• Feed RSS

Pages

Otopsi filmini online direk seyretNe tür filmlerden hoşlanırsam hoşlanayım arada bir böyle dehşetli filmler izlemekten kendimi bir türlü alamıyorum.. Belki siz de benim gibi böyle kanlı işkenceli filmleri seviyorsunuz. Oysa gerçek hayatta karıncayı bile incitmek istemem..
Ne bilelim bazımız meraktan bazımız da heyecan arayışından izliyoruz bu tür korkuları
. Ama filmin temposu sonuna doğru artacak ; psikopat doktor da onun üzerinde canlı canlı otopsi yapmak isteyecek!! İşte buraya kadar normal olarak izlesek bile filmde bant burda kopuyor; kalp atışlarımız hızlanıyor.. Bir deneyin bakalım , abartmadığımı göreceksiniz..













Filmi izle...>>
Lesbian Word 2. bölüm izleDizi başladığı günden bu yana lezbiyenlik dünyasının gizli kalmış yanlarını , lezbiyen ilişkilerin nedenlerini olanca hızıyla anlatmaya devam ediyor.. Kadınların neden kendi hemcinslerine ilgi duyabileceğine dair bizlere psikolojik dayanaklar sunan diziyi izlerken yalnız çarpıcı sahnelere değil bir o kadar farklı diyaloglara da hazırlıklı olmak lazım.. Dizinin 1. sezonunun ikinci bölümünü izleyin.




2.bölümü izleyin


Filmi izle...>>
Lesbian Word 1. sezon 1. bölüm izleNedir bu lezbiyenlik tutkusu.. Bilmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak açısından kendi kendilerini tatmin eden ve herhangi bir erkeğe ihtiyaç duymayan (cinsel haz açısından) kadın grubuna lezbiyen denilmektedir...Doğanın normal akışına uymayan ve erkeklerde de "gaylık" olarak lanse edilen türden bir eğilim olan lezbiyenliğin dünyasına yer yer şaşırtarak ışık tutan bir dizi olarak karşımıza çıkacak...Bu sezon oynanmaya başlayan Lesbian Word'un izleyici kitlesi oldukça fazla. İzleyenlerin % 50 den fazlasını memnun etmeyi başardı dizimiz.





1.bölümü izleyin

Filmi izle...>>