• Feed RSS

Pages

Doğal bir gelişimi olan filmde oldukça özgün sahneler de yok değil.Konusunun biraz basit olduğu düşünülse de sinema eleştirmenleri filmi başarılı buldu.
Filmin Konusu:Genç bir kız olan Katy, Flicka adını verdiği vahşi bir at ile inanılmaz bir dostluk kurmuştur. Çok sevdiği atının babası tarafından satılmasını engelleyebilmek için ise çok tehlikeli bir yarışa Flicka ile birlikte katılmaya karar verir.



Filmi izle...>>
Bu sezon en çok hoşuma giden filmdi diyebilirim. Sandra Bullock'un mükemmel oyunculuğu , Ryan Reynolds'un sevimliliğiyle birleşince ortaya seyrine doyum olmayan bir film çıkmış . Tabii aradaki yaş farkı biraz belirgin olmuş ikili arasındaki ama yine de uyumlu bir ikili olmuşlar. Ryan Reynolds geleceğin Tom Cruise'u olmaya aday bir oyuncu bence. Özellikle de Sandra Bullock'la çırılçıplak çarpıştıkları sahnede salonda tutulan nefesler gerçekten Reynolds'un çekiciliğini ispatlar nitelikteydi.









Filmi izle...>>
Serinin son filmi "Baskeli Beşler Kıbrıs (2008) filmi.Filmde Cengiz Küçükayvaz ve Mehmet Ali Alabora diğer karakterlere oranla daha ön planda ve senaryo da onların üzerine kurulmuş diyebiliriz.Kimilerine göre serinin en başarısız filmi deniliyor Kıbrıs filmine.İzleyin kararı siz verin.
















Filmi izle...>>
Banyo - 2005Mustafa Altıoklar aldatma mevzusunu ele almış bu filminde.Bir mekanda gecen filmlerle bayilirim cunku cogu zaman bir konu ele aliniyor ve onun uzerine gidiliyor. Bu filmdede aynen öyle oldu konu ''ALDATMAYDI''. Mustafa Altıokların sanat filmlerine her zaman acayip bir ilgi duymuşumdur. Mustafa Altıokların son keşfettiği ''yeni gözdesi'' Demet Evgar da bu filmde. Bende bu film sayesinde Demet Evgarı beğendim. Daha once Demet Evgari dizilerde falan izlemiştim ama hiç ilgimi çekmemişi.. Demet Evgar daha sonra medya'da banyo filmini batiran kadın diye anıldı. Bence banyo filmini cok iyi izlemeleri lazım. Banyo filmi biraz begenildiyse bunda Demet Evgarın payi cok buyuktur.Bu filmden sonra zaten Demet Evgar Mustafa Altıoklarin kadrolu oyuncusu oldu.Demet Evgarin yer aldigi sahnelerde cok eglendim ve cok basarili buldum. Medya'da yer aldigi gibi filmde erotik sahneler bolcaydı.Demet Evgar tülden geceliği ile , Arda Kural banyo yaparken , Janset yarı çıplak banyoda , Selçuk Yöntem kiloduyla,Seray Sever dekolte elbisesiyle ve son olarak Sermiyan Midyat'da yarı çıplak olarak görülür.Ben DVDsini satın aldım ve medyanın abarttığı kadar kötü bir film olmadığını düşünüyorum.İnsanlarımız herhalde daha bu tarz filmlere alışkın değiller onun için sevemediklerini düşünüyorum.








Filmi izle...>>
Film Editörünün Özeti: Rhonda Byrne'ın dünyada milyonlarca satan ve uzun bir dönem "bestseller" listesinin zirvesinden inmeyen "Secret" isimli kitabının özeti niteliğinde başarılı bir belgesel filmi "Sır - The Secret".Kitabın esas düşüncesi ve bunun belgesel filmindeki diyaloglara yansımasını söyle özetleyebiliriz : İnsan gerçekten ama gerçekten "bir şeyi" isterse onunla ilgili evrene olumlu sinyaller ( frekanslar-yüksek dereceli enerjiler) gönderir ve günün birinde istediği "şeye" sahip olur.Bunu denemiş ve "bir şeyi çok fazla " istemiş,bu sayede önemli yerlere gelmiş insanların dünyaya ve olaylara bakış açısını anlatan herkesin şiddetle izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum "Secret"in.Kısacası "çekim yasası" olarak da anılan olumlu ve güçlü düşünmenin yollarını büyük üstatlardan öğreneceksiniz mysinema izleyicileri.Koltuklarınıza çivili bir şekilde izleyeceğinizden eminiz.





Filmi izle...>>
Türkan Şoray'ın erkeğine olan bu meşhur bakışlarını unutmak mümkün değil "Selvi Boylum Al Yazmalım" da.Türk sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmleri arasında bulunan bu filmi yeni nesil gençlerin pek izleme şansı olmadığını düşünerek ve tabiiki onlarca kez izleyen sinemaseverleri de gözardı etmeyerek bu 1977 yapımı kült yeşilçam filmini sizlerle paylaşıyoruz.
Hikaye güzel zaten başroller de Türkan şoray Ve Kadir İnanır gibi usta olunca artık susup izlemek düşüyor filmin müziğinden bahsetmeye bile gerek yok sanırım halen sevilerek dinleniyor herkesin izlemesi gereken filmlerden tavsiye ederim...



Filmi izle...>>
Bir sinema filminden ne beklenebilirki!! Hele de o filmde Al pacino varsa.Colin Farrell filmde temiz bir ajan olmayı hedefleyen biri rolünde.Eğitmeni ve onu birşeyler öğretecek olan ile Al Pacino.Ancak iyi bir casus olmak göründüğü kadar kolay değil.Ya sizinle birileri oyun oynuyor ve siz de bunu farkedemiyorsanız. Pacino filmde Farrel'a öyle deneyimler yaşatıyor öyle zorlu koşullar hazırlıyor ki inanamayacaksınız.Kült halini almış bir film "The Recruit" filmi.İzlerken kimin haklı olduğunu anlamakta epey bir zorlanacaksınız."The Recruit" sizlerle.





2.BÖLÜM





Filmi izle...>>
Hemen her zaman komedi filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz meşhur komedyen Jim Carrey bu kez tam tersine çok farklı bir filmle sinemaseverlerin karşısında "23 Numara".Psikolojik ve mantıksal öğeler filmde fazlasıyla iç içe girmiş gibi görünüyor.
Gerçekten harika bir matematik filmi.. jim carry komedinin dışına da çıkabileceğini bu filmde fazlasıyla kanıtlamış bence ..kurgu olağanüstü film tamamen dikkate dayalı olay örgüsünü çözmeyi sevenlerdenseniz kaçırmayın çok sıkı bir film
Yönetmen : Joel Schumacher
Senaryo : Fernley Phillips
Oyuncular : Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman, Danny Huston, Lynn Collins
Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : The Number 23
Yapımcı Firma : Contrafilm
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi : 95 dakika



















Filmi izle...>>
Vizyon film kuşağında sizlerle yepyeni bir Julia Roberts - Clive Ovwn filmiyle daha beraberiz.
Filmin kısa Özeti :Claire Stenwick ve Ray Koval şehvetli bir geçmişe sahip ortak çalışan iki ajandır. Saygın patronları tarafından büyük bir göreve atanan ikiliyi biribiriyle ilgili de sürprizler beklemektedir. Konusu gereği Bay ve Bayan Smith'e benzetilen Duplicity, Micheal Clayton ile müthiş bir çıkış yakalayan yönetmen Tony Gilroy'a ait.

Herkesin yorumu kendine..kimi sevdiği filme gider,severek izler-kimi sevmediği filme gider,zorla izler uyuklar.
Önceden zevkimize göre istediğimiz bir filme gidersek ; sanırım daha isabetli bir karar vermiş oluruz.
Ben de öyle yaptım ve hakikaten de güzeldi diyebiliyorum.
Oyuncularıyla da senaryosuyla da mükemmel bir filmdi.
İyi seyirler diliyorum.









Filmi izle...>>
Üç maymunun işlenişini ve konusunu beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz.Çok iyi bir film.İzlerken çok keyif aldım.Nurgül Yeşilçay'ın ve "Muro" karakteriyle sinema izleyicilerinin beğenisini toplayan Mustafa Üstündağ'ın üstün performansları filmin tadını artırıyor.Filmde işlenişi ağır olsa da aslında olaylar çok çabuk ilerliyor.Kısaca ağırlığı olan başarılı hatta festivallik yönü olan bir film festivallerden ödül almasını beklerdim açıkçası.
Ayrıca şunuda belirtmek isterm kesinlikle filmi film yapan oyunculardır ve nurgül yeşilçay çok başarılı bir performans sergilemiş ama bazen oyuncunnda elinde olmayan şeyler vardr replikler ve yönetmen görüşleri gbi.murat han ın oyunculuğuna ket vurulduğunu bunun nedeninnde bazı sahnelerdeki anlamsız replikler olduğu kanısındayım.






Filmi izle...>>
Çocuklar bu güzel 2007 animasyon çizgi filmi ile eğlenceye doyacaksınız!Bir gemi macerası hiç bu kadar eğlenceli ve komik olmamıştı.
Yapım: 2007 / Norveç
Tür: animasyon
Yönetmen: Lise I. Osvoll, Espen Fyksen
Yapımcı: John M. Jacobsen, Sveinung Golimo
Müzik: Gaute Storaas
Elias og kongeskipet - Sevimli Gemi







Filmi izle...>>
Bir kadın düşünün :hayatta zor günler geçiriyor,bunalımda ve dahası kosası ile de sorunlar yaşıyor.Bu şiddetli psikolojik travma kadının iç dünyasını gerçekten olumsuz etkiliyor.İtalyan yapımı bu filmde gerçekten hassas konulara değiliyor ve bu açıdan bakıldığında güzel bir psikolojik film denilebilir.Erotizmin insanın temeline ne denli şiddetli bir biçimde işlediğini anlatan İtalyan sinemasının güzel örneklerinden birisi sizlerle.Mysinema iyi seyirler diler.






Filmi izle...>>
Süpeer demek geliyor insanın içinden.Bu kadar gerçeğe yakın bir animasyon filmi daha yapılmamıştır herhalde.Buz Devri 2 filmi serinin en maceralı ve en komik filmi.Komik hayvanların adeta birbirileriyle komiklikte yarıştığı bir animasyon harikası.Maceramız buzulların erimesi üzerine hayvanların göç etmek ve hayatta kalmak zorunda kalması ile başlıyor.Üzgün bir mamut, neslinin tükendiğini sanarken tam karşısına dişi bir mamut çıkıyor.Fakat o da ne!!Dişi Mamut kendisini keseli sıçan sanıyor.Aklın ve zekanın sınırlarının epeyce zorlandığı filmi genç,yaşlı demeden herkesin kesinlikle izlemesi taraftrıyız.Mysinema sizlere iyi seyirler diler.







Filmi izle...>>
2006 - Güney Kore yapımı tadına doyum olmayan bir komedi filmi.Macera arayan bir insanın başına gelmeyen kalmaz!
Filmin Künyesi
Tür: Komedi
Yönetmen: Yu-seong Kim
Yapım : Güney Kore (109 dk.)
Oyuncular: Seon-yeong Ahn, Il-seob Baek, Dong-hoon Ha, Seok-jin Ha, Sa-rang Kim, Won-hie Kim, Hyeok-jae Lee, Ju-shil Lee, Hyeong-jun Lim, Cheol-min Park

Filmin konusu :Stajyer bir lise öğretmeninin hikayesi, Öğrencilerin ona karşı cinsel eğilimi ve onlardan kurtulma çabaları ilgi gelişen olayların anlatıldığı eğlenceli bir yapım…











Filmi izle...>>
Atıf Yılmaz'dan gerçek bir dramın künyesi.Ağlarken düşüneceksiniz.Türk sinemasının unutulmaz ismi Müjde Ar'ın gösterdiği performans filmi kat be kat güçlendiriyor.
(Müjde Ar) Suna dul ama çok alımlı güzel bir kadındır.(Deniz Türkali)Gönul'ün antika dükkanında yakışıklı ve genç Ergünle tanışır.Birkaç kez daha Ergünle bir araya gelirler.Suna Ergünü gördükçe kadınlık duyguları kabarır.Ikilinin arasında ateşli bir öpüşme gecer..Ve Ergun Sunayı Bodruma davet eder.Suna ve en iyi arkadaşı Ayla(Nur Surer)beraber Bodruma tatile giderler.Orda yeniden Ergünle buluşur ve hayatı degişmeye başlar..Kadınlığını yeniden Ergünle keşfeder...Tabi şunu da unutmayalım: Ayla olgun dul guzel bir kadın, ama Engin de psikopat genç, gündelik ilişkiler yaşayan şımarık genç bir adamdır.Gerisini siz düşünün artık. Tabi ki filmin klasik sahnesini de unutmuyorum: "Müjde Ar ve Nur Surer beyaz yorganların altında yarı çıplak yatıyorlar.Birden Odaya Engin girer ve ikisinin yari çıplak vaziyette resimlerini çekmeye baslar.Çok etkilendigim sahnelerden biriydi.




Filmi izle...>>
Ödüllü bir sinema eseri "Uçurtmayı Vurmasınlar".Gösterildiği tarihten bu yana anlattığı hikayesi hala akıllara kazınmış durumda filmin.
Beş yaşındaki bir çocuğun gözüyle kadınlar hapishanesinin ve sevginin öyküsüdür anlatılan. Küçük Barış'ın (Ozan Bilen) bu dört duvar arasında ne suçu vardır ki? Oysa esrardan tutuklanan annesi değil midir? Barış henüz algılayamadığı bir garip dünyanın içinde, her yanı soğuk ve sağır duvarlarla çevrili bir hapishane avlusunda gökyüzünü ve özgürlük uçurtmalarını gözlemektedir. İnci Abla’sı (Nur Sürer), Özgürlüğüne kavuştuktan sonra bir gün uçurtma olup geri döneceğine söz vermemiş midir? (Agah Özgüç'ün 100 Filmde Türk Sineması kitabından)




















Filmi izle...>>
1998 filmiymiş Eddie Murphy'i görünce çok şaşırdım duymamıştım ! Bu filmini..Dün tvde birazını izledm..Hoş bir film gibiydi baştan izlemek lazım tabi.


Yönetmen Stephen Herek’den bir komedi filmi… Yapımda Eddie Murphy, Jeff Goldblum ve Kelly Preston rol alıyor.

Ricky Hayman yaşadığı hayat tarzıyla herkesin kıskandığı bir adamdır. Ancak Rick’nin bu yaşamı çalıştığı televizyon kanalının satılmasıyla tehlikeye girer. Yeni patronu kötüye giden şirketin durumunun düzeltilmesini istemektedir. Satışları üst düzeye çıkartacak yeni bir fikir üretmek gerekmektedir.













Filmi izle...>>
1982 yılının yeşilçam filmlerinden biri olan "Aşkların En Güzeli" romantik yerli film izlemek isteyenler için oldukça doğru bir tercih.
Filmin konusu:Zengin bir ailenin kızı olan Lale ve,elektrik tamirciliği yapan Kadir,birbirlerine aşık olup evlenirler. Bu evlilikten bir çocukları olur. Ancak Lale, Kadir'in getirdiği hayat düzenine uymadığı için eski günlerinin özlemini çeker. Babası milyarder olan Lale sonunda Kadir'le boşanıp babasına kaçar. Ne var ki büyüyüp okul çağına gelen oğulları Murat, anne ve babasını tekrar bir araya getirmeyi başarır.






Filmi izle...>>
Harry potter serisinin henüz vizyona girmiş filmi olan "Melez Prens" izleyenleri büyülemeye devam ediyor.
Film gerçekten görsellik olarak harikadydı ve eğlenceliydi. Bazı arkadaşlar diğerlerine göre daha az haeycanlı olduğunu söylemiş buna katılıyorum ama bunun nedeni bence bir çok şeyin çözüme kavuşturulma nedeni olduğunu düşünüyorum ama film gerçekten klasikler içersinde yerini alacaktır.





Filmi izle...>>
Uzakdoğu dövüş sanatı denilince başı çeken isimlerden birisi değil midir Steven Seagal! işte size yepyeni bir Steven Seagal Filmi "Karanlığa Karşı - Against the Dark".
Tür: Aksiyon - Gerilim - Korku
Yapım: 2009 , ABD
Süre:1 saat 30 Dakika
Oyuncular:Keith David, Linden Ashby, Steven Seagal, Jenna Harrison, Skye Bennett, Daniel Percival, Emma Catherwood, Tanoai Reed, Danny Midwinter, Stephen Hagan
Yönetmen: Richard Crudo
Senaryo: Mathew Klickstein

Filmin Konusu: Vampirlere karşı tek bir kahraman.
Dövüş ustası Tagart (Steven Seagal) bir katliam görevinde eski askerlerden oluşan özel bir harekat timine liderlik ediyor. Hedefleri: Vampirler. Kıyamet sonrası dünyayı vampirler kuşatmıştır ve kurtulan bir grup insan bir hastanede kapalı kalmıştır. Tagart onların tek umududur ve tek çözümün tüm vampirleri katletmek olduğunun farkındadır. Şimdi kana susamış vampirler insanlığa karşı son savaşlarını vermek üzeredir.









Filmi izle...>>
doğum sancısı film izleLindsay Lohan oynadığına göre hem elenceli hemde öğüt wericidir
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Lara Shapiro
Senaryo : Stacey Kramer , Lara Shapiro
Görüntü Yönetmeni : Dan Stoloff
Müzik : Andrew Hollander
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular :Lindsay Lohan (Thea Dixon) , Aaron Yoo , Cheryl Hines (Lisa DePardo) , Janeane Garofalo (Claire) , Bonnie Somerville (Suzie Cavandish) , Bridgit Mendler (Emma)
Filmin Hikayesi: Thea Dixon, aslında onu köle gibi kullanan patronundan nefret ediyordur. Ama durum işten çıkarılmaya gelince, Thea çözümü hamile olduğunu söylemekte bulur.
Thea’nın 9 ay boyunca saklı tutması gerektiği yalan, çevresindeki herkesin hayatına karışmasıyla hayatını olduğundan daha da zorlaştıracaktır.









Filmi izle...>>
Gerçekten çok güzel bir animasyon ama ben şunu anlamadım Hayden Panettiere hangi karakteri seslendiriyor
Film hakkında izleyici görüşü:Bir animasyona duygu yükleyip insanlara yansıtmak her zaman kolay değildir... bu film, ki bana göre "animasyon baş yapıtıdır" kesinlikle insanın iliklerine işleyen duyguyu veriyor... izlemediyseniz büyük kayıp derim... herkese canı gönülden tavsiye ediyorum.








Filmi izle...>>
Hayatımda etkilendiğim nadir filmlerden biri Salkım Hanımın Taneleri!Türk sineması için bence övünç kaynagı sayılacak işlerden biri olmuştur. dönem filmini görüntü ve çevre düzeni ile o zamanı hissettiren bi film.Özellikle zafer alagöz insanları her dönemde ne kadar hırslarına ve nefsine yenilecegını o duygusunun derecesini şartlar ne olursa olsun fırsata çevirmek için her türlü suçu işleyebılecegını gösteren senaryo ve oyuculuk gücü muthıstı.tabı kı hulya avsarda konuşmadan oyunculuk gücünün kalıtesıyle nasıl zirvede kalındıgını gösterdi.h.avşar gözleri ve yüz mımıkleri titretti adeta.
Yönetmen : Tomris Giritlioğlu
Senaryo : Etyen Mahçupyan, Tamer Baran
Oyuncular : Hülya Avşar, Zafer Algöz, Güven Kıraç, Zuhal Olcay, Kamran Usluer
Vizyon Tarihi : 19.11.1999





Filmi izle...>>
Serinin 3. filminde Tom Cruise'e gene söylenebilecek fazla bir söz bulunamıyor.Aksiyon filmlerine en çok yakışan suratlardan birisi.Tom Cruise, Mission: Impossible III ile gizli ajan Ethan Hunt rolüne geri döndü. Üstelik bu kez karşısında bugüne kadar yüzyüze geldiği en zorlu düşmanı var. Yaptığı işlerden en küçük bir pişmanlık veya vicdan azabı duymayan uluslararası silâh ve bilgi sağlayıcısı Owen Davian'ın hakkından gelmek zorunda.
Vizyon tarihi: 5 Mayıs 2006










Filmi izle...>>
Bu film savaş , dram açısından muhteşem bir film.Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum açıkçası , her filmin aksiyon dolu , eğlenceli olmasını bekleyemezsiniz.Her filmden aynı hissiyatı alamazsınız.Bazı filmlerde olayın özünü yaşayarak oradaki , hisleri , çaresizlikleri , beklentileri , umutları almak zorundasınız.Kaldı ki bir dram filmi zaten sıkıcı serüvendir.Ama içindeki bazı nüansları yakalayarak kendinize paylar çıkartırsınız.Her filmin bir çekici yanı vardır.Bu filmdede Nicolas Cage'i takdir etmekten başka birşey söyleyemeyeceğim.Savaştan nefret edipte bir yüzbaşı olan Antonio Corelli'yi oyanayan aktör , oyunculuğu , mimikleri ile muhteşem performansını sergiledi.Filmdeki oyuncuların şivelerine dikkat ettiyseniz bence filme 10 puan vermek için bu bile yeterlidir.Savaş ortamını , zamanında iki kültür arasındaki çatışmayı ve aynı iki kültür arasındaki aşkı anlatabilmiş süper bir film olarak adlandırıyorum bu filmi.










Filmi izle...>>
Film tamamiyle seks üzerine kurulmuş olsa da cinselliği rahatsız edici derecede işleyen filmlerden değil.özellikle baş rolde oynayan erkek oyuncu patton oswaltın performansı filmi belirleyici kılıyor.o da vasatı aşıyor.film çok önemli bir film değil.yine her amerikan filminde bulabileceğiniz şeylerle dolu.ama filmin saçma sapan bir film olmasına karşın verdiği mesajı anlamlı buldum.film düzenli bir aile yaşamı ve evlilik kurumunun önemine vurgu yapıyordu.
Yapım: 2007, ABD
Tür: Dram / Komedi
Yönetmen: Daniel Waters
Senaryo: Daniel Waters
Oyuncular: Winona Ryder, Patton Oswalt, Neil Flynn, Leslie Bibb, Simon Baker, Dash Mihok, Thom Bishops, Sophie Monk, Tanc Sade, Mindy Cohn, Corinne Reilly
Yapımcı: Cary Brokaw
Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada
Müzik: Rolfe Kent
Süre: 1 saat, 40 dk














Filmi izle...>>
Filmin Tür: Animasyon / Macera / Komedi
Yönetmeni: Mike Nawrocki
Senaryosu: Phil Vischer
Müziği: Kurt Heinecke
Yapımı: 2008, ABD , 85 dk.
Bu eğlenceli animasyon filmi zevkle izleyeceksiniz.

Seslendirenler : Phil Vischer (Domates Bob, George, Sedgewick…) , Mike Nawrocki (Elliot, Korsan Jean Claude Pea…) , Cam Clarke (Berbat Robert, Kral) , Yuri Lowenthal (Alexander) , Alan Lee (Kör Adam, Tek Göz Louie) , Megan Murphy (Madam Blueberry)
Üç tembel sebze Elliot, Sedgewick ve George, korsanlarla ilgili bir şov hazırlamak isterler ve bunun hayaliyle günü geçirirler. Bu hayalin gerçek olamamasının sıkıntısını yaşarken kendilerini 17. yüzyılda soylu bir aileyi bir zorbadan kurtarmak zorunda bulurlar ve bu sayede korsanlığın ne demek olduğunu öğrenirler.







Filmi izle...>>
Bir dönem yeşilçam sinemasının canlanmasına müthiş derecede katkıda bulunan aktrislerimizin başını çeken Hülya Avşar'dan güzel bir erotik dram filmi sizlerle.
Sekreterler hakkındaki önyargılarımız ayyuka çıkartan bir film, filmin en hoş ve en akılda kalan sahnelerden birisi de patronun hülya avşar'ın her kıyafeti değiştirmesi esnasında küçücük delikten onu bol bol dikizlemesiydi, severek izlerim her tekrarını.Filmde Hülya Avşar'a Neriman Köksal ve Tolga Savacı da eşlik ediyor.86 dakikalık tek parçada izleyebileceğiniz bir film olduğunu hatırlatalım.








Filmi izle...>>
Çok güzel bir film olmuş.

Aslında konusu ırkçı düşünceler ve hareketler de olsa, insanların ne kadar birbirine ihtiyaç duyduğunu ve tek başlarına yaşamalarının mümkün olmadığı çok güzel anlatılmış.

Hani diyordu ya filmin başında ''Dokunma duyusu yüzünden.'' ''L.A te insanlar yolda yürürken birbirine sürtünmez. Bazen bu dokunuşları öylesine özlüyoruz ki, sırf birşeyler hissetmek için birbirimize bindiriyoruz'' (İletişimsizlik)

İşte bu dokunma duyusu yüzünden insanların hayatlarının nasıl birbiri içine girdiğini izliyoruz.
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 24 Haziran 2005
Yönetmen : Paul Haggis
Yapım : 2004, ABD / Almanya
Süre : 107 dk.

Bazen iyi, bazen kötü...

6 oskara aday çok güzel bir filmdi. Aslında birbirinden çok farklı insanların nasıl birbiriyle bağlantısı olduğunu birbirlerinin hayatlarını nasıl değiştirdiklerini ırkçılık çerçevesinde ele almışlar.Bence çok başarılıydı.Gerçek bir çarpışma anlatılmış ve kurgusu da iyiydi.10/8





Filmi izle...>>
Ben küçükken en sevdiğim çizgi filmlerden biride pinokyoydu. Belkide benden başka birçok kişi pinokyo'yu çok seviyordur. Tabi herkesin adına da konuşmak istemem. Pinokyonun bu filminin çıktığını ilk defa sizden öğreniyorum. Bu site ye ilk defa yorum yapışım. Burda bu filmi inceledikten sonra gitmeye karar verdim herkese bol keyifler.
Gösterim Tarihi : 14 Eylül 2007
Yönetmen : Orlando Corradi
Senaryo : Loris Peota , Clelia Castaldo
Müzik : Micalizzi , F.M. Cantini
Yapım : 2007, İtalya , 90 dk.
Hünerli elleri ile tam bir kukla ustası olan Geppetto Usta’nın en sevdiği kuklası, elleri ile hayat verdiği Pinokyo’dur. Arkadaşları gibi okula gidip oyunlar oynasa da, Pinokyo’yu diğerlerinden ayıran bir özelliği vardırMavi Peri, Pinokyo’yu hiçbir zaman kimseye yalan söylememesi için uyarmış, söylediği takdirde burnunun yalandan uzamasına engel olamayacağını belirtmiştir. Bu öğüdü aklından hiç çıkarmayan Pinokyo, bir gün Mutluluk Hırsızları denen kişilerin kendisini kandırmasına engel olamaz.











Filmi izle...>>
Uzaylı üstat Mustafa Topaloğlu,bir sinema fenomeni olan Cüneyt Arkın,Sibel Tüzün, Alp Kırşan, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel, İlhan Daner ve daha bir sürü sürpriz ismin oynadıkları yerli yapım bulunmaz bir komedi fırtınasına hazır mısınız!
Bol bol kahkahalarla filmi kesinlikle izlerken durduracaksınız."Çılgın Dersane" filmi tutulunca serinin ikinci filmini de yaptılar ve iyi ki yapılmış demek geliyor filmi izleyenin içinden.Dersaneyi sabote etmeye çalışan rakip dersanenin bir kaç "öğrenci ajanı" ve onların başına gelenler üzerine kurulmuş fantastik bir komedi..dileriz seriye bir yeni film daha eklenir.çünkü Türk sinemasının bu denli başarılı yapıtlara ihtiyacı var.Yorum sizin!






Çilgin Dersane Kampta CD 2

Filmi izle...>>
Özellikle hayatta farklılıklara ve kendinden olmayanlara karşı nefretle bakan homofobik ve ayrımcı insanların ders niteliğinde izlemesi gereken bir film. Tarafsız bakış açısıyla hiçbirşeyin sömürüsünü yapmadan, bu hiçbir dayanağı olmayan nefreti yansıtmayı çok iyi başarmış. Hilary Swank'in performansı ve gerçek bir hikayeden alınmış olması filmi daha da büyüleyici kılıyor.1999 yapımı son derece orijinal bir film sizleri bekliyor.Sinemanın doğru adresindesiniz!








Filmi izle...>>
1978 yılında Maraşta yaşanan bu olaylardan hala haberi olmayan izleyicilerimize faydası olur düşüncesiyle bu belgesel niteliğindeki filmi sunmak istedik.Tüm Türkiye için tarihte bir kara lekemiz olan bu katliama seyirci kalmamamız adına,duyarlı bir toplum mantığıyla bu olayları sizlere aktarıyoruz.Kesinlikle insanın kanını donduran,Maraş'tan binlerce vatandaşımızı göçe zorlamış bu olaylar silsilesi mysinema izleyicileriyle.





Filmi izle...>>
Hong kong sinemasının başarılı olarak kabul gören yapımlarından birisi "Ay Çiçeği" filmi.
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Yang Zhang
Senaryo:Shangjun Cai, Yang Zhang
Yapımcı:Yong Er, Sanping Han
Müzik:Hai Lin
Yapım:HongKong (2 saat 10 dk)
Oyuncular : Joan Chen, Ge Gao, Wahn Haidi, Zhang Fan
Özeti:Mahallenin afilli delikanlısı, sokak dövüşlerinde usta, herkesin çekindiği ve saygı duyduğu birisi. içtiği zaman kendini kaybeden, sayısı ne olursa olsun herkesi dövebilen bu adam yaptığı bir hata ile birisini öldürür ve 10 yıl hapis cezası alır.10 yıl sonra mahallesine döner, herşey değişmiştir, en yakın arkadaşları artık takım elbiseli birer mafyadır. Ama kendiside değişmiştir.
Bundan sonra iyi bir insan olacak, asla dövüşmeyecek ve asla içmeyecektir. Hikayesini filmi izlerken öğreneceğiniz anne ve kızkardeşim dediği kişilerin yanına gider ve onlarla yaşamaya başlar, artık gerçekten iyi bir insan olmuştur…





1.Bölüm


2.Bölüm


3.Bölüm



4.Bölüm




Filmi izle...>>
Küçük Emrah ile Oya Aydoğanın başrollerini paylaştıkları,yönetmenliğini Temel Gürsu'nun yaptığı 1986 yapımı oldukça dramatik bir film olan "Merhamet" filmi "Emrah filmi sevenlerin" gözdelerinden birisi.

Yapım:1986 - Türkiye
Tür:Dram, Müzikal
Senaryo:Erdoğan Tünaş
Yapımcı:Oya Aydoğan







Filmi izle...>>
Mark Wahlberg max payne karakterine çok iyi gitmiş . intikam alma açısından bakarsak fena film sayılmaz. prison break'te sucre ismiyle izlediğimiz sempatik ve sevecen birisi olan amaury nolasco'yu bu filmde cani ve acımasız birisi olarak izlemek çok değişikti, rolünün hakkını vermiş helal olsun.

Süre:2 saat 5 dk
Filmin Yapım Tarihi:2008 - Amerika
IMDB Puanı :5.5/10
Yönetmen:John Moore
Senaryo:Sam Lake, Beau Thorne, Shawn Ryan
Yapımcı:Julie Yorn, Scott Faye, Tom Karnowski, Peter Veverka, Karen Lauder
Müzik:Marco Beltrami Dağıtım:Tiglon
Max Payne Filminin Süresi:2 saat 5 dakika
Gösterim Tarihi:17 Ekim 2008
Başrollerde Mark Wahlberg (Max Payne), Mila Kunis ve Prison Break’den Sucre karakteri ile tanıdığımız Amaury Nolasco var.



















Filmi izle...>>