• Feed RSS

Pages

Kanalizasyon filmi online full izleGünümüz medyasının dünyadaki önde gelen programlarının etkileri bilindiği gibi Türk medyasını da etkilemiş durumda. Yani , yabancı ülkelerde veya Avrupa'da tutulan programlar ve eğlence-talk şov , yarışma , evlilik programları bizde de gösteriliyor.Hal böyle olunca ortaya çıkan bu programları insanlar izlemek zorunda kalıyor. Bir nevi "önümüze ne gelirse yiyoruz" mantığı bizim medyada da geçerli..

Kanalizasyon filmi , Okan Bayülgen ile Hakan Yılmaz 'ın uzun zamandır beklenen güldürü ve mizah filmi idi.. Sinemalarda bir ay önce gösterime giren Kanalizasyon filmi , bir televizyonda temizlik elemanlığı yapan bir adamın yaşadığı trajikomik olayları ele alıyor.. Tv programlarına yaptığı yorumlarla kanalın üst düzey yöneticinin (editörü) ayağını kaydırmatyı başarır. Bir temizlik elemanı olarakp yaptığı bu yorumlar ve hayal gücü tüm kanalda geniş yankı bulacak ve kanalın önemli bir program koordinatörü olacaktır...


Medya kirliliğine göndermeler yapan film , medyayı adeta bir kanalizasyona bentezmekle kalmayıp , sadece seyirci çekmesi için üretilen programları da yerde yere vuruyor.


Film Hakkında


Yapım : 2009 Türkiye
Tür : Mizah , Güldürü , Komedi
Yönetmen : Alper Mestçi
Kanal-i-zasyon Oyuncuları :Okan Bayülgen, Hakan Yılmaz, Erol Günaydın, Rasim Öztekin ve Serhat Özcan




filmi izlemek için :


Filmin videosu aşağıdadır











Kanalizasyon'u movshare'den de izleyebilirsiniz


Filmi bu alternatif bağlantıyı kullanarak da izleyebilirsiniz.






Filmi izle...>>
yedi kocalı hürmüz izleyin1900 'lü yıllara gelmeden az önceleri İstanbul'un Taşkasap semtinde olan arsız mı arsız bir Hürmüz ( Nurgül Yeşilçay ) vardır. Bu kadın , tam 7 kişiyle evlidir. ( Aslında genellikle hep tam tersi olur , mesela bir erkek birden fazla kadınla gayri meşru evlilik yapar )

Ancak , tüm kocalarını da haftanın yalnızca bir günü ağırlayarak onlardan ekonomik getiri sağlayan Hürmüz'ün gözü başkasındadır. Bir eşi olan berber ( Cengiz Küçükayvaz oynuyor filmde )'in dükkanına takılan bir doktordadır Hürmüz'ün kalbi..Ne yapıp edip bir bahane bulacak ve doktoru evinde ağırlayacaktır Hürmüz. O anda doktorda da kadına karşı birşeyler kıpırdanmaya başlayacaktır.

Bir de safinaz vardır (Gülse Birsel). O , herkese koca bulmayla ünlünmiş bir bekar kadındır. Bakalım Safinaz ,Hürmüz ile sevgilisinin kazasız belasız aşk yapmasına yardımcı olabilecek midir?


Güldürü türünün ünlü örneklerinden olan film , 2009 yılında oyuncu performanslarına bakıldığında sinema seyircisini en memnun eden filmlerden birisi...

2009 'yılının yerli yapımları arasında imdb den 7 puan alan birkaç filmden birisi "Yedi Kocalı Hürmüz" filmi.


Film Bilgileri


Sinemalar.com ve imdb Puanı: 7.0/10
Yapım:2009 , Türkiye
Tür: Komedi , Müzikal , Tarihi Komedi
Yönetmen:Ezel Akay
Senaryo: Gürsel Korat Sağlamöz
Yapımcıları:İrfan Tözüm ve Sami Dündar
Film Müzikleri: Sunay Özgür ile Ender Akay'a ait.
Gösterim Tarihi: 20 Kasım 2009 (Türkiye'de)
Yedi Kocalı Hürmüzde kimler oynamış : Nurgül Yeşilçay , Haluk Bilginer , Halit Akçatepe , Erkan Can , Sarp Atak , Öner Erkan ve Gülse Birsel.






filmi izlemek için 1. seçeneğiniz



Videoweed
- 1.Bölüm


Videoweed
- 2. Bölüm


2. seçenek olarak buradan da izleyebilirsiniz


Movshare
den Bölüm 1


Movshare
den Bölüm 2


Seçenek 3 ile aşağıdaki bağlantıyı kullanın


Novamov
'da Bölüm 1


Novamov
'da Bölüm 2







Filmi izle...>>
Aşk Dedektifi - Watching The Detectives film izleHayatını bir filmin içindeymiş ve onun baş kahramanıymış gibi geçirmekten hoşlanan bir adam.. Bir gün tehlikeli bir dedektifle karşılaşır ve hayatı gerçekten bir film gibi akmaya başlar. Ancak bu kadar aksiyonun fazla geldiğini hissedecektir. Kafası bir anda karışacak , eski halini özleyecektir.. Fakat o dedektifle olan hesabı , onun bunu yapmasını engelleyecektir.

Lucy Liu'nun bilindiği gibi genellikle dövüş sanatlarındaki yeteneklerinde dolayı , Liu genellikle aksiyon tarzı filmlerde aranırdı. Ancak , romantik bir filmde oynayabileceğini "Şanslı Slevin" filminin ardından bu filmle de bir kez daha ispatladı..






Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı: 5.9/10
Imdb Puanı: 6.3/10
Yapım: 2007 , Amerika
Tür:Romantik ,Komedi , Aile
Yönetmenliği ve Senaryosu :Paul Soter
Yapımcı:Daniela Taplin Lundberg, Galt Niederhoffer, Reagan Silber, Celine Rattray
Süre: 90 dakika.
Aşk Dedektifi Oyuncuları : Lucy Liu,Cillian Murphy,Josh Gad,Alix Elias ve Connor Fux.







Filmin Bulunduğu Adres, tıklayın...







Filmi izle...>>
Paranoya The Haunted Airman film izleSavaş gazisi bir asker olan bir hava subayı , kafasını uzunca bir süre dinlemek için , kendisi gibi sorunları olan bir malikeneye gönderilir. Ancak, şiddetli savaşın etkileri bir türlü hayalinden silinmez..

Geceleri korkunç rüyalar ve bazen de halüsinasyonlar gören bu depresif subay , kimseye güvenememektedir. Bir kişinin dışında... En yakın akrabalarından olan bir kadına olan aşırı güveni onun hayatında ne gibi değişimler oluşturacaktır. Filmde , bu savaş gazisi subayın psikolojik hikayesine tanık olacağız..

Dennis Wheatley'in aynı isimli romanından sinemalara aktarılan filmde Alacakaranlık Serileri ile üne kavuşmuş Robert Pattinson'un başrolde olduğunu belirtelim.


Film Bilgileri



imdb puanı : 5,2/10
Sinemalar.com Puanı: 6.0/10
Yapım:2006 , İngiltere
Tür: Psikolojik, Gizem , Dram
Yönetmen ve Senaryosu :Chris Durlacher'e ait.
Yapımcılar :Richard Fell, Chris Durlacher, Neil Houston
Süre: 68 dakika
Paranoya Oyuncu Kadrosu :Robert Pattinson,Julian Sands,Rachael Stirling, Chris Wilson ve Daniel Ainsleigh.




Filmi , bu bağlantıyı kullanarak türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz

Filmi izle...>>
Maç Sayısı izleBir tenis eğitmeni olan Chris adındaki adam , zengin bir ailenin çocuğunua verdiği dersler sayesinde o varlıklı ailenin ortamına girecek ve bir sürü zengin insan tanıyacaktır.

Ders verdiği kadının kardeşi ile beraberliğini sürdürürken ,başka bir kadına aşık olacaktır. Ne var ki eline geçmiş olan bu parasal şansı ve sınırsız serveti de bırakma niyetinde değildir. Zenginlik ile aşk arasında yapılan bir seçimin sonunda bakalım hangi olguya yönelecektir.


Günümüz modern toplumunda tartışmaları her gün bir yerlerde devam edegelen bu kısır seçimi irdeleyen bir romantik dram filmi...


Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı:6.8/10
imdb Puanı: 7.8/10
Yapım:2005 , Abd-Lüksemburg
Tür: Dram , Romantik , Gizem
Yönetmen ve Senaryo: Woody Allen
Yapımcıları :Jack Rollins, Charles H. Joffe, Stephen Tenenbaum
Süre: 118 dakika
Match Point Oyuncu Kadrosu :Scarlett Johansson,Jonathan Rhys Meyers,Emily Mortimer,Matthew Goode ve Brian Cox.





Filmi izle...>>
Hemen herkes "acaba vizyonda hangi film var?" gibisinden meraklara kapılırken aslında geçmişte iz bırakan filmleri kaçırıyor. Bunlardan birisi de 1990 yapımı ve filmin her alanında imzası bulunan Tim BUrton yapımı bir film.


Filmde bir mucidin yaptığı , elleri yerine metal makaslar olan bir kahraman var. Edward adındaki bu kahraman , uzunca bir süre yalnız ve karanlıkta yaşadıktan sonra bir kadın tarafından evine götürülür ve ardından fantastik bir macera başlar..









Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:7.8/10
Imdb Puanı:8.0/10
Yapım:1990 , Abd
Tür:Dram, Fantastik, Romantik, Suç
Yönetmen ,Senaryo ,Yapımcısı : Tim Burton
Süre:1 saat 45 dk
Makas Eller ( Edward Scissorhands ) Oyuncuları : Johnny Depp,Winona Ryder,Alan Arkin,Dianne Wiest ile Kathy Baker.




Filmi izle...>>
Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun film izlePiyangodan kendisine çıkan büyük ikramiye ile önce "tamamen duygusal" ihtiyaçlarını gidermek isteyen bir adam.(G. Depardieu )

Aslında hep hayali ile yanıp tutuştuğu , ancak o haliyle yüzüne bile bakmayacak olan bir kadını ( Monica Bellucci ) tavlamanın yolu belki de paradan geçecektir.

Büyük ikramiyeden payını alan adam , kadının çalıştığı şatafatlı gece kulübüne gider ve kendisine bir teklifte bulunur. Kadın onunla evlenirse , evliliğin devam ettiği her ay için yüz bin avro alacaktır. Ancak , sadece paradan dolayı bu teklifi kabul eden kadın , sevdiği adamı bırakmaya ne kadar dayanabilecektir. Yoksa ,tüm bunları bir yana bırakıp zengin ama tatminden yoksun yaşamına devam mı edecektir?


Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı: 5.8/10
Imdb Puanı: 5.6/10
Yapım: 2005 , Fransa
Tür:Erotizm , Komedi , Romantik
Yönetmen:Bertrand Blier
Senaryo:Bertrand Blier
Yapımcılar:Marc Missonnier ile Olivier Delbosc
Süre: 95 dakika.
Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun Oyuncu Kadrosu : Monica Bellucci, Gérard Depardieu,Edouard Baer ile Bernard Campan.




Birinci Seçenek



İkinci Seçenek



Filmi izle...>>
rescue down film izleAmerika'lı yapımcıların bu konularda ne zaman senaryo sıkıntıya girseler tercih ettikleri senaryolardan olan "bir askeri bir ordu kullanarak kurtarma" senaryosu bu filmimiz için de geçerli.

Vietnam Savaşının şiddetli bir döneminde hava çıkarması yapan uçak bir saldırıya uğrayarak düşer.Uçaktan sağ kalmayı başaran asker ( C. Bale ) , düşmanların tam ortasındadır. Çok geçmeden bu eri bulup esir alırlar ve onu koz olarak kullanırlar.

Asker , ordunun kendisini kurtaracağı umutlarını hissettiği için bu ölüm kalım savaşında bir süre yalnız kalacaktır.

Filmin savaş sahnelerinden daha çok esir düşen askerlerin trajik ve umutsuz durumlarını ( hangi ordudan olurlarsa olsunlar ) başarılı bir akışla anlattığını belirtelim..


Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.2/10
Imdb Puanı: 7.5/10
Yapım: 2006 , Amerika
Tür: Savaş , Dram , Macera
Yönetmen ve Senaryo :Werner Herzog
Yapımcılar:Elton Brand, Harry Knapp ile Steve Marlton
Süre: 126 dakika
Rescue Down Oyuncu Kadrosu : Christian Bale,Jeremy Davies,Steve Zahn,François Chau ve Craig Gellis.




















Filmi izle...>>
kod adi jcvd film izle online seyretJean Claude Van Damme , sinema dünyasına yıllardır verdiği aranın ardından yeniden beyaz perdede...

Bu kez "vurdulu kırdılı"diye tabir edilen sahneler diğer filmlerdeki kadar fazla olmamasına rağmen yine de aksiyon mevcut filmde.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve kızının da velayetini üzerine alamayan Van Damme , filmde oldukça çaresiz bir adamı oynuyor. En sonunda iç huzurunu bulmak için en iyi seçeneğin kendi ana topraklarına dönmek olduğuna karar veriyor.


International Movie Database ( Imdb ) den aldığı 7,4 puan izleyiciyi filme daha da çok yönlendirdi.
2009 yılının sonlarına doğru gösterime giren filme ilgi şimdiden bekleneni karşıladı..



Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.2/10
imdb Puanı:7.4/10
Yapım: 2008 , Belçika,Fransa,Lüksemburg
Tür: Dram , Aksiyon , Genel
Yönetmen:Mabrouk El Mechri
Senaryolar:Frédéric Bénudis, Mabrouk El Mechri, Christophe Turpin
Yapımcılar:Sidonie Dumas, Patrick Quinet, Arlette Zylberberg, Jani Thiltges, Fiszman Marc
Süre: 96 dakika
Kod Adı :Jcvd Oyuncu Kadrosu : Jean-Claude Van Damme,Zinedine Soualem,François Damiens,Mourade Zeguendi ile Anne Paulicevich.








Veya Buradan da izleyebilirsiniz.





Filmi izle...>>
Geleceği çok parlak ve başarılara gebe olarak görülen ancak bir gece iki dünya arasına sıkışan bir yazar...

Onun iki taraf arasına sıkışması, bir gece uğradığı saldırıyla gerçekleşiyor. Ancak yazar , bu korkunç saldırıdan ne sağ kalabiliyor ne de ölebiliyor. Artık onu kimse ne görebiliyor ne de duyabiliyor. Talihsiz mi yoksa talihli mi olduğuna sizin karar verebileceğiniz adamı yalnızca Annie adındaki bir kadın kurtarabilecektir.


6. His filminin yapımcısı olan William S. Beasley 'den yine en az o film kadar farklı bir fantastik gerilim filmi..





Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı:6.1/10
Imdb Puanı:6.1/10
Yapım:2007 , Abd
Tür : Gizem , Fantastik , Gerilim
Yönetmen:David S. Goyer
Senaryolar :Christine Roum, Mick Davis
Yapımcılar : William S. Beasley, Gary Barber
Süre: 97 dk
Görünmez - Invisible Oyuncu Kadrosu : Alex O’loughlin, Justin Chatwin,Marcia Gay Harden,Margarita Levieva ile Alex O'Loughlin.
Filmi izle...>>
Open Graves film izle altyaziliFilm , üç arkadaşın tatil yaptıkları bir sırada bir dükkana girmeleriyle başlar. O dükkanın sahibi , arkadaşlara bir özür dilemek açısından , çok eski olduğunu belirttiği "Mambo" adında bir oyun verecektir. Başta, oyunun kuralları ve gelişimi arkadaşların hepsinin ilgisini çekecek , ancak zaman geçtikçe hepsinin bir bir , esrarengiz ölümleri başlayacaktır. Birbirlerinden zeki bir şekilde ayrılıp yalnız bırakılanbu üç dostun hangisinin kurtulacağını kestirmek filmin ana ironilerinden.

Formatı ve ilerlemesi açısından Son Durak serilerini andıran Open Graves'in , yönetmeni Álvaro De Armiñán 'nin ilk filmi olduğunu hatırlatalım.




Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı:5.8/10
Yapım:2009 , Amerika
Tür: Gizem , Korku , Gerilim
Yönetmen:Álvaro De Armiñán
Senaryo:Bruce A. Taylor, Roderick Taylor
Yapımcı: Billy Dietrich, Antonio Cuadri, Juan Carlos Orihuela
Müzik:Fernando Ortí
Open Graves Oyuncu Kadrosu : Eliza Dushku,Mike Vogel,Ander Pardo,Boris Martinez ve Enrique Zaldua.



Seçenek 1


Movshare den izleyin


Seçenek 2


Novamov dan da izleyebilirsiniz





Filmi izle...>>
Ünlü İtalyan Komünist liderlerden ve İtalya'nın gelmiş geçmiş en ses getiren başbakanı Mussolini 'nin hayatında hep bir sır olarak kalmış olan kadın Ida Dalser ile olan ilişkisi anlatılıyor filmde. Ayrıca onların yine sır olarak saklanmış ve tarihin arka sayfalarında yer alan Albino isimli çocuklarına ilişkin bilinmeyenlere de açıklık getirilmeye çalışılmış.


İtalyanın politik tarihinde önemli bir liderin biyografik öyküsünü göreceğimiz filmde olaylar tarihi gerçeklere dayanıyor.







Film Bilgileri

Yapım: 2009, Fransa-İtalya
Tür: Politik , Tarih , Biyografi
Yönetmen:Marco Bellocchio
Senaryo:Daniela Ceselli, Marco Bellocchio
Yapımcı:Mario Gianani
Müzik:Carlo Crivelli
Süre: 128 dak.
Vincere Oyuncu Kadrusu : Giovanna Mezzogiorno,Corrado ınvernizzi,Elena Presti,Filippo Timi ile Matteo Mussoni.



Movshare'de Birinci Bölümünü izleyin...

Filmin İkinci bölümü


Filmi izle...>>
Tüm sinema tarihine " en çok bütçe ayrılan" film olarak geçen ve uzun bir bölümü animasyon tarzında geçen Avatar filmini altyazılı olarak izlemek isteyenler için sunduk. Filmin asıl konusu , bu gezegende herhangi bir fiziksel eylemde bulunamayan bir savaşçının farklı bir gezegene gönderilmesi idi.



izlemek isteyenler !!





















Filmi izle...>>
Bu yıl Ziraat Bankasının sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Kupası yarın yeni bir derbiye tanık olacak.

Galatasaray'ın evinde oynanacak olan bu maçla birlikte iki takım şimdiye dek ( lig maçları ve kupalar dahil ) 105 maç yaptılar. Oynanan 105 karşılaşmada 48 kez Galatasaray gülen taraf olurken , 33 maçı Trabzon ekini aldı. Geriye kalan 24 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bu istatistiklere bakıldığında Galatasaray'ın rakibi karşısında favori olarak maça çıkacağını söylemek galiba yanıltıcı olmaz.

Ligde de zaten son maçında Fenerbahçe'ye kaybeden Trabzonspor'un zirveden iyice uzaklaşması Trabzon ekibine kaşları iyice çattırdı.


Her iki takımın yer aldığı Zir.Bank. Türkiye Kupası B Grubunda Denizli Belediyespor, Trabzonspor, Galatasaray, Ankaragücü ve Orduspor olmak üzere 5 takım mücedele veriyor. Grupta ilk iki sırayı alan taraf 3 - 10 şubat tarihlerinde yapılacak çeyrek final müsabakalarına çıkma hakkı kazanacak.

Galatasarayda maç öncesi henüz ilk 11 netleşmedi. Ancak Trabzonspor 'un : Onur, Ömer Aysan, Song, Giray, Cale, Serkan, Selçuk, Ceyhun, Gabric, Alanzinho ile Umut ilk 11'i ile oynaması bekleniyor.Trabzonspor'da hedef , Galatasaray'ı Türkiye Kupasında yenerek moralleri yükseltmek..



Maç Bilgileri


Tarih : 23 Aralık 2009 ( 23/12/2009)
Stad : İstanbul / A.Sami Yen Stadı
Saat : 21:30
Orta Hakem : Fırat Aydınus
Bu maç iki takım arasındaki 106. randevu olacak.
Filmi izle...>>
sevgi herşeydir film izleAmanda , uçarı ve güzel bir kızdır. Ancak , babasını yıllardır görmediği için kalbinde birşeylerin eksikliğini hissetmeye başlamıştır. Babasının İngiltere'de olduğu haberi üzerine yola çıkıp onu bulacaktır. O , şen şakrak kız babasını gördüğünde bir anlık şok geçirecektir. Çünkü , baba, zihninde tasvir ettiğinden biraz farklıdır. Çok soğuk ve bir o kadar ciddi bir politikacıdır Amanda ( Amanda Bynes )'nın babası.


Tekrar bir sevgi köprüsü oluşturabilmek için Amanda'nın verdiği dramatik ve yer yer komik mücadele anlatılıyor filmimizde.





Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.0/10
Imdb Puanı:5.7/10
Yapım:2003 , Abd
Tür: Romantik , Duygusal , Komedi
Yönetmen:Dennie Gordon
Senaryo:William Douglas Home, Elizabeth Chandler, Jenny Bicks
Yapımcı:Hunt Lowry, Denise Di Novi, Bill Gerber
Süre: 100 dak.
Sevgi Herşeydir Oyuncu Kadrosu : Amanda Bynes,Colin Firth, Oliver James,Kelly Preston ve Jonathan Pryce










Filmi izle...>>
Ulak filmi online izleÇağan Irmak 'ın artık yönetmenlikte ve senaryo yazarlığında bir üstat seviyesine ulaştığı galiba Ulak filmi ile tescillendi. Uluslar arası saygınlığı üst düzeyde imdb de bile aldığı 6,8 puan söze gerek bırakmayan nitelikte.


Film , bilgeliği ile ünlenmiş bir seyyahın ( Zekeriya - Ç.Tekindor oynuyor) bir köye gelmesiyle başlar. Bu seyyah, geldiği ilk andan itibaren köyde birşeylerin doğru gitmediğini anlamıştır. Garip diyaloglar ve anlamsız kişiliklerin içinde hapsolmuş bir köy yeridir burası. Ancak tabiiki iyi kişiler de vardır köyde.

Bilginin paradan daha kutsal olduğunu , seyyahın orada verdiği hayat dersi ile bir kez daha göreceğiz. Yaşanan büyük bir salgın hastalıktan nasıl kurtulunabileceğini de göreceğiz.

Gerek filmin verdiği sosyal mesajlar , gerekse de çekildiği yerlerin büyüsüne kaptırmamak elde değil. Başta değerli senarist ve yönetmen Ç.Irmak ve Çetin Tekindor 'u yürekten kutluyoruz. Issız Adam filmi ile "yerli sinemada ben de varım" diyen Melis Birkan'dan da yine standartların üzerinde bir oyunculuk gözlemlediğimizi belirtelim.

Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı: 7.3/10
Imdb Puanı:6.8/10
Yapım:2007 , Türkiye
Tür:Dram, Gerilim, Gizem
Yazan ve Yöneten : Çağan Irmak
Yapımcı: Şükrü Avşar
Süre: 109 dakika
Ulak Oyuncu Kadrosu : Çetin Tekindor,Melis Birkan,Hümeyra Akbay,Yetkin Dikinciler ve Cemal Hünal.















Filmi izle...>>
Narnia 'nın üç güçlü kahramanı olan Peter, Susan, Edmund ile Lucy , kendi ülkelerini tehdit eden şeytani bir ruh ve "Kral Mirax" adındaki krala karşı şiddetli bir savaş vermelidirler.

Bunun için İngiltere'den yola çıkarlar ve Kralın bulunduğu topraklara gelirler. Ancak , kendi güçleri ile onlarla baş etmeleri imkansızdır. Bu yüzden ne yapıp ne edip Caspian adındaki prensi ikna etmelidirler. Capsian, o adanın prensi olduğundan onu ikna etmek oldukça zor olacaktır. Bir de "Aslan" ı yola getirip kötü kral Mirax'ın elindeki adayı almalıdırlar.

Serinin 2008 yılında çıkan filmi fantastik filmler arasındaki iddialı yerini korumaya devam ediyor.




Film Bilgileri



Sinemalar.com Puanı: 7.6/10
Imdb Değerlendirmesi :6.9/10
Yapım:2008 , Amerika - İngiltere
Tür: Fantastik , Bilim Kurgu , Macera , Savaş
Yönetmen:Andrew Adamson
Senaryoları :Andrew Adamson, Christopher Markus, Stephen McFeely
Yapımcılar:Andrew Adamson,Mark Johnson,Philip Steuer,Perry Moore,Douglas Gresham
Süre: 2,5 saat
Narnia Günlükleri Prens Capsiyan Oyuncu Kadrosu:Liam Neeson,Ben Barnes,William Moseley,Skandar Keynes ve Anna Popplewell.




















Filmi izle...>>
Şimdiye kadar çekilen ve uzaylılarla ilgili olan ne kadar film varsa ( hem animasyon hem de diğer türler dahil) , hepsinde asıl tehdit uzaylılardan insanlara yönelen tehditti.

Fakat bu animasyon ile 51. GEzegen'e gidip oradaki "evrensel akrabalarımızı" inceleyeceğiz. Bu sefer , Gezegen 51 'deki garip uzaylılar baş kahramanken onlara saldıran insanlar.. Yani uzaylılar insanlardan endişe eder olmuş. Bu açıdan yaratıcılığın üst seviyede olduğu eğlence-animasyon filmi "Planet 51" hayli seviliyor.

Animasyonda yaratılmış sevimli karakterler "Shrek" deki karakterlerle görsel açıdan benzerlik göstermekte..

Fantastik uzaylı dostlarımızın kalbini kırmak istemeyiz. Değil mi?


Film Bilgileri

Sinemalar.com Puanı: 6.1-10
imdb değerlendirmesi:6.1-10
Yapım:2009 İngiltere,İsp.
Tür: Animasyon , Komedi , Genel , Fantastik
Yönetmen :Javier Abad, Jorge Blanco, Marcos Martínez
Senaryo:Joe Stillman
Yapımcılar :Ignacio Pérez Dolset, Guy Collins ile Michael Ryan
Süre: 91 dakika
Gezegen 51 Seslendirmeler : Gary Oldman,Jessica Biel,Seann William Scott, Dwayne Johnson ve Justin Long




Filmi Movshareden bu bağlantıyı kullanarak izleyebilirsiniz


Filmi izle...>>
Sinema tarihine "gelmiş geçmiş en geniş bütçe ile yapılan film" olarak geçen ve sinemalarda yüksek teknoloji ürünü "3D" tarzında gösterilen Avatar filmi vizyonda...


Terminatör ve Titanik gibi unutulması zor filmlerin altında imzası bulunan James Cameron yeni Avatar filmiyle de adından yıllarca söz ettirecek gibi.


Film , yarı felçli ve eski bir savaşçı olan Jake Sully'nin Pandorra isimli gezegene gönderilmesini ve orada tekrar eski savaşçı ruhuna kavuşmasını anlatıyor. Pandorra gezegeninin hava koşulları ve atmosferi zehirli olduğundan Sully'yi yeni üretilmiş , Avatar adındaki program ile güçlendiriyorlar. Yani Jack Sully şu an işe yaramayan bedenini yeni bir boyutta istediğii gibi kullanabilecek.

Senaryosu açısından bile 2009 yılının en başarılı filmi olduğunu söylemek galiba sinemaseverleri tatmin etmeye yetecek.Hayal gücümüzü aynı "Terminatör" serilerinde olduğu gibi aşırı zorlayan Avatar'ın yeni sinema filmi orijinal dilinde sizlerle. ( Avatar en iyi ilk 50 filmin arasından 49. sırada bulunuyor )




Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı: 7.9-10
Imdb Puanı: 8.9-10
Yapım:2009 , Abd
Tür: 3D , Fantastik , Gizem , Bilim Kurgu , Savaş
Yönetmen ve Senaryo : James Cameron
Yapımcıları : James Cameron, Colin Wilson, Josh Mclaglen, Jon Landau
Süre: 166 dakika
Avatardaki (2009 filmi ) Oyuncular :Michelle Rodriguez,Giovanni Ribisi, Sam Worthington,Zoe Saldana ve Sigourney Weaver.






Avatar filmini Movshare den izleyebilirsiniz...





Filmi izle...>>
deli deli olma film izleYerli sinema severlerin son dönemde üzerinde en çok yorum yaptıkları , anlam yüklü bir dram filmi olan Kars: Deli Deli Olma 'nın yönetmeliği Murat Saraçoğlu 'na ait.

Aynı yönetmen Saraçoğlu , son birkaç yılda "120" ve "O.Çocukları" gibi türk sineması açısından çok değerli kabul edilen ürünler de verdi.

Kars filmi , Alma isimli ( filmde Cemile Nihan Turhan oynuyor ) küçük bir kızın ekseninde gelişiyor. Bu kız , zoraki olarak yapılmış bir köy okulunda gösterdiği müzikal yeteneği ile önce öğretmenini sonra da çevresini etkiliyor.


Mişka , Malakan kaviminden olup meşhur 93 harbinde Rusya'dan Türkiye'ye sürülen duygusal bir adamdır.Kars'ın küçük bir yaşayan Mişka ( T.Akan ) ile Alma 'nın arasında ilerde yeşerecek baba-kız dostluğu hem oldukça hüzünlü yanlar barındırıyor , kimi zaman da esprileri ile sımsıcak bir gülümseme yaratıyor izleyenlerde.

Zor şartlar ve kış koşullarına rağmen bu sıcak öykü için M.Saraçoğlu başta olmak üzere tüm film ekibini yürekten kutluyoruz.




Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.2/10
imdb Puanı: 6.7/10
Yapım: 2009 , Türkiye
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Murat Saraçoğlu
Senaryo:Hazel Sevim Ünsal
Yapımcı:Tolga Aydın
Gösterim Tarihi: 17 Nisan 2009 , (Tür.)
Deli Deli Olma Oyuncu Kadrosu : Tarık Akan,Şerif Sezer ,Zuhal Topal,Yeşim Ceren Bozoğlu ve Korel Cezayirli













Filmi izle...>>
Yine 12 Eylül travmasının yansımaları , yine bir şiddetin doğurduğu acı bir tablo.. Gece ( Beren Saat canlandırıyor) , 12 Eylül döneminde gözlerinin önünde anne ve babası katledilmiş genç bir kızdır.

Polis, bir gece ansızın evlerine baskın düzenler ve ailesini deyim yerindeyse kıyımdan geçirir.Yıllar geçse de bu olayın izlerini unutması mümkün olmaz Gece'nin. Onu çok seven bir adamla aşk mı yaşayacaktır , yoksa artık pes edip kendi ölümüne karar mı verecektir?



Film , kendi ülkemizde yaşanmış bir olayın izlerini anlattığından olsa gerek imdb oylarının filmin gerçek kalitesini göstermediği kanaatindeyiz.
Gecenin Kanatları anlamsız ve insanlığa sığmayan 12 eylül yönetiminin sertçe ve korkmaksızın eleştirildiği dram filmi.



Film Bilgileri


Sinemalar.com Puanı:6.5-10
imdb Puanı: 4.0-10
Yapım: 2009 , Türkiye
Tür: Romantik , Dram , Siyasi
Yönetmen:Serdar Akar
Senaryo: Mahsun Kırmızıgül ile Ahmet Küçükkayalı
Yapımcı:Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat
Süre: 1 saat 40 dk
Gecenin Kanatları Oyuncu Kadrosu : Beren Saat,Cezmi Baskın,Yavuz Bingöl,Erkan Petekkaya ve Arif Erkin



part1

part2



Filmi izle...>>