• Feed RSS

Pages


Senaryo:Ole Bornedal
Görüntü Yönetmeni:Dan Laustsen
Süre:1 saat 43 dk
Slogan : Hayat egzotik hayaller üstüne kurulu değildir ve acı gerçek bir gün kapımızı çalar.
Konusu:Evli ve iki çocuk babası olan adli tıp fotoğrafçısı Jonas mutlu olsa da hayatında bazı şeylerin eksikliğini hissetmektedir. Bir gün Julia adlı genç bir kadınla arabaları çarpışır. Suçluluk duygusuyla, ağır yaralı kaldırıldığı hastaneye genç kadının ziyaretine gider ve orada Julia’nın ailesi onu kızlarının Güneydoğu Asya’da tanıştığı erkek arkadaşı zanneder. Güzel genç kadın yarı kör ve hafızası hasar görmüş halde kendine geldiğinde, Jonas rolünü oynamaya devam eder. Bir yandan Julia’yla bir yandan da kendi ailesiyle ikili bir hayat yaşamaya başlar. Ta ki bir gün çok ileri gittiğini ve işlerin kontrolünden çıktığını fark edene dek. Kendini geri çekmeye çalışsa da, Julia’ya âşık olunca bunu başaramaz.











Filmi izle...>>

Bir 2009 gerilim bilim kurgu uyarlaması...
Bir uzay mekiğinin patlamısından sonra tüm parçaları Amerinın üzerine doğru yağmaya başlar ve hayat felç olur…Bu felaketten sonra insanlar aç kalır ve istila başlar..


















Filmi izle...>>

Deceiver Türkçe Altyazılı oalrak sizlere sunduğumuz bir gerilim türü dram filmidir..6.5 puanla imdbden çıkan film 1997-Amerikan yapımıdır..Yönetmen Josh Pate, Jonas Pate..Senaryo Jonas Pate..Yapımcı Peter Glatzer..Görüntü Yönetmeni Bill Butler..Müzik Harry Gregson-Williams Süre 1 saat 46 dk..Konusu Parkta vücudu kesilerek 2′ye bölümüş halde bulunan Elizabeth isimli bir hayat kadınının cinayetiyle suçlanan Tekstil Şirketi mirasçısı Waylandın gerilim dolu hikayesi diyebiliris..















Filmi izle...>>
2005 yapımı sinema filmlerinden olan The Final Patient yani Son Kurban filmi izleyenler tarafından özellikle senaryo açısından başarılı bulundu...

Filmin Türü:Gerilim
Yönetmen ve Senaryo:Jerry Mainardi
Filmin Yapımcısı:Michael J. Mainardi
Görüntü Yönetmeni:Joe Vandergast
Filmin konusu:Gençlik pınarını bulan bir doktor, merakının getirdiği bağımlılığın ölümcül sonuçlarıyla yüzleşecektir














Filmi izle...>>

Kartal Tibel 'in yönettiği bir trajikomik hikayeden oluşan film 1985 yapımı bir yeşilçam klasiği...


Gerek filmin kaliteli müzikleri gerekse ele aldığı hikayesi kült olan bu filmi hemen her Türk izlemelidir.Perihan Savaş ve Kemal Sunal gibi iki dev isim Kerizde bir aradalar...
Film , töre cinayetlerini ti'ye alan çok komik bir yapım, köy yaşantısı ile süslenmiş ,katıla katıla güldüren mükemmel bir eser.







Filmi izle...>>

Bir ipucundan diğerine koşuşturmaca ile geçen yaklaşık iki buçuk saatlik bu filmi türünün meraklıları severek izleyecektir. Filmden sonra seyircinin aklında kalan Tom Hanks'in müthiş performansı ve olayların sonuna kadar esrarını koruması. Filmin imdb puanı 6.8...















Filmi izle...>>
Son ders : Aşk ve üniversite
Ferhan Şensoy 'un başrolünü oynadığı oldukça beğeni toplamış bir yerli yapım Aşk ve Üniversite.

Yapım Yılı , Yeri :2008 Türkiye
Filmin Konusu :Yurtdışından gelen bir Türk öğretim görevlisi üniversitedeki müfredatla sınırlı kalmaz. Bu yeni hoca iddiasızdır, “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Saffet Hoca’nın geçmişi ile üniversite öğrencisi Ulaş’ın hayatı garip bir şekilde kesişir.Son sahnesindeki dramatik ve şok edici durum kesinlikle izleyiciden tam not almış gibi...

Oyuncular:Ferhan Şensoy , Ekin Türkmen , Engin Hepileri , Ece Uslu , Kaan Urgancıoğlu






























Filmi izle...>>
Ateşli gençlik - filmi izleFilm , konu olarak birkaç gencin ergenliğe girerken yaşadıkları olayları konu almış.Konu olarak gayet sıradan gibi düşünülebilir ancak konusu insanı sürüklüyor.Oyunculuk ise vasatın altında kabul ediliyor.Filmin müziği de izleyen tarafından başarılı bulundu.

Senaryo ve Yönetmen : Stéphane Kazandjian
Filmin Yapımcısı: CarolineAdrian
Filmin Yapım Yılı ve Yeri : 2001 , Fransa








Filmi izle...>>
New York Çeteleri filmi izleFilm ,süresi itibariyle yer yer durağan gelebilir. 19. yy'ın ikinci yarısında New York'da yaşanan olayları anlatan filmde, İrlanda'dan göç eden yeni insanlarla, bölgede yerleşmiş Anglosaksonlar arasında çıkan anlaşmazlıklar, şiddet dolu sahneler var.

Çeteler arasındaki mücadeleleri, yaşanan şiddeti ve kıyımı en katı dille anlatan sıradışı bir film.
Bünyesinde dev bir oyuncu kadrosu barındıran ve dümenine başarılı bir yönetmen olan Martin Scorsese'in geçtiği film,gerçekten izlenmeye değerdi...Seçilen oyuncular karakterlere çok uygundu.Başrollerini Leonardo Di Caprio'nun oynadığı filmde,en çok Daniel Day Lewis'ın oynadığı kasap rolundeki karakter beni etkilemiştir.Oyuncunun performansı harika,böyle psikopat bir adam rolunu bu oyuncudan başkası oynayamaz gibi geliyor insana. Cameron diaz da başarılıydı " irlanda kızılı kıvırcık saçlarıyla" bayağı çekici ve hoş olmuştu.Filmin en başındaki dövüş sahneleride superdi.Film için tam anlamıyla bir çekim harikası denilebilir.Oyuncuların kostümleri hem o devrin havasına uygundu hem de o sınıf ayrımını çok güzel yansıtmıştı.Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biridir...















Filmi izle...>>
Kaçış yolu ( Boarding Gate )Boarding Gate 2007 Fransa,Lüksemburg yapımı oldukça karmaşık bir o kadar heyecanlı bir film.

Filmin Konusu :Londra'da yaşayan İtalyan asıllı Sandra (Asia Argento) eski bir para babasıyla ilişki yaşamaktadır. İkinci sevgilisi ise para babasını öldürmek zorunda olan bir tetikçidir. Sandra'nın ikinci sevgilisinin karısı ise aslında herşeyi bilmekte ve kontrol etmektedir.
Gerilimin aksiyon ile buluştuğu Cannes film festivalinde epey sevilen bir film "Boarding Gate".

Yönetmen ve Senaryo : Olivier Assayas

Başroller : Michael Madson , Asia Agrento , Carl Ng , Poana Preiss ve Kelly Lin










Filmi izle...>>
Arabesk - 1989 filmi
Bir dönem seyirci hasılat rekoru kırmayı başarmış bu film , onlarca engelle karşılaşıp , bir türlü kavuşamayan iki sevgilinin trajikomik hikayesini anlatıyor.
Yönetmen : Ertem Eğilmez
Senaryo :Gani Müjde
Başroller: Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel , Necati Bilgiç , Üstün Asutay
Filmin Türü : Komedi, Müzikal
Orijinal Adı : Arabesk
Yapım Yılı : 1989
Yapım Ülkesi :Türkiye
Filmin Uzunluğu : 105 dakika




















Filmi izle...>>
Death in Love - sinema filmini izlesene
Romantik filmlerden hoşlanıyorsanız bu filmi izlemelisiniz deriz , aşk adına aradığınızı fazlasıyla bulacaksınız bu filmde...

Filmin Yapım tarihi : 2008
Yapıldığı ülke : Amerika
Tür: Dram-Duygusal,Romantik
Filmin Yönetmeni ve Senaryosu :Boaz Yakin
Filmin uzun1uğu : 100 dk











Filmi izle...>>
Asabiyim filmi izleJack Nicholson ve Adam Sandler 'i bir araya getiren eşsiz bir komik dram filmi: Anger Management...


Yönetmen : Peter Segal
Senaryo : David Dorfman
Oyuncular :Adam Sandler, Jack Nicholson, Marisa Tomei, Luis Guzmán, Jonathan Loughran
Filmin Türü : Komedi, Drama
Yapım Yılı : 2003
Yapım Ülkesi : ABD
Filmin Süresi : 106 dakika





Filmi izle...>>
8 × 10 Tasveer ( Bollywood sineması )
Özellikle son birkaç yıldır kendisini başarılı yapımlarla öne çıkaran Bollywood sinemasından bu kez bir bilim kurgu filmi izleyeceksiniz...
Yapım yeri ve yılı :Hindistan 2009
Filmin Künyesi: Bilim Kurgu , Gerilim , Gizem
Oyuncular: Ayesha Takia , Akshay Kumar , Sharmila Tagore , Anant Mahadevan , Benjamin Gilani
Yönetmen ve Senaryo :Nagesh Kukunoor
Filmin uzunluğu: 2 saat 2 dk











Filmi izle...>>
Phoebe in Wonderland izleAile ile rahatlıkla izlenebilecek fantastik bir içerikli dram filmi..
Nomination film ödülü almış filmde , çok geniş bir hayal gücüne sahip olan Phoebe, bazen rüyalar ile gerçek hayat arasında kalır. Okulda sergilemek için çalıştıkları “Alice Harikalar Diyarında” piyesine kendisini çok kaptıran Phoebe kendisini birden bu dünyanın içinde buluverir.

Film Yönetmeni: Daniel Barnz
filmi Türü: Aile, Dram
Yapım yeri - süresi: ABD , 96 dakika

Ödüller: 1 nomination
Baştol Oyuncuları : Felicity Huffman, Elle Fanning, Patricia Clarkson, Bill Pullman, Campbell Scott...














Filmi izle...>>
Macbeth filmiFilmin Konusu:Yer Melbourne... Çetelerin karanlık ve acımasız dünyasında güç her şey demektir ve en yakın dostunuza bile güvenemezsiniz...
William Shakespeare'in ölümsüz eseri Macbeth bu filmle birlikte bir kez daha karşınızda.Yalnız bu sefer güçlü kralın yerini çete reisi, hırslı asilzadelerin yerini ise çete üyeleri alıyor.Günümüz Melbourne’ünün karanlık arka sokaklarında geçen film , Shakespeare’in büyülü dünyasını tehlike dolu suç dünyasıyla ustaca birleştiriyor.Ortaya hayli başarılı bir yapım çıkmış.

Yapım:2006 Avustralya
Film Yönetmeni:Geoffrey Wright
Filmin Süresi:1 saat 50 dk













Filmi izle...>>
Hoşçakal Yarın izle
Bu film
, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın hayat hikayelerinden esinlenerek sinemaya aktarılmıştır. 1968-1972 yılları arasında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de işçi sınıfının ve öğrencilerin tepi hareketleri olmuştur.Askeri darbe ile ülke yönetimine el koyulur. Aranmakta olan öğrenciler yakalanır ve haklarında idam talebiyle mahkeme başlar. Savunma avukatları, gençlerin idam talebini gerektirecek bir suçlarının olmadığını tüm çıplaklığıyla ortaya koyar, ama askeri mahkeme idamda ısrarlı olduğunu belirtiyor. Mahkemenin kararı ile üç öğrenci gencimiz idam cezasına çarptırılır. Artık idam için geriye sayım başla.Dışarıda idamların durdurulması için ülke genelinde kampanyalar başlar, ama içeride üç genç de sonucun değişmeyeceğini bilirler. Onlar ailelerine son mektuplarını yazmaya başlarlar.
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 6 Kasım 1998
Yönetmen : Reis Çelik
Senaryo : Reis Çelik
Başrol Oyuncuları:Berhan Şimşek , Tuncer Necmioğlu , Tuncel Kurtiz , Mazlum Çimen , Bülent Çolak

Yapım : 1998, Türkiye / Fransa / Macaristan , 110 dk.









Filmi izle...>>
Halloween 2 - vizyon film izleGerilimin zirvede olduğu bir vizyon korku filmi Halloween 2.
"bir manyakla bir delinin arasında ne fark vardır? Fark yoktur ikisi de işine gelince adam keser" İşte bir zamanların korku filmi fenomeni olan Halloween yeni filmi ile geri döndü...


Yapım: 2009-2010 , ABD

Yönetmen,Senaryo ve Yapımcı:Rob Zombie











Filmi izle...>>
Lymelife IMDB Puanı 7.6 gibi oldukça yüksek bir puan aldı.
Yapım Yılı - Yeri : 2009 ABD
Filmin Yönetmeni:Derick Martini
Senaryo : Steven Martini.
Süre : 1 saat 35 dk
Yapımcılar: Alec Baldwin, Barbara De Fina, Angela Somerville, Michele Tayler, Jonathan Cornick.
























Filmi izle...>>
Öyle oscar adaylığı alıcak kadar iyi değildi ama eğlenceli komik bir filmdi.Muğla halkının günlük hayattan alınan diyalogları zaten yeterince komik.Yalnız filme çok büyük bir emek harcandı.İlk defa bir yönetmenin filmi için bu kadar emek harcadığını gördüm.Filmi tanıtabilmek için elinden gelenin fazlasını yaptı. bu arada Muğlalıların oyuncu koçluğunu M.Ali Alabora yaptı bilginiz olsun. türk sinemasına katkıda bulunmak için bence sizde izleyin ve yorumlarını yazın biyerlere....şimdiden iyi seyirler..










indirmeden sinema filmlerini mysinema.org farkıyla izleyin



Filmi izle...>>
korkuyorum anneUluslar arası saygınlığı olan Imdb topluluğundan 10 üzerinden 8 alan yerli bir yapım..(2005 filmi)
Çok güzel ve kaliteli bir film...ancak ben özellikle Ali Düşenkalkar için şunu söylemek istiyorum;türk sinemasının yaşayan en iyi oyuncularından birisidir...oynadığı filmlerde özellikle çıkarttığı işe dikkat etmenizi tavsiye ederiz.









Filmi izle...>>
Cenneti beklerkenGerek senaryosu, gerek görüntüleri bakımından inanılamayacak kadar başarılı bir film! Seyrederken zaman zaman bu Türkçe dublajlı yabancı film mi dedirtecek kadar başarılı bir çalışma.. İlk başlarda yalnızca başarılı oyuncularıyla dikkat çekici olsa da seyrederken büyülenmemek elde değil! Filmin görsel anlamda hayran olduğumuz yabancı filmlerden eksiği olmadığı gibi zaman zaman fazlası var.Bu durum bile gurur duymaya yeter sanırım. Ayna kullanımları beni hayran bırakmıştı.Film zekice ve hoş ayrıntılarla zenginleştirilmişti. Mustafa Kuşçu tablo yapan ressam gibi çalışmış, sahnelerin çoğu tablo gibiydi! Kendisi bu güne kadar yaptığı çalışmalarla hayran olduğum bir görüntü yönetmenidir. Bu filmle hayranlığım bin kez arttı! Filmdeki karakterler iyi düşünülüp iyi oynanılmış! "Sen baktığım tek suretsin! Gitme, gidersen hayalin kalacak" diyen bir kadın... "Ekmek ve hayalin peşinden koşan bir hayalperest" olan Şehzade Danyal."Evladım gitti. Avuntu için sadece benim olacak bir güzelliğin peşine düştüm, kafirler gibi" diyen Eflatun Efendi.Sabırlı bir izleyiciyseniz sizi büyüleyecek bir film!










Filmi izle...>>
Terra'yi KurtarmakYönetmen:Aristomenis Tsirbas
Senaryo:Aristomenis Tsirbas, Evan Spiliotopoulos
Yapımcı:Ryan Colucci, Keith Calder, Dane Allan Smith
Yapım:2007 ABD

Bu zamana kadar hep uzayların dünyayı işgal etmeleri üzerine kurulu filmleri seyretmeye alışmışken, insanların başka bir gezegen işgal etme senaryosu oldukça ilgi çekici bir hava yaratmış filmde. ayrıca üç boyutlu olması da filmin tadını daha da bir artırıyor.













Filmi izle...>>