitmiş aşkların aslında gerçek olmadığına, hayatın huzur ve mutlulukla geçmesinin ancak sevgiyle mümkün olabileceğine inanmamızı, zaten inanıyorsak da içimize düşmüş şüphe kırıntılarını silkelememizi sağlıyor gerçekten. İnsanın içine umut veren bu romantik komedide Kevin Kline muhteşem bir oyunculuk sergileyerek tam bir fransız erkeği olmuş. Meg Ryan ise her zamanki gibi müthiş sevimli, çocuksu, güzel ve zeki. Meg Ryan bir efsaneee.Bu kadar güzel bir aktris daha bulunmaz.İzlemekten yoruldum ama hala sıkılmıyorum.Mükemmel bi film meg ryan ın en güzel filmlerinden birisi kevin kline la harika ikili olmşlar en güzel sahnesi luc uçakta kate çiçeğini ne zaman kaybettn sorusunu sordğu zamandı bittim oraya.






Filmi izle...>>
Bu filmi Amerikan Pastası ile karşılaştırmak yersiz olur kanaatindeyim... film bir kaç gereksiz sahne dışında çok güzel bence (lezbiyenlerin arabadaki sahnesi gibi)... tipik bir gençlik filmi...

konu hakkında bilgi verilmemiş ben yazayım:

düşünün lisenin mezuniyet balosunda merdivenlerden düştünüz ve bitkisel hayata girdiniz... uyandığınızda babanızın sizle ilgilenmeyip işine baktığını, kız arkadaşınızın playboy güzeli olduğunu, bir tek şapşal ve kadın düşkünü çocukluk arkadaşınızın yanınızda olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?

Her şeyi anlatmıyorum... filmi izleyip keyifli vakit geçirin...










Filmi izle...>>
Epey ironik bir senaryo.
Kader yaşam, küresellik, gelişmişlik gelişmemişlik gibi konuları ele almış film..bir babil kulesine doğru evrildi dünya..amerikan sinemasından unutulmayacak bir film..
kim ne derse desim mükemmel bir film insanı öyle düşündürüyorki halimize binlerce kez şükrediyoruz böyle filmlere hep ihtiyaç vardır dağ başında cinsel bilgisi olmayan insanlar ve yine dağ başında eline silah verdiğin biri o daglara sadece bir insan varsa onu bile vuruyor öyle güzel konulardıki
Filmin Türü :Drama, Macera
Orijinal Adı :Babel
Yapımcı Firma :Anonymous Content, Central Films
Yapım Yılı :2006
Yapım Ülkesi :ABD






Filmi izle...>>
2008 in çok konuşulan filmlerinden bir tanesi orijinal adı "Female Agents" olan "Tehlikeli Kadınlar"...
Klasik sıkıcı fransız filmlerinden biri değil.Beş kadının ikinci dünya savaşı sırasında bir Nazi albayına karşı verdikleri mücadele anlatılıyor. izlemeye değer.
Şimdiye kadar yapılan 2.Dünya Savaşı konulu filmlerine değişik bir boyuttan yaklaşılmış.Bu türün meraklıları için son derece güzel ve etkileyici diyebilirim...






@ Yahoo! Video



Filmi izle...>>
Genç yaşlı herkes kopacak bu filmle.Parti dediğin böyle olur.Bekarlığa Veda Partisi 2 birinci filme hem senaryosu hem de komik sahnelerinin fazlalığı ile fark atmış görünüyor.
Yapım : 2008, ABD
Tür : Komedi
Yönetmen : James Ryan Senaryo : Jay Longino

Oyuncular : Emmanuelle Vaugier, Harland Williams, Sara Foster, Warren Christie, Josh Cooke, Greg Pitts, Danny Jacobs, Max Landwirth, Karen Gordon, Steven Crowley, Audrey Landers, Mauricio Sanchez, Chay Santini, Major Mike Russell, Sandra Seeling

Yapımcı : Neal Israel, Jeff Freilich, Ron Moler, Bob Israel, Sharad Patel, William Sherak, Jason Shuman
Görüntü Yönetmeni : Roy H. Wagner









Filmi izle...>>
Pişmaniye satıcılığından mafya babalığına ilginç kazım kartal yine sert duruşuyla dikkat çekiyor nur içinde yatsın puroları yedikleri sahne çok komikti kaç kez seyrettim bilmiyorum gülmekten öldüğüm flimlerden biridir.
Kemal Sunal dan muhteşem bir komedi.bence eniyi filmi... enaz 50 kere izledim ama hala bıkmadım.yardımcı rollerdekiler hatta figüranlar bile super oynamış.izleyin ve eğlenin 10 üzerinden 9.








Filmi izle...>>
Mel Gibson'un seslendirmesini yaptığı komik mi komik bir macera - animasyon filmi.Eski bir animasyon olduğu düşünülebilir.Ancak animasyon kategorisinde yeni bir çığır açtı "Chicken Run" !
İzleyenin Yorumu : Hayatımda izlediğim en güzel canlandırmalardan birisiydi insanın aklı almıyor böyle bir şeyin düşünülüpte sinemaya nasıl aktarıldığını izlerken sanki çocukluğa dönüyoruz...
Yönetmen : Peter Lord, Nick Park
Senaryo : Peter Lord, Nick Park
Seslendirme : Phil Daniels, Lynn Ferguson, Mel Gibson, Tony Haygarth, Jane Horrocks
Yapım Yılı : 2000
Yapım Ülkesi : İngiltere
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :84 dakika






Filmi izle...>>
Nazi Almanyasının son dönemde "toplama kamplarında" sergilediği tutumu son derece dramatik bir biçimde konu alan film 2006 yapımı.Filmin konusunu şöyle özetleyebiliriz:
İkinci dünya savaşı sıralarında Almanya'da kalan son yahudi ailelerinin bulunup onların trenle ölüme götürülmesi.Çok içten bir senaryo ve gerçek bir olaydan kurgulanmış hilayesi ile içimizi acıtan bir film.Sibel Kekilli filmde bir yahudi rolünde ve çocuğu ile birlikte ölüme gidiyor.Ancak belki bir kurtuluş yolu bulabilecekler.Baştan sona kanınızı donduracak bu filmi izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli...İyi seyirler.





















Filmi izle...>>
Yani ne denebilirki müthiş bir film bir kemal sunal klasiği diyebiliriz ali şen yanıyorum dediği sahnede kemal sunalı üstüne su döktüğü sahnde filmin güzel sahnelerinden bir tanesiydi böyle filmler bizim sinema tarihimizde varsa kendimizi çok şanslı saymalıyız .
siz normal birine değil sakar şakire çattınız o adamın girdiği yeden hayır gelmez diyor muavin ve adamın bavulunun üstüne yatıp onu kırıyor işte tam yerinde söz diye buna derim ben gerçekten gelen gideni aratıyormuş şimdiki filmlere film demek imkansız gibi bir şey tabi ki bazı filmlere .





Filmi izle...>>
sinemaseverlerin internette bulmakta epey zorluk çektikleri bir film "The Bone Collector".Bunun yanında listelerde en sevilen filmler arasındaki yerini koruyor.Mysinema izleyicilerine nostaljik bir gerilim filmi sunmak istedik.
Filmin Konusu :Dedektif Lincoln Rhyme (Denzel Washington), New York'daçalışan ve özel davaların görüldüğü mahkemelerde bilirkişi olarak görevalan ülkenin en deneyimli kriminologlarındandır. Rhyme uğradığı bir saldırısonucunda ağır yaralanır ve boyundan aşağısı felç olur.

Yirmili yaşlarında henüz başında olan zeki kadın polis AmeliaDonaghy (Angelina Jolie) genç yaşına rağmen yaşamın tümyorgunluğunu omuzlarında hissetmektedir. Masa başına geçmeye hazırlanan Amelia karmaşık cinayetlerle örülü bir göreve çağrılır.Yeni işinin ilk gününde Rhyme ile tanışan Amelia bu olayda onunlabirlikte çalışmaya ikna olur.
Oyuncular:
Denzel Washington , Queen Latifah , Michael Rooker
Mike McGlone , Angelina Jolie , Luis Guzmán






Filmi izle...>>
Cameron Diaz bu rolde bile çok tatlı ve sevimli olmayı başarmış,filmde iki kız kardeşin klasik olarak çok tezat yaşam biçimleri ve geçinememeleri,final olarak da gene klasik ne de olsa kardeşler mantığı yürütülmüş,filmin işleyişi gayet akıcı ve eğlenceli,sıkılmadan izlenebilecek bir film..










Filmi izle...>>
Film diye buna derim.bir ailenin hayatta kalma çabası.dini film de diyebilirim.bazıları bana gülüyor ama tamamen kadere inanmak üzerine kurulu.graham kardeşine soruyor tesadüf diye bir şeyin olmaması mümkün mü?inancını ve eşini kaybetmiş bir adam çocuklarını da zehirlediğinin farkına varıyor.işte korkunç olan bu.
















Filmi izle...>>
Korkmadım ama çok gerildim o sahnelere bakmak gerçektende zordu. filmden sonra biraz tansiyonum düştü zira gerçektende bakabilite sınırlarımı aşan bi film farklı bi konusu var bu kesin ve diğer filmlerede benzemiyor bu da çok iyi ama o görüntüler malesef hala aklımdan çıkmıyo. filmdeki zalimlik benim yüreğimin kaldırabileceğinden fazla.











Filmi izle...>>
35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hapisten çıkınca ilk işi köyüne dönmek olur. Ama doğduğu topraklar şimdi baraj suları altındadır. Geçmişin izlerini sürmeye başlayan Eşkıya, yıllardır bilmediği bir gerçeği öğrenir. Hapse düşmesine en yakın arkadaşının ihaneti neden olmuştur. Bu arkadaş Eşkıya Baran'in çocukluk aşkını, Keje’yi satın alarak İstanbul’a kaçmıştır. Eşkıya ne İstanbul’u ne de arkadaşının adresini bilmemektedir. Tren'de, Tarlabaşı'nın arka sokaklarında büyümüş, pavyon, kumarhane, uyuşturucu muhabbetinin içinde yaşayan Cumali adlı genç bir adamla tanışır. Onla birlikte İstanbul'a gider ve kendisinin derdinin yanında bir de Cumali'nin derdiyle uğraşmaya başlar. İstanbul ve bu karanlık sokaklar adım adım sevdiği kadın Keje ye yaklaştırır Eşkıya'yı.... "bunun yanında Eşkıya çok ama çok içten bir dram filmidir".








Filmi izle...>>
Konu itibariyle ağır gözüken filmde bu ağırlık sizi sıkmıyor. ingiltere de geçen filmde boşanmış ve kopuk aile ilişkileriye yaşayan mutsuz bir adamla yaşlılığın kapısında bekleyen hiç evlenmemiş bir kadın. başarılı oyunculuklarıyla dustin hoffman ve emma thompson.. izlemeye değer..














Filmi izle...>>
Bir zamanlar herkesin dilinde dolaşan o esprilerin mimarı Cem Yılmaz 'dan şahane bir stand up gösterisi sizlerle.Tekrar tekrar izleyeceğiniz , esprileri uzun süre unutamayacağınız o gösterisi mysinema izleyicisiyle.İyi seyirler...






Filmi izle...>>
Asıl mesele şu : Amerikada da aynen bizim ülkede olduğu gibi bir ekonomik bunalım var. Bu konuyu bu kadar komik ve bu kadar gerçekçi anlatan fazla bir film yok.Tea Leoni ve Carrey bu filmde süper ikililer.Şirketin "moral doktoru" , şirket sahibi ( ALec Baldwin ) bütün şirketin parasını kaçırıp gidince işsiz kalır ve bu olaydan sonra bizim "zengin ve mutlu" ailenin hayatı değişir!! Hem de ne değişme. Komik olayların birbirini izlediği süper bir aile komedisi "Dick ve Jane İşbaşında".Yarılacaksınız , gülme garantili bir film...İyi seyirler.


















Filmi izle...>>
Ah bu eski türk sineması. Çok güzeldi ve tam da bizi anlatırdı.Yeni nesil gençlerin ne yazıkki pek de ilgi gösterdiği film alanı değil ancak biliyoruz ki "hastaları" var. Biz de onlardan birisiyiz.
Türk sinemasının klasiklerinden biri... hele ki hulusi babanın baba olduğu.. tarık akan ve gülsen bubikoğlu ikilisinin rol aldığı. harika bir film. şimdiki filmlerde de keşke aynı tadı alabilsek.
Filmi İzleyenin Yorumu:tv de gördüğümde izlediğim ve hep izleyeceğim filmlerden...






Filmi izle...>>
Alman general Adolf Hitler'in bilinmeyen yönleri , neden bu denli faşizan eylemlerle Yahudi halkını soykırıma uğrattığı gibi bir sürü günümüzde dahi aynı şiddetle tartışılsn konu gün yüzüne bu belgeselle çıkıyor.
Bu yapım Alman Nazizminin önderi Adolf hitler''in 1924 yılında cezaevinde fikirlerini, hatıralarını, ideallerini geçirdiği kitabı "Kavgam''ı" tarihsel görüntülerle ve yarattığı sonuçlarla birlikte cezalandırmaktadır.

Adolf hitler''in "Kavgam" kitabındaki düşüncelerini hayata geçirmesi dünya tarihinin akışına etki etti.

Bu filmde yer alan görüntüler Hitler''in yardımcısı Goobles tarafından propaganda amacıyla filme alındı. Hitler''e sadık SS subayları, bu filmleri II.Dünya Savaşı sonunda kaçırdı.

Hitler''in yükselişi ve çöküşü tüm tarihi dönem ilk kez gün ışığına çıkan çarpıcı görüntülerle sunuluyor.









Filmi izle...>>
Poison Ivy serisinin orjinali ve en iyisi! ''Poison Ivy'' kotu bir cocukluk gecirdigi icin insanlari kulanarak hayattan intikam alan sarisin lolita bir kizin hayat oykusunu anlatiyor.Drew Barrymore o zamanlar ''Poison Ivy'' rolu ile artik E.T.'deki o kucuk kiz olmadigini ispatlamistir. Filmdeki ''femme fatale'' rolu ile & curetkar sahneleriyle ozamanlar bomba etkisi yaratmisti! Femme fatale filmlerin yeri bende cok ayridir sanirim guclu kotu kadinlari izlemek hosuma gidiyor. Poison Ivy en iyi femme fatale filmlerinden biri.Filmde kulanilan muzikler Ivy'nin sahneleriyle iyi bir uyum saglamis. Ben filme 8 puan veriyorum cunku Drew Barrymore'in performansi gercekten olağan üstü ! Not : Sanirim Leonardo Di Caprio filmde gorunuyor ama kucuk bi rolu var. Filmin sonunda ismi geciyor zaten..










Filmi izle...>>
komedi filmi denilince herhalde Hollywood sinemasının kalitesine fazla çıkan yoktur.Bu filmi izleyince bu kanıya vardım.Bana şu deli dolu kızı , Reese Witherspoon'u , sevdiren müthiş film ve bu filmden çıkarabileceğimiz yargı ; "Sarışınlar düşünüldüğü gibi ap.tal değildir..!!" yani en azından bazıları.








Filmi izle...>>
Ben şunu söylemek isterim ki Bruce Willis , Samuel Jackson gibi isimler tabiiki aksiyon filmlerinde her zaman aranan ve sevilen isimler.Ancak bu ismi kesinlikle hafife atmamak gerekir!! Kim mi? Tabiiki Val Kilmer.Bu adam gerçek bir aktor.Kolomb Günü filminde de süper bir iş çıkarmamış mıydı??Vizyon sinema kuşağında sizlerle bu filmi paylaşıyoruz güncel film hizmeti veren bir platform olarak.
Bu filme gelince:Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Philippe Martinez
Senaryo: Robert Malkani
Yapımcı: Luc Campeau, Philippe Martinez
Görüntü Yönetmeni: Erik Curtis
Müzik: Don Macdonald
Süre: 1 saat 30 dk








Filmi izle...>>

Serinin ikinci ve en sevilen bölümü Street Fighter 2 .Hem dövüşenlerin özellikleri hem heyecanlı sahneler daha ön planda bu filmde.2009 yılında gösterime giren filmi izlemeyenler varsa kesinlikle çok beğeneceklerinden eminiz.
Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo : Justin Marks
Görüntü Yönetmeni : Geoff Boyle
Yapım : 2009, Kanada / Hindistan / ABD / Japonya , 97 dk.










Filmi izle...>>
Ray Stevenson süper bir iş çıkarmış filmde.Dövüş sahnelerinde üstün bir performans ile adeta görsel bir sinema şöleni...
Filmin Oyuncuları:Ray Stevenson, Dominic West, Doug Hutchison, Colin Salmon Wayne Knight
Yönetmen: Lexi Alexander
Senaryo: Nick Santora, Art Marcum, Matt Holloway
Görüntü Yönetmeni: Steve Gainer
Yapım Yılı: 2008
Ülke :USA, Almanya, Kanada
Süre: 103 dakika






Filmi izle...>>
Güncel film izleme adresiniz mysinema oskarlı film kuşağında bugün sizlerle belki de yüzyılın en anlamlı filmi olan "Esaretin Bedeli" filmini paylaşıyor.Morgan Freeman ve Tim Robbins 'in ölümsüz oyunculukları ile tadına doyum olmayan bir sinema şöleni.Ahlak felsefesi üzerine muhteşem bir başyapıt.1994 yılının filmi olan ve orijinal ismi " The Shawshank Redemption" Stephen King imzalı.
IMDB 'den aldığı puan :9.2 - 10
MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL .Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.keşke daha önce izleseydim dedim ama önemli olan izlememdi sanırım...gerçekten çok güzeldi kesinlikle izlemelisiniz emin olun pişman olmazsınız 10 üzerinden 10 veriyorum gerçekten harika...2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile hiç sıkılmadan izledim seneryo çok güzel ve zekice yazılmış Tim Robbins'de harika bir iş çıkarmış.








Filmi izle...>>
En sevdiğim yeşilçam filmlerinden bir tanesi bence izlenebilecek tatlı bir film diyebilirm başta hülya koçyiğit ve kartal tibet olmak üzere dört dörtlük oyuncu kadrosu ile zamanımızın istanbul beyfendileri ve hanımefendilerine hitap eden bir film diyebilirm
Hülya koçyiğit star duruşunun yanı sıra içimizden biri...kaliteli bir oyuncu,türk sinemasının unutulmaz isimlerinden birisi onun oynadığı her filmde birşeyler oluyor,çok başarılı bir isim,o hülya koçyiğit koşuşu zaten çok meşhur önce omzu sonra kendisi.








Filmi izle...>>
2009 Güney Kore Yapımı sert bir gerilim filmi sizinle..Yönetmen Han Min Kim.Imdb den 8,3 gibi güzel bir oy almıştır.Filmin konusuna gelince: Yıldız menajeri Seung min cep telefonunu kaybeder..Telefonda tatlı ve masum imajıyla yeni yeni ünlü olmaya başlayan yıldız adayı Jinanın bir seks videosu vardır..Bu küçük videonun internete yükleneceğinden korkan Seungmin telefonu bulan adamın yani Park Yongwoo’nun tehlikeli emirlerini yerine getirmekten başka bir çaresi olmadığını düşünür.Filmi izlerken yer yer koltuğunuzdan sıçrayacaksınız!










Filmi izle...>>
Tür : Aksiyon / Dövüş
Yönetmen : Newt Arnold
Senaryo : Christopher Cosby , Mel Friedman , Sheldon Lettich
Görüntü Yönetmeni : David Worth
Müzik : Michael Bishop , Paul Hertzog
Yapım : 1988, ABD , 92 dk.

Oyuncular:

Jean-Claude Van Damme (Frank Dux) , Donald Gibb (Ray Jackson) , Leah Ayres (Janice Kent) , Norman Burton (Helmer) , Forest Whitaker (Rawlins) , Roy Chiao (Tanaka) , Philip Chan (Yüzbaşı Chen) , Pierre Rafini (Genç Frank) , Bolo Yeung (Chong Li)







 

CD 2

 




Filmi izle...>>
Japonlar bu tür filmlerde çok iyiler.Jackie Chan de çok yönlü bir oyuncu olduğunu gösteriyor hem komedi tarzında hem dram tarzında başarılı filmleri var.En yakın zamanda izlemeyi planlıyorum

jackie Chan'in oyunculuk performansına hayran kaldım. Usta resmen,oyunculuğunu konuşturmuş, dövüşle komediyi birleştirerek filim yapan Jackie Chan bu sefer aksiyonu düşürüp komediyide bir kenara bırakıp müthiş bir dram filminde rol almış.Hatta ağlarken gördüm bende üzüldüm filme verilen puan çok iyi aferin işte böyle olun tokyoda göçmenler japonlar tarafından dışlanıyor jackie chanin kız arkaşı Tokyoya gidiyor ,fakat haber gelmeyince jackie chan durumu hemen peşinden tokyoya tabi tokyoda şaşıracağı bir takım olaylarla karşı karşıya kalır mükemmel dram başta olmak üzere aksiyon gerilimde var benden 8.5/10 puan













Filmi izle...>>

Tür : Komedi / Suç
Yapım : 2005, ABD
Yönetmen : John Pasquin
Senaryo : Marc Lawrence
Görüntü Yönetmeni : Peter Menzies Jr.
Müzik : John Van Tongeren
Süre : 1 saat, 55 dk.
Gösterim Tarihi : 1 Nisan 2005
Oyuncular :
William Shatner, Sandra Bullock, Ernie Hudson, Regina King, Enrique Murciano, Heather BurnsGizli görev gereği ABD Güzellik Yarışmasına katılarak bir gecede medyada sansasyon yaratıp, ABD Güzeli'ni tehdit eden tehlikeyi de başarıyla ortadan kaldıran FBI Ajanı Gracie Hart'ın son zamanlarda işleri pek yolunda değildir.

Gracie bir ilişkiden henüz çıkmıştır ve yeni kazandığı ününün çok sevdiği gizli görev konumunu tehlikeye atmasından ötürü hayal kırıklığı çerisindedir. Gracie, gönülsüzce de olsa, patronu Ajan McDonald tarafından büroya kendisi için mümkün olan tek yolla hizmet vermeye ikna olur. Saçlarını yaptırıp, süslü püslü giyinip, talk show'larda 'FBI'ın yüzü' olacaktır.

Ama Gracie'nin en iyi arkadaşı, güzellik yarışmasının galibi Cheryl Frazier ve sunucu Stan Fields Las Vegas'ta kaçırılınca, Gracie'nin suçla savaş dürtüsü yeniden uyanır. Ünlü maskotlarını kaybetme riskini almak istemeyen üst düzey FBI yetkilileri, bir basın konferansı bahanesiyle genç kadını ve koruması rolünde de Sam'i Las Vegas'a gönderirler.

Gracie bir kez daha görüntünün yanıltıcı olduğunu, zor bir dava ya da arkadaşlara yardım etmek söz konusuyken, yapmayacağı hiçbir şey olmadığını kanıtlamak zorunda kalır.












Filmi izle...>>