• Feed RSS

Pages

Kaçıklar Üniversitesi 3 izle
Üniversitenin en kaçığı olan Van Wilder daha ilk senesinden itibaren kendine has parti planları yapmaya başlamıştır
. Anlaşılan Wilder'in üniversite hayatı hızlı geçecektir.Ne var ki önünde katı bir disiplin getirmiş rektörü alt etmesi ardından da bekaret yemini eden kızlara saldırması gerekmektedir.Onu üniversitenin kaçığı yapan da bu ya zaten. Herkes ile birlikte olmasa da yakın bir dostunuzu yanınıza alarak birkaç bira eşliğinde izlerseniz sağlam gülersiniz..





Filmi izle...>>
Anamorp filmini full seyretwillem Dafoe benim en sevdiğim ve karizmatik tarzıyla hep imrendiğim aktörlerdendi.Onu son dönem filmlerde seyrek gördüğümden olsa gerek bu filmi görünce bir heyecanlanma olmadı desem yalan olur. Konu olarak da öyle basite alınacak bir konusu yok filmin. Sinemalarda iki yıl öncesinde sinema seyircisi ile buluşan film kabaca bir seri katilin izinden gidiyor.onun parçalarını seyircisine toplattırıyor..
Yani o seri katilin anatomisini bizim hayal gücümüzle çizmemizi istiyorlar
..Bu açıdan gizemin ve karanlık havanın ağır bastığı bir film Anamorp 2008 filmi. Ben bu filme David Fincher'in parmağının karıştığını inansam da gerçek şu ki dikkatli sinema izleyicilerimiz bunun doğru olmadığını belirttiler..













Filmi izle...>>
Özgürlük Yolu Into the Wild film izleHerkesin özgürlüğünü yaşama şekli , özgürlük kavramından algıladığı farklı farklıdır..Kimileri için iletişim bir özgürlük olabilirken kimileri yüzlerce insan arasında kendisini "özgürlüğü kısıtlanmış , yapayalnız " hissedebilir.İşte bu farklı özgürlük anlayışını bir gencin yaşadığı kısa soluklu bir olay çevresinde aktaran film izleyicisi tarafından 2007 yılının en sevilen ilk on filmindeydi.Filmin imdb deki sinema puanı ise 10 üzerinden 8,2 !

İşte bizi kendisine aşırı derecede yabancı bırakan hız kesmeyen yeniliklerle başımızı döndüren dünyada , şöyle bir dönüp geçmişimize gitmemizi o kadar başarılı sağlıyor ki film...

Türü : Dram , Genel
Göst. Tarihi : Eylül 2007
Filmin Yönetmen ve Senaryosu: Sean Penn
Yapım : 2007 Amerika
Süresi : 148 dak.
Film Kadrosu : Kristen Stewart,Emile Hirsch,Vince Vaughn,Zach Galifianakis,Marcia Gay Harden.













Filmi izle...>>
Sitemiz , 1 yıla yakın bir süredir sürekli genişleyen ve güncellenen film içeriğiyle sinema izleme imkanı sunmaktadır.. Genişleyen film arşivimize her gün en az 3 yeni film ile devam etmekteyiz.. Sizlerden gelen taleplere her zaman cevap vermeye çalışmaktayız , ancak kimi zaman izleyici yoğunluğundan dolayı mesajlarınıza geç cevap verme durumu olabilir...

Sitemiz , üzerinde herhangi bir illegal (yasa dışı) kayıt bulunmadığı gibi özellikle çocukların olumsuz etkileneceği içeriklerden daima uzak durmaktadır . Sitemizde pornografik yayın kesinlikle yasaktır.
Yalnızca sinema filmlerini izletmek olan misyonumuz ilgi devam ettiği sürece aksamadan devam edecektir...



Site sahipleri link değişimi ve benzer konularda emre_adsense@hotmail.com adresini

kullanabilirler...
Filmi izle...>>
Sitemizde izlemek istediğiniz filmleri , eksik ve bozuk olabilecek linkleri ve izleyemediğiniz filmleri bize bu bağlantıyı kullanarak yazabilirsiniz. Sitemizde bulamadığınız , ancak görmek istediğiniz filmleri açıklamalarıyla birlikte bizimle paylaşabilir , site yönetimine her türlü istek , şikayet ve arzunuzu açıklayabilirsiniz.. Sitemizde bulunmasını istemediğiniz herhangi bir içerik olursa bizlere mail veya mesaj atarak bilgi verebilir , film siteleri ile ilgili link değişimi için
info@mysinema.org
adresini kullanabilirsiniz...
Filmi izle...>>
Gecenin bu saatinde eminim korku filmine susayanlar ve "şu saatte bize öyle bir korku filmi izletin ki iliklerimizde hissedelim korkuyu " diyen seyircilerimiz çıkacaktır . Bir korku karakteri fenomeni olan ve ondan fazla filmde yer alan Freddy Kruger (nam-ı diğer Freddy'nin Kabusu filmlerinin kahramanı : Freddy) ile 13. Cuma filminin psikopatı Jason . İkisini aynı filmde birbirleriyle çarpıştırıyor film yapımcıları . Biz hem korkuyoruz , hem de bu iki kahramandan hangisinin bir diğerini alt edeceğini merak ederek filmi izliyoruz...










Filmi izle...>>
Miras 2008 yerli filmi izleBizi , Osmanlı devletinin son dönemlerinde yaşanan pazarlıklara götüren , Yahudi lobilerinin çirkin yüzünü ve sömürgeci sistemini de vurgulayan bir film olan Miras , aynı zamanda Abdülhamit dönemi olarak bilinen dönem için de sinema izleyicisiyle tarihi ve stratejik bilgileri paylaşmış .. Tabii , günümüzün Türkiye'sinden bakılıyor tüm bu karanlık kalmış miras çekişmelerine . Aynı zamanda bir aksiyon filmi olan Miras filmi , politik türde bir yerli yapım...

















Filmi izle...>>
Tatar Ramazan sinema film izleKadir inanır'ı büyük bir yerli sinema oyuncusu haline getiren anlamlı bir yapım . Derebeylik yönetimine de göndermeleri bulacağımız bu film günümüzden tam yirmi yıl önce gösterilmişti ilk kez . Ancak ,eminiz bu filmi televizyonda karşısına çıktığında her defasında sonuna kadar izleyenlerimiz vardır . O , Tatar RAmazan'dır , onun kimseden en ufak bir çekincesi olmamıştır , olmayacaktır. Bu onun özgürlüğünü teslim etmesine yol açsa bile!









Filmi izle...>>
Waitress - Garson Kiz filmi full izleFilm , kocasının tutumlarından sıkılmış bir kadının kendi istekleri peşinde koşması ve bunları teker teker gerçekleştirmesini anlatıyor . Onun en büyük isteği olan kocasından bağımsız birisi olma isteği için kendi yaptığı kurabiyeleri medet umuyor . Kısacası kendi sorununu kendi halletmek isteyen inatçı ve güzel bir bayan var . Garsonluk yaparak tam da kocasının hegamonyasından kurtulduğunu düşünürken kadın hamile olduğunu anlayacaktır. Romantik bir film olduğunu söylememiz zor olsa da gerçek bir inat filmi olduğu kesin.. Filmin tamamını izleme imkanına sahipsiniz. Başka yerde zor bulursunuz bu filmi..














Filmi izle...>>
Monamour filmini izle Filmi izleyenlerin % 85 inin mükemmel kanaatinde bulunduğu bir Tinto Brass filmi. Cheeky den sonra hatta onunla aynı popülariteye sahip olan film yine müstehcen , yine biraz dokundurmalı. Seks hayatını gözler önüne seren ve gençlerin tutkunu oldukları bu film aslında bizlere bu hayatın ince detaylarını öğretme misyonu ediniyor. Aşk ile seksin ve cazibenin birbirinden asla ayrılamaz birer bütün olduklarını aktaran Tinto Brass yapımı filmin sinemalarda gösterim yılı ise 2005..







Filmi izle...>>
Novo filmini online seyret full izleNovo , öyle aşk yaşamından bahseden sıradan filmlerden değil, çok iddialı . Aynı türde tek bir film olarak izlememiz zor bu filmi. Çünkü , 50 İlk Öpücük filmindeki kadın karakteri bilen sinema seyircimiz bu filmdeki erkek olan NOvo karakteriyle hemen özdeşleştirecektir . Novo , yakışıklı ve cinsel açıdan başarılı bir erkek olduğundan her gün başka bir kadınla ilişkisi söz konusudur. Ancak , 24 saatte bir tazelenen hafızası onu tüm yaptıklarını not etmeye yönlendirmektedir. Onun aşka ve kadınlara bakış açısını izlettiren ve düşündüren sinema filmi türünün sağlam bir örneği.. filmi türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz..









Filmi izle...>>
Adalet Avcılari Hunt For Justice film izleAdaletin hangi ülkede ve hangi koşullarda olursa olsun yerine gelmesini hayatı pahasına isteyecek bir cesur insan elbette çıkacaktır. İşte film , Boşnak katili bir siyasetçi olan Slobodan Miloseviç'in yargılanmasına kadar giden süreci anlatan politik bir yapım. Tabii filmdeki kurgu gereği Miloseviç en sonunda yargılanacak...

Kanadalı film yapımcılarından cesaret gerektiren bir film olan Adalet Avcıları , uluslararası adaletin zaaflarını ve eksik yasaları gözler önüne seriyor...








Filmi izle...>>
Batman filminin 2005 yılı uyarlaması olan bu fantastik macera filmin kesinlikle izlemek isteyen izleyicilerimiz vardı.. Serinin ikinci filmi olan bu filmde Batman karakterini oynayan aktör Christian Bale kadar Joker karakteri (Gary Oldman) da çok sevildi..

imdb puan :8.3/10
Yapımı:2005 ABD
Türü: AKsiyon , Macera , Fantastik
Yönetmen :Christopher Nolan
Senaryo:Bob Kane, David S. Goyer
Yapımcılar :Charles Roven, Larry J. Franco
Uzunluğu : 140 dakika...
Filmde YEr alan oyuncular : Christian Bale,Gary Oldman,Katie Holmes, Dani Behr ile Scott Mills...






Filmi izle...>>
Hindistan yapımı bir gerilim ve dram filmi olan Kurbaan da gizemli bir ilişki inceleniyor.. BU ilişki , filmi izleyenlere onlarca soruyu da sordurmuyor değil.. Bollywood türündeki filmi sinema seyircilerimize öneriyoruz..

imdb den aldığı puan : 5 , 3 / 10
Yapım: 2009 , Hindistan
Tür: Gerilil , Gİzem
Yönetmen ve SEnaryo: Renzil Da silva
Yapımcıları : Hiroo Johar , Karan Johar
Süre: 2 saat 41 dk
Oyuncular: Kareena Kapoor , Saif Ali Khan , Cheryl Alessio , Diya Mirza , Om Puri







Filmi izle...>>
Zübük filmini izleZübük , Aziz Nesin gibi sivri bir yazar ve entelektüel tarafından yazılmış bir siyasetname olarak düşünülebilir. Türkiye'deki siyaset ahlakını , siyaset etiğini anlatan en başarılı yeşilçam filmi.. Kemal Sunal filmde Zübükzade adındaki sahtekar siyasetçiyi canlandırıyor.
Kemal Sunal ile birlikte ölümsüz bir eser olmayı başarmış filmin yönetmenliğini ise Atıf Yılmaz üstadımız üstlenmiş...

Aziz Nesin'e önyargılı olarak yaklaşan birçok yerli sinema izleyicisinin bakış açısını önemli ölçüde etkilemiş olan bu politik komedi filminin imdb puanı ise harika.. 10 üzerinden 8,2 gibi yüksek bir puanı olan filmi yeşilçam severler için bu şekilde yorumlayabiliriz..

mysinema puanı : 8 / 10
imdb Puanı: 8.2/10
Yapım: 1980 Türkiye
Tür: Politik komedi
Yönetmen: Kartal Tibet
Senaryo: Atıf Yılmaz
Kitap Senaryosu : Aziz Nesin
Süre: 90 dakika
Başrolleri : Kemal Sunal , Bülent Kayabaş , Ali Şen , Nevra Serezli , Nubar Terziyan.





Filmi izle...>>
Neşeli Hayat dvd formatinda izle seyretFilmin dvd kalitesinde izlenmesi için aradan belli bir zaman geçmesi gerekliydi.. Yılmaz Erdoğan ve mutfak ekibi kadrosunun başarılı komedi - dram filmi Neşeli Hayat istenilenden düşük ilgi gördü.Ancak film , Noel Babalık yaparak para kazanmayı amaçlayan fakir bir adamın öyküsünü güzel anlatmış.. Neşeli hayat filmini dvd kalitesinde izleyin...

Neşeli hayat dvdrip olarak da izleyeceğimiz filmin ana fikri ise aslında hayatın kocaman bir döngüden ibaret olduğu..










Filmi izle...>>
Kutsal Damacana serisinin şimdilik son çıkan filmi olan İtmen de yine Şafak Sezer izleyiciyi kırıp geçirecek. Sinema çekimi olarak izleyeceğiniz filmin kalitesi orta.. Ancak , yine de ben bu filmi izlemek istiyorum diyorsanız kesinlikle izlenecek kadar yeterli..

İtmen de macera kaldığı yerden devam etmese de komedinin hızı artarak devam ediyor. Şu an sinemalarda kapalı gişe oynayan Recep İvedik 3'ten sonra ikinci sırada ipi göğüsleyen itmen deki oyunculara bakarsak ; bu filmde kadroya ünlü Muro karakterinin de eklendiğini görüyoruz.

Filmin full oyuncu kadrosu ise şu şekilde : Şafak Sezer,Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş,Volkan Demirok,Kemal Kuruçay,Güzin Usta,Şener Kökkaya,Eriş Akman, Tuğba Karaca, Yıldırım Memişoğlu, Ebubekir öztürk, Ferhat Güzel,Serkan şengül ile Yakup Konca..

kutsal damacana 2 online full seyret in...












Filmi izle...>>
Revolver Tabanca filmini izleJason Statham ile Ray Liottayı aynı karede görmek bir aksiyon filmi izleyicisini illaki sevindirir. Zaten film için Statham'ın saç stilini de değiştirmişler. Bu adam aksiyon filmlerinde gerçekten başarılı !!


filmin Türü : Macera Aksiyon
Yönetmen - Senaryo : Guy Ritchie
Yapım : 2005, Fransa ve İngiltere
Filmin SÜresi : 115 dakika
Oyuncu Kadrosu : Jason Statham (Jake Green) , Ray Liotta (Macha) , André 3000 (Avi) , Vincent Pastore (Zach) , Vincent Riotta (Benny) , Terence Maynard (Fransız Paul) , Andrew Howard (Billy) , Togo Igawa (Fred)



















Filmi izle...>>
Freeway Killer filmini online izleFilm , otostopçu filmine benziyor. Yani , orada da psikopat bir katil vardı ve yolda bulduğu bir çifte yapmadığını bırakmamıştı. Bizce, o filmden esinlenerek Freeway Killer filmi üretilmiş.. Bazen basite kaçan film yapımcıları ve senaristleri pek de sempatik karşılamadığımızı belirtelim. Ne yapalım , bu tür filmleri son izleyişimiz olmayacak..

Yine de filmin temposu bir yerden sonra izleyiciyi memnun edecek gibi görünüyor..

Sine Kritik

Yapım: 2009 ABD
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: John Murlowski
Senaryo: David Birke
Yapımcılar: Nadine Corde ile Tim Swain
uzunluğu: 85 dakika
Filmde Kimler var : Michael Rooker ( katil rolünde) , James Babson, Cole Williams, Helen Wilson, Tyler Neitzel







Filmi izle...>>
Koleksiyoncu Collector filmini izleÜlkemizde henüz sinema izleyicisiyle buluşmamış bu korku - gerilim filmi Amerikadaki sinema seyircileri tarafından beğenildi.. Konusu biraz yavan kalsa da asıl istenileni , yani izleyiciyi germeyi başardığını söyleyelim filmin. Genel olarak bir değerlendirme yaparsak , yanlış zamanda yanlış yerde bulunan bir adamın hatası pahalıya patlıyor. Gizlice girdiği bir evde onu ruh hastası bir adamın beklediğinden habersiz , kendisini bir vahşet partisinin ortasına atacak.. Filmin ülkemizde vizyona girmesi için yaklaşık 4 ayı var.. O açıdan şimdilik filmi orijinal dilde izlemek isteyen izleyicilerimize yönelik bir hatırlatma yaptık.







Filmi izle...>>
iyi kötü tuhaf film izleBu film , Güney Koreli yapımcıların ilk Western - macera türündeki film girişimi sayılmasa da o filmlerin içinde bir milat olarak görülüyor. Çünkü sinema izleyicisi , filmi Güney Kore filmlerinin içinde apayrı bir yere koyacaktır izleyince.. Filmde 1930 lu yıllarda geçen o hikayeyi ve mekanları hazırlamak her babayiğidin hardı değil.. 2008 yapımı filmin yönetmenliğini yine bir Koreli Ji-woon Kim üstlenmiş..

Filmin konusu : Film , 1930 lu yıllardaki Japonya istilasından kaçmaya çalışan üç silahşör'ün Mançurya (Çin ile Koreyi birbirinden ayıran sınır bölgesi) bölgesindeki direnişleri üzerine.











Filmi izle...>>
Yeni Öğrenci The New Guy film izleAmerikanın bir lisesine yeni gelen ve arkadaş ortamı kurmaya çalışan bir çocuk.. İlk başlarda biraz sorunlarla karşılaşacak ancak , zekasıyla bazı arkadaşlarını da himayesine alacak ve komedi başlayacak.. Adabı Muaşeret 'in biraz daha edepsiz Amerikan versiyonu şeklinde düşünülebilir.


Sinemalar Puanı:6.0/10
Yapım:2002 Amerika
Tür:Komedi , Gençlik
Yönetmen: Ed Decter
Senaryo: David Kendall
Yapımcı:Mark Ciardi, Todd Garner, Gordon Gray
Süre: 89 dakika







Filmi izle...>>
9 Dolar 99 Cent film izlezor günler geçiren Dave Peck'in bir kitaba ihtiyacı vardır. Kitapçıda aradığı sırada gözüne ilişen kitabın başlığı "9 Dollars 99 Cent" dir. İnceledikçe ilgisini daha da çeken kitap, hayatımızın anlamını bu mebladaki bir parayla anlatmayı deneyen bir yazarın kitabıdır. Dave , kitabı okudukça bu bilgileri zor durumda olan arkadaşları ve komşularıyla paylaşmaya karar verecektir.. imdb den yüksek not alan film , aslında bu tür filmleri sevenler için bir bardak suda izlenecektir..


Yapım:2008 Avustralya,İsrail
Filmin imdb puanı : 7,2 / 10
Yönetmen:Tatia Rosenthal
Türü : Psikolojik , Dram









Filmi izle...>>