• Feed RSS

Pages

Aksiyonun son noktasına vardığı bir film sizlerle beraber.Heyecan dolu dakikalar sizi bekliyor.
Video Çözünürlük : 640 x 368
kesinlikle izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyoruz bu "Los Angelea" filminin..Mysinema.org iyi seyirler diler.





















Filmi izle...>>
Süper bir gerilim filmi olan "Elsewhere" filmi 2009 yapımı yeni bir film.Gerilim dolu anlar yaşayacaksınız.Harika bayanların oynadığı bir suç filmi de diyebiliriz.
Yapım:2009-ABD
Tür:Gerilim, Suç
Yönetmen:Nathan Hope
Senaryo:Nathan Hope
Görüntü Yönetmeni:Mike Karasick
























Filmi izle...>>
Yapım :2007, Belçika
Tür :Bilim Kurgu / Gerilim / Korku
Yönetmen :Giles Daoust, Emmanuel Jespers
Senaryo :Giles Daoust, Emmanuel Jespers
Oyuncular :Mary Stockley, Cécile Boland, Max Digby, Jason Morell, Felix Scott, Martin Swabey, Veronique Van De Ven, Peter Warnock
Yapımcı :Giles Daoust, Emmanuel Jespers, Ernst Meinrath
Görüntü Yönetmeni :Bernard Vervoort
Müzik :Ernst Meinrath









CD 2





 



Filmi izle...>>
Beğeni ile izleyeceğiniz bir film sizlerle.Zengin bir iş adamı ve eş birlikte tatil için mavi yolculuğa çıkmışlardır.Daha sonrasında teknelerinin batmasıyla birlikte kendilerini ıssız bir adada bulurlar. Artık adadan kurtulmak için bir ölüm kalım savaşı başlamıştır.Gerilimin dozu katlanarak artacak...





Film Bilgileri
Yönetmen : Stewart Raffill
Senaryo : Stewart Raffill
Oyuncular : Billy Zane,Kelly Brook, Juan Pablo Di Pace, Todd Collins, MariaVictoria Di Pace, Steve Ligambi, Lashandra Burrows, Myesha Pinder,Kennedy Rolle, Keera Ann Davis, Summer Davis
Müzikleri : Richard Harvey
Süre : 1 saat 35 dakika













Filmi izle...>>
Anlamlı bir dram filmi sizlerle..
Yönetmen:Paula Hernández Senaryo:Paula Hernández Yapımcı:Juan Vera, Juan Pablo Galli, Alejandro Cacetta Görüntü Yönetmeni:Guillermo Nieto Müzik:Sebastián Escofett Süre:1 saat 50 dk Oyuncular : Ernesto Alterio, Valeria Bertuccelli “Talihhakkında yapılmış harika bir film, bir yönetmenlik şaheseri!”Mannheim-Heidelberg Film Festivali jürisi Yağmur filminden böyleövgüyle bahsetti. Paula Hernández’in bu ikinci uzun metrajlı filmi,Buenos Aires’te günlerce durmaksızın yağan yağmuru, yıllardır birlikteolduğu adamdan ayrılan Alma’yı ve otuz yıl yurtdışında yaşadıktan sonraülkesine geri dönen Roberto’yu anlatıyor. Trafik hengâmesinin ortasındaAlma’nın arabasının kapısı açılır, Roberto içeri girer. Bu iki çaresiz,umutsuz ve yalnız insanın hayatlarında yeni bir başlangıç olacaktır.









Filmi izle...>>
Mahmut Tuncer'den harika bir yeşilçam filmi.Filmin Konusu:Yapım : 1984, Türkiye Tür : Dram Yönetmen : Yücel Uçanoğlu Senaryo : Vural Pakel Oyuncular : Hülya Tuğlu, Neriman Köksal, Osman Alyanak, Bülent Bilgiç, Müge Akyamaç, Nilgün Nazlı, Mahmut Tuncer Yapımcı : Vural Pakel Görüntü Yönetmeni : Ali Yaver Üçlü bir aşk öyküsü










Filmi izle...>>
Dedesine çocukluğunda söz veren çocuk yıllar sonra öyle olaylar yaşayıp dedesinin karşısına geri dönüp köyün kaderini değiştiriyor.Komik ve anlamlı bir senaryo sizleri bekliyor.İyi seyirler..

Filmin oyuncu kadrosu:Uros Milovanovic (Tsane) , Marija Petronijevic (Jasna) , Miki Manojlovic (Gazda) , Aleksandar Bercek (Deda) , Ljiljana Blagojevic (Uciteljica Bosa) , Stribor Kusturica (Topuz) , Vladan Milojevic (Runjo)
Tsane, dedesi ve inekleri Cvetka ile bir tepede yaşamaktadır. Bir gün dedesi ölmek üzere olduğunu söyler, Tsane’a Cvetka’yı satması için söz verdirir. Tsane, eline geçen parayla kutsal bir heykelcik alacak ve en önemlisi eve bir gelin ile dönecektir. Tsane, ilk sözünü yerine getirir, fakat dedesi ölmeden bir eş bulabilecek midir? Tam bu sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna ile karşılaşır.























Filmi izle...>>
Kate Hutson ve Anne Hathaway'dan süper bir romantik komedi sizinle.2009 yapımı vizyon film olan "Gelinlerin Savaşı" çok keyifle izleyeceğiniz bir film.
Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Gary Winick
Senaryo : Greg DePaul , Casey Wilson , June Diane Raphael , Greg DePaul (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frederick Elmes
Yapım : 2009, ABD , 89 dk.
filmin Konusu:Liv ve Emma en yakın arkadaşlardır ve çocukluklarındanberi hayalini kurdukları evlilik tarihleri yaklaşıyordur. İstedikleriyerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir.

Birlikte oözel günlerine mutlu mesut hazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılanbir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. Bukarışıklık birbirlerini iki düşman yapar. Şimdi arkadaşları önemli birteste talip olmuştur.

Kate Hudson ve Anne Hathaway’inbaşrollerini paylaştığı Gelin Savaşları , romantik komedi sevenlerinkaçırmayacağı eğlenceli bir film.













Filmi izle...>>
Meksika yapımı Ödüllü bir gerilim-dram filmi.Son derece orjinal bir senaryoya sahip olan filmin orjianal adı "Amores Perros".
Octavio hiçbir amacı olmayan, genç, umursamaz, gerçek bir kaybeden. Erkek kardeşinin karısı Susana'ya tutkuyla aşıktır. Erkek kardeşi Ramiro ise küfürbaz bir serserinin tekidir. Karşı konulamaz yasak bir aşk üçgeni oluşacak gibidir. Bu arada orta yaşlı, başarılı bir editör olan Daniel karısını ve çocuklarını güzel ama sığ ve nevrotik manken Valeria için terk eder. Kader Daniel'in yeni hayat planları karşısında pasif kalmaya hiç de niyetli değildir...Katıldığı bütün festivallerden ödüllerle dönen ve kimilerince milenyumun ilk başyapıtlarından biri olarak nitelendirilen "Paramparça Aşklar Köpekler" İstanbul Film Festivali'nde de gösterilmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Meksika'dan karmaşık öyküler anlatan film hızlı temposu, sürükleyiciliği, yüksek tansiyonu ile dikkat çekiyor. Üstelik film yönetmeninin ilk uzun metraj çalışması.








 





 




 




 







Filmi izle...>>
Çağan Irmak imzalı süper bir film sizlerle.
Çağan Irmak'ın yönettiği, Melis Birkan ve Cemal Hünal'ın başrolde olduğu "Issız Adam" hakkında şunları söyleyebiliriz:
Cemal Hünal ve Melis Birkan'ın yanı sıra, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt ve Gözde Kansu'nun da rol aldıkları filmin çekimleri beş hafta sürdü. Yapımcılığını Most Production, görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki'nin üstlendiği filmin Beyoğlu çekimlerinde gizli kamera da kullanıldı. Film, 30'lu yaşlarını süren Alper adlı bir aşçı ile çocuk kostümleri tasarlayıp diken Ada adlı genç bir kadının aşklarının özelinde modern hayatın insanları nasıl yalnızlaştırdığını irdeliyor.iyi seyirler...









 





 





 





 










Filmi izle...>>
Uzuzn zamandır bu kadar sağlam bir "Western Filmi" gelmiyor sinema perdesine.VAhşi batı filmlerinden hoşlananlar için ideal bir film.
Yapım: 2009 / ABD
Tür: Western
Yönetmen: Jim Conover
Senaryo: Jim Conover
Görüntü Yönetmeni: Todd Pilon, Ron Stuber , Andres Boulton
Süre: 1 saat 33 dk

Oyuncular:
Ann Hagemann, Ashley Christopher, Bob Handegan, Brian Hayden, Howard Gorman













Filmi izle...>>
Son derece duygusal bir film "Keith".Amerikada izlenme rekorları kırdı.Hala izlemediyseniz tam sırası...
Yapım : ABD , 2008 Yönetmen : Todd KesslerSenaryo : David Zabel , Todd KesslerTür : Dram , RomantikDağıtım : UIPGösterim Tarihi : 13 Ekim 2008 , ABDDil : İngilizceRomantizm / Drama Süre: 93dk Yapım Yılı: 2008 Yapımcı: Todd Kessler Oyuncular Elisabeth Harnois Natalie James Applebury Andy Tabitha Brownstone Cynthia Anderson Ron Carlson English Teacher Victoria Chalaya Lea Dennis Cockrum Assistant Principal Jan Devereaux Secretary Michael Bryan French Principal Sassen Jennifer Grey Caroline Tim Halligan Father Courtney Halverson Junior Girl Jordan Lindsay Hamm Sexy Freshman Margo Harshman Brooke













Filmi izle...>>
Adrian Paul dan enfes bir film performansı,kesinlikle izlenmeli deriz.Tür : Gerilim / Tarih
Yönetmen : Matt Codd
Oyuncular : Adrian Paul, Mari Mascaro, Atanas Srebrev, Jonas Talkington, David Desantos
Yapımcı : Dana Dubovsky
Görüntü Yönetmeni : Nton Bakarski
Müzik : John Dickson
Süre : 1 saat, 35 dk.

Film hakkında bilgi
Adrian Paul’un başrolünde oynadığı bu yüksek nabızlı aksiyon-korku filmi, korkutucu özel efektleriyle izleyenleri etkiliyor. Film, tarihte heyecan uyandıran çözülemeyen bir gizemden esinleniyor. 1958 yılında, 100’ün üzerinde cesur adam ve kadın Britanya’dan gemiyle, Amerika’daki kolonileri keşfetmek üzere yola çıkar. Virginia’nın iç kısımındaki Roanoke adasına gelirler ve oraya yerleşirler.















Filmi izle...>>
Bir animasyon harikası "Kayıp Balık Nemo".Orjinal adı Finding Nemo.İzlerken kırılacaksınız bu animasyon filmini.
İzlememin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala hikayesi, görüntü, seslendirmesiyle aklımda olan bir animasyon film. Şrek, Buz Devri, Madagascar gibi animasyonları sevipte bunu izlemeyen animasyon severler için büyük kayıp. İzlenilmesi gereken bir animasyon.












Filmi izle...>>
Hüzünlü,dramatik,oldukça başarılı bir Jason Freeland filmi sizleri bekliyor.İzlerken büyük keyif alacaksınız filmi..

Yönetmen : Jason Freeland
Senaryo : Jason Freeland
Oyuncular : Vinessa Shaw, Carrie Finklea, Willa Holland, Christopher Allport, Sonita Henry, Lisa Arturo, Patrick Fischler, Erik Bragg, Tierra Abbott, Alexander Cendese, Alesha Clarke, Lindley Domingue, Fiona Dourif, Shelley Dowdy, Robert Ellsworth, Scott Grossman, Richard Gunn, Aaron Hanson, Roy Hausmann, Jessica Havard, Jordan Havard
Yapımcı : Tim Youd, Jason Freeland, Jason R. Houston, Joseph Middleton
Görüntü Yönetmeni : Robert Benavides






CD 2







CD 3






CD 4





Filmi izle...>>
Film alışageldiğimiz görselliğin çok ötesinde herşeyden önce onu söylemeliyim. Filmi ilk izledigimde godard'in sinemaya serseri aşıklarla getirdiği yeni heyecana benzer bir duyguya kapıldım.Görüntü yönetmenini ve tabi ki ayni zamanda ünlü bir ressam olan yonetmeni kutlamak gerekir. inanilmaz buyuleyici bir film..muhtesem bir hikaye. uzun yillar unutamayacaginiz ve bir benzerini de kolay kolay izleyemeyeceginiz bir film.SAKIN KACIRMAYIN
Bu tür filmler hep ilgimi çekmiştir. Çok iyi olacağını düşünüyorum.Fransa sineması insan psikolojisi ve yaşam üzerine çok iyi örneklerle dolu. Bu da onlardan biri olmaya aday gibi görünüyor.





















Filmi izle...>>
Stallone'un son film performansı.Akılalmaz derecede sağlam sahnelere sahip bir film yapılmış.
Serinin son filminin üzerinden 20 yıl geçmiştir ve artık kuzey Tayland’a yerleşmiş olan JOHN RAMBO (SYLVESTER STALLONE) Salween Nehri üzerinde çalışan bir bot işletmektedir. Tayland-Burma sınırında (Myanmar) devam eden dünyanın en uzun sürmüş sivil savaşlarından biri, Burma-Karen mücadelesi 60. yılına girmiştir. Ancak, artık dağlarda ve ormanlarda balık tutarak, avladığı zehirli yılanları satarak geçinen, yalnız ve basit bir hayat süren Rambo savaşmayı, asilerin ya da barış gönüllülerinin peşinden gitmeyi çoktan bırakmıştır.Devamını izleyerek görün..
Yapım: 2008 - ABD, Almanya
Yönetmen:Sylvester Stallone
SEnaryo:Sylvester Stallone
Imdb'den Aldığı Puan:7.4/10





















Filmi izle...>>
Çok okunan bir filmden sinema perdesine uyarlanan filmde (Margaret Laurance’ın) Ellen Burstyn ve Ellen Page olağanüstü bir performans sergiliyor. Alıngan ve asabi mizaçlı Hagar Shipley (Burstyn) geleneklerin dışında bir hayat yaşamaktadır. Hırsları daima duygularının önüne geçerek kalbine hükmekmekte ve yaptığı seçimler yüzünden ailesi ve arkadaşlarıyla arası sürekli açılmaktadır. Geride bıraktığı çalkantılı yaşamıyla yüzleşmeye karar veren Hagar, genç, ihtiraslı ve asi bir gelin, onun hayatının aşkı, vazgeçemediği özgürlüğü ve kabul etmek istemediği mutluluklarına doğru uzun bir yolculuğa çıkar.












Filmi izle...>>
Tek kelimeyle harika olmus. kadro süper micheal bay film leri hep bu tarzdadır ama genede süper...

New York'a zarar veren ufak meteor parçalarından sonra NASA dünyaya hızla yaklaşmakta olan büyük bir meteor tespit eder. Teksas büyüklüğündeki bu meteoru zararsız hale getirmek için bir plan yapılır. Meteora ulaşılacak ve 800 ft derinliğinde bir kazı yapılarak merkezine nükleer patlayıcı yerleştirilecek. İşin başına konunun uzmanı Harry Stamper getirilir. Harry 10 gün gibi kısa bir zamanda astronotları eğitemeyeceğini söyler ve göreve kendi ekibini dahil eder. Plan başarılı olursa meteor ikiye ayrılacak ve dünyanın iki yanından, zarar vermeden geçip uzaklaşacaktır













Alternatif Olarak Bu videoları deneyin....

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>


style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>






Filmi izle...>>
Mükemmel bir film ve biraz araştırdığım kadarıyla gerçek olaylardan alıntı. O zamanlardaki hristiyanlardaki din baskısını çok güzel şekilde anlatmışlar ve dram şeklinde filme uyarlamışlar. Burada sanırım herkes şunu anlamış olmalıdır ki , önemli olan dinin biçimi ya da hangi din olduğu değil , insanların o dini nasil yaşadığı önemlidir. Bir insan ya da insanlar yobaz ise bunu her din üzerinde uygulayabilirler ve bu şekilde insanlara işkenceye kadar iğrençleşebilirler. Arkadaşımızın dediği gibi az bütçe ile çok iş yapılmış gibi duruyor. Gerçi bütçesi hakkında pek konuşmak istemiyorum yabancı filmlerin bütçeleri şaşırtıcı olabiliyor bunun nedeni bizim en fazla harcadığımız para 9 Milyon USD dolari iken onlarda belki en vasat filmler bu bütçeler ile çekiliyor. Buda ayrı bir konu. İyi seyirler arkadaşlar güzel bir film.








CD2



Filmi izle...>>
2009 vizyon korku filmlerinin en yenisi "Davetsiz Gelen 2=No Mans Land The Rise of Reeker".Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz.
Bir gaz istasyonunun patlaması sonucunda sadece şerif, polis olan oğlu,iki suçlu, bir bayan doktor ve bir genç garson kızhayatta kalır; iyi, kötü ve kurnaz olanlardan seçilmişbir grup…

Hiçbir yardım ulaşmaz, hiçbir şey çalışmaz amahala normal düzeni devam ettirmeye çalışırlar; iyilerkötüleri kovalar. Ama bu olağanüstü halin yanı sırabirbirlerine zarar vermelerine rağmen birbirlerini hiçbirşekilde öldüremediklerini anlayınca hayatla ölümarasında bir evrende sıkıştıklarını anlarlar.

Şimdi, ortaya çıkan gizemli ölülerin uyarılarıyla dabu grup bir araya gelip ölüm makinesi ve ruh koleksiyoncusuReeker’a karşı hayat savaşı vermek zorundadır.
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2009
Yönetmen : Dave Payne
Senaryo : Dave Payne
Yapım : 2008, ABD , 88 dk.
Oyuncular:Michael Robert Brandon (The Salesman) , Lew Temple (Hitchhiker) ,Baadja-Lyne Odums (Psikiyatrist ( Baadja-Lyne)) , David Stanbra(Genç McAllister) , Lawrence Thomas (Papaz) , Robert Pine (ŞerifMcAllister)
















Filmi izle...>>
Güzel bir komedi filmiydi. ben stillerin her filmi gibi bu filmi de oldukça güzeldi bence ama bazı sahnelerin kesilmesinin uygun olacağını düşünüyorum. gereksiz ve filmin dokusunu bozan yerler vardı. onun dışında güzel bir komediydi. bu arada evanın ismi oyuncuların başında yazıyor ama kendisi filmin sonunda 30 saniye görünüyor ayrıca seste olmamış yani gerçek sese benzememiş. izlenebilir. iyi seyirler..!










Filmi izle...>>
Zombili kanlı filmlerden hoşlanıyorsanız,"ben bu filmlerden asla korkmam!" diyorsanız bir daha düşünün.Gözlerinize inanamayacağınız derecede korkunç bir film sizlerle.

Kimse ne olduğunu tam bilmiyordu.. Kimisi bir kuyruklu yıldızın dünyaya çok yakın geçtiğini sanıyor, kimisi ise insanoğlunun binlerce yıldır işlediği günahların kefareti olduguna inanıyordu. Sebep ne olursa olsun, ölüler topraktan kalktı ve açlardı..
Yıllar süren savaştan sonra sadece çok az bir insan gurubu ölümsüzlere karşı hayatta kalmışlardı.

Askeri grubun lideri Brian düşman tarafından kaçırılıp bir çiftliğe götürüldüğünde korkunç sırrı öğrenir. Zombilerin çiftçi insan grubu olduğunu ve onları yemek için hasat ettiğini görür. İnsanları başkaldırmaya ikna etme ve özgürlükleri için organize etmesi Brian”a kalmıştır. Ama bu savaş bittikten sonra daha sinsi bir sır yakındaki baska bir kasabada onları beklemektedir…










Filmi izle...>>
Keyifle izleyeceğiniz animasyon filmi "çılgın Dostlar 2 - open Season 2"de macera devam ediyor,hem de katlanarak..

Elliot, Giselle'e sırılsıklam aşık olmuştur ama tam da o sıralar Mr. Weenie bir grup şımarık ev hayvanı tarafından sahibine götürülmek için kaçırılır. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy ve ormanın tüm sakinleri bir plan hazırlayarak sosise benzeyen arkadaşlarını kurtarmayı kendilerine görev bilirler. Bu plan onları ev hayvanlarının dünyasına götürür. Düşmanları olan ev hayvanlarıysa, oyuncak kaniş Fifi'nin de engeliyle, Mr. Weenie'yi savaşmadan bırakmama kararındadırlar.
















Filmi izle...>>