• Feed RSS

Pages

filmi izlediğimde başı gerçekten sıkıcıydı kötü polisler falan filan ama mahkemeden sonra film güzel olmaya başladı filmi beğendim gerçekten justin timberlake'in en iyi filmi olduğunu düşünüyorum filmdeki kötü polis adını unuttum Dylan McDermott'u tekrar izlemek isteyenler e2'deki big shots dizisini takip etsinler












Filmi izle...>>

Türkiyede henüz gösterime girmemiş bir film sizlerle...

Abby, bekarlığı dışında her soruna anında çözüm bulabilen bir TV programı yapımcısıdır. Reytingleri düşüş gösterince, işe yeni alınmış Mike’la ekip olmak zorunda kalır. Erkekler hakkında ipuçları vermekte olan bölümünün reytinglerdeki ani artış Mike’ın yerini garantiler. Abby, bekar komşusu Colin’le tanıştığında doğru hamleleri yapmak için Mike’ın görüşlerine ihtiyacı olduğunu anlar.
Senaryo:Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith, Nicole Eastman
Yapımcılar:Kimberly di Bonaventura, Andre Lamal, Gary Lucchesi










Filmi izle...>>
Tür:3 Boyutlu, Aile, Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen:Hoyt Yeatman
Senaryo:Ted Elliott, Terry Rossio, Tim Firth, Hoyt Yeatman, Marianne Wibberley, Cormac Wibberley
Yapımcı:Jerry Bruckheimer, David P I James
Görüntü Yönetmeni:Bojan Bazelli
Müzik:Harry Gregson-Williams
Süre:1 saat 29 dk
Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2009 (Türkiye)
Konusu:“Walt Disney Pictures” her sene sürdürdüğü geleneği 2009 içinde devam ettirerek yine bir animasyon filmle karşımıza çıkmayı bekliyor. 3D uygulamlarının animasyon filmlerde ön plana çıktığı bu son dönemlerde, bu defa bizi çok özel bir ajan birimi karşılıyacak. Dövüş sanatlarından , özel silahlara ve yüksek teknolojik aletlere kadar bir çok alanda eğitim alan bu birimin görevi; Dünyayı ele geçirmeye çalışan bir milyarderi durdurmak. İşin en ilginç ve eğlenceli yanıda bu birimin insanlardan oluşmuyor olması !









Filmi izle...>>
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Macera
Yönetmen:Stephen Sommers
Senaryo:Stephen Sommers, Stuart Beattie, Skip Woods, Michael Gordon, David Elliot, Paul Lovett
Yapımcı:Stephen Sommers, Lorenzo Di Bonaventura, Bob Ducsay
Görüntü Yönetmeni:Mitchell Amundsen
Müzik:Alan Silvestri
Süre:2 saat 15 dk
Gösterim Tarihi: 07 Ağustos 2009 (Türkiye)











Filmi izle...>>

Şunu bilmemiz gerekirki insanlığın,alemin tek bir rabbi var ve bizde onun kullarıyız ve bizler kardeşiz kendimizi kazanalım sahte kimliğimizden cıkıp gercek kimliğimize kavuşalım allahın birliğine bütünlüğüne şahidiz imadedlerimizi yerine getirelilim. sevelim sevilelim.. bize bu duyguları yaşatan başta site yönetiçilerine vede emeği yecen herkeze tşklerimi sunarım ve son olarak şunu söylemek istiyorum cağrı yani islamiyetin doğuşu filmi 9 yaşımdan beri izlerim şuan ki yaşım 33 bir nebzi olsun yüreğimde gözümden soğumadı ve herkeze izlenlilmesi için tavsiyede bulunuyorum. allaha emanet olunuz….




CD1







CD2






Filmi izle...>>
Claire Forlaniye bayıldığımı itiraf etmeliyim.Gerçekten çok tatlı bir bayan oyuncu.
Nora roberts'ın "dolunayda aşk" isimli romanın uyarlaması olan bu film gerek kitabı okuyanlar açısından, gerekse kitaptan habersiz olanları bile cezbetmeyecek kadar basit bir yapım olmuş. kitaptan çoğu sahneler kesilmiş, oyuncuların tanıdık olmaması bi yana rollerini çok ruhsuz oynamaları da cabası... kitabı okurken hissettiğim duyguların onda birini bile seyrederken yaşayamadım. sanırım nora roberts da kendi eserinin filmini bu şekilde böyle görmesi onu hiçte hoşnut etmemiştir.. kaldı ki izleyiciye bile hitap etmezken...











Filmi izle...>>
Orta yaslarda 3 kadın ve lise dönemlerinde yasadıkları sıkıntılı dönem yüzünden Hiç sansları gülmemiş

ilerleyen yaslarında daha basarılı ve mutlu olableklerine inanan bu 3 kadın ortayaslara geldiklerinde ellerine bulunmaz bir fırsat geçmekde tekrar lise dönemlerine geri dönebilmek için ve gençliklerinde popilerite sahibi olamakdıkları icin kendileri inanılmaz bir maceranın içinde buluyor Film aslında klasik bir sema ile devam ederken konuların bir biri ile uyumu dikkat cekiyor cogu insan bu film'i izlerken sıran bir film izlemis gibi ve sıkılabilir film komediden cok msj vermeye yönelmis güldürmek yerine düsünmeye itiyor kadınların cinsel bir obje gibi gösterilmesi hayvan sevgisi ve bunun gibi bir kac ornek verilebilir sonuc olarak film güldürmüyor ama sizide sıkmıyor bazi kareler saçma gelebilir beklentilerinizi yüksek tutmak yerine cıtayı baya bi aşşagılarda tutmak gerekiyor. Notum 8/10

iyi seyirler...












Filmi izle...>>
Jenny, yaz boyunca Hawaii’de bir tatil köyünde çalışacaktır. En sevdiği rock yıldızı Jason’ın da tatili burada geçireceğini öğrenince çok heyecanlanır. Jason tekneden düşer ve Jenny onu kurtarmak için arkasından suya atlar. İki genç en yakın adada kıyıya kıyıya çıkarlar. Aslında ada, beş yıldızlı tatil köyünün yanı başındadır.












Filmi izle...>>
Kesinlike tam bir romantik-komediydi.. kimi zaman gerçekten kaliteli esprilerle çok gülüyosunuz kimi zamanda ağlamaklı oluyosunuz..özellikle sadece finali için bile izlenir çok duygusal...izlenesi bir film..
Filmin Konusu:San Fransisco'da bir apartman dairesi kiralayan David oraya taşınmıştır. Oda arkadaşı istemeyen David'in karşısına Elizabeth isimli kız çıkar ve ortalık karışır. Oturduğu yerin kendi evi olduğunu iddia eden Elizabeth sonra birden ortadan kaybolur...
Online sinema izleme adresinde kalın , yepyeni filmlerle sinema zevkinizi yaşayın!













Filmi izle...>>
Ben zaten bir tomb riader hastasıyım ve tüm filimlerini izledim tüm pc oyunlarınıda aldım bence gerçekten çok güzel bir film.Bu rol gerçektende Angelina Joile'ye çok uygundu.
ben filmi çok beğendim zaten angelina jolienin hemen hemen bütün filmlerini izledim harika bir performans çıkartmış helal olsun

















Filmi izle...>>
Benim çok hoşuma giden bi film oldu.zaten denzel başlı başına bi olay.çok güzel yapıtlara imza atıyo.izlemeyen warsa mutlaka izlesin derim!!!aileye verilen önemi,kendini hiçe saymayı yani büyük bi özveriyi göreceğiniz bir film.Ayrıca film hakkında şunu da ekleyelim :Imdb den 7.2 puan almış.
Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 17 Mayıs 2002
Yönetmen : Nick Cassavetes
Yapım : 2002, ABD
Süre : 116 dk.
Oyuncular: Denzel Washington , Robert Duvall Kimberly Elise , Eddie Griffin Shawn Hatosy , Anne Heche

















Filmi izle...>>
Kevin Bacon'dan yine farklı bir film sizinle.

Yönetmen : Nicole Kassell
Senaryo : Steven Fechter, Nicole Kassell
Tür : Dram
Yapım : 2004, ABD
Süre : 87 dk.
Ödüller : 5 Ödül - 16 Adaylık
IMDB : 7.4/10 (11,302 votes)
Oyuncular
Kevin Bacon, David Alan Grier, Eve, Kyra Sedgwick, Benjamin Bratt, Carlos Leon, Michael Shannon

Geçmişi hiçbir sey değiştiremez..Çocuk tacizi nedeniyle hapse giren Walter, 12 yıl sonra yaşadığı yere döner ve yeni bir hayata başlamaya çalışır. Fakat bu o kadarda kolay olmayacaktır…Bir sahne oyunundan beyazperdeye taşınan film, Deauville ve Flanders festivallerinden ödüllerle dönmüş, Sundance’te de beğeniyle karşılanmıştır.
Filmi izle...>>
Türkiyede vizyona girmeme ihtimali olan bir filmi izleme imkanına sahipsiniz.Filmin Türkçe adı "Rock'n Roll Teknesi".2009 yılının filmlerinden olan
The Boat That Rocked filmi romantik komedi öğeleriyle zengin bir film.Film bir Almanya-ingiltere ortak yapımı.Fİlmi altyazılı izleyebilirsiniz.Filmin IMDB puanı 7.6/10.Bu da zaten filmin kalitesini özetlemekte yeterli sanırım.Richard Curtis imzalı yepyeni bir komedi tufanı sizlerle.keyifli seyirler.











Filmi izle...>>

Amerikan yapımı yepyeni bir film mysinema izleyicisiyle.Filmin başrolü Noah Whyle'i "The Librarian" yani Efsane Avcısı filminden tanıyanlar olabilir.Başarılı bir oyuncu.Diğer oyuncular Cameron Bright ,Gretchen Mole , Mark Pellegrino ve tatlı yıldız Perrey Reeves.
Yapım:2009 ( ABD )
Tür:Dram
Yönetmen:William Olsson
Senaryo:Alex Metcalf
Yapımcı:William Olsson, John Daly, Kevin Leydon
Görüntü Yönetmeni:David Insley









Filmi izle...>>

Uzun zaman önce izlemiş olduğunuz için yanılmanız çok normal.. Casanova'nın sevdiği kızın erkek kardeşini söylüyorsunuz, filmdeki adıyla Giovanni.. O rolü Charlie Cox canlandırıyor.. Sanatçının fotoğrafı yüklenirken bir hata oluşmuş herhalde, görüntülenmiyor.. O nedenle yukarıdaki sanatçılar arasında göremiyorsunuz.. Ben Barnes ile birazcık benzeşiyorlar evet.. Acaba seyredenlerin çoğu Giovanni’nin Ben Barnes mı olduğunu sandılar acaba ?.. Kesinlikle bu filmde yok Ben Barnes, bu site dışında böyle bir bilgi de yok zaten






Filmi izle...>>
Konusundan çok Vin Diesel 'e değincek olursak oyunculuk kariyerini Keanuu Reeves gibi kaliteli yapımlara rast geldiği için kurtardığı izlenimini veriyor .Her filminde sürekli aynı kişiyi oynuyormuş izlenimini bize yansıtması eger böyle giderse yakında onu düşüşe sürükleyecek gibi .Kasarak rol yapıp bide basrol oynıyacagım derseniz işte okısımda hollywoodda büyük yapımlarda tutunmak imkansız gibi.Eğer kaslarna ayırdığı zamanın yarısını oyunculuğunu ve kendi gidişatını sorgulamaya verse kendine lazım gelen adımları atacağını umuyorum.Lakin kendisi izleyiciye sempatik gelen bir karakter onu uzun yıllar izlemek isteriz.
üç serinin de oyuncularının bu filmde birleşmesi güzel fakat film diğer serilerinn konularına göre biraz farklı










Filmi izle...>>

Film gayet güzeldi. Sonu da şaşırtıcı. Oyunculuklar, görsellik, konu gayet iyiydi. Edward Norton'u izlemek ayrı bir keyif zaten. Tavsiye edebileceğim filmlerden bir tanesi. Benim de eleştirmek istediğim nokta bazı arkadaşların dediği gibi sihirmiş gibi gösterilen ( özellikle ruh çağırma ) kısımların açıklanmamış olması. Bu kısımlar oyunun bir parçası olduğu için sonda açıklanmalıydı diye düşünüyorum. Ayrıca filmin isminin Türkçe'ye yanlış çevirisinden dolayı izleyenlerde acaba o kısımlar sihir miydi yoksa ilizyon muydu ikilemine neden oluyor. Ama Eisenheim'ın son repliği herşeyi açıklıyor. Açıklanmalıydı dediğim kısımlardan kastım baştaki gösteri amaçlı ilizyon numaraları değil. O kısımlar senaryoya birşey katmayacağı için onların açıklanmasını istemek anlamsız olur.











Filmi izle...>>
1988 yılında çekilmiş seri fliminin sonuncusunu sinemada seyretmek ayrı bir keyif üçüncüsü 95 yılında yapılmış aradan yıllar geçince daha yeni serisi yapılmaz diye tahmin etmiştim ki yanılmışım tabiki yeni flimin çekilmiş olmasına sevinmiştim kaliteli bir flim bekliyorum gerçektende aksiyonu bol bir lkarşılaştım arabayla helikopterin icabına bakması ilginçti bence abartmalarıda iyi olmuş böylece sıkıcı havadan kurtuluyor flim ayrıca daha bir heyecanlı seyrediliyor bruce baba flimde eşinden ayrılıyor demek ki uğursuzluk eşinde değilmiş çünkü yine bruce willis başı belaya giriyor ilerlemiş yaşına rağmen zorlu aksiyon sahnelerinde gayet rahat bir performans göstermiş benden 8.5/10 puan










Filmi izle...>>
Sert bit aksiyon - macera filmine hazır mısınız? Figthing sizlerle.
Filmin Konusu: Shawn MacArthur küçük bir kasabadan New York’a hiç bir güvencesi olmadan gelmiştir. Sokak satıcılığı yaparak yaşamaya çalışırken karşısına istediklerine sahip olabilme şansı çıkar. Eski bir sokak kavgası koçu olan Harvey Boarden, Shawn’a yasal olmayan yer altı dövüşlerine katılmasını teklif eder, böylece büyük paralar kazanacaktır. Shawn kısa zamanda dövüşlerde büyük başarılar elde ederken yükselir. Fakat bu karanlık dünyada yaşananlar onu hayatının en büyük kavgasına götürecektir.









Filmi izle...>>
Eddie, çıktığı yolculukta kendini bir anda görünmeyen bir kişitarafından silah zoruyla Mojave çölün ortasında vahşi bir avın tam ortasında bulur. Onun Azrailinin ismi Jimmy’dir. Jimmy’in yanında telsiz, pusula ve bir araba dolusu silah vardır.Jimmy takıntılı olarak Eddie’e sürekli olarak kuzeye doğru gitmesini söyler. Görünürde Jimmy Eddie’i önceden hazırladığı tuzakların içine doğru çekmek istemektedir. Fakat Eddie kuzeye doğru gidip yolun sonuna geldiğinde kendisinin hiçte şans eseri seçilmiş bir kurban olmadığını anlayacaktır.










Filmi izle...>>
Tarantino'dan yine harika bir film tam bir başyapıt. yönetmeni, kadrosu, senaryosu herşeyi mükemmel olan bir film. en çokta çantanın içindekini merak ettim :) imdb'de aldığı puanı ve yeri hakeden kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden biri..
Tarantino demek senaryonun gidibileceği aklınızın hayal edebileceği ve hiç aklınıza gelemiyecek uc noktaları birleştirebilen biri demektir.Konusu süper olan bu film imdb puanı cok iyi olan bu film bence hakettiği ödül sayısına ulaşamadı tabi 1994 yılını forrest gump işgal etti o ayrı bir konu ama yinede hakedebilirdi konusu kurgusu mükemmel olan bir klasik kesinlikle kaçırılmaması gerekir.













Filmi izle...>>
Savaş filimlerinin güzel bir serisi.bir ülkenin yani amerikanın vietnamı işgalini anlatıyor.ve vietnamlı askerlerin mücadelesini.mel gibson'un başrolde oynaması cok güzeldi.ve filmin son bölümünde amerikan askerlerinin savaş helikopterleriyle vietnamlılara ateş acarken calan müzik harikaydı uzun zaman gecmesine karşın bu müzigi kulaklarımda duyuyorum.savaş filmi sevenler kesinlikle izlesinler.





Filmi izle...>>
Yönetmen: Paul Etheredge
Yapım Yılı: 2009
Firma: White Rock Lake Productions
Dil: İngilizce
Ülke: Amerika
Türü: Aksiyon
Tüm Türler: Aksiyon, Polisiye, Gerilim,
Görüntü: Renkli
Oyuncular: Doug Jones, Lucy Lawlessi, Zoe Bell, Jake Abel, Ted Raimi, Vail Bloom, Ingrid Rogers, Brian Poth, Sam Hargrave, Rawle D. Lewis




 




 




 








Filmi izle...>>
Roman yazarı dünyanın en iyi yazarlarından biri ve seveni çok, son zamanlarda romanlardan alıntılarla yapılan sinemaların başarılı olduğu bir dönemdeyiz, oyuncular ve yönetmen iyi, hikaye zaten belli, bir grup insanın hızlı yaşamları ve etrafında gelişen olayları anlatıyor, ben bu roman için bunu beyazerde de izlerim :) daha cok var ama herkese iyi seyirler...










Filmi izle...>>