• Feed RSS

Pages

Efsane kahraman Van Helsing ( Hugh Jackman ) kötülerin en çok korktuğu karakterlerdendir. Birçok kötü insanın ve insan dışı varlığın kökünü kazıyan Helsing , bu sefer vampirlerin en ürkütücü ve efsane ismi Dracula'nın peşindedir.Van Helsing serilerinin başlangıç filmi olan bu filmde korku ve gerilim sahnelerinin bolluğu oldukça ilgi çekti.

Film Bilgileri


sinemalar.com Puanı:7.4/10
imdb oyları:5.5/10
Yapım:2004 Amerika, Çek Cum.
Tür: Gerilim , Aksiyon , Macera
Yönetmen ve Senaryo:Stephen Sommers
Süre:132 dak.
Van Helsing Oyuncuları:Hugh Jackman, Kate Beckinsale, David Wenham, Will Kemp, Josie Maran.






Filmi izle...>>
17. haftası şu an oynanan maçlarla devam eden Turkcell Super lig yarın muazzam bir kapışmaya tanık olacak.


Maçı Fenerbahçe kazanırsa , şu an maç fazlasıyla liderlik koltuğunda bulunan Bursaspor'u geçerek sezonu lider tamamlayacak.

Ligde şimdiki puan tablosuna baktığımızda Fenerbahçe 16 maçta elde ettiği 34 puanla ligde üçüncü sırada bulunuyor.

Trabzonspor cephesine bakarsak onlar da ligdeki iddialarını sürdürebilmek için mutlak galibiyet içim sahaya çıkacaklar. Trabzon takımı 16 maçta topladığı 27 puanla süper ligin 6. sırasında.
Eğer maçı bordo-mavililer kazanırsa zirveye epey yaklaşacaklar ve Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkı 4 e inecek.


17. Hafta Ts - Fb Maçının Bilgileri


Tarih:20/12/2009 ( 20 Aralık 2009 , Pazar)
Saat : 20.00
Yer : Trabzon / Avni Aker Stadı
Orta Hakem : Bülent Yıldırım

Şimdiye kadar TS v FB ligde 70 kez karşılaştı.Bu maçların istasistiklerine bakarsak:

Bordo mavililerle sarı lacivertliler arasındaki 70 maçtan 27 'sini Fenerbaçhe kazandı , 21 galibiyeti Trabzonspor aldı ve 22 maç ise beraberlikle bitti.
Her iki takım da maça kazanma parolasıyla çıkacak.
Filmi izle...>>
galatasaray gençlerbirliği canlı izleSüper ligde sezonun ilk yarısını lider tamamlamak isteyen Galatasaray , Ankara'nın güçlü ekibi Gençlerbirliğini bu akşam saat 20.00 da Ali Sami Yen'de konuk edecek. 33 puan ve maç eksiği bulunan Galatasaray bu maçı aldığı takdirde Fenerbahçe'nin Trabzondan puan kaybetmesini bekleyecek.

Ancak sarı kırmızılı ekibin işi hiç de kolay değil. Çünkü rakibi Gençlerbirliği , ligde 6. sırada bulunan Trabzonspor'dan yalnız 1 puan geride ve 7. sırada bulunuyor.


Şu an, oynadığı 16 maçta 10 galibiyet , 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Galatasaray Turkcell Super ligde 4. sırada iken , rakip Gençlerbirliği 16 maçta 7 galibiyet , 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 26 puanda.

Bakalım bu kritik maçı , kendi evinde oynadığı 8 maçta hiç yenilmeyen aslanlar mı kazanacak , yoksa ligde yükselen bir grafik sergileyen Gençlerbirliği Galatasaray'dan puan veya puanlar çıkarabilecek mi? Hepsinin cevabı akşam saat 20.00 da oynanacak ve canlı izleyebileceğiniz GS-G.Birliği maçında!!
Filmi izle...>>
Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü , bir imparatora suikast planlayan üç süper kahramandır. Bu kral, o dönemde yedi farklı hanedanlık tarafından parsellenmiş olan Çin'in yegane imparatoru olmak istemektedir.Arkasında da devasa bir ordusu olan kralın en büyük belası bu üç fantastik savaşçıdır. Bu savaşçıları her kim etkisizleştirir ve bunu krala bildirirse o kişiye çok büyük vaadler vardır.En sonunda kralın karşısına birisi çıkacak ( Jet Li) ve dediklerini yaptığını söyleyecektir.

Filmin bir sahnesinde gölün üzerinde verdikleri hayali mücadele izleyicinin en çok heyecanlandığı sahnelerden birisi.

Gerek finali ve fantastik dövüş sahneleri gerekse de umulmadık finaliyle Hero , yine iyi bir notu hakediyor.Yet Li ile Donnie Yen filmde bir zamanlar çok iyi dost olan ve birbirlerini her türlü tehlikeye karşı koruyan savaşçılarken bir anda azılı düşman haline gelecekler.

Filmin yapımcısının Tarantino olduğunu çoğu sinema severin bilmemesi de bu bilgiyi edinenlerde bir şaşkınlık yaratıyor.


Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:6.4/10
imdb Puanı: 8- 10
Yapım:2002 Çin, HongKong
Tür:Savaş , Fantastik , Romantik
Yönetmen:Yimou Zhang
Senaryo:Yimou Zhang, Feng Li, Bin Wang
Yapımcı:Quentin Tarantino, Yimou Zhang, Philip Lee
Süre:1 saat 39 dk
Hero-Kahraman Oyuncu Kadrosu : Jet Li, Ziyi Zhang,Donnie Yen,Tony Leung Chiu Wai ve Maggie Cheung.
















Filmi izle...>>
Ben Barnes , Kristin Scott Thomas ( İngiliz Hasta filminin ünlü yıldızı ) , Jessica Biel ve Colin Firth gibi oldukça popüler dört ismin rol aldığı ve evliliğe ilginç bir bakış açısı getiren Evlilik Sınavı filmini türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz.Filmde özellikle JEssica Biel'in performansına dikkat çekiyoruz.










Filmi izle...>>
Turkcell Super ligde haftanın maçı olan Beşiktaş - Bursaspor maçı adeta bir derbi havasında yaşanacak.Ligin en flaş ekiplerinden olan Bursaspor +16 averaj ve 32 puanla şu an ligde 4. sırada yer alıyor.

Eş puanlı ve ligde 5. sırada olan Beşiktaş'ın +11 averajı bulunuyor.Bursaspor da ligde 31 golle Galatasaray'ın ardından süper ligin en golcü takımı.

Her iki takım da sezonun son maçını alarak ikinci sezona moralle girmek istiyorlar.


Beşiktaş ve Bursanın sahaya sürecekleri muhtemel 11 ler şöyle:

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Fink, Ernst, Tello, Nihat, Ekrem Dağ ile Bobo.

Bursaspor: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Zapotocny, Mustafa Keçeli, Ozan İpek, Kirita, İvan Ergiç, Volkan Şen, Sercan ile Turgay.

Maç bilgileri

Stad : İnönü Stadı / İstanbul
Saat : 20:00 'da başlayacak
Filmi izle...>>
6 yaşlarında ikiz çocuk sahibi bir baba ile onun dengesiz ve uçkuruna düşkün iş ortağının başları bu ikizlerle beladadır.Nedenine gelince bu çocukların 14 gün boyunca bakımlarında babaları (R.Williams ) ile onun ortağı (J.Travolta) sorumludur.

Çareyi en sonunda bir yaz kampına katılmakta bulunan partnerler orada hiç normal karşılanmayacaklardır. Onları sürekli gözlemleyen kap yöneticisi aslında ikilinin sevgili olduğunu sanmaktadır.Bununla da kalmayıp çocukları evlatlık aldıklarını düşünmektedir..Eğlencenin bol olduğu bir aile komedisi olduğunu söyleyebiliriz.





Film Bilgileri

Yapım : 2009 , Amerika
Tür : Macera - Komedi , Aile
Oyuncu Kadrosu : J.Travolta , Robin Williams ve Matt Dillon.



Filmi izle...>>
Günahkar Original Sin erotizm film izleFilmin konusu 1880'li yıllarda ve Havana'da geçiyor. Filmde aşka inanmayan bir adamın ( Antonio Banderas) verdiği eş bulma ilanı ve sonrasında yaşanan gelişmeler anlatılıyor.

Adam aşkın gerçek olmadığına kendisini inandırmış ve bu yüzden güzel ve kendisine bir çocuk yapabilecek bir bayan aramaktadır.BU arayışını gazeteye ilan vererek somutlaştırır.Onlarca cevap arasından yalnız birisi ilgisini çeker: Julia'nın ( A.Jolie ) gönderdiği resim..


Film Bilgileri

Sinemalar Puanı:7.0/10
Yapım:2001 Fransa , Abd
Tür: Dram, Romantik , Erotik , Erotizm
Yönetmeni:Michael Cristofer
Süre: 112 dak.
Günahkar ( Orijinal Sin ) Oyuncuları: Angelina Jolie, Antonio Banderas, Jack Thompson, James Haven, Pedro Armendáriz










Filmi izle...>>
Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizi fenomenlerinden olan ve en az 15 milyon izleyicisinin bulunduğu bilinen Kurtlar vadisi Pusu yu canlı olarak izleyin.

Kimilerine göre derin devletin bugüne kadarki icraatlarını en ince detayına kadar anlatan Pusu , kimilerine göre ise bir manipulasyon ( yönlendirme ) dizisi. Neden böyle düşündüğümüze gelince dizide "son dönemin Türkiye'sinde yaşanan karanlık olaylar" hep belirli bir döneme denk geliyor.Dizi , bir nevi insanları "acaba bu gerçek mi" gibisinden paranoyalarla bağlamış durumda.



Yayına ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.


CANLI YAYIN






Filmi izle...>>
Jacques Renard işine son derece hakim ve ince zekalı bir dedektiftir. Ancak işini ve diğer bazı şeyleri fazla kafaya taktığından bir süre depresyonda kalır. Renard'a Hotel Riviera'nın müdürünün kayboluşunu araştırma görevi verilir.Dedektif Renard , Sebebini ve faillerini bulmak için kafasını toplar ve işe koyulur.

Bu işi araştırırken Lucy adlı bir kadın ona 217 numaralı odayı görmesi gerektiğini söyler.Aslında Victoria adlı bu kadınla ( 217 numaralı odadaki) Lucy arasındaki gizemli benzerlikler dedektifin kafasını karıştıracaktır.Yoksa Lucy ona bir oyun mu oynamıştır? Sorunun çözümünü bulmak için bu tür suç filmlerinden daha önce onlarcasını izlemiş olmanız gerekli.





Film Bilgileri

imdb Puanı:4.7/10
Yapım:2007 , Fransa
Tür:Gizem , Suç , Draö
Yönetmen: Sophie Marceau
Senaryo:Sophie Marceau, Jacques Deschamps
Yapımcı:Oury Milshtein, Ariane Guez
Süre: 103 dak.
Disparue De Deauville, La Oyuncuları : Sophie Marceau,Christopher Lambert, Simon Abkarian,Denis Menochet ve Firmine Richard.


















Filmi izle...>>
Love Happens film izleAaron Eckhart romantik filmlerden tanıyoruz. Bir yenisi olan 2009 yapımı "Love Happens" filmi de Eckhart ile Jennifer Aniston'un başrollerini paylaştıkları romantik bir film.

Aaron Eckhart filmde ünlü ve kitapları kapış kapış giden bir yazarı canlandırıyor.Dışarıdan bakıldığında yazarın çok şanslı birisi olduğu düşünülebilir. Oysa aslında bu popüler yazar , insanlara çok antipatik gelen birisi. Kendi kabuğunu bir türlü kıramayan yazar , kendisi için düzenlenen bir seminerde bir bayanla tanışır.( J. Aniston ).. Bu tanışma her iki kişinin de çok ilgisini çekecek ve sıcak bir yakınlaşmayla sonuçlanacaktır.







Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:5.9/10
Yapım:2009 , Abd-Kanada
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Brandon Camp
Senaryo:Mike Thompson, Brandon Camp
Yapımcı:Scott Stuber, Mary Parent, Mike Thompson
Süre:109 dakika.
Love Happens Oyuncu Kadrosu : Jennifer Aniston,Aaron Eckhart,Judy Greer,Martin Sheen ve Joe Anderson.







Filmi izle...>>
Uefa Kupasındaki temsilcimizin bu akşam saat 20.00 da Avusturya ekibi ile oynayacağı maçı naklen izleyin. F grubundaki temsilcimiz Galatasaray 13 puan ile turu garantiledi. Sturm Graz'a çok rahat giden Galatasaray'da moraller çok yüksek. Rijkaard ,bu yıl hedeflerinin Uefa finali olduğunu belirtiyor.

Galatasaray , akşamki maçı alırsa Türk takımları içinde kırılması güç bir rekor olan 6 maçta 16 puan ile Uefa kupasında bir üst tura çıkmış olacak. Başarılar aslanlar...








Değerli izleyicilerimiz Aslanların bu günkü şenliğini maç saatinde yayınlamaya gayret göstereceğiz. Olası bir sorun olursa şimdiden özür dileriz.



Filmi izle...>>
Amerikan ordusu , uzmanları üzerinde çalıştıkları bir uçak modelini devreye sokarlar.Bu uçağın özelliği görünmez uçak olmasıdır.Ancak , eksiklikleri tamamlanmadan etkinleştirilen uçak bir süre sonra kontrolden çıkacaktır.Bu uçağı kontrol etme görevi üç askere verilir.Yeni teknoloji ürünlerinin kullanıldığı bir bilim kurgu filmi.


Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:6.0/10
Yapım:2005 , Abd
Tür:Aksiyon, Macera
Yönetmen:Rob Cohen
Senaryo:W.D. Richter
Yapımcı:Neal H. Moritz, Laura Ziskin, Mike Medavoy
Süre: 2 saat
Görünmez Savaşçı Oyuncuları : Jessica Biel,Jamie Foxx,Josh Lucas,Sam Shepard ve Joe Morton.








Filmi izle...>>
Lüks hayat yaşayan insanların eleştirisinin yapıldığı filmde ünlü Fransız oyuncu Gérard Depardieu ve Gad Elmaleh gibi iki dev isim var.Yer yer kahkahaları tutmakta zorlanıyorsunuz filmde.

Film Bilgileri


Yapım: 2009 , Fransa
Tür: Komedi , Macera
Yönetmen:Gad Elmaleh
Senaryo:Gad Elmaleh, Caroline Thivel
Yapımcı:Alain Goldman
Süre: 1 saat 40 dk
Oyuncu Kadrosu : Gérard Depardieu,Gad Elmaleh,Enrico Macias, Jean Benguigui ve Pascale Arbillot.












Filmi izle...>>
Evini geçindirmek ve çocuğunun daha iyi bir okulda okumasını sağlamak için ev temizliklerine giden bir anne.Ancak , masrafları artınca farklı bir temizlik işine girecektir : Olay mahalli temizlik işine..

Kardeşini de ikna edip "Günışığı Temizleme Şirketi" adında kurdukları şirketle işlerine başlarlar.Ancak , her ne kadar getirisi çok daha iyi olsa da aslında bu iş hem kadının hem de kardeşinin hayatlarını zor koşullara sokacaktır.


Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:6.2/10
Imdb Puanı:7.1/10
Yapım:2008 , Abd
Tür:Komedi , Dram
Yönetmen:Christine Jeffs
Senaryo:Megan Holley
Yapımcı: Marc Turtletaub, Jeb Brody, Bob Dohrmann, Glenn Williamson, Dan Genetti, Peter Saraf
Süre:1 saat 42 dk







Filmi izle...>>
abimm sinema filmini izleAbimm , yıllarca abisinin sadece varlığı ile yetinen bir adam ( Çetin -Mustafa Üstündağ ) ile onunla yıllar sonra karşılaşan abi Arif ( Mustafa Üzümcü)'in hüzünlü ve trajikomik yaşantılarına el atmış.

Aslında Çetin , kirli işlerle uğraşan , hayattaki sorumluluklarının bilincine varamamış bir mafya uzantısı gibidir. Yıllar sonra abisinin köyde yaşadığını öğrenip yola çıkar. Onu buldğunda aslında zihinsel engelli olduğunu anlar. Kendi içsel çekişmelerinin bir süre etkisinde kalır Çetin. En sonunda çatlak matlak bir abisi olduğundan onu kabullenmesi gerektiğini anlar.

İşte Abimm , bu iki deli dolu kardeşin İstanbul'dan Marmaris'e giden dostluk hikayelerini ele alıyor.Filmin komedi içerikli olduğunu ve salt bu yüzden izlemek için sinemaya gitmek isteyen seyircilere bir hatırlatma : Yer yer eğlenceli sahneler barındırmasına karşın aslında "Abimm " trajik bir abi-kardeş dostluğunun hikayesi. ( Levent Üzümcü'nün zihinsel engelli abi rolündeki oyunculuğu özellikle konuyu dramatize ediyor.)


Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.3 / 10
Imdb Puanı:5.7/10
Yapım:2009 , Türkiye
Tür: Dram , Aile , Komedi
Yönetmen: Şafak Bal
Senaryo: İlkay Akdağlı
Yapımcı:Ergun Mercan
Gösterim Tarihi: 04 Aralık 2009 (Tür.)
Abimm Kadrosu :Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, Haldun Boysan,Selen Seyven ve Bülent Şakrak.







Filmi izle...>>
no ofsayf izleBu film için özel bir karakter olarak belirlenmiş Ali Tarantula , aslında kendisini yıllar önce jilet reklamlarında gördüğümüz ve Ali Desidero lakaplı o "hafif ağır abi".


Esasında filmin tam olarak hangi kategoriye konulacağına film ekibi de karar veremediğinden komedi değil "eğlencelik" yakıştırması yapılıyor filme.



Filmin ana karakteri olan Tarantula , eğitim konusunda çok da yüksek bir mevkide olmayan ama kişiliği dolayısıyla sözü dinlenen bir adam profilinde.Hemen her konuda kendisine paranoya yaratıp "acaba şu şöyle olsaydı nasıl olurdu?" gibisinden takıntılarla uğraşan birisi Ali Tarantula.

En sonunda da konuyu futboldaki ofsayta getiriyorlar. Daha doğrusu Ali , kafayı ofsayt ile bozuyor.


Filmin kendi yapımcıları verdikleri demeçte filmin komple bir komedi filmi olarak algılanmamasını , içindeki sosyal mesajlara daha çok dikkat edilmesini vurguluyorlar.

Filmde futbol camiasından hakem Ahmet Çakar , spor yorumcusu Gökmen Özdenek ve Ziya Şengül gibi isimler de bulunuyor.


Film Bilgileri

Yapım : 2009 / Türkiye
Puanı : 6/10
Senaryo : Ali Taran
Yapımcılar : Ömer Vargı , Mine Vargı
No Ofsayt Oyuncuları : Yıldırım Memişoğlu , Deniz Olgaç,Ahmet çakar,Gökmen özdenak,Sinan Engin ve Ziya şengül.
Filmi izle...>>
Dün kanal d ekranlarında 44. bölümü yayınlanan Çok Güzel Hareketler oyunu yine çok eğlenceliydi.

İlk parodi olan "Domuz Gribi" , bir din hocası ile bir astroloğu karşı karşıya getiriyor.Astrolog , burçlara göre grip enfeksiyonuna yakalanma riskini söylüyor.Diğer skeçte de "kayınbaba ve kayınanalara bir türlü anne-baba diyememe" sorununa değinilmiş. Çok ince bir noktadan vurduklarını belirtelim.Çünkü , bi "anne ve baba" diyebilseler aileler arasında kavga olmayacak ama..
Diğer bölümde de evli iki çiftin birbirleriyle komik rekabetleri ele alınmış. Adamın eşi tüm oyunlarda çiftin kaybetmesine neden oluyor.En sonunda kadın , çuval yarışında iyi olduğunu söylese de yine hüsran.

Bkm oyuncularının gösterdikleri 13 aralık performansı sizleri bekliyor.











































































Filmi izle...>>
Afterwards - Et Apres film izleKendisi New York 'da en saygın avukatlardan olan Nathan , hayatını ideallari uğruna adadığından dolayı sürekli aynı işlerle uğraşmaktadır.Oysa hemen hiçbir sosyal aktivitesi yoktur. Bu sıkıcı hayatı bir gün Natalie adında bir bayanla tanışınca değişecektir.Film , hayatının ortasında bir adamın , kendine çizdiği bir yoldan giderek nasıl daha iyi bir yaşama kavuştuğunu anlatıyor.Durağan bir olmasından yakınılsa da bu tarz filmlerde galiba aksiyon sahneleri aramak pek de dikkate alınan bir durum değildir.







Film Bilgileri


sinemalar.com Puanı:5.9/10
Imdb Puanı:5.7/10
Yapım:2008 Almanya,Fransa,Kanada
Tür:Dram , Romantik , Psikolojik
Yönetmen:Gilles Bourdos
Senaryo:Michel Spinosa, Gilles Bourdos
Yapımcı:Marc Missonnier ile Olivier Delbosc
Süre: 107 dak.
Afterwards - Et Apres Oyuncuları : Evangeline Lilly,John Malkovich,Romain Duris, Reece Thompson ve Holly O'brien.








Filmi izle...>>
Cazibesi ile insanları avlayan bir kadın.Onun karşı konulmaz dış görüntüsü aslında çok yanıltıcı.


İspanya yapımı bir korku-gerilim-komedi tarzında bir film olan Sexy Killer - You'll Die For Her ,aslında bir açıdan övgüyü hakediyor.Çünkü sınırlı miktardaki bir bütçe ile çekilen film , çoğu Amerikan filmlerinin arasından sıyrılmayı başardı.

Hareketin ve aksiyonun da işin içine girmesiyle film izlenebilir bir hal kazanmış.









Film Bilgileri


Imdb Puanı: 5.9-10
Yapım: 2008 , İspanya
Tür:Gerilim , Korku , Suç ,Bilim Kurgu
Yönetmen:Miguel Martí
Senaryo:Paco Cabezas
Yapımcı:Tadeo Villalba Hijo, Jaume Roures
Süre: 100 dak.
Sexy Killer Oyuncu Kadrosu:Alejo Sauras, Macarena Gómez,Paco León,Ángel De Andrés López,César Camino








Filmi izle...>>
fırtına uyarısı film izleHenüz evlenmiş bir çift , balayı mahiyetinde bir tekne gezisine çıkarklar. Başta kurdukları bu fantazi dört dörtlüktür.Çünkü daha önce kurdukları planlardan bile daha caziptir. Tekne gezisi başladığında herşey olağan ve keyif vericidir.Ancak beklenmedik bir durum , şiddetli bir fırtınanın gelmesidir.Fırtınadan korunmak için derme çatma bir baraka bulurlar.Terk edildiğini düşündükleri bu barakada bir baba ve iki de erkek çocuğu vardır.Başta adam ve çocuklarının davranışları biraz garip gelse de fazla kulak asmazlar.Ancak asıl tehlikenin fırtınadan ziyade , buldukları bu yerdeki insanlar olduklarını kavramaları kısa sürmez.





Film Bilgileri


imdb ve sinemalar puanı : 5,8 - 10
Yapım: 2007 , Avustralya
Tür: Korku , Gerilim ,Macera
Yönetmen:Jamie Blanks
Senaryo:Everett De Roche
Yapımcılar:Pete Ford, Gary Hamilton
Süre : 72 dakika
Storm Warning Oyuncu Kadrosu :Nadia Fares,David Lyons,John Brumpton ile Mathew Wilkinson.










Filmi izle...>>