• Feed RSS

Pages

Sade filmini izleFransız sinemasının dram türündeki bu örneği 2000 yapımı olup , bir adamın huzurevine yerleşmesini anlatıyor.Bu adam , gençken yaptığı hataları , imkansız olarak gördüğü aşklarını , ilişkilerini yeni yerinde defalarca gözden geçirme fırsatı bulacaktır.Herkesin hayalleri ile gerçekte yaşadıklarının bir kesişme noktasının olabileceği ifade etmeye çalışılıyor. Filmin genelini değerlendirdiğimizde durağan bir psikoloji filmi olduğunu söyleyebiliriz.










Film Bilgileri

Yapımı : 2000 , Fransa
Tür: Dram , Erotizm , Psikolojik
Yönetmen:Benoît Jacquot
Senaryo:Bernard Minoret ve Jacques Fieschi.
Yapımcı:Patrick Godeau
Süre: 100 dk.
Sade Oyuncu Kadrosu : Isild Le Besco,Marianne Denicourt, Dominique Reymond,Grégoire Colin ve Frédérique Tirmont.











Filmi izle...>>
Esasında Türkler Çıldırmış Olmalı değil de "Çıldırtmış Olmalı" başlığı filme daha uygun gibi gözüküyor. Nedenine gelince ; Somalilileri canlarından bezdirecekler. Sinemalarda bu ay gösterimine başlanan film , çeşitli nedenlerden dolayı biraz gölgede kaldı.

Konusu Somalili korsanlarla mücadele eden çılgın mı çılgın bir grup komik adamın macerasına dayanıyor . Şöyle ki zengin iş adamı ve ailesi Afrika'da Safari gezisine çıktıkları bir sırada Somalili korsanlarca kaçırılıyor. Bunun üzerine yetkili isimlere haber veriliyor. Ne var ki ikili ilişkilerin ülkeler düzeyinde bozulmaması açısından opersasyona profesyonel asker yerine bizim çaylaklar gönderiliyor.

Yapımına 4,5 milyon usd dolayında bir kaynak aktarılan filmde aynı zamanda ünlü bilim kurgu filmlerinde kullanılmış , küçük robotlar da kullanılmış . Çekimlerinde yabancı bir görüntü yönetmenine de yer verilmesi yerli sinema açısından sevindirici bir gelişme.


Film Bilgileri

Yapım:2009 , Türkiye
Tür: Komedi , Aksiyon
Yönetmenlik ve Senaryo:Murat Aslan
Süresi : 125 dak.
Oyuncu Kadrosu : Peker Açıkalın ,Kadir Çöpdemir,Tuba Ünsal,Erdal Tosun , Durul Bazan,Ruhi Sarı vee Önder Açıkbaş.





mysinema.orgdan eklenmiştir filmin içeriği...






Filmi izle...>>
Konu bizi 1920 li yıllara kadar götürüp o yıllarda bir adamın yaşadığı romantik olayları anlatıyor. Türkiye 'de 2010 un ilk ayında vizyona girmesi beklenen film şimdilerde hayli aranır oldu. Oldukça sosyetik bir bayan , aşk işlerinde beceriksiz bir adamı hizaya getirmeye çalışacak , ona "bir kuşun yavrusunu beslediği" gibi şefkat gösterecektir.Aşkı bir ağaç olarak düşünürsek ağacı adeta kökünden sulayacaktır.

Adam , belki de bu kadar ilgiden sonra gözlerini açıp gerçek sevgiliyi bulabilecektir. Günümüz dünyasında böylesine bir yardımı görmediğimizden olsa gerek film , daha şimdiden izleyenin beğenisini kazandı. ( Epeydir sinemalardan uzak kalan Michelle Pfeiffer bu filmle izleyici karşısında )


Film Bilgileri


Yapım: 2009

Ülkesi :Almanya,Fransa ve İngiltere
Tür:Romantik , Duygusal
Yönetmen:Stephen Frears
Senaryo:Christopher Hampton
Yapımcı:Thom Mount, Tracey Seaward, Raphaël Benoliel
Süre: 100 dakika
Aşkım - Cheri Oyuncular :Michelle Pfeiffer,Kathy Bates,Rupert Friend,Iben Hjejle ve Anita Pallenberg.







Filmi izle...>>
aşkın yaşı yok izleAile içindeki bireylerin birbirinden ayrıldıkları olaylar o kadar çoktur ki.. Profesör oluyorsunuz , dalınızda en seçkin isimlerden birisi haline geliyorsunuz. Ne var ki aşk hayatında ve sosyal hayatta umduğunuzu bulamıyorsunuz. İşte aynen böyle bir profesörün ekseninde gelişen olaylar aktarılmış bu filmde de..Oğlu ile yıldızı bir türlü barışmıyor , kızı deseniz bir o kadar aski. Ama bu adamın da güleceği bir gün gelmeli değil mi canım...

Dennis Quaid profesör rolünde , onunla sonradan karşılaşacak olan Sarah Jessica Parker da onun eski öğrencisi. Amerikanın eski aile dizileri tadında olan film sinema çevrelerinin beğenisini kazandı.




Film Bilgileri

sinemalar com Puanı: 6.8-10
Yapım:2008 , Abd
Tür: Romantik , Aile , Komedi
Yönetmen : Noam Murro
Senaryo: Mark Poirier
Yapımcılar :Michael London,Bridget Johnson ve Michael Costigan
Süre: 95 dakika
Aşkın Yaşı Yok Oyuncuları : Dennis Quaid ,Sarah Jessica Parker,Ellen Page (ailenin küçük kızı ), Thomas Haden Church ( ailenin büyük oğlu ) ve Ashton Holmes.

















Filmi izle...>>
Altan Erkekli ve Selçuk Yöntem gibi iki sinema duayeni filmde yükü sırtlanmışlar. Hayatını anlık bir hayalinin peşinden giderek değiştiren bir berberin öyküsü. Bir anda artık bulunduğu yerden sıkıldığını ve uzak diyarlara gitmek istediğini farkeden adam kendini yollara atar.Ne gideceği yer bellidir , ne de gittiği yerde ne yapacağı.

En sonunda , en ufak bir bilgisinin bile bulunmadığı bir köye yerleşir. Ama , bu köyde insanların sıradışı kayboluşları , aniden çıkıvermeleri ilgisini çeker.

Aynı mesleği sürdürürken köyün en güzel kızının kaybolduğunu farkeder köylü ahali.Ama nedeni bir muammadır..

Anlamsız çekip gitmeler ve tekrardan dönüşler berberin o köyden gitmesi ile son bulacak mıdır? Drama türündeki bu film insanı hayli derinlere daldırıyor.


Film Bilgileri

Sinemalar com Puanı: 7.1-10
Yapım: 2008 ,Türkiye
Tür: Gizem , Psikolojik , Dram
Yönetmeni ve Senaryosu: Ümit Ünal
Müzikler:Candan Erçetin
Süre : 93 dakika
Gölgesizler Oyuncuları : Altan Erkekli,Selçuk Yöntem,Ertan Saban,Ahmet Mümtaz Taylan ve Candan Erçetin.




Filmi izle...>>
Artık virüslerin yayılma hızı kat be kat artmıştır. İnsanlık bu yıkımdan fazlasıyla nasibini almış ve milyonlarca insan virüsten yaşamını yitirmiştir. Bu salgından kurtulmak neredeyse imkansızken dört kişilik bir arkadaş gurubunun tek istedikleri hayatta kalmaktır. Bu virüsten korunmak için ellerinden geleni yapmalılar. Yoksa onlar da ölecekler.. Filmde gerilimin dozu bu salgın yayıldıkça artıyor.Kadroda genellikle genç oyunculara yer verildiğini vurgulayalım.










Film Bilgileri


sinemalar Puanı: 7.6-10
Yapım:2009 , Abd ( Vizyon )
Tür: Gerilim , Dram , Macera
Yönetmen ve Senaryolar: David Pastor ve Àlex Pastor
Yapımcı:Ray Angelic ile Anthony Bregman
Süre: 84 dak.
Veba Oyuncuları : Chris Pine ,Piper Perabo,Emily Vancamp,Lou Taylor Pucci ve Brighid Fleming.









Filmi izle...>>
korku - dread online izleFilm , usta korku romanları yazarı Clive Barker'ın kitabından sinema perdesine aktarıldı. Üniversitede kendilerinden "korku" hakkında çalışma yapmaları üç genç anlatılıyor filmde.Korkunun kökeninde psikolojik olarak neyin yattığını bulmaya çalışan üç öğrenci insanlarla bu konu hakkında görüşürler.Ortaya korkunun bilimsel dayanakları çıkacaktır.Yani , hemen her insanın sahip olduğu bir tür korkunun olduğunu göreceğiz. Bu açıdan psikolojik bir film sınıfına da koyabiliriz.











Film Bilgileri

Sinemalar Puanı: 6.,7 -10
Yapım:2009 , İngiltere
Tür: Psikolojik , Korku
Yönetmen:Anthony Diblasi
Senaryolar:Clive Barker ve Anthony Diblasi
Yapımcıları ( ilk iki ):Clive Barker ile Lauri Apelian
Süre: 89 dakika
Dread Oyuncuları : Jackson Rathbone, Elissa Dowling,Shaun Evans,Carl Mccrystal ve Hanne Steen.










Filmi izle...>>
Eugene Levy gene pastanın büyük payına sahip bu filmde de. Öğretmenlik rolünde ve sanki öğrencilerini içini okuyor...
Serinin 2009 yılında çıkan son filmi olan "Aşk Kitabı" bize aşk hayatının olmazsa olmazlarını eğlendirerek anlatıyor. Sinema izleyicilerinin , özellikle gençlerin hoşuna giden bir konu var filmde...Gençliğin cinselliği ele alışını komik bir üslupta ele alan bu komedi tufanı şimdiden meraklısına sunulur.


( Filmin altyazılı olduğunu belirtelim.)








Film Bilgileri

Sinemalar com Puanı: 6.5- 10
Yapım:2009 , Amerika
Tür: Komedi , +16 , Gençlik
Yönetmen: John Putch
Senaryo:David H. Steinberg
Yapımcı:Mike Elliott
Süresi : 93 dakika
Oyuncuları : Eugene Levy,Jessica Drake,Cindy Busby,Kirsten Price ve Naomi Hewer.







Filmi izle...>>
aşk geliyorum demezKim demiş Aşk geliyorum demez diye. Öyle bir gelir ki anlayamazsınız bile.İstanbul'da bir handa esnaflık yapan adamın oğlu ( Tolgahan Sayışman ) Ali ile Gözde 'nin aşk hikayeleri anlatılıyor filmde. Uzun zamandır yerli sinemaya "bir aşk filmi bile çıkarmıyorlar" diye yakınır dururduk...

Gözde ( Bergüzar Korel ) zengin bir müteahhitin kızı. Müteahhit , o hanı komple satın almak isteyecek. Buna engel olmak için Ali 'yi devreye sokup , Gözde 'ye aşık yapmaya çalışacaklar. İlk başlarda bir nevi göle maya çalma gibi görünen bu durum zaman geçtikçe ikiliyi fena saracak.. Ardından ise bir bakmışız Ali ile Gözde 'nin umurunda bile değil hanmış , esnafmış.. Ateş bacayı sardı bir kere !


Aşk Geliyorum Demez Bilgileri


sinemalar Puanı : 7,5-10
Yapım: 2009 , Türkiye
Tür: Romantik Komedi
Yönetmen ve Senaryo:Murat Şeker
Yapımcılar: Murat Şeker,Timur Savcı,Sugarworkz ve Tims Productions.
Süre: 95 dakika
Aşk Geliyorum Demez Oyuncuları : Sarp Apak,Altan Erkekli,Tolgahan Sayışman,Zeki Alasya ve Bergüzar Gökçe Korel












Filmi izle...>>
kaminey film izleOldukça fakir ikiz kardeşlerden birisi son derece temiz bir ahlaka sahip. Ancak diğeri bir çetenin üyeliğini yapıyor. Hem de Hindistan'ın arka sokaklarında sözü geçen bir çetenin. Bu kızın , tesadüfen bir erkekle ilişkiye girdiği sırada eline eroin geçiyor.Değeri çok yüksek olan bu kirli maddenin eksik olduğu kısa sürede tespit ediliyor ve kovalama başlıyor.İkiz kardeşlerin her ikisinin başı da fena halde belaya bulaşmış. Filmin oyuncu kadrosu tamamen Hintlilerden oluşuyor.Hint yapımı ( Bollywood ) bir suç - aksiyon harmanlaması olan film imdb'den de 7,8 puan almış.







Film Bilgileri

Yapım:2009 , Bollywood ( Hindistan )
Tür: Suç , Aksiyon , Polisiye
Yönetmen:Vishal Bharadwaj
Senaryo:Abhishek Chaubey ve Vishal Bharadwaj
Yapımcılar:Tejaswita Desai ve Rekha Bhardwaj
Kaminey Oyuncuları : Priyanka Chopra, Amole Gupte,Deb Mukherjee,Harish Khanna ve Hrishikesh Joshi.





Filmi izle...>>
kutsal silah film izleFilm , efsanesi dilden dile yayılan bir bir silahın , "Singijeon" un öyküsünü anlatıyor. Beşinci yüzyılda Joseon hanedanlığı 'nın kendi topraklarını daha da genişletip , yayılması için kullanılan bu silahın gizemi nedir? Neden herkes bu silahın kutsal olduğuna inanmaktadır. Cevaplarını bu savaş filminde bulabileceksiniz.


Film Bilgileri

Yapım:2009 , Güney Kore
Tür: Tarih , Savaş , Aksiyon , Fantastik
Yönetmen:Yu-jin Kim
Süre : 126 dakika
Kutsal Silah Oyuncuları : Eun-jeong Han, Jae-yeong Jeong ve Jun-ho Heo.


















Filmi izle...>>
otel 1 film izleQuentin Tarantino 'nun en uçuk filmi. Avrupadaki zengin iş adamları para karşılığında kaçırılan insanları öldürüyorlar. Yani , öldürmek için para veriyorlar. Tabi bu paranın miktarı kurbanın uyruğuna göre değişiyor. Amerikalıları kurban etmek için otuz bin dolar veriyorlar...
İki genç öğrenci , tatil için bir Slovak kasabasını seçerler. Trenle gittikleri kasabada bir pansiyon bulup yerleşirler. Bu pansiyonda onların başına çok güzel bayanlar üşüşür ve bayanlar onlarla birlikte takılmak istediklerini söylerler. Ancak bu histerik kadınlardan birisi bir arkaşı kaçırıp , ruh hastası iş adamlarına götürür...Tabii ki çok acımasızca o çocuk öldürülür...Sıra diğerindedir...

Filmin ilk yarısı tamamıyla konunun girişi , ikinci kısımlarda ise o hafızalardan silinmeyen sahneler var.Tüm olaylar ikinci kısımda gelişiyor diyebiliriz.













Filmi izle...>>
Rehine alma filmleri içinde kült kabul edilen türden 98 yapımı bir film. Filmin en ironik taraflarından birisi de suçlunun kim olduğunun kestirilememesi. En ince detayına kadar olay aktarılsa da seyircinin kafasını yine de karıştırmayı başarıyorlar. Rehine alınan birini kurtarmak için mücadele eden polis bir anda rehine konumuna düşüyor. Suç her yerdedir gibi bir söz akıllara geliyor. Samuel Jackson ve Kevin Spacey ikilisinin ölümsüz filmlerinden...











Film Bilgileri


Imdb Puan: 7.2-10
Yapım: 1998 Amerika , Almanya
Tür: Suç , Gizem , Aksiyon ,Gerilim
Yönetmen: F. Gary Gray
Senaryo: Kevin Fox ve James DeMonaco
Yapımcılar:David Hoberman, Arnon Milchan
Süre: 140 dakika
Arabulucu - The Negotiator Oyuncuları :Samuel L. Jackson,Kevin Spacey,David Morse,Ron Rifkin ve John Spencer.
















Filmi izle...>>
ölüm yarışı film izleBir hapishanede mahkumlara ölümcül bir oyun oynamaları emredilirse.Kabul etmeyenin oradan çıkma şansları yoktur. Hapishane müdürü ve görevlileri sırf eğlence olsun diye bir işe girişirler. Jason Statham da bir dövüş ustası rolünde. Aynı zamanda bir otomobil yarışı şampiyonu. Ona sunulan teklifte iki seçenek var : Birincisi; ya bu acımasız Gladyatör tarzı savaşa katılır ya da ömür boyu bir hücrece tıkılır.İlk seçeneği tercih eder ve bu arenada ölümüne bir mücadele başlar. Kalp atışlarını yükseltecek derecede aksiyon dolu bir film. Statham yine başrolde ve görevi tüm rakiplerini alt etmek.







Film Bilgileri


sinemalar com Puanı: 8.8 - 10
Yapım: 2008 , Abd
Tür: Aksiyon , Suç , Duygusal
Yönetmen ve Senaryo : Paul W.S. Anderson
Yapımcılar: Tom Cruise,Paul W.S. Anderson ve Roger Corman.
Süre:105 dak.
Ölüm Yarışı Oyuncuları : Jason Statham,Tyrese Gibson, Natalie Martinez, Joan Allen ve Ian McShane.












Filmi izle...>>
not defteri film izleAşkı arayan iki insanın 1940 lı yıllarda , bir not defterinden alınan duygulu hikayesi...Ailesi ile Karolayna 'ya tatile giden Allie , orda bir festivalle Noah adında bir delikanlı ile tanışır. Birbirlerine vurulan bu ikili aşkı bulduklarını zannederler. Oysa bir savaş vardır ve erkek bu savaşa gitmek zorundadır. Döndüğünde ise hiçbir şey umduğu gibi olmayacaktır. Kız , kendi isteği üzerine bir hastanede çalışmaya başlamıştır. Dahası , başka bir erkekle evlenmek üzeredir. Aşkın tarifini anlatmak üzerine yapılmış çarpıcı bir film.









Film Bilgileri


sinemalar Puanı: 8.5-10
Imdb Puan: 8.0- 10
Yapım:2004 , Amerika
Tür:Duygusal ,Savaş , Romantik
Yönetmen: Nick Cassavetes
Senaryo:Nicholas Sparks,Jan Sardi ile Jeremy Leven.
Yapımcılar ( ilk üç ) :Mark Johnson,Toby Emmerich ve Lynn Harris
Süre: 123 dakika
Not Defteri Oyuncuları : Rachel McAdams,Ryan Gosling,James Marsden,Joan Allen ve Sam Shepard.










Filmi izle...>>
Sarah ve Nick 'in aşka kadar uzanan öykülerini göreceğiz bu filmde. Sarah ( Angelina Jolie ) zengin bir ailenin kızıdır. Kendisi bir İngiliz olan Sarah , bir gün katıldığı toplantıda Nick Callahan ( Clive Owen ) adında bir doktorla tanışacaktır. Doktorun hayata bakışı ve idealleri Sarah 'ı çok etkileyecek ve hayatının çizgisini bir anda değiştirecektir. Bu filmde de Clive Owen ve mülteciler ön plana çıkıyor. "Son Umut" filmini izleyenlerin dikkatinden kaçmamış olsa gerek.


Film Bilgileri

Imdb Puanı: 6.2 -10
Sinemalar Puanı:6.3-10
Yapım:2003 Almanya , Abd
Tür: Savaş , Romantik
Yönetmen: Martin Campbell
Senaryo: Caspian Tradwell-Owen
Yapımcılar:Llyod Phillips ile Dan Halsted
Süre: 127 dak.
Beyond Borders Oyuncuları : Angelina Jolie, Clive Owen,Noah Emmerich,Teri Polo ve Linus Roache.
















Filmi izle...>>
galactica plan film izleCylon adındaki insanların ürettiği robotlar ile insanlar arasındaki mücadeleyi anlatan bir uzay macerası. Genellikle seyirci , filmin ilk otuz dakikalık bölümünün bol aksiyon ve hareketli olaylarla geçtiğini vurguluyor. Demek ki Galactica yapımcılarının gözünden kaçan bir konu da aksiyonu ve mücadeleyi filmin tamamına yayabilmek. Geri kalan bölümlerde daha çok konuşmalar ve bilgi alışverişi geçiyor.


Film Bilgileri


Yapım: 2009 , Amerika
Yönetmen:Edward James Olmos
Senaryo:Jane Espenson
Yapımcılar ( ilk iki ) : Harvey Frand ve Glen A. Larson
Galactica : The Plan Oyuncuları : Tricia Helfer,Edward James Olmos,Grace Park,Callum Keith Rennie ve Dean Stockwell.







Filmi izle...>>
Artık yiyeceklerle ilgili tüm hayallerin gerçek olduğu bir kasaba var. Bu kasabaya gökten yağmur yerine köfte yağıyor. Film boyunca hangi anda nasıl bir sürprizle karşılaşacağınızı bilemiyorsunuz.Bu tarz filmlerin en iyi taraflarından birisi de seslendirenlerin genelde ünlü aktörler ve aktrisler arasından seçilmesi. Her anı komik , her anı biraz köfteli bir animasyon filmi.


Film Bilgileri


sinemalar Puanı: 7.2-10
Imdb Puanı:7.5- 10
Yapım:2009 , Amerika
Tür: 3D , Aile , Komik Macera
Yönetmenler ve Senaryo :Chris Miller, Phil Lord
Yapımcı:Pam Marsden
Süre: 90 dakika
Seslendirmeler : Anna Faris,Neil Patrick Harris,Lauren Graham,Sezai Aydın ve James Caan








Filmi izle...>>
Kimilerine göre filmde çok vahşet görüntüsü var , kimilerine göre konunun akışı olarak biraz sıkıcı.. Ancak gene psikolojik etmenlerin yer aldığını belirtmekte yarar var. Filmde , babasını bile en ufak bir tereddüt duymadan öldürebilen bir caninin ruh halini göreceğiz. Filmin genel notlarına baktığımızda çok fazla bir ilgi gördüğünü söylemek zor olsa gerek.

Film Bilgileri

Yapım:2008 , Amerika
Tür:Gerilim , Psikolojik , Gizem , +16
Yönetmen:Julian Higgins
Senaryo ve Yapımcılar:Bertie Higgins ve Larry Madill
Süre: 87 dakika
Poker Run Oyuncuları : Jasmine Waltz,Crystal LeBard, Bertie Higgins,Bill Henkel ve Brian Graham.














Filmi izle...>>
Takvimi bulan medeniyet olan Mayaların kehanetinin şifresini çözdüğü iddia edilen bir film. İnsanoğlunun üzerinde yüzyıllarca fikir yürüttüğü , inanç ile bilimin kesiştirilmek istendiği bir olay : Dünyanın Sonu ... Mayaların belgelerinden ve takvimlerinden çıkarılan şey , dünyanın sonuna 2012 yılında gelineceği. Peki bu nasıl olacak ? Bir küresel felaketle tabiiki. İşte bu felaket hakkında önemli bilgiler veren ve başrolünü John Cusack 'ın üstlendiği 2012 ye ilgi hayli büyük. Çünkü herkes sonumuz hakkındaki tüm teorileri merak ediyor.

Yapım : 2009 , Amerika
Türü : Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera
Süre : 142 dakika
Oyuncu Kadrosu :John Cusack, Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Morgan Lily ve Danny Glover.










Filmi izle...>>
Hafızasında sürekli gelgitler yaşayan eski bir asker. Bu asker Körfez Savaşında başından yaralandığı için sürekli olarak hafızasını yitirmektedir. Yakın akrabaları da bulunmayan bu adam ( Adrien Brody ) son umut olarak doğduğu Vermont kasabasına gitmek için yola çıkar. Film , bu ümitsiz adamın yolda başına gelen olayları ve onu suçlu ilan eden bir durumu irdeliyor. Adam , yolda sınırı geçecekken bir anda kendini hapishanede buluyor. Durumun sebebini bile çözemeden polis memurunu cinayetle suçlanan bu adamın gidişatı ne olacaktır ? Suçlu olup olmadığından bile emin olamayan bu kişi , bu işi aydınlatıp özgürlüğüne kavuşalibecek midir ? İzleyenin bile kafasının allak bullak olduğu sağlam bir gerilim-gizem filmi.


Film Bilgileri


sinemalar com Puanı: 7.9 - 10
Imdb Puanı: 7.0- 10
Yapım:2005 İngiltere , Abd
Tür: Psikolojik Gerilim , Gizem , Dram
Yönetmen:John Maybury
Senaryo:Marc Rocco,Tom Bleecker ve Massy Tadjedin.
Yapımcılar ( ilk iki ):George Clooney ve Steven Soderbergh
Süre: 113 dakika
The Jacket Oyuncuları : Adrien Brody ,Keira Knightley,Daniel Craig,Jennifer Jason ve Kris Kristofferson.










Filmi izle...>>