• Feed RSS

Pages

1972 yapımı bir yeşilçam efsanesi olan filmde Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit birbirlerine o kadar uyumlular ki filmi tekrar tekrar izlemek geliyor insanın içinden.
Hülya koçyiğit star duruşunun yanı sıra içimizden biri...Kaliteli bir oyuncu,türk sinemasının unutulmaz isimlerinden birisi onun oynadığı her filmde birşeyler oluyor,çok başarılı bir isim,o hülya koçyiğit koşuşu zaten çok meşhur önce omzu sonra kendisi.






Filmi izle...>>
Kim Ki-duk bu kadar değişik hikayeleri nerden buluyor anlamıyorum.Filmin hikayesi çok ilginç ve iyi aktarılmış tabi genelde karakterler Türk insanına uzak bir davranışlar sergilediği için çoğu insan 'garip' yorumunu yapmış fakat Kim Ki-duk 'un tarzı insanı rahatsız eden manevi duyguları ortaya çıkarmak.Çoğu filminde insanın içindeki "canavardan" bahsediyor.Kesinlikle izleyin.2004 Güney kore yapımı bir film.





Filmi izle...>>
gayet eğlenceli bir film bol bol gülebileceğiniz. avrupayla tarafsız bir şekilde dalga geçilmiş ailecek olmasada arkadaş ortamında zevkle izleyebileceğiniz bir film iyi seyirler.
"Amerikan Pastası" tadında hoş bir komedi filmi olmuş,tüm Avrupa'yı gezen bir grup gencin basina gelen komik olaylari konu alan genclik filmi,ozellikle slovakya ya geldiklerinde acaba hostel gibi mi olacak diye dusundum bira n :) bastan sona keyifle izlenen bir genclik komedisi.ingiltereden parise paristen slovakyay.italya ve almanya yi gezen gencler,kendimi onlarin yerine koydum ve cok eglendim ozellikle amerikan pastasi tarzinda filmleri seven arkadaslar varsa mutlaka izlesinler,ayrica mat damon hayranlari icin uzucu bir haber matt damon filmde sadece 5 dakika var.







Filmi izle...>>
70 li yılların tipik korku filmi öğeleriyle (klişeleriyle) dolu olmasına rağmen çok çok başarılı bir tekrar çekimin devamı. bu sefer çölde kapana kısılmış, bir ailenin yerine eğitimli askerler var, ancak sonuç değişmiyor. Türün sevenleri heyecanla izleyecektir. sesi açmayı unutmayın.2007 yapımı gerçek hikayeden kurgulanmış bir heyeca fırtınası sizlerle.










Filmi izle...>>
Çağan Irmak imzalı ödüllü bir kısa film sinemaseverlerin sevdikleri mysinema adresinde..(Yönetmenliğini Cem Karcı üstlendi.)

Senaryo Yazarı :Cem Karcı
Tür :Kısa,Dram,Duygusal
Süre :16 dk

filmin öyküsü :Cansu üniversitede okuyan yalnız yaşayan bir genç kızdır, Ayten ise oğluna çok bağlı orta yaşlı bir kadın. Aynı apartmanda yaşayan bu iki yalnız insanın hayatları bir gece tam anlamıyla kesişir. Artık onlar için komşuluk kapı pervazında iki selamdan daha ötedir.









Filmi izle...>>
En iyi yönetmen dahil tam beş dalda oscar ödülü almayı başarmış, şeref ve onur temelleri üzerine oturtulmuş bir sinema şöleni.Sinema perdelerinin eskitemediği filmlerin başını çeken bir film "Saving Private Ryan".
O kadar gerçekçi bir makalede okumuştum filmin savaş sahneleri o kadar gerçekçi ki hiçbir savaş filmi bu filmin yanına bile yaklaşamaz bence. Bir kişi için ne kadar çok can verdik bu kadar çok yaşama değermi gibi soruları saçma kılmayan bir filmdi . 1998 filmini "titanic" domine etmişti biraz onun gölgesi altında kaldı oscarlarda o yandan şanssızdı fakat bu film bir başyapıt ve kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.







Filmi izle...>>
Estetik dövüş sahnelerinin zengin olduğu bir Jet Li filmi sizlerle.Polis akademisini birincilikle bitiren ve beş kez üstün hizmet ve cesaret ödülü alan bir ajanı kim durdurabilir!
Yine bir Jet Li klasiği bir film. Müthiş dövüş sahneleri heyecan aksiyon ve kalite.5-6 kez izledigim bir film yine oynasa yine izlerim o kadar iyi bir film bence. Sürükleyici bir konusu var ve izleyici sıkmıyor tv karşısında aksine bağlıyor;hele o zenciyle dövüş sahnesi harikaydı ya arkayada süper bir müzik efekti vermişler insan sabaha kadar dövüşünler istiyor. Jet Li gene rolünün hakkını vermiş fazlasıyla senaryosu da tam not aldı benden.Mutlaka izlenmesini tavsiye ederim pişman olmasınız.iyi seyirler şimdiden.(Film 2001 Abd-Fransa ortak yapımı.)
Filmi izle...>>
Filmi açıkcası çok çok beğendim ve dün izlediğim için pişman oldum. Keşke daha önce izleseydim dediğim bir film komedi dramı en iyi şekilde anlatılmış bir film. Kıraç'ın eşsiz müziği ve yorumuyla film farklı bir boyut kazanmış Özgü Namal,Demet Akbağ,İpek Tuzcuoğlu'na hayran kalmamak elde değildi Çok iyi oynamışlardı... Ben Sarp Apak'ı pek beğenmedim belki de role yakıstıramadığım içindir bilemiyorum.Çok iyi bir iş başarmışlar.Sonuçta farklı bir konuyu ele aldıkları için bizlere çok ilgi çekici geliyor.









Filmi izle...>>
Bu filmi izledim ve gerçekten çok beğendim.Hatta konusu ve akıcılığını gördükçe son zamanlarda çekilen saçma sapan teknolojik filmlerden çok iyi olduğunu gördüm.Filmin kusurlarına gelince, çekimler biraz kötü..hatta Diane Lane o kadar çökük duruyor ki, sanki 60 yaşında.Bir de finali daha heyecanlı olup, film uzatılabilinirdi..Kesinlikle izlenmesi gereken gerilim filmi sevenlere göre bir film..








Filmi izle...>>
Filmi bugün izleme şansı buldum.De Niro her zamanki gibi ustalığını konuşturmuş.zaten filme gitmemin en büyük faktörüde usta oyuncuydu.Şunu söylemeden geçemicen babayı tanıyamadım bile sinemayı bıraktığı iyi olmuş bence.Bu filmdede hatır için oynadığı biliniyor.Doğrusu ben onu eski baba olarak hatırlamak istiyorum.Herneyse filme gelelim senaryosunu çok beğendim ama filmin bitişi beni pek tatmin etmedi,bu kadar vasat bir bitiş sahnesi filmin akışına bence uymadı.yinede soluksuz izlediğim izlerkende gerildiğim sıkı bi filmdi.

IMDB Puanı:6.8/10
Yapım:2001 - ABD, Almanya
Tür:Dram, Gerilim, Polisiye, Suç
Yönetmen:Robert De Niro, Frank Oz
Senaryo:Kario Salem, Scott Marshall Smith
Senaryo (Kitap):Daniel E. Taylor, Kario Salem
Yapımcı:Adam Platnick, Gary Foster
Görüntü Yönetmeni:Rob Hahn
Müzik:Howard Shore
Süre:2 saat 3 dk










Filmi izle...>>
Frankenstein serisinin en son çekilen bölümü olan film kimisine göre başarılı kimine göre de diğer serilere göre hayli zayıf kalmış..Tabiiki kararı siz değerli sinema izleyicilerimize bırakmak en doğrusu...
Ünlü bilim adamı Victor Helios (Kretschmann) ve kendisinin yarattığı Deucalion (Perez) genetik mucizenin eseri olarak yaklaşık 200 Yıl yaşamayı başarmıştır.Şimdi ise New Orleans dışında bir yerlerde Helios, insan ırkının yerine geçmek üzere tasarlanmış kusursuz ırk üzerinde çalışmalar yapan bir Genom Araştırma Enstitüsü kurmuştur.










Filmi izle...>>
Çılgın hafta sonu derken hafta sonu geziden dönerken evde serin neziz bir ortamda izlenebilir güzel bir film komedisi harika konu süper oyuncular bu film için seçilmiş hiç düşünülmeden izlenmeli

IMDB Puanı:5.1/10
Yapım: 2005 Yılı - (ABD,İngiltere,Kanada)
Tür: Erotik, Komedi

Seyirci Yorumu:Süper bir komedi filmiydi harikaydı chris klein filmde süper oynadı.









Filmi izle...>>
Cuba Gooding J.R den gerçek bir sinema şöleni "Savaşın Yolu" filmi..
Tür : Aksiyon / Gerilim
Yönetmen : John Carter
Senaryo : John Carter, Scott Schafer
Oyuncular : Cuba Gooding Jr., J.K. Simmons, Vernel Bagneris, Edrick Browne, Jaclyn Desantis, J. Omar Castro, Vince Canlas, Geraldine Glenn, Deanna Meske, Brett Beoubay, Patrick Michael Carney, Brad C. Carter, Marc Gill, Yalonda Lisa Reeves
Yapımcı : John Carter, Scott Schafer, Richard Salvatore, David Pomier, Robert Ballentine
Müzik : James Melvin
Süre : 1 saat, 27 dk






Filmi izle...>>
Ed Harris," vahşi latin " Eva Mendez, ve tabii ki Samuel L.Jackson var bu filmde.Son derece orijinal bir konu sinema perdesine uyarlanmış.
Suç filmlerinin en popüler ortak karakterleri arasında yer alan “Temizlikçi”, burada başrole yerleşiyor. Renny Harlin’in yöneteceği filmde, Ed Harris ve Samuel L. Jackson gibi önemli isimlere, Akeelah and the Bee ile adından çok söz ettiren yetenekli oyuncu Keke Palmer eşlik edecek.The Cleaner, sıcağı sıcağına cinayet ortamına gelerek sıkı bir temizlik yapmasıyla tanınan ünlü bir Temizlikçi ile, tuttuğunu koparan bir polis arasındaki mücadeleyi konu edinecek.





















Filmi izle...>>
watchmen izleİzleyeli biraz zaman geçti, sinemada izlemiştim..
Normal gişe filmi kalıplarının çok dışında, farklı bir film..
Sırf bu yüzden bile taktirimi kazandı açıkçası..kolay değil böle bir projeyi bu şekilde çekmek..
Film zaten oldukça karamsar, üstüne normalde sevelim diye yaratılan karakterlerin hepsinin bariz kusurları var (buda ilginç tabi bu tarz bi film için) ve son olarakta finali cidden şaşırttı beni..
İzleyin çünkü böle bi filmi her zaman izliyemezsiniz..160 dk'lık süresi bile yönetmenin anlatmak istediği bi derdi olduğunu gösteriyor aslında..110 dk ile sınırlı tutup tam bir gişe canavarı olabilirdi şu film..neyseki deil :)
Yalnız film tam +18..grafik şiddete bol bol başvurulmuş..
Bu arada Zack Snyder'ın kendine has yönetmenlik tarzı da yavaş yavaş oluşuyor..özellikle aksiyon sahnelerinde imzası görülüyor..






Filmi izle...>>
Gerçek bir baş yapıt, gerçek bir seri, yılların eskitemediği bir sanat şöleni. Defalarca sıkılmadan izledim, izlemeye de devam ediyorum, zaman zaman bu eseri izlememiş yakınlarımla arşivimden çıkarıp izlemek beni mutlu ediyor.
Şimdi ilk olarak bu kadar muhteşem bir 1.filmden sonra bu kadar iyi bir devam filminin çıkacağına bu filmi izlemeden önce inanmazdım.Hayatımda gördüğüm en başarılı devam fimi diyebilirim.Filmde ilk filmdeki havayı yakalayabiliyorsunuz.Yani ilk filmdeki muhteşem görsellik ve muhteşem senaryo bu filmde de var diyebilirim..Al Pacino ve Robert De Niro'nun muhteşem oyunculuğundan da kaynaklanıyor.Yani Al Pacino da süper bir oyunculuk çıkartmış ama bence Robert De Niro insanlık dışı bir oyun oynamış..Yani eğer oscarı kazanmasaydı çok büyük ayıp olurdu :) hatta De Niro o kadar muhteşem oynadı ki bana göre Marlon Brando'yu bile geçti bu karakteri canlandırmakta :) ve ne kadar klas bir aktör olduğunu da gösterdi...Son söz olarak ; İlk film gibi efsane bir filmi izlemek isteyen sakın Part II'yi de kaçırmasın..



Filmi izle...>>
Hani bazı filmler vardır izledikten sonra boğazınız düğümlenir,donup kalırsınız.Kalkar gezinir bir bardak su içersiniz ama nafile filmin etkisinden kurtulamazsınız.O film sizi rüzgar gibi çarpmıştır.İşte böyle bir film.Kelimelere sığdıramadığım hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri bir baş yapıt.Baş yapıtların başı.Film sonunda çalan "eşkiya dünyaya,hükümdar olmaz" müziği ve müzik çalarkan gösterilen Türkiye'deki kent manzarası filmin etkisini ikiye katlıyor.

İzleyici Yorumu:Türk sinemasının en kusursuz yapımlarından biri her anlamda müthiş bir yapım.





Filmi izle...>>
Yine bir psikolojik bir film ve şaşırtan son. bu filmde en çok Dakota Fanning'in oyunculuğunu beğendim.küçük yaşta olmasına rağmen oyunculuğu ile kendini çok iyi gösteriyor.
İzleyicinin Görüşü:Film başlarda biraz sıkıcı ama son yarım saati izlemeye değer bir film.Bu filmin sonuna doğru bende Beautiful Mind(Akıl Oyunları) ndaki his oluştu.Yani bi anda yamuluyorsunuz hadi ya diyorsunuz.İzlemenizi tavsiye ederim.









Filmi izle...>>
testere 4 saw 2 izleGerçeğe yakın görsel efektleri ve konusunun işleniş tarzıyla izleyicileri koltuğuna çivileyeceğine inanıyor ve herkesin filmden büyük zevk alacağına inanıyorum.
Yönetmen : Darren Lynn Bousman
Senaryo : Patrick Melton, Marcus Dunstan
Oyuncular : Tobin Bell, Lyriq Bent, Costas Mandylor, Scott Patterson, Angus MacFadyen
Filmin Türü : Korku, Gerilim
Orijinal Adı : Saw IV
Yapımcı Firma : Twisted Pictures
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 108 dakika
Dağıtıcı Firma :Fida Film
Vizyon Tarihi : 26.10.2007








Filmi izle...>>
Eğlenceli bir komedi filmi izlemek isteyen sinemaseverler için doğru bir tercih.Film, Annesinin şirketinde çalışan bir üst düzey yöneticiyi anlatıyor. Adam zamanla kendi yerine geçmesi planlanan bir kadına aşık oluyor ve hırslı annenin evdeki hesapları çarşıda şaşıyor

Yapım: 2009 - ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Craig Carlisse
Senaryo: Craig Carlisse
Yapımcı: Tim Montijo, Keith Kjarval, Kurt Rauer
Görüntü Yönetmeni: Lisa Wiegand
Müzik: Tim Montijo
Süre: 1 saat 46 dk













Filmi izle...>>
Fragmanı çok ilgimi çekti.fantastik mecaraları çok severim.tabi merak edenlere tavsiyem 18 ve 19 unda izlemeyi düşünmesinler,çünkü ülker sponsorluğunda 18-19 nisan tarihlerinde 49 ildeki toplamda 132 sinema salonunda eş zamanlı olarak ücretsiz gösterim olacak.Rezervasyon sistemi olmayan gösterimlerde tüm çocuklar, ücretsiz biletlerini seans saatinden üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek...çocuklar çok sevinecek bu işe.İyi seyirler.












Filmi izle...>>
Muazzam bir film.Romanın ayni ile aktarılması her zaman böyle mukemmel sonuclar vermiyor.Oyuncular adeta rolleriyle bütünleşmişler.İnanır hep kara bayrammış sanki.Haceli hiç jön olmamış gibi.Sanki orada tanımış film ekibi ve filme dahil etmiş erdal özyağcılar'ı.İhsan yüce oynadığı her filmde devleştiği gibi bu film'dede sadece kendini hiç sıkmadan ALLAH vergisi yeteniğini sergilemiş.Defalarca seyrettiğim ve her seferinde bir kez daha vurulduğum olağan üstü bir yeşilcam klasiği.Koleksiyonunda olmayan kendine sinemacı demesin.Bakın mesela:Karabayramın karısı(nur sürer) için gelen doktora,aşık olan ve onun gelişini seyreden bi köylü kızı var.Onun yüzüne bakın.Mimiklerine bakın,bi kaç saniyelik rolüyle filmdeki bi cok oyuncudan rol calmış.Araya sıkışmış öyle oyunculuklar varki hayran olmamak mümkün değil.Kara bayramın iki güzeli kollarına aldığını hayallediği sahne muhteşem.Film cıkar başlı başına bu sahneden.Karısıyla tuvalette seviştiği sahne,erotizmin filme kattığı bir armağan gibi.Bu kadarmı güzel kullanılır cinsellik?Kaymakamı karşılama sahnesi,yücenin yüceldiği sahne.Yeşilcamın yüz akı.Hala olmuş seyretemeyen varsa yazık etmiş kendine....




Filmi izle...>>