• Feed RSS

Pages

Mükemmel Bir Gün Un Giorno PerfettoGeçtiğimiz yıl İtalya'da sinema izleyenlerle buluşan filmin yönetmenliği bir Türk'e , Ferzan Özpetek'e ait.Drama türünden olan filmde , aile ilişkileri , ayrılmış bir İtalyan çiftinin yaşadığı bir gün içerisinde anlatılıyor..Ancak filmde bir gün içerisine aslında bir yıllık bir mazinin birikintisi de eklenmiş..Seyirci ayrılan bir karı-kocanın ve onların iki çocuğunun olduğunu filmi izlerken biliyor..Depresyona giren adam , intihara kalkışacak ve şimdi Emma ile Antonio adındaki bir çift tekrar bu olaydan dolayı karşı karşıya gelecekler...Filmin senaryosu da F.Özpetek ile bir İtalyan senarist Sandro Petraglia'a ait..










SineKritik


Sinemalar Puanı:6.0/10
mysinema.org Puanı:6.8/10
Yapım: 2008 , İtalya
Tür: Aile , Gizem , Drama
Yönetmen:Ferzan Özpetek
Senaryolar :Ferzan Özpetek ile Sandro Petraglia
Yapımcı: Domenico Procacci
Süre: 95 dakika
Mükemmel Bir Gün Oyuncuları : Serra Yılmaz, Stefania Sandrelli, Nicole Grimaudo,Monica Guerritore ve Isabella Ferrari.





Filmi izle...>>
Justin schumaker bir break dans manyağı ve bu dansı süper icra eden bir gençtir..Bir gösterisi sırasında komaya girecek ve yaklaşık yirmi yıl komada kalacaktır..Uyandığında 12 yaşından 31 yaşına gelmiş olan justin , eski alışkanlıklarını sürdürme eğilimindedir. Zaten komaya giren bir insanın günümüz trendine ayak uydurması beklenemez herhalde..Bu sinema filmi de çatlak bir dansçının , eski gruplarını yeniden oluşturmak için verdiği komik mücadeleyi anlatıyor.Ayrıca Christopher McDonald , sinemaseverlerin komedi filmlerinden aşina olduğu yüzlerden...

Sinema izleyicilerinin genel kanısına göre film "esmese de gürleyen" tarzda komedi filmlerinden...

SineKritik

Sinemalar.com Puanı:5.9/10
mysinema.org puanı : 6,5/10
Yapım: 2007 , Amerika
Tür:Komedi , Genel
Yönetmen:Harvey Glazer
Senaryo:Josh Siegal, Trace Slobotkin, Dylan Morgan
Yapımcı:Jamie Kennedy, Bob Yari, John J. Hermansen, Phillip Glasser
Süre: 106 dakika
Tarihi Eser Oyuncu Kadrosu : Christopher McDonald,Jamie Kennedy,Michael Rosenbaum,Maria Menounos ile Debra Jo Rupp











Filmi izle...>>
Ülkelerinin en ünlü soyguncuları olan Terry ile Joe'nin bu ünleri , soyacakları bankanın müdürünü bir gece öncesinden yakalayıp , soygun işini onunla birlikte ve kimseye çaktırmadan yapmalarıdır..

Aslında hem Joe hem de Terry soygun konusunda son derece yeteneklidirler..Henüz hapisten çıkmış olmalarına rağmen yine de banka soymak onlar için bir hastalık haline gelmiştir..

Bu maceralarının birinde bir kadını rehin alırlar..Rehin aldıkları kadın , kocası ile sorunları olan birisidir..Macara devam ederken soyguncuların ikisi ile kadın arasında bir duygusallık yaşanır.. "Stockholm Sendromu " denilen "suçluya sempati duyma" konusu üzerinde durulan filmi sinema izleyicileri özellikle de bu üçlü arasındaki garip ilişkiden dolayı beğendiler..Cate Blanchett , Bruce Willis ve Billy Bob Thornton üçlüsünden yine tadı damaklarda kalacak bir sinema şöleni..



SineKritik


mysinema Puanı: 7/10
Imdb değerlendirmesi:6.6/10
Yapım:2001 , AMerika
Tür: Aşk , Suç , Aksiyon , Gizem
Yönetmen:Barry Levinson
Süre: 122 dakika
Haydutlar ( Bandits ) Oyuncuları:Bruce Willis, Cate Blanchett, Billy Bob Thornton, January Jones ile Azura Skye.












Filmi izle...>>
Sherlock Holmes 2009 online film izleArthur Conan Doyle'un en sevilen karakteri olan ve onun romanlarını baş tacı yapan Sherlock Holmes karakteri ülkesine bağlı ve ülkesi için bir sürü tehlikeyi göze alabilecek bir adamdır..Onun en yakın arkadaşı ve belki de bir nevi asistanı sayılabilecek Watson da en az Holmes kadar zeki ve beceriklidir..

Ülkelerine yapılan büyük bir komployu önceden farkeden Holmes , arkadaşı ile birlikte bu komployu hazırlayanlara karşı amansız bir stratejik savaş vermelidirler..Özellikle Sherlock Holmes'ün en çok silah kullanma yönünü ve zekasını kıskançlık verici buluyor sinema izleyicileri..

2009 yılında sinemalarda ( Avrupa için ) gösterimi tamamlanan filmi izleyenler için bir hatırlatmada bulunalım..Filmde çok ünlü isimler yer alıyor..Oscar ödüllü oyuncuları kadrosunda barındıran bu gizem ve aksiyon karışımı filmi sinema izleyenleri bakalım nasıl bulacaklar?!



SineKritik


Sinemalar.com Puanı: 6.8/10
Imdb Puanı:7.7/10
Yapım: 2009 İng.-Amerika-Avust.
Tür: Gizem , Aksiyon , Suç
Yönetmen:Guy Ritchie
Yapımcı Kadrosu:Joel Silver,Bruce Berman,Susan Downey,Lionel Wigram,Dan Lin
Süre:2 saat 8 dk
Sherlock Holmes Oyuncuları Kimler : Robert Downey Jr. ( Holmes rolünde ),Jude Law ( Holmes 'ün en yakın dostu), Rachel McAdams,Mark Strong ile Kelly Reilly.







Filmi izle...>>
Rehine - The Hostage online film izleGenellikle "The Alpha Dog" filmi ile karıştırılan bu filmde de Bruce Willis yer alıyor..Aslında dikkatli sinema izleyicileri diğer Rehine filminde Willis'in kısacık bir görevde , tabiri caizse "seyirci toplamak için kadrosuna ekledikleri" filmde de oynamıştı..

Bu sinema filminde Willis , Jeff Talley adında başarılı bir arabulucu polis dedektifi rolünde..Ancak bir küçük bir çocuğu babasından kurtarmak için başlatılan bir rehine operasyonunda çocuğun öldürülmesini engelleyemez..Bu , sonucu istenmedik şekilde sonuçlanan operasyon sonrasında Talley , başka bir kasabaya tayinini isteyecektir..

İşte bu kasabada büyük bir mafyanın paralarınında bulunduğu bir evde rehin alma olayı yaşanır..Şimdi Talley , bu işten kimsenin bir zarar görmemesi için elinden geleni yapmalıdır.Sinema izleyenlerin ve özellikle rehin almalı filmleri sevenlerin vazgeçilmez tercihlerinden olan filmde Ben Foster da bir suçlu rolünde...



SineKritik

mysinema puanı : 8/10
IMDB Puanı:6.7/10
Yapım:2005 ABD, Almanya
Tür: Polisiye , Suç , Gerilim
Yönetmen:Florent Emilio Siri
Senaryo: Doug Richardson
Yapımcıları:Bruce Willis, Mark Gordon, Arnold Rifkin
Süre: 113 dakika
















Filmi izle...>>
Ben Robot sinema film izle onlineWill Smith'in başrolünde bir paranoyak dedektifi canlandırdığı sinema filmi olan "I,Robot" , yaklaşık yüz elli milyon dolar bütçeyle çekilen bir bilim kurgu filmi..

2035 yılında insanların arasında artık robotlar da yeryüzünü işgal etmişlerdir.Aslında onların yeryüzünde kalabilmeleri için tam iki kurala uymaları gereklidir:

1- Robotlar hiç kimseye en ufak bir zarar vermemelidir..
2- Koşullar ne olursa olsun bir robot , karşılaştığı insana mutlaka itaat etmelidir.

İşte tamda suç oranlarının arttığı bir dönemde insanlar bu suçun kaynağını ararlarken bir dedektif (Will Smith) asıl kaynağın robotlar olduğu iddiasını ortaya atar...Sinema izlerken seçici davranıyorsanız ve özellikle de bir bilim kurgu filmi arıyorsanız bu milyon dolarlık film kalitesini her zaman konuşturacak gibi!

SineKritik

mysinema Puanı: 8/10
Imdb Puanı: 7.0/10
Yapım:2004 ~ Amerika
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen:Alex Proyas
Süre: 115 dakika
Ben Robot Oyuncu Kadrosu : Will Smith,Shia LaBeouf,Bridget Moynahan,James Cromwell ile Chi McBride.













Filmi izle...>>
Nasıl başardıkları kendi sırları oladursun , Amerikalı film yapımcıları aslında bir konunun içerisine aynı anda hem komik , hem de dramatik bir öğe ekleyebiliyorlar...Filmde , yalnız bir adam olan Adam'ın üst katında oturan bir bayanla tanışması ve ardından gizemli ilişkileri masaya yatırılıyor..Esesında Peter Gallagher'in oyunculuğunu beğenen sinema izleyicisi için filmi izlemek için ikinci bir gerekçe de bu oyuncunun filmde başrollerden birisini paylaşması olabilir...

SineKritik

Yapım:2009 , Amerika
Tür: Romantik , Dram , Gizem
Yönetmen ve Senaristi:Max Mayer
Yapımcılar:Miranda De Pencier, Leslie Urdang, Dean Vanech
Süre: 102 dkika
Adam (2009) Oyuncular : Rose Bryne , Hugh Dancy,Peter Gallagher,Frankie Faison,Amy Irving.






Filmi izle...>>
Kız arkadaşının en yakın kankasıyla işi pişiren zampara bir adamın hikayesi anlatılıyor..Arjantin- İspanya yapımı bir gençlik komedisi olan filmi sinema izleyicileri belirli açılardan yersiz , bazı yönlerden de (özellikle aldatma hikayesi ) başarılı buldular..Orijinal dilindeki ismini kullandık , ancak film bazı yerlerde kendi hikayesinde de geçen bir programın adını , "The paranoids" de filmin isimlerinden birisi..Komedi sinemasında hızlı bir çıkış yakalayan Arjantin sinemasının yeni ürünlerinden..

Genç nesilin aslında ilişkilerinde kimi zaman göz ardı ettiği hakikatler ve gizli kapaklı işler gün yüzüne çıkıyor!!










Filmi izle...>>
Fi tarihinde , vampirlerin bir grup olarak belirli bölgeleri kontrollerine aldıkları (vampir gettoları) bir dönemde iki grup vampir arasındaki savaş bir an olsun dinmiştir..Bu iki çetin grup , birbirlerine ateşkes sözü vermişlerdir..Ancak , onlardan bir tanesi koyulan kurallara uymayacak ve asıl vampir savaşı şimdi başlayacaktır..Vampirlerin son dönemlerde sinema izleyicileri tarafından filmlerde en çok görmek istedikleri unsurlar olduğunu "Twilight 2 : New Moon" filminde görmüştük..

Sinema izlemek için illaki vampirlerin olduğu bir film arayanlar için daha vizyona bile gelmemiş bir fantastik gerilim filmi...



Film Bilgileri

sinemalar.com Puanı:6.4/10
imdb değerlendirmesi:6.4/10
Yapım: 2009 , Amerika
Tür: Aile, Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Korku, Macera
Yönetmen: Paul Weitz
Süre: 108 dak.
sinemalarda vizyon Tarihi: Mart, 2010
Vampirin Çırağı Oyuncuları:John C. Reilly ,Josh Hutcherson ,Chris Massoglia ,Jessica Carlson ,Michael Cerveris ,Salma Hayek.


izlemek için tıklayın.
Filmi izle...>>
Hayalperest bir yetmişlik delikanlı... Dediğini illa yapma amacı olan bu adam , kendisine yaptığı bir balonla en sonunda dünya seyahatine çıkabiliyor..Animasyon sinemasının önde gelen firmalarından Disney-Pixar stüdyolarında milyonlarca dolara mal edilen bu animasyon-macera filmi sinema izleyenlerin son dönemde gözdesi oldu...Hayal ettiklerimizi başarabilmenin verdiği sonsuz mutluluk duygusunu galiba bu animasyon başarılı bir şekilde kompoze etmiş...




filmi direk olarak buradan türkçe olarak izleyebilirsiniz




Filmi izle...>>
Film , Noah adında genç bir savaş gazisinin yaşadığı çalkantılı ve ihtiras dolu hayatı anlatıyor.Konusu 1945'li yıllarda ikinci dünya savaşının hemen akabinde gelişen bu sinema filminde Noah , savaştan sonra girdiği hapiste bir süre kalıyor.Özgürlüğüne kavuştuğunu öğrenince hemen bir kasabaya yerleşme kararı alıyor..BU kasabada tanıştığı ve tanışır tanışmaz aşık olduğu Elenaor ile yaşadığı duygu yüklü hikayesini sinema izleyicisiyle paylaşıyoruz.







Film Bilgileri

Yapım:2007 , Amerika
Tür:Drama , Aşk , Gizem
Yönetmen:Brent Shields
Senaryo:Camille Thomasson
Süre: 97 dakika
Oyuncu Kadrosu :Chris Klein,Jim Beaver,Ada Reynolds,Ben Billingsley,Hoke Angela Paton.




Filmi izle...>>
Gangster filmlerinden hoşlanan sinema izleyicisini tam kalbinden vuran bir aksiyon ve suç hikayesi. Filmin imdb(Give'em Hell Malone)deki puanlamasına ve detaylarına baktığımızda en büyük başarıyı French Stewart ile Leland Orser yakaladığını görüyoruz.

Filmin eksisi , çok detaylı bir senaryonun işlenmediği gösterilirken , filmin akışı ve ilerlemesi "Sun City" filmine benzetiliyor.

Filmde 50'lı yılların çevirmeli telefonları ve çizgi şeklinde kahramanlar kullanılmış.filmin müzikleri ve konusu genel olarak ortalamayı yakalamış.

Film Bilgileri

imdb Puanı: 6.5/10
Yapım:2009 , Adb
Tür: Cartoon , Suç , Aksiyon
Yönetmen:Russell Mulcahy
Senaryo: Mark Hosack
Yapımcı Kadrosu: Rich Cowan, Johnny Martin, Erik Anderson
Süre:1 saat 37 dakika
Give Em Hell Oyuncular : Thomas Jane,Ving Rhames,Doug Hutchison,Elsa Pataky ve Chris Yen.













Filmi izle...>>
The Blue Lagoon sinema film izleBir kız ve bir erkeğin ,bir gemi kazasından kurtulup kendilerini tropikal bir adada bulmaları ile başlıyor film..Onlar henüz daha küçük olduklarından yaşamak için neler yapmaları gerektiğini ve hayatta kalabilmenin mücadelesini bu adada vermek zorundadırlar.Aslında kendilerini tesadüfen buldukları bu ada zengin kaynaklara sahiptir.İkili birbirlerini bu adada gün geçtikçe daha yakından tanıyacak , kendilerini duygularının ve arzularının kollarına bırakacaklardır..Ergenlik döneminde de kendi cinsel isteklerinin neler olduğunu burada keşfedecekler ve bir çocukları olacaktır.Ancak onlar tüm bunlara rağmen dış dünyaya yeniden ulaşabilmenin mücadelesini yapmak zorundadırlar..80 yapımı bir sinema filmi olan Mavi Göl , televizyonlarda bir dönemin aranan filmleri arasında idi.


Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı: 6.0/10
imdb'deki puanı:5.1/10
Yapım:1980 , Amerika
Tür:Dram, Macera, Romantik
Yönetmen:Randal Kleiser
Senaryo:Douglas Day Stewart
Yapımcı:Randal Kleiser
Süre: 100 dakika




















Filmi izle...>>
the boys are back sinema film izleSpor muhabirliği yapan Joe (Clive Owen canlandırıyor) , eşini acı bir şekilde kaybeder.Artık hem anne hem de babalık yapması gereklidir çocuklarına..Bu sinema filmini izleyenler aslında sorumluluk yükünün ne zaman karşımıza çıkacağını kendimizin kestirmediğini dramatik bir hikaye ile görüyorlar. Clive Owen , tam da kendi oyunculuğuyla bire bir örtüşen bir sinema filminde oynamış.Hayat , bazen beklemediklerimizle , bazen de en zor koşullarla yüzleşebilme sanatıdır...


Film Bilgileri


Yapım:2009 - Avustralya, İngiltere
Tür:Dram
Yönetmen-Senaryo: Scott Hicks
Yapımcılar:Greg Brenman, Timothy White
Süre: 104 dakika
The BOys are BAck Oyuncu Kadrosu : Clive Owen,Laura Fraser,Tommy Bastow,Emma Booth ile Natasha Little.









Filmi izle...>>
Lütfen Beni Öldürme sinema film izleİngiliz edebiyatının en ironik ve başarılı yazarlarından birisi olan Karen Eiffel'in( Emma Thompson) romanlarındaki en önemli özelliklerden birisi kahramanlarının sıradışı ölümlerinin tasvir etme yeteneğidir.Yani kitaplarının birer drama eseri olmasındaki en büyük nedenlerden birisi bu hazin sonlardır...

İşte en büyük ve en son eserini vermek üzereyken bir anda bu eser için kullandığı Harold Crick'in( Will Ferrell) onu ziyareti asıl şaşırtıcı olandır.Eğer kitapta Harold'u öldürürse gerçek hayatta da ölecektir..

Yazarın hayranı olan profesör (Dustin Hoffman) 'e göre ise bu kitabın bir başyapıt olması için arkadaşı olan Crick'in ölmekten başka çaresi yoktur..Bakalım bu masalsı sinema filminin finalinde kahraman Harold Crick'i hüzünlü bir son mu bekliyor , yoksa tam tersine yeniden ve daha güçlü bir hayata mı atılacaktır Harold?










Filmi izle...>>
Beautiful Kate sinema film izleSally , babası ölmek üzere olduğundan uzun zamandır görüşemediği kardeşi ve aynı zamanda yazar olan Ned Kendall'ı babasını ziyaret etmesi için çağırır.

Bu durum ikiz kardeşler olan Kate için ne kadar acıysa , kardeşi için de aynı derecede zordur.Ancak Ned yola çıkar ve çok uzak ve ıssız bir kasabadaki ailesinin yanına gelir. Çocukluklarında yaşadıkları anılar şimdi bu ikiz kardeşlerin anılarında yavaş yavaş canlanmaya başlayacaktır.Acaba , bunca ayrılık için gerçekten geçerli bir sebepleri var mıydı?Dram türünde bir sinema filmi izlemek için tercihlerinizin arasına sıkıştırabileceğiniz türden bir film... Geçmişin bıraktığı izlerin her daim etkisinin kalacağını bu ölüm olayı çevresinde yeniden yeşerecek kardeşlik ve aile bağları ile yeniden izleyeceğiz...


Film Bilgileri

Yapım:2009 , Avustralya
Tür: Aile , Dram , Gizem
Yönetmen- Senaryo:Rachel Ward
Yapımcılar:Bryan Brown, Leah Churchill-brown
Süre: 90 dakika
Beautiful Kate ( Güzel Kate ) oyuncuları : Rachel Griffiths,Ben Mendelsohn, Bryan Brown, Maeve Dermody ve Sophie Lowe.













Filmi izle...>>
Yahşi Bati sinema çekimi full izle1860'lı yılların Osmanlı Devletinde padişahın Amerikan başkanından aldığı bir hediyeyi iade-i ziyaret için görevlendirdiği iki tane "Teşkilat-ı Mahsusa" ajanının (Cem Yılmaz ile Ozan Güven )Amerika ziyareti ve ziyaret sırasındaki komik olaylar anlatılıyor filmde.Sinema izleyicileri için 2010 yılının en merak edilen filmi idi Yahşi Batı..Bu çılgın ajanların "tek arabalık konvoyuna" yolda önce silahlı kovboylar saldırıp elmaslarını alacaklar.Ardından da kızılderililer gelip onları donlarına kadar soyup tüm paralarını alacaklar.Bunun üzerine yardımcı ajanın aslında kellesinin uçurulması emri verilmiş olmasında karşın bizim ajanımızın içinden bir his o topraklarda yalnız kalmamasını söylediğinden ikili mecburen birlikte hareket edecek.. Amerika'nın topraklarında "Türk uyanıklığı ve zekasını kullanarak" hayatta kalan ikilinin en sonunda görevleri başarı ile tamamlanacak. Aslında tüm hikaye filmde bir çift çizmeyi (Amerika devlet başkanından alındığı yalanıyla) yirmi bin liraya satabilmek için uydurulmuş..Özkan Uğur'un apaçi reisi rolünü , Demet Evgar'ın dişi kovboy rolünü ve Zafer Algöz'ün de hem şerif hem de din adamı rolünü üstlendiği

Yahşi Batı filmi, içindeki hem sosyal içerikli espriler hem de Amerikan klişeleri ile dalga geçtiği esprilerle aslında Recep İvedik filmini birkaç gömlek daha geçecek gibi görünüyor...

Uyarı : Filmi sinemalarda izleyecek olan izleyicilerimiz için "Dolby Digital" ses çıkışlı sinemaları tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.Zira bazı sinemalarda izlediğimizde seslerin yarısında sorun olduğu görüldü...





Filmin videolarına sağ tıklayarak "switch to fullscreen" i kullanabilirsiniz



Tek Parça ( Seçenek 1)

Tek Parça ( Seçenek 2)

http://www.mysinema.org 'dan Yahşi Batı filminin konusu alınmıştır.

Tek Parça ( Seçenek 3)


Filmi izle...>>
Inat Hikayeleri film izleÇıldır kasabasında başlayan hikaye bizlere eski hayat koşulları ile yenilerin arasındaki köklü farklılıkları vurguluyor.Filmde ( belgesel türünde ) birbirinden bağımsız ancak yine de birbiri ile ilgili olaylar ve hikayeler mevcut..

Bundan yaklaşık 50 yıl öncesinde ulaşımın ve kış koşullarının şimdikinden birkaç kat daha zor ve bezdiren koşullar olduğunu yaşlılar söylerdi ya hani.İşte köy ile kent yaşamının ve köylü ile şehirli kavramlarının aslında neyi anlatmak istediği bu belgesel formatındaki sinema filmi ile aktarılmış.Yönetmen koltuğunda Reis Çelik ve oyuncusu da Tuncel Kurtiz olunca konusuna olan merak bir kat daha artıyor.











Filmi izle...>>
Film , bir araba yarışları sırasında kazada vücudunun tamamı yanan bir sürücünün görüntüleri ile başlıyor. Konu itibariyle ilk başta araba yarışlarını anlattığını düşünebilirsiniz.Ancak , aslında film , hayalet bir yarışçının garip öyküsünü ele alıyor.Filmin Klişelerden farkı ise arabaların kendi kurbanlarını seçmeleri olarak imbd de gösteriliyor.


Film Bilgileri

Yönetmen: Terry Ingram
Yapım : 2009 , Amerika-Kanada
Tür: Aksiyon , Gerilim , Korku
Senaryolar: Jason Bourque, Keith Shaw
Yapımcılar: Greg Evigan, Christopher Hatton ile Shannon McA’Nulty
Phantom Racer Oyuncuları : Nicole Eggert , Greg Evigan ,Brenna O'Brien , Winston Rekert,Chad Willett ,Luciana Carro ile Adam Battrick.









Filmi tek parça halinde alttan da izleyebilirsiniz.









Filmi izle...>>
Toni ve Andi iki çılgın arkadaştır. Çocukluklarından beri hayalini kurdukları en heyecanlı şey ise Eiger Dağı'nın zirvesini görmektir.Aslında Eiger Dağı'nın en tehlikeli ve bir türlü çıkılamamış yanı olan kuzey yamacı onların ilgilendikleri taraftır..

Dağa çıkma hazırlıklarını ve techizatlarını topladıkları sırada Luise adındaki kadın ile ( Tony 'nin bir türlü unutamadığı kadın) karşılaşırlar.. Luise , kendi yardımcı muhabiri olan Arau ile birlikte bu iki çılgının haberlerini yapmak üzere orada bulunmaktadır. Tony ise tırmanış öncesinde sevdiği kadının yanında gördüğü Arau'ya aşırı kıskançlık içinde bakmaktadır.Çünkü sevdiği kadınla Arau aralarında bir elektriklenme hissetmiştir.Tüm bu duygusal karmaşa içinde Tony ile dostu Andi tırmanışa başlarlar.Başlangıçta , yakınlardaki bir otelden izlenen ve ilgi odağı olan bu arkadaşlar için asıl problem Willi ve Endi ( onlara dağda partnerlik edecekler ) ile karşılaştıklarında başlayacaktır.Willi yaralanmış ve hava koşulları kötüye gitmeye başlamıştır.Bu andan itibaren hayalini kurdukları o dağın yamacı onlar için bir kabus ve ölüm kalım savaşına dönüşecektir. Artık Luise'nin iki erkek arasında bir seçim yapma zamanı gelmiştir.. Tony için ölümü göze alabilecek midir?


Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.0/10
imdb Puanı:7.2/10
Yapım:2008 Almanya, Avusturya, İsviçre
Yönetmen:Philipp Stölzl
Senaryo:Christoph Silber ile Philipp Stölzl
Yapımcılar:Gerd Huber, Benjamin Herrmann
Süre: 120 dakika
Nordwand oyuncuları : Benno Fürmann, Ulrich Tukur,Johanna Wokalek, Arnd Schimkat ve Florian Lukas.















Filmi izle...>>